نقل قول:
زياد شدن عدد تعداد پست هاشون:27::27::27::27::27::27:
Printable View
نقل قول:
زياد شدن عدد تعداد پست هاشون:27::27::27::27::27::27:
جالبه یه بار که دیسکانکت میکنی با حداکثر پهنای باند دانلود میکنه اما خیلی سریع کم میشه میاد میرسه به 60
بچه ها من اكو 128 دارم ميخوام اكو 512 بگيرم حتما بايد سند شركت و ... داشته باشم ؟
سلام
دوستان اين ترافيك رايگات براي شما اضافه شد؟
نهنقل قول:
فکر کنم این ترافیک رایگانی که گفتن سرش گرده :20:
تا حالا كه نداشتيم از اين كارا! هرچي گفتن دادن. تو كنترل پنل هم كه ميري گفته شاتل اول شده:31: سه گيگ رايگان هديه:46:نقل قول:
100% اکانت شما رو هم روی 160 بستن و سرعتتون هم از 20 بالاتر نمیاد!نقل قول:
نه به مشهد که اکثرا 128 ها رو روی 2مگ میبندن نه به قم !
نمیدونم چرا شاتل قم اینقدر دله شده؟!
این سرش گرده رو خوب اومدی!:31:نقل قول:
منم همین فکرو میکنم چون به اکانت منم اضافه نشده!
آره به كاربر عادي خانگي نميدن.نقل قول:
128 كه روي 512 اكثرا بسته شده!
ساعت 4:12 هنوز 3 گیگ اضافه نشده !!!
پس چی شد به قول همه ما 1 گیگ بیشتر تهش نذاشتیم که 3 گیگ بمون بدن
جدا اگه ترافيكو اضافه نكنن من فقط 1/87 مگابايت دارم !
من هم كمتر از يك گيگ دارم:41: به اميد سه گيگ بودم. فردا تماس بگيريم.نقل قول:
بابا پس وضع شما ها که خیلی خوبه مال من اینه :نقل قول:
ترافیک باقی مانده دوره : 61MB
من به امید همین سه گیگ زدم همشو مصرف کردم :41:
ساعت 5:38 دقیقه، همچنان در انتظار ترافیک هدیه ایم.
من کمی بیشتر از 1 گیگ دارم ولی رو اون 3 گیگ برای اول شهریور تا آخر دوره حساب کردم.
من فردا تماس ميگيرم.نقل قول:
شما هم تماس بگير
همگي تماس بگيريم.
مگه شما این مموضع رو نمی دونستی؟ براش تاپیک داریم اصلا/.نقل قول:
حتما باید یک چیزی ببری. ولی باز هم بگم اگر فکر میکنی سرویست 512 باشه بهونه ای ندارند که بگ سرعت تو شب چرا کم شده باید بگم سخت در اشتباهی.نقل قول:
معمولا تو ساعات اداری یا آخر شب اون روزی که باید اضافه بشه. اضافه می کنند. زود به پیشواز رفتی.نقل قول:
سلام
این سه گیگ جایزه رو کسی گرفته؟
مگه قرار نبود 1 شهریور بدن؟
کی میدن؟
3 گیگ چی شد به منم ندادن:18:
فقط 200 مگابایت دیگه دارم:41:
منم همینطورنقل قول:
مگه نمیدونی شاتل اول شده:گفته سه گیگ میده هنوز نداده!!!!!!!!کد:http://www.shatel.ir/fa/category/shatelnews/
اینم متنش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات شده است.
هیات داوران این انتخاب متشکل از نمایندگان زیر بوده است:
گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- وزارت صنایع و معادن
- وازرت بازرگانی
- وزارت اقتصاد و دارایی
- وزارت تعاون
- وزارت نفت
- وزارت جهاد کشاورزی
- اتاق بازرگانی تهران
- شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی
- موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
- شهردای تهران
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و … مواجه بودهایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
اشتباه شد:31:
پاکش کنید
تا شب میدن صبر کننقل قول:
آقا به منم ندادن . من 21 همیشه تمدید میکردم . چرا ندادن؟
فکر شو بکنید شاتل با این وضعش اول شده
یعنی چی؟ یعنی خیلی بدبختیم:31:
ببين با سه گيگ ملت رو سركار گذاشتين اون از شبا كه عملا همه جاها رو واسه دانلود بستن ملت حالا گيره سه گيگن خاك بر سرشون با سه گيگشون
شاتل یه دزد به تمام معناست!
دوره من از 6 هر ماه شروع میشه، امروز رفتم رو سایت می بینم ترافیکم رو ریست کردن یعنی چند گیگ باقی موندم پرید، حدود 1 ساعت هم با پشتیبانی حرف زدم به هیچ جا نرسید!
درضمن 3 گیگ ترافیک هدیه تا ساعت 12 امشب اضافه میشه!
خیلی باحال بود، پشتیبانی شون بی سواد تشریف داره، حتی نمی دونه هر گیگ 1024 مگابایته!!! :41:
من که تا شب ترافیکم تمومه یه فکری نمیکنن؟
حالا نمیدن؟
آره واسه منم دوره قبل2روز زودتر ریست کردن.از اینا هرچی بگی بر میاد.نقل قول:
اگه اکو هستی وقتی حجمت تمام شد میتونی از 200 مگ هدیه استفاده کنی!نقل قول:
یعنی دو روز زودتر از تاریخ فاکتور؟! یا فاکتور دو روز زوتر ...نقل قول:
با سلام خدمت عزیزان
میخواستم بدونم آیا با فیلت شکن هم نمیشه از رپیدشیر و hotfile دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دو روز زودتر از تاریخ فاکتور! 500مگ رو نوش جان کردن:13:نقل قول:
دیشب متاسفانه300مگ دان کردم
گفتم که هنوز به این شاتل اعتمادی نیست
یه روز خوبه یه روز بده
شاید نظرشون درباره اول بودن شاتل عوض شده !
آره دیشب به کل شاتل خوابیده بود خوب میخوان 3گیگ بدن دیگه!!نقل قول:
من اکو 512 استفاده میکنم و دوم هر ماه دوره ام تموم میشه! 50 مگ کلا داشتم و خیلی رو این 3 گیگ حساب کرده بودم! باهاشون تماس میگیرم میگم الان 12 ساعت از یکم گذشته و 3 گیگی در کار نیست! میگه صبور باشید اضافه خواهد شد. بهش میگم تا کی هست؟ میگه تا پایان دورتون، یعنی فردا سوخت خواهد شد!
صبور باشم؟
من سربازم و احتمالا دیگه شارژ نکنم! کسی شرکت دیگه ایی سراغ داره که بعد آموزشیم ازش سرویس بگیرم که هم سریع العمل باشن! ( مثل شاتل 46 روز منو سر کار نزارن) و خیلی هم گرون نباشه!!!
در کل نا امید شدم
چه دانلود های نازنینی رو از دست میدم اگه تا 4 یا 5 ساعت دیگه ندن این هدیه رو
کی میدن؟
من یه دو ترابایت میخوام دانلود کنم
شبا که نمیشه
الانم که اون سه گیگو نمیدن
دقیقا کی اضافه میشه؟
بابا این 3 گیگ پس کی میخواد بیاد ؟
کسی تماس نگرفته ؟
چرا نمیشه از یوزرنیم و پسورد یکی دیگه استفاده کرد؟
قبلا میشد.
یکی از اشتراکام 4 گیگ اضافه اومده یکی دیگش داره تموم میشه.
تماس بگیریم بگیم چی؟نقل قول:
میگه ترافیک میخوای؟
برو بخر
خیلی موجوات بدی هستن این شاتلی ها
همه برای این 3گیگ از صبح تا حالا نشستن فایل و.... آماده کردن برای دانلود
حالا اوا نمیدن
رسما سرکاریم همه
بعد از چندساعت یا چند روز دیگه یه 100مگ مین میگن این به جای اون سه گیگ
تا حالا همچین اتفاقی افتاده بود ؟نقل قول:
جاااااانننننننن ؟؟؟!!!!!!!:18::18:نقل قول:
2 ترابایت؟؟؟ :18::18::18:
شما به فرض اینکه هرشب 1.5 گیگ راحت دانلود کنی 1365 روز (3.74 سال) طول میکشه که این حجم را دانلود کنی. :13:
شما با 3 گیگ میخواهی 2 ترابایت دانلود کنی؟؟؟ :دی
شاید هم واحد را اشتباه نوشتی(اما چند بار دیگه هم دیدم که نوشتی 1 ترابایت گذاشتم برای دانلود و سرعت کمه و...)
----------------------------------------------------------------------------------
برای من هم هنوز اضافه نکرده اند.البته هر دفعه که میخواستن هدیه دهند سر وقت اضافه نشده و هر نفر را بستگی به مرکز مخابراتی یک ساعت اضافه کرده اند.)