ببخشین, چند صفحه پیش پرسیدم جواب نگرفتم, کسی میدونه؟
نقل قول:
Printable View
ببخشین, چند صفحه پیش پرسیدم جواب نگرفتم, کسی میدونه؟
نقل قول:
ما هم 6 ساله که مشترک مخابرات هستیم اما حجم خوری ازشون ندیدم :n01:نقل قول:
خیر اگر ۹۰ گیگ ترافیک بین الملل دارید ۹۰ گیگ میتونید از سرورهای خارجی و یا ۳۶۰ گیگ از سرورهای داخلی دانلود کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا بخاطر دارم دوستان پاسخ شما رو دادند، اولا اینکه این ۱۷۵ گیگ ترافیک داخلی هست معادل ۴۳.۷۵ گیگ بین الملل و مربوط به یکماه و دوما اگر همین سرویس رو بصورت پس پرداخت بگیرید ترافیک هر ماه به ماه براتون شارژ میشه و اگر این سرویس رو بصورت پیش پرداخت خریداری کنید ترافیک کل دوره رو بصورت یکجا دریافت خواهید کرد. ضمنا شما همواره میتوانید با تماس با شماره ۲۰۲۰ از طرحهای کمپین رنگین نت مطلع بشید که دارای ترافیک ساعات خاص نیز میباشند و مزایای بیشتر نسبت به این طرحهای معمولی و پیشفرض سایت مخابرات دارند.نقل قول:
مممنونم, به این حساب شهریور سه یا شش ماه میگیرمنقل قول:
ولی اون ۱۷۵ گیگ خارجیه, الان 1ماهه دارم صد در صد خارجیه
یه زنگی هم میزنم ببینم رنگین نت چیه
این جدول را پیدا کردم, طرح ها, حجمها و قیمتها کاملا مشخصن. هم برای vdsl هم adsl
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر پیش پرداخت خریداری کردید این ۱۷۵ گیگ خارجی هست و برای شش ماه و نه یک ماه و اگر پس پرداخت هستید این داخلی هست، دوست عزیز مخابرات مغز خر نخورده که ۱۷۵ گیگ بین المللی ماهانه بهتون بده کمتر از ۶۰۰۰۰ تومان، همین اشتباههای محاسباتی شما کاربرهاست که هر روز یکی میاد میگه مخابرات داره بد حساب میکنه یا حجم دزدی میکنه، در هر صورت ۳ حالت داره سرویس شما : ۱- یا پس پرداخت هستید و این ۱۷۵ گیگ داخلی ۲- یا پیش پرداخت هستید و سرویس فعلیتون ۶ ماهه هست و این ۱۷۵ گیگ برای کل دوره که البته تو پنلتون باید ۷۰۰ گیگ نمایش بده ۳- یا سرویستون پیش پرداخته اما یکماهه که در این صورت همانند گزینه ۱ هست و داخلینقل قول:
فکت: شما اگر تصویر پیوست رو ببینید متوجه میشید که مخابرات ۲۱۰ گیگ داخلی رو میفروشه ماهی ۶۵ تومن بعد شما میگی من ۱۷۵ گیگ بین الملل دارم با همین سرعت. کمتر از ۶۰ تومن که این غیر ممکن هست. یا خودم همین الان تو خونه ۱۶ مگابیت پس پرداخت و تو مغازه ۱۶ مگابیت پیش پرداخت دارم جفتش رنگین نت هست و ماهی ۸۰ گیگ بین الملل داره و یا ۳۲۰ گیگ داخلی که البته با احتساب مصوبه افزایش ۵٪ شده ماهی ۳۳۶ گیگ داخلی و ماهی ۵۰ تومن دارم میدم بعد شما میگی ۱۷۵ گیگ بین الملل دارید. لطفا با تامل و دقت صحبت کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم دزدی مخابرات منم مخالفم..حالا شاید این وسط یه دو یا سه گیگ بین الملل بپیچونه ولی تابلو نیست..
ولی با اینکه trainbit رو بین الملل جساب میکنه و به هیچ کدوم از تیکت های من در این باره جواب نمیده خیلی مشکل دارم..
من از این آپلودسنتر استفاده نکردم تا حالا ، امشب تا فردا سعی میکنم سرورهاش رو تست کنم ببینم وضعیت از چه قراره بعدش قول پیگیری میدم (از جایی فراتر از مرکز مخابراتی و پشتیبانیشون) ببینم اگر مشکلی بود از چه قراره .نقل قول:
الان پیش پرداخت 16مگ 175گیگ بینلمللی دارم ماهانه 87 توماننقل قول:
اون جدول بالا را با دقت ببین, تایید میکنه
شش ما یا سه ماه یا یک ماه, تمام حجمها ماهانه هستن, جدول بروزه
بنظرم باید طرح عوض کنی
اینم دوباره,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در حال حاضر سرویس های معمولی یک ماهه مخابرات؛
سرویس 16 مگ 175 گیگ +5 درصد = 80 تومن ماهانه
سرویس 8 مگ 90 گیگ +5 درصد =50 تومن ماهانه
شما کدوم طرح رو داری ؟نقل قول:
چون 90 گیگی نداره مخابرات
فکر کنم شما سرعت 8 مگ داری با 360 گیگ اینترنت داخلی که میشه 90 گیگ بین الملل
الان پس اون دوستمون یعنی اشتباه میگه؟ بله 90 گیگ بین الملل دارم که این ماه 83 گیگ مصرف شد و نت قطع شدنقل قول:
قطع شدن رو بیخیال اصن این 1 به 4 چیه چیزی که من از حرف دوستمون فهمیدم همین معنی رو میداد
8 مگ بله همون 90 گیگ و 360 گیگنقل قول:
الان چیزی که شما گفتی چه معنی داره پس؟ وقتی 1 گیگ بین الملل دانلود کنم 4 گیگ از حجم بین الملل کم کنه یعنی 22 گیگ واقعی دانلود ! چون هر یک گیگ 4 گیگ ازون 90 گیگ کم کرده! اشتباه میگم؟
هر یک گیگ بین الملل، یک گیگ بین الملل کم می کنه از اون 90 گیگ بین الملل.نقل قول:
این لیست قیمت سرویسهای VDSL هست دوست عزیز نه ADSL :/ رسما گرفتی مارو شماهانقل قول:
نقل قول:
ایست قیمت تا سرویس 16 مگ برای هر دو سرویس adsl و vdsl یکسانه. این لیست کاملا درسته.
در پنل شما 360 گیگ خواهی داشت. ( معادل همون 90 گیگ)نقل قول:
اگه خارجی مصرف کنی از 360 گیگ 4 تا 4تا کم میشه و اگه داخلی مصرف کنی یکی یکی.
ببین یک بار دیگر توضیح میدم، سیاست فروش مخابرات به این شکل هست که برای جلب توجه در تبلیغات ترافیک رو بر اساس داخلی میفروشه مثلا در سرویس شما میاد تبلیغات میکنه که ما ترافیک ۳۶۰ گیگ ارائه میکنیم اما در اصل همون ۹۰ گیگ هست که میشه یک چهارم، شما تو پنلتون ۳۶۰ گیگ نمایش میده وقتی یک گیگ از سرورهای خارجی دانلود کنید بلافاصله از اون حجم مورد نمایش پنل ۴ گیگ کم میشه و اگر از سرورهای داخلی دانلود کنید همون ۱ گیگ، امیدوارم متوجه شده باشید، باقی متون اینجا رو بیخیال بعضی از دوستان تکرار میکنم بعضیاشون خودشون نمیدونن چی میگن و دنبال قاتل بروسلی میگردن اینجانقل قول:
قیمتهای سرویس adslنقل قول:
Vdsl
و تانوما
با هم فرق نمیکنه فقط تومحدودیت سرعت فرق دارند
من هم همین ۱۶ مگ
۱۷۵ گیگ خارجی دارم یا ۷۰۰ گیگ داخلی همین ۸۷۵۰۰ ماهیانه پیش پرداخت
دوست عزیز برای بار آخر تکرار میکنم مخابرات سرویس ADSL با سرعت ۱۶ مگابیت با حجم ۱۷۵ گیگ بین الملل به هیچوجه ارائه نمیکنه مخصوصا با اون قیمت ۸۰ تومنی که شما تو لیست قیمت سرویسهای VDSL اشاره کردید، سرویس با سرعت ۱۶ مگابیت رو مخابرات با قیمت ماهانه ۸۰ تومان با ترافیک ۹۰ گیگ بین الملل ارائه میکنه، کاری به رنگین نت خودم ندارم سرویسهای استاندارد ADSL کاملا مجزا از VDSL هستند و از لینک زیر قابل مشاهدهاند:نقل قول:
نقل قول:
برای بار اخر دارید اشتباه رو تکرار میکنید.
پنل نمایندگان مخابرات هنوز قیمتهایی که در جدول موجوده بفروش میرسونه. والسلام.
دوست عزیز, چرا قبول نداری اشتباهی, 175گیگ عادی (بینالمللی ) برای اون قیمت هم کمه, محاصره مخابرات نباشی میتونی با 80 تومان ماهی 400 یا 1000 گیگ عادی از شرکتهای دیگر بگیرینقل قول:
اون عکسی گذاشتی از کجاست؟ این طرحی که نشون میدی کلاهبرداری روشنه. شاید از سرویس lte باشه
بحث با ادمهایی مثل شما فایده نداره، لینک رو نمیبینی شما؟ برو تو لینک زیرنقل قول:
تعرفهها رو از سایت خود مخابرات ببین برادر چرا چرت میگی من لینک تعرفه adsl مخابرات رو قرار دادم شما میگی td lte؟ حالت خوشه؟ من چکار به سایر شرکتها دارم گفتم مخابرات لیست سرویسهای adsl اینه، شما تو جهالت خودتتون دست و پا بزنید بابا، بحث با شما فایده نداره، کسی که گوششو بگیره و نخواد بفهمه هرکاری بکنیم فایده نداره مثل این میمونه رو اهن سرد یکسال چکش بزنی تکون نمیخوره اون اهن :/
معلومه هر چقدر توضیح بذیم, جدول بذاریم, تایید کنیم, بارم مخالفینقل قول:
اقلا رو یه چیز موافقیم که مخالفیم :n02:
سرویس "کمپین طرح مصرف منصفانه" هنوز به طور رسمی فروشش شروع نشده و معلوم نیست شرایطش چیه. چیزی که این جا ما صحبتش رو می کنیم، طرح استاندارد مخابراته. تو همین عکستون هم نوشته اسم سرویس رو.نقل قول:
اینم تعرفه های استاندارد ADSL :
سرویس 16 مگ رو من دیشب گرفتم 80 تومان، با 700 گیگ ترافیک+5% !
شما که گویا کلا تو باغ نیستی چون طرح مصرف منصفانه حداقل ۸ ماهه داره رسما در سراسر کشور به فروش میرسه و من دی ماه ۹۷ برای ویلای لاهیجانمون یه سرویس دریافت کردم که وقتی میریم سفر نت داشته باشیم اونجا، شرایطش هم کاملا روشنه وقتی ترافیک به پایان میرسه میپره روی ۱۲۸ کیلوبیت مصوبه وزارت خونه، ضمنا من کاری ندارم شما راجع به چی صحبت میکنید من در مورد سرویسی صحبت میکنم که مخابرات رسما تو سایت و مرکز مخابراتی خودش د حال حاضر بر روی بستر ADSL داره بفروش میرسونهنقل قول:
شما داری اشتباه میکنی. منم اضافه کن به اون کسایی که بهشون میگی نفهم یا جاهل و ...نقل قول:
سرویس ADSL با پهنای باند ۱۶ مگابیت با ترافیک حجمی ۱۸۴ گیگ بینالملل و ۷۳۵ گیگ داخلی یک ماهه به مبلغ ۸۰,۰۰۰ تومان تو پنل کاربری من وجود داره.
نقل قول:
اسم کمپین جدیدش رو گذاشته مصرف منصفانه ! با اون مصرف منصفانه مصوب فرق داره !!! عجبا !!
این جواب پشتیبانی هست و کاملا غیرمنطقی..نقل قول:
فکر کنم بایدبه 195 اعلام کنیم...
با این پاسخ حتما یک شکایت ثبت کنید، چون اینکه وقتی اقدام به دانلود میکنیم دست ما نیست که اپلودسنتر لینک از کدام سرور به ما میده و ما نمیتونیم سرور رو گزینش کنیم و از سرور مورد نظرمون دانلود کنیم چون این مورد رندومی هست، یا باید کلا نام این اپلودسنتر از لیست داخلی خارج بشه و یا کلیه سرورهاش داخلی به حساب بیاد.نقل قول:
دوستان من یه خط دارم ۴ ساله اینترنتش فعال نشده
ولی هنوز جمع آوری نشده
برای جمع اوریش باید حضوری رفت؟
چون میخواستم های وب بگیرم
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
نیاز به مراجعه حضوری نیست، یا از طریق پنل درخواست بدید یا با تماس با شماره ۲۰۲۰ و بخش پشتیبانینقل قول:
به اسم من نباشه اعلام کنیم موافقت میکنند؟نقل قول:
باید هزبنه بدیم؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
در حال حاضر مخابرات هزینه رانژه و جمع آوری دریافت نمیکنه، از طریق پنل اقدام کنید و یا با شماره ۲۰۲۰ با خط تلفن مورد نظر تماس بگیرید تا تشخیص بدند شما دارید از خط استفاده میکنید در غیر اینصورت اگر به خط تلفن و یا پنل دسترسی ندارید باید اینکار رو به مالک واگذار کنید.نقل قول:
بله درسته همینهنقل قول:
خود من که اصن روز ثبت نام adsl ثبت نام کردم ولی vdsl زدن :D
مودم adsl دارم سرویس هر 2 رو تو پنل دارم جفتشم کار میده
سرویس 16 مگ همونه که میگی 80 تمونم قیمتشه چه adsl چه vdsl ، فقط تانوما گرون تره
شمام دیگه لحنتو درست کن بی زحمت اینجا فرومه شما جواب ندی یکی دیگه که واردتره میده همه که تعهد ندادن بدونن چی به چیه سوال میکنن جواب میگیرن شما سختته جواب نده حرصم نخورنقل قول:
از چنتا پست قبل تر با همه لحن بد و زننده داری قربونت کشتیمون با خونه و مغازه های تهران و ویلاهای شمال و لاهیجانتون
لیست سرویسهایی که روی سایت مخابرات قرار گرفته تصحیح و به روز رسانی نشده متاسفانه :n01:نقل قول:
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخلیارو میزنننقل قول:
بدیش اینه کامل نشون نمیده xls رو دانلود کنید باز کنید سرچ کنید ببینید چطوریاست
تانوما هم 16 مگش همین 80 تومنه.نقل قول:
تا 16 مگ کلا فرقی بین بستر ارائه سرویس نیست.
نه دیگهنقل قول:
مخابرات کلا محاسباتش رو بر اساس حجم داخلی حساب می کنه
و شما ماهی 360 گیگ اینترنت داخلی دارید
و با محاسبه 1 به 4 در واقع شما هر 1 گیگ بین الملل که استفاده می کنید ، 4 گیگ از حجم داخلی تون (از 360 گیگ) کم می کنه