كتاب متاب رو ولش كن ،،، بابا اونجا همه چي رو يادت ميدن ،،،نقل قول:
Printable View
كتاب متاب رو ولش كن ،،، بابا اونجا همه چي رو يادت ميدن ،،،نقل قول:
توی اکثر پادگانها سالن های ورزشی هست.نقل قول:
ما آموزشی توی پادگان 03 (عجب شیر) که بودیم، یه سالن بدنسازی خیلی مجهز داشت (ولی به خاطر کمبود وقت و عدم استراحت کافی، کسی ازش استفاده نمیکرد) ولی شما در اوقات بدون برنامه میتونی با اجازه فرمانده بری سالن و استفاده کنی (معمولا رایگان هست)
توی یگان هم که اگه افسر وظیفه باشی، بعدظهر در اختیار خودتی، فقط باید با سالن هماهنگ باشی. (اگه سالن نداشت پادگان، میتونی "روزبرگ" بگیری و بری بیرون)ولی اگه افسر نباشی، از فرمانده اجازه میگیری، در ساعات فراغت بری سینما، بوفه، باشگاه، سالن فوتسال و ..... (اگه پادگان سالن نداشت، اگه به فرمانده بگی میخوای در مسابقات استانی یا کشوری شرکت کنی، احتمالا بهت "روزبرگ" بده.
مثل آموزش زیاد گیر نمیدن ولی شما چون از 5 صبح بیدار هستی اتوماتیک وار خوابت میبره.نقل قول:
البته شرایط فرق میکنه، مثلا پادگان باشین که معمولا ارتش و سپاه هست نمیتونید برید تو پادگان چرخ بزنین، میگیرنتون، به پست ها برسین ایست میدن باید اسم شب را بلد باشی و...
ولی ناجا با وجود سختی هاش این برنامه ها را نداره، چون معمولا پاسگاه و کلانتری و... هست، تعداد کمه، فضا صمیمیه و....
اوایل شهریور احتمالش زیاده، هر چی میره به آخرای شهریور احتمالش کمتر میشه، 5 روز آخر شهریور شاید احتمالش از 50% بیاد پایین و بمونه برای دی.نقل قول:
دوست عزیز راحت باش، بعضا شوخی هایی که میکنیم برای اینه که دوستان بعضی نگاههای غلط به خدمت را بزارن کنار و واقع بین تر باشن والا به هیچ کس جسارتی نمیکنیم.نقل قول:
نماز تو آموزش میشه گفت اجباریه، چون قبل رفتن به خط میکنن، بعضا آمار میگرین، بعضا تو نمازخونه آمار میگیرن، به هر حال گیر میدن، بحث عقیدتی هست.
تو آموزش که فراموش کنین،شاید تو یگان هر از گاهی وقت بشه، البته تو فضای پادگان و پاسگاه معمولا والیبال و... میزنن
شنبه برین احتمال خیلی زیاد اومده رو سیستم
1- معمولا کسانی که پارتی دارن و یا کسانی که مدرک خیلی بالا (دکتر) و... دارن انتخاب میشن برای منشی ولی اگه غیر اینها بود و تونستین میتونین انتخاب بشین.نقل قول:
البته مسئولیت خاصی نداره در مقایسه با یگان خدمتی.
اینکه با بقیه باشین خیلی بهتره.
تو دوره ما دکتر ها منشی شده بودن، کلا پست نمیدادن، همه مرخصی ها را کامل رفتن، مرخصی ساعتی بیشتری گرفتن، دویدن و... نداشتن.
2- کی میگه 20 روز مرخصی میدن؟ بعضی جاها و یا بعضی دوره ها شاید مرخصیش زیاد باشه.
خیر هر موقع مرخصی دادن اونموقع میتونین برین، تازه اگه اون روز را پست ننویسنتون.
3- باید روز اول برین، هر دوره و هر پادگان شرایط خاص خودش را داره.
4- اگه شهر خودتون باشین ممن پادگان اگه شهرستان یا استان دیگه ای باشین میرین نظام وظیفه شهرستانتون.
آدرس را تو برگه مربوطه مینویسه نگران نباشین.
مسئولیت بگیری یا نگیری، خوب باشه یا بد؛ مونده به شخصیت خودت.نقل قول:
بعضیا دوس دارن همیشه مسئولیتی داشته باشن، حتی اگه سختی هایی داشته باشه.
مثلا اگه مسئول غذا باشی، صبح باید قبل از همه آماده بشی بری غذا بگیری
ولی مزایایی هم داره، مثلا میتونی اول غذای خودتو از قسمت خوب غذا انتخاب کنی و برداری.
منشی باید لوحه پر کنه، حضور غیاب کنه، و کلی فرم و لیست دیگه (البته یک نفری همشو انجام نمیده)، در عوض معمولا رژه نمیره. فرمانده باهاش آشنا میشه و راحت مرخصی میده.
توی آموزشی مرخصی نداریم؛ توی دو ماه اگه حتی یک روز هم بهت مرخصی بدن، لطف فرماندهی هست.
در ضمن مدت آموزشی 58 روز (8 هفته و دوروز) ولی طول دوره آموزشی 2 ماه هست. (من که برج اردیبهشت بودم، 63 روز آموزشی طول کشید. دو ماه کامل + یک روز اضافه به خاطر دیر اومدن امریه- بعد از ظهر یکم تیر از پادگان آموزشی اومدیم بیرون )
اینکه بهتون مرخصی بدن برین پوتین و لباس درست کنین، بازم میگم لطف فرماندهی هست. فرمانده میتونه بگه برین 10 روز دیگه بیاین، و میتونه همونجوری نگه داره (ما رو نگه داشتن)
اولا نظام وظیفه هر شهرستان، توی هرجا میتونه باشه ، جای خاصی نداره (آدرسشو میتونی از سایت پلیس بگیری)
ثانیا توی برگ آبی (سفید) مینویسن که دقیقا کجا باید بری؛ اونجا هر آدرسی نوشت، "باید" اونجا بری.
اگه آدرسی پادگان رو نوشت میری مستقیم پادگان آموزشی.
اگه گفت بری نظام وظیفه (حتما مینویسه نظام وظیفه استان)
سلام
دوستان یک سوال .
اگر مرخصی ها دوره یگان یعنی بعد از اموزشی رو ذخیره کنید . اگر فرمانده رو راضی کنی(حال به هر طریقی که شده :n02:) . امکانش هست که اخر دوره بزارن همه مرخصی رو یکباره استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟
کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
این روزبرگ به چی میگن؟ همون مرخصی ساعتی هست؟نقل قول:
ضمنا من هم شنیدم که در نیروی انتظامی به دلیل کم بودن جمعیت، فضا صمیمی تر هست. من فوق لیسانس هستم. به نظر شما اگر نیروی انتظامی خدمت کنم، میتونم موبایل همراهم داشته باشم که بعد از ظهرها که وقتم دست خودم هست استفاده کنم(در حد اس ام اس)؟
عزیز وزارت دفاع اقدام کردنی نیست، تقسیم میشن تا جایی که من دیدم.نقل قول:
در ضمن خیلی هم کم سرباز میگیره، زیاد حساب نرین روش.
خیر عزیز امکانش نیست، شما باید تو اون نیرویی که هستین در سطح بالا آشنا داشته باشین که اونوقت هم نیاز به ذخیره کردن مرخصی نیست.نقل قول:
از طرفی شما مثلا یه جوری! فرمانده را راضی کردی، دهن هم خدمتی های خود را چه طور میبندی، اگه خلاف قوانین کاری صورت داده باشه فرماندهت آنی راپورت دادن رفته.
خدمت فضای کثیفی از نظر زیر آب زنی داده، نه خدمت کلا نظامی گری.
من قبلا هم نوشتم، هیچ وقت این اشتباه را نکنین و استفاده کنین از مرخصی هاتون، چه بسا کسی که هر سی استفاده کرده در مجموع از کسی که جمع میکنه و هر از گاهی میره بیشتر رفته مرخصی.
سلام
دوستان قبول کردن مسئولیت اختیاری ـه؟ میشه اگه مثلاً اجباراً مسئول غذات کردن خودت انصراف بدی؟؟
اخه مگه استفاده از مرخصی قانونی نیست . هم خدمتی ها که استفاده کردن به چه اجازه ای میتونن حرف بزنن وقتی که همه مرخصی هاشونو رفته باشن و یکی هیچ مرخصی نرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی بخواد زودتر ترخیص بشه . هنوز متاهل نشده باشه . بخواد ازدواج کنه .عجله داشته باشن . این شرایط رو قبول نمیکنن؟
ذخیره مرخصی مگر خلاف قانون هست ؟:n16:
مونده به شخصیت فرمانده و اینکه افرادی باشن که اختیاری این مسئولیت ها رو قبول کنن.نقل قول:
چون همه مسئولا از بین سربازای گروهان هستن و کسی از بیرون نمیاد مثلا مسئول غذا بشه.
میان میگن مسئول غذا کی میخواد بشه؟ اگه یکی پاشد گفت من میخوام که هیچ
اگه نگفت خودشون یکیو انتخاب میکنن.
اتفاقا جایی که مخصوصا برای افسرها فقط با سهمیه سرباز میگیره وزارت دفاع هستش (تلاش ناکام خودم:n02:) البته سربازهای دیپلم و زیر دیپلم رو راحت تر میگیره (بدون پذیرش)نقل قول:
عزیز وزارت دفاع اقدام کردنی نیست، تقسیم میشن تا جایی که من دیدم.
در قانون، کادریها میتونن نصف مرخصی استحقاقیشون رو نرن و موقع بازنشسته شدن، پول اون روزهایی که رفتن سر کار و مرخصی استحقاقی رو نرفتن رو بگیرن.نقل قول:
ولی برا سرباز همچین چیزی نداریم، زودتر ترخیص شدن هم نداریم، حتی اگه مرخصی هم بری، دقیقا باید 21 ماه بشه.
در ضمن
اگه بخوای ذخیره کنی، اشتباه میکنی.
چون شما در سال 12 روز مرخصی داری، اگه خدمت رو 2 سال حساب کنیم، میشه 24 روز.
فوقش میتونی 24 روز بری مرخصی، در حالی که الان 17 18 روز مرخصی پایان دوره میدن.
امریه گرفتن از راههای قانونی وسه ارشد امکان پذیره ولی با مدرک کارشناسی خیلی احتمال کمی داره ولی با پارتی ردیف میشهنقل قول:
یکی از دوستای من وزارت دفاع امریه گرفته... چیزی که به من گفت این بود که اونجا وقتی میخوای امریه بگیری نه ازت میپرسن معدلت چنده نه میپرسن کدوم دانشگاه خوندی نه میپرسن چی بلدی! تنها چیزی که ازت میپرسن اینه که کی تو رو فرستاده!!
پس به نظر من بیفت دنبال این که بتونی یه پارتی کلفتی پیدا کنی! دوستی یا فامیلی،دوست دوستی! دوست فامیلی! مث همین کاری که من دارم! منم وضعیت شما رو دارم و در به در دنیال پارتی کلفت میگردم!
امان از معدل ناپلئونی!!! روم نمیشه به آشنام حرف امریه رو بزنم چون میدونم که بپرسه معدلت چیه نمیدونم چی بگم! (خیلی رو دروایسی دارم باهاش) اما همینی که میگی درسته و بقول یکی از دوستان که صفحه های پیش گفت که باید برای خدمت اشنا داشته باشینقل قول:
ممنون از شما و دو دوست دیگه .... بنابراین اینم رفت تو لیست بند پ ! :n01: من که جز خدا پارتی دیگه ای ندارم ... واسه ارشد هم امکان پذیر نیست دوست من نمونش خود من ... در به در هر جا رفتم سریع یه بهانه میارن .... دیگه باید کم کم بیخیال بشم ... حیف این درسی که خوندیم . :n03:نقل قول:
بستگی به رشتتون داره... داداش دوستم ارشد مهندسی مکانیک داشت...هیچ کاری هم نکرد فقط از طریق اینترنت ثبت نام کرد...الانم امریه شده بدون پارتی خیلی شیک و مجلسی!نقل قول:
ممنوننقل قول:
پس یعنی اگر انتخاب بشی نمیتونی انصراف بدی؟؟
پخ دادم خدمتتون . ممنوننقل قول:
گفتم که مونده به فرماندهنقل قول:
شاید اگه بری بهش توضیح بدی نمیتونی مسئولیت قبول کنی (حالا به هر دلیلی)، یکی دیگه رو انتخاب کنه.
شایدم بگه اومدی سربازی که بتونی مرد!بشی. پس باید مسئول بشی.
روز برگ برگه/کارت و... هست که میدن و با اون هر روز اجازه خروج از پادگان را داری، دیگه نیاز نیز هر روز بدی دفترچه را مهر و امضا کنن و... معمولا ارتش و بعضی جاهای سپاه داره.نقل قول:
بله نیروی انتظامی در کنار بعضی سختی هایی که داره در عوض یه فضا و صمیمیت هایی داره. ماموریت هایی که با کادر و دوستات میری، فضای صمیمی که تو پاسگاه و کلانتری و... داری، کسی نمیگه بخواب، کسی نمیگه حیاط نرو، خاموشی هست و...
یه افسر نگهبان داری، سیگار کشیدن، گوشی بردن و... خیلی راحت تره.
اینکه یه دوری بری مغازه های دورو بر
البته این به معنی آزادی 100% نیست، پاتک های حفا، بازرسی، عقیدتی و... خیلی زیاد و سخت گیرانه تر هست.
من شخصا به نسبت جایگاهی که داشتم با فرمانده پاسگاه راحت میشستیم و میگفتیم و مخندیدیم، فرمانده با ف منطقه هماهنگ کرده بود من گوشی بیارم و... (البته این به دلیل مسئولیت سنگین من بود که لازم بود، والا کسی برای کسی از این کارها نمیکنه)
بعضا هم سرباز باید زرنگ باشه، من زمانی که پلیس راه بودم با اینکه گوشی جیبم بود ولی وقتی فرمانده اونجا بود اجازه میگرفتم میرفتم روبه رو با تلفن کارتی صحبت میکردم، بعد رفتنش هم که آزادی کامل بود.
یه واقعیتی را بگم، اگه علی الخصوص ناجا باشین واقعا تقسیم کردن غذا و... مسئولیت نیست.نقل قول:
مسئولیت به اونی میگن که راننده ما بود، بچه نداری هم بود، تصادف کرد و آخر خدمتی 5-6 تومن خرج ماشین کرد تا تسویه دادن.
مسئولیت تحویل گرفتن اسلحه هست که میله نظافتش گم بشه شلوار آدم را میدن دستش.
مسئولیت ما من بود که یه پاسگاه را با اسلحه خانه مادر و افسر نگهبانی، بیسیم مادر، متهم، وسایل کشف شده و... از کادر شیفت قبلی خودم تحویل میگرفتم و با سلام و صلوات تحویل شیفت بعدی که باز کادر بود میدادم.
حالا شما حساب کن غذا تقسیم کردن مسئولیت هست؟ فوقش یکبار به خودت غذا نمیسه و گشنه میمونی.
در ضمن بر فرض قبول نکردی، به هر حال باید یه کاری کنی، یا نظافت کنی، یا مسئول غذا بشی، یا انبار را تحویل بگیری و...
اتفاقا کسایی که میخوان از نماز و... در برن میتونن مسئول غذا بشن.
عزیز بحثی به نام ذخیره مرخصی نداریم، مورد داشتیم سرباز را چون جایگزینی براش نیومده بود تا روز آخر نگه داشتن، ارتش و... حساب کتاب نداره، 20-25 روز دیدی فرستادن پایان دوره ولی علی الخصوص ناجا از این خبرها نیست 10 روز بدن واقعا ترکوندن. (البته میانگین میگم)نقل قول:
هم خدمتی های عزیز به خاطر چند ساعت مرخصی شهری آدم را درجا میفروشن، کسایی که رفتن خدمت در جریانن :n09:
نقل قول:بحث پارتی را که کلا بزارین کنار، الان برای گرفتن حقتون هم باید پارتی داشته باشین.نقل قول:
بعضی افراد که مثلا فارغ التحصیل مال اشتر و... هستن راحت میتونن امریه بگیرن، ولی صحبتی که من کردم امریه نبود، خدمت 21 ماهه بود، که تو تقسیمات میاد (نمونه اش پسر دایی من)
سلام خدمت دوستان عزیز
هفته گذشته یه برگه به عنوان اطلاعات کارت پایان خدمت به ما دادن که اطلاعاتمون رو تایید کنیم، حالا یه نکته عجیب داشت که تاریخ ترخیص رو زده بود 1.12.94 با این تاریخ که ما 20 ماه خدمت میشیم!!! قضیه اش چیه؟؟!! اصلا این تاریخ چیز معتبریه؟؟؟ (اعزام 1 تیر)
یه سوال دیگه این که حالا که ما قراره توی ارتش گروهبان یکم بشیم دیگه نمیتونیم روزبرگ باشیم؟؟!
سپاس
دوستان شرمنده این سوال اخر هستش .
ایا مرخصی جزو خدمت محسوب میشه . یعنی اگر 21 ماه خدمت هست . مرخصی جزو این 21 ماه خدمت محصوب مییشه یا نه . مرخصی فقط یه فاصله هستش . و این 21 ماه باید تکمیل بشه .؟؟
(به عبارت دیگر اگر کلا مرخصی نیای میشه زود تر از هم خدمتی هات 21 ماهت تکمیل بشه و بیای ؟؟؟ :n02:)
سلام دوستان
من و یکی از دوستان افتادیم ولی عصر تبریز واسه آموزشی:n02::n05:
دوستان کیا اونجا افتادن اعزام شهریور؟
چجوریاس اونجا؟ این جوری که نیس:n24::n02:یه توضیحاتی بدین ممنون میشم:n12:
تاریخ مهم نیست، به هر حال زمان خدمت 21 ماه هست، دفترچه بیمه اکثرا 18 ماهه میشه (برای ما اینطور بود)نقل قول:
بله مرخصی جزو خدمت محسوب میشه.نقل قول:
دوستان تاریخ اعزامتون را در نظر بگیرین، هر کار کنید و اگه اضافه نداشته باشین در بهترین حالت دقیقا 21 ماه دیگه اش ترخیص میشین، کاری نمیتونین کنین.
در ضمن از مرخصی هاتون هم سر وقت استفاده کنید.
کد 01 - مرکز آموزش ولیعصر (عج) تبریز - ناجا
دوست عزیز نیروتون که ناجا هست و در اون مورد حرفی نمیزنم ولی مرکز آموزشیتون از بهترین های ناجا در سطح کشور هست، خود من اونجا بودم و قبلا توضیحاتی داده بود که دوباره کپی پیست میکنم.نقل قول:
نکاتی که نیاز هست اضافه کنم: آخر هفته و... را که نوشتم برای بومی ها و استانهای اطراف صادقه.نقل قول:
دوستانی در مورد ولیعصر تبریز راهنمایی خواسته بودن به صورت عنوانمی یه چیزهایی مینویسم چون فرصت زیادی ندارم.
مرکز آموزش ولیعصر خیابون صائب، پیش گذرنامه هست.
از اونجایی که هم مرکز کوچیکه و هم فقط فارغ التحصیل دانشگاه قبول میکنه و در ضمن دوروبرش خونه هست آموزشش خیلی راحت تره و به جرات میشه گفت بهترین مرکز آموزش ناجا تو ایرانه که به هتل ولیعصر معروفه.
آخر هفته (اگه پست نباشین) و متاهل ها دوشنبه ها خونه هستن.
معمولا اکثر دوره ها میان دوره نداره و آموزش هم تا آخر ماه ادامه داره.
کلا 4-5 گروهان هست که هر کدوم بین 80 - 115 نفر هستن.
با اینکه تا حالا 5 منطقه خدمت کردم ولی هنوز تو نظام غذایی به کیفیت غذاهای ولیعصر نخوندم.
بوفه نسبتا تکمیل بدون محدودیت زمانی داره
بهترین گروهان گروهان سروان آقا.... هست و بعد اون سهر...
از نظر بعضی امکانات در حد خوب هست: تلفن های زیاد، تلویزیون های LCD، روزنامه های روزانه، کتابخونه و....
از نظر بعضی امکانات که اکثرا بحث فضا هست ضعیفه
این رو هم یادآوری کنم که ساختمونش زندان قدیم تبریز بوده
ولی با اینهمه متاسفم برای خودم و کسایی که تو ناجا خدمت میکنن....
کم بودن فضا نه تنها نکته ضعف نیست بلکه بعضی جاها به کارتون هم میاد.
وسط شهر هست و دسترسی راحت داره.
چون داخل شهر تبریز هست، به نظر من دل تبریزیها خیلی بیشتر میگیره چون در یک قدمی محله و... خودت هستی.
البته مرکز آموزش ولیعصر مرکز اصلیش همینی هست که در تبریز هست و مرکز آموزش درجه داری (کادر) ه م هست، در ضمن 3-4 مرکز تابع هم داره (سید آباد (برای سربازان معمولی) - هادیشهر و...)
همچنین قبلا چند تا عکس گذاشته بودم
حواستون به فرمانده گردان باشه و تا میتونید ازش اطلاعات بگیرین چون من کسی را به اطلاعات این فرد در ناجا ندیدم.نقل قول:
یادش بخیر... مرکز آموزش کوچیک و صمیمی ما، ولیعصر تبریز (ناجا)...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طول میدان صبحگاه و محوطه اصلی پادگان کمی از این بزرگتر هست، کلا این مرکز بعدا آموزشگاه شده و قبلا زندان تبریز بوده.
ساختمانهایی که در پشت دیده میشه خوابگاهها و نمازخانه گروهانها را در خود جای داده.
اطراف مرکز پر خونه های شخصی هست، برای همینه که سر و صدای این مرکز خیلی کمتره و مراعات میکنن.
فضا اونقدر کمه که کنار یه گوشه میدون اتاقهای فرماندهی گروهان و گردان ساختن، هر اتاق اسم یکی از ائمه ها کنارشه، ایمان سجاد بود...
حساب کنین میدون همین قدره، سمت راست هم کلاسها رو ساختن (بازم کمبود فضا)
و در آخر فرمانده گردان عزیز، سرگرد ا.ر. که یکی از بهترین و باهوش ترین افرادیه که در زندگیم دیدم...
در کل به جرات میگم مرکزآموزش ولیعصر با وجود همه کمبودهاش یکی از بهترین (و شاید هم بهترین) مرکز آموزش ناجا هست، این مرکز مختص آموزش درجه داران سرباز و پایور هست
دوستان برام دعا کنید ....................
18 روز دیگه آمورشی تموم میشه و باید در انتظار امریه باشیم
با اینکه شرایط دار هستم خیلی نگرانم
دوره کد بخورم یا نخورم
اگر خوردم کد تهران هستش یا شهرستان
معلوم نیست چی قراره بشه
خدا به دادمون برسه
الان نیرو زمینی ارتش 01 تهران هستم
به امید حق
رشته تحصیلیت چیه؟ لیسانس داری؟نقل قول:
نقل قول:
بله رشته برق گرایش انتقال
محل سکونت تهران
شرایط متاهل
البته اموزشی رو که خدا باهام بود که نزدیک ترین جای ممکنه بودم 01
نظرتون چیه؟
احتمالش کمه دورکد بخوری - احتمال زیاد هم همون تهران بیفتی - اگرهم تهران نیفتی یکی از استانهای نزدیک میفتی مثل زنجان یا قزوین . بعد میتونی انتقالی بگیری واسه تهران:n01:نقل قول:
برق قدرت معمولا دوره کدمیخوره، احتمالا انتقال هم همینطور باشه.نقل قول:
دوستان کسی آموزشی نیروی هوایی ارتش مهرآباد - تهران خدمت کرده یا چیزی شنیده ؟ چطوره؟
معاف از رزم باشی بهش بها میدن؟ فرمانده یا اونی که داره اموزش میده آقا بگه بدو طف واقعا نتونه گیر میدن؟ ( چون بعضی از بچه ها که معاف از رزمی بودن میگفتن زور میگن)
تو آموزشی بچه تهران باشی میزارن آخر هفته ها رو بری خونه یا 2 ماه فیکس کامل اونجا مهمونی؟
یک سوالم داشتم آمورشی برای همه (زیر دیپلم - دیپلمه - لیسانس و...) 60 روزه یا تفاوت داره؟
و سوال دیگه هم این که برا کسری خدمت ایثارگری - الان که تاریخ اعزام مشخص شده باید کجا اقدام کرد؟
سلام دوستان در مورد05 کرمان راهنمایی کنید چطور جاییه؟ کارت تکمیلی بسیج به درد ارتش میخوره؟
من ۱ شهریور اعزام هستم و امریه گرفتم (جهاد کشاورزی و گفتند آموزشی سپاه میفتین). الان میشه فهمید من آموزشی کجا افتادم؟؟ چون این دوستمون متوجه شده افتاده ناجا تبریز
ممنونم
خوب تنها جایی که پارتیم تونست کاری انجام بده فهمیدن محل آموزش قبل اینکه تو سیستم پلیس 10+ بیاد ، بود !!!! (اینم از شانس ما با این پارتیمون!!!)
افتادم پادگان شهید رجایی سراب نیلوفر کرمانشاه مرزبانی
شانس ندارم دیگه
شهید شدم حلالم کنید
فکر کنم بشه یکی کاری کنی که تاخیر بزنی جای دیگه بیفتی ...نقل قول:
اگه محل آموزشی معلوم بشه اونوقت میشه به تاخیر انداخت ؟؟ منظورم بدون پارتی از طریق +10نقل قول:
نمی خوام دیر تر برم همینو میرمنقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام دوستان من افتادم آموزشگاه کهریزک سماجا:n01:
کسی از بچه ها اوجا خدمت کرده؟
راستی من 180 روز اضافه دارم :n28: 6 ماه
چند در100 احتمال داره در طول 24 ماه بخشیده بشه :n30:
حالم خیلی بده
سلام شما اول شهریور اعزامی؟نقل قول: