قبلا 512 داشتم تازه اینو خریدم
یعنی بازم زنگ بزنم بگم؟
Printable View
قبلا 512 داشتم تازه اینو خریدم
یعنی بازم زنگ بزنم بگم؟
لطفا دوستانی که امضاشون 2 متر در 2 متر هست کوچکتر کنند
اینها همش حجم مصرف می کنه
آقای فانوس طلایی و اون آقایی که امضاش ماشینه و زیرش دعا
واقعا که بعضی ها چقدر بی ملاحظه هستند
عزیز دل برادر چرا حرص میخوری ؟نقل قول:
امضای من 30 کیلوبایت بیشتر نیس !!!
در ضمن شما میخوای امضا رو نبینی یه ادز بلاک نصب کن کلا بخش امضا رو بلاک کن :n29:
وااااااااااا
من در این مواقع صبر میکنم تا اونقده از آپدیت ویندوز و آنتی ویروس بگه تا دهنش کف کنهنقل قول:
بعد با گفتن "من لینوکس استفاده میکنم" با .... میزنم تو دهن اپراتور :n01:
میشه نمایش امضا رو در انجمن غیر فعال کرد.نقل قول:
امضا کافیه یکبار دانلود بشه بعدش ذخیره میشه و دیگه دوباره دانلود نمیشه
اگر کاهش حجم استفاده شده تان هدف تان هست افزونه های ضد تبلیغات نصب کنید مثل adblock ghostery
در یک آزمایش با اسفتاده از این افزونه ها ۲۵درصد حجم استفاده شده کاهش یافت.
امضا چون فقط انجمن ها هست و فقط یکبار دانلود میشه فک نکنم زیاد تاثیر بگذاره ولی این عکس ها و فلش ها و ویدئوها تبلیغاتی مطمئنا تاثیر واقعی و لمس شدنی دارد
هر بار زنگ میزنم مخابرات سرعتم100 تا میره بالاتر
چند وقت پیش منم سرعتم حیلی کم بود بعد از اینکه زنگ زدم درست شد.(طرف میگفت هیچ ایرادی خط تان نداره و ...)نقل قول:
نمونه از دزدی مخابرات که هرشب جریان داره
جالبه امتحان کردم چند دقیقه بعد تایم رایگان مودم روشن کردم دیدم هیچی دان نشده
یعنی باید چند دقیقه قبل روشن کنم تا بتونن حجم بدزدن ( زوره آقا زوره اگه حجم کم نکنن بیچاره ها از کجا تجارت کنن)
بعضی وقتا شده یک ساعت قبل شروع تایم رایگان مودم رو روشن کنم که فردا دیدم 150-200 مگ کم شده :n04:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام.مثل اینکه مخابرات باز داره نامحدود میده؟؟؟؟128 نامحدود شده 20 تومن.....فرقی هم تو سرعت و پینگ کرده؟
من فردا پس فردا میرم جمع آوری بزنم !! فقط چی بگیرم ؟
دانلود شبانه رو که بیخیال !! خیلی وقته دانلود نمیکنم !! هر شب 3-4 گیگ هم بده هرزگاه کافیه !! مهم پینگ و وبگردیه !!
آسیاشت خوبه فکر کنم فقط !!
من الانش با ماهی 7 گیگ که برام شارژ میشه 16 تومن میاد رو قبض برا هر ماه !! که اولشم یه مودم گرفتم که اونم فروختم رفت !! با اون حساب سرویس من میفته ماهی حدودا 12 تومن !!نقل قول:
کولاک 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) 320000 تومن
خیلی گرونن !! :n04::n04:
شاتل آرت 1 هم که از اول همون 30 تومن بود !!
اینم 4 مگ شاتل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی چه خبره مگه ؟ سرویس 4 مگ سه ماهه 8 گیگ !! 8 گیگ رو من تو یه ماه تموم میکنم !! :دی
بذار ببینم بلوط چطوریاس ؟!! :دی
باز بلوط بهتره !! احتمالا برم رو بلوط :
سرویس family 6 مگابیتش بد نیس !!!
مخابرات جون مادرت سرویس هات رو درست کن :دی :دی
این ADSL ها رو بذار برن به جهنم !!
این رو ایرانسل امروز داده بیرون !! همین رو میخرم !! ماهانه 10 گیگ با LTE استفاده میکنم !! پینگ کمتر و سرعت بیشتر !!نقل قول:
مشترکین ایرانسل میتوانند بسته مقرون به صرفه اینترنت همراه ماهانه 3 گیگابایتی جدید این اپراتور تلفن همراه کشور را با قیمت ۱۳هزار تومان از طریق کد #۵*۳*۵*۵۵۵* و بسته اینترنت همراه ۳۰ گیگابایتی ایرانسل با اعتبار زمانی ۶ماهه را با قیمت ۶۰ هزار تومان، از طریق شمارهگیری کد #۱*۴*۵*۵۵۵* انتخاب و فعال نمایند.
مگه مغز خر خوردم به این مفت خور ها پول بدم ؟
بلوط سرویس ماهانه نداره ؟
تو قسمت سفارش آنلاین تمام سوریس ها یا 3 ماهه هستن یا بیشتر
ما الان عباسی هستیم که میشه منظقه مخابراتی شهریار
کلپارک هم شهریار میشه یا نه ؟
نمیدونمنقل قول:
منم شهریارم
گلپارک یه مرکز دیگه است
Sent from my Explorer A310e using Tapatalk
من زنگ زدم به مخابرات
با تیم ویور وصل شد گفت مشکل از خط شماس و اینترنتتون رو 4 مگ وصل شده!!
به به سرعت همه کم شده
سرعت 440 ما هم تبدیل شده به 248
من مانده ام و یه دنیا دانلود:n02:
اوضاع اسفناک : سرعت با همه لینک های خارجی زیر 3 کیلوبایت !! وبگردی به کل قطع !! با سایتهای داخلی اصلا مشکلی نیس
الانم با ایرانسل وصلم :n15:
سلام
من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم ولی نمیدونم کدوم شرکت تو نامحدود خوب سرویس میده و سرعتاش خوب هست میخواستم یه لطف کنین مزایا و معایب هرکدومشون رو بگید تا از تجربه دوستان هم استفاده کرده باشم.
تا جایی که من اطلاع دارم نامحدود همه شرکتها استفاده منصفانه داره به جز مخابراتنقل قول:
مخابرات هم که الان داره تو کما به سر میبره تا براش پهنای باند تزریق کنن
شما بسته به میزان محدودیت اپراتور ها که نوشته میتونی سرویس انتخاب کنی
من خودم نامحدود پارس آنلاین رو ترجیح میدم ولی نامحدود همارا رو هم من تعریفش رو شنیدم
ببخشید چند تا سوال دارم:نقل قول:
1-نامحدود پارس آنلاین چند کیلوبایت سرعت میده؟
2-درمقایسه با شاتل چه معایبی داره؟؟((تو سرعت شاتل بهتره یا پارس انلاین؟؟))
3-تو تعرفه نامحدود ها نوشته ""حداقل تبادل ترافیک"" این حداقل تبادل چی هست؟؟
4-تو شاتل قسمت نامحدود ها تو تعرفه نامحدود 128 تا 1024 یه ستاره زدهو پایین جدول نوشته ""سرعت این سرویس برای محتوای داخلی باز خواهد بود"" اطلاع دارین منظورش چی هست؟؟
خیلی ممنون
نقل قول:
تو سایت پارس آنلاین برید دقیقا در مورد سرعت ها و حجم هاش توضیح داده
شاتل سرعت کمتر و حجم تبادل کمتری نسبت به پارس داره
حجم تبادل حجمیه که بعد از اون سرعت سرویس کاهش پیدا میکنه
دوستانی که از مخابرات استفاده می کنن
سرعت دانلود 512 و 1 مگ محدود چقدر هست ؟
و مثل قبل برای دانلود شبانه از حجم اصلی کم می کنن یا حل شده این موضوع ؟
الان نامحدود دارم خیلی افتضاحه 20 تا 22 :n03:
حل شدهنقل قول:
مخابرات الان 1 مگ از 441 به 248 کاهش پیدا کرده
512 از 220 به 118 کاهش پیدا کرده
هماراسیستم هیچ مشکلی نداره چون مشتری هاش کم شده...!
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم من 11 ماه قبل قرارداد اینترنت 1 مگ و دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح و طبق گفته شما سرعت دانلود شب و روز با 512 ، درسته حالا چرا دارین تو روز روشن علنا یک شرکت دولتی دزدی به این بزرگی میکنه و میزنه زیر قراردادش و از اردیبهشت ساعت دانلود شبانه رو کم کرده و الان هم سرعت رو از 512 آورده به 260 و بعضا پایینتر میگه در مورد سرعت 260 ، با همکارانم صحبت کردم میگن استاندارد 1 مگ همینه :n04:میگم بس چرا تا ده ماه قبل چنین نبود و حالا استاندارش کردید و در سایتتون هم تبلیغ سرعت بیش از مقدار اسمی رو میدید و ... میگه من اطلاع ندارم تقصیر من نیست و دستوره و اگه موردی دارید با داخلی 4 فردا نه ، شنبه تماس بگیرید یا حضوری تشریف بیارین ... :n13:من موندم مخابرات با شرکت زیر ساخت در مورد اینترنت و پهناش و قرض و بدهی هاش مشکل داره چرا هزینه اش رو از جیب و پهنای مشترکینش هزینه میکنه .:n25: لطفا اگه امکان داره اطلاع رسانی گسترده بکنین تا همه مشترکین مخابرات قید خرید اینترنت از این شرکت دزد دولتی رو بزنن و بروند به یه شرکت دیگه ، هر چند همشون سر و ته یک کرباسند ولی لااقل از این شرکت به اصطلاح دولتی دزد اشتراک تهیه نکنند و در ثانی اگه دوستان لطف کنند بهترین خدمات دهنده اینترنت در تبریز با دانلود رایگان شبانه رو در ذیل الطفات کنند که کمک بزرگی به من وامثال من در جهت تحریم مخابرات اینبار توسط مشترکان حقیقی و حقوقی کنند.:n40::n40:
نقل قول:
دوست عزیز منم 13 تموم بشه سرویسم میرم جمع میکنم از مخابرات
در مورد پیشنهاد شرکت دیگه به نظرم اگه همه برن به سمت یک شرکت چند وقت دیگه اونم مثل مخابرات میشه دیگه
یکی دو سال پیش مخابرات عالی بود همه اومدن سمتش الان بدلیل زیاد بودن مشترک گند زده
لااقل ۶ ماه زمان میبره تا بخواد کند بازی دربیاره . اکه دوره های تمدید اینترنت واسه همه یکماه و یاه ۳ ماه باشه اونوقت همون شرکت از ترس از دست دادن مشتری مجبور میشه حداقل دست به تغییرات نزنه و مشترک رو تو دستش با سرویسهای فریبکارانه نکه داره .البته این نظر منه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
من مخابرات رو فعلا 1 ماهه تمدید کردم
25 گیگ حجمم رو هم خوردند که کوفتشون بشه :n01:
همسایه ما 1 مگ مخابرات داره سرعت دانلودش رو 600 هست.
بعد من 2 مگ مخابرات دارم سرعت دانلودم رو 450 هست.... اینا رو چه اساسی سرعت می دن؟؟ :n02:
راستی مشکل از نویز خط هم نیست.... خط ـمون تا 8 مگ هم می کشه.
بازدید کنندگان این تاپیک اون قدر ها هم زیاد نیست که تاثیر آنچنانی بگذارد.نقل قول:
حالا در نهایت ۱۰۰نفر به ISP جدید برن.
در کل اگر کمی حلال حرام حالیشون بشه خیلی بیش از ظرفیت نمی فروشن.
من که بعد از اتمام این سرویس قصد تغییر ISP دارم خیلی پر رو شده مخابرات.
.حلال و حرام دیکه از مد افتاده اختلاسکر آزاد میچرخه و آفتابه دزد دستش قطع میشه وای بحال ما که افتادیم دست این افعی ها ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
امروز سرویس من تموم میشه (مخابرات نامحدود)
به نظرتون از مخابرات جمع اوری کنم برم یک شرکت دیگه
یا همشون مثل همن ؟
نامحدود مخابرات بودم که متاسفانه سرعت خیلی کمه (موقع خرید 30 بود الان بزور به 20 میرسه ...)
برای همین می خوام محدود بگیرم که دانلود شبانه هم داشته باشه اگه مخابرات دانلود شبانه از حجم اصلی کم نمی کنه تمدید کنم
دوستان برای جمع آوری از مخابرات باید حضوری بریم؟
من تو یه خط دیگه که از مخابرات داشتم 2 ماه شده که تمدید نکردم ولی هنوز خط رانژه هست.
چطوری ۲۵ گیگ حجم رفته؟!نقل قول:
لطفا اونایی که اطلاع دارن جواب بدن ...نقل قول:
من زیاد اطلاع ندارم ولی داداشم حجم رو زیاد چک میکنهنقل قول:
تا به حال بهم نگفته که از حجم خود به خود کم شده بعد از دانلود
اگه لازم نداری بذار رانژ بمونه !! هزینه ای نداره که برات ( البته بعضی شرکتها مثل آسیاشت برای این جور مزخرفات جریمه میزنه ولی خیلی کم )نقل قول:
برای تخلیه معمولا باید حضوری بری
من نامحدود برنزی maxnet 2mb رو استفاده کردم سرعت تا 150KB میداد. فک کمن تقربیا 100 و خورده ای میشه ماهانهنقل قول:
2mb وایمکس ایرانسل رو هم داشتم تا تقریبا 100GB اول تقریبا سرعت 250-260 رو میده اگه آنتن دهیت خوب باشه. بعدشم سرعتش یکم کم میشه ولی بازم من ماهانه تا 300G رو ئانلود میکردم. 135,000 تومن بود ماهانه
وایمکس از نظر سرعت بهتر بود ولی پینگش به نسبت بقیه بیشتر بود. مخصوصا وقتی که هوا ابری میشد آنتن دهیشم میومد پایین
لازم نیست حضوری برین تا زمانی که پورت رو لازم نداشته باشن جمع آوری نمیکنننقل قول:
1-دوستانی که اینترنت مخابرات (2020) استفاده میکنند ایا سرعت دانلودشون نسبت به ماه های پیش کم شده یا نه
من 128 رو استفاده میکردم سرعت دانلود تا 170 کیلو بیت برثانیه میشد ولی الان حدودا یه بیست روزیه سرعت به زور 70 الی 80 کیلو بیت بر ثانیه میشه!!!!
زنگ زدم پشتیبانی گفت بله سرعت ها کم شدن یه فرمول عجیب غریبی هم گفت که انگار باید تقسیم به 8 کنی تا سرعت دانلودتون بیاد
2-دوستانی که از سرویس دیگه استفاده میکنن128 رو ، سرعت دانلودشون بگن لطف
من ۱۰ مگ امنقل قول:
همیشه سرعتم ۴۰۰ اینا بوده
بعضا کم میشده زنگ می زدم درست میشد
الانم عین سابقه و ۴۰۰ میزنه (شبا برخی ساعات رایگان سرعت میفته به ۱۰۰)
مثلا شما که ۱مگ می خرید این در حقیقت یک مگابیت هست هر ۸ بیت میشه یک بایت در نتیجه یک مگابیت میشه حدود ۱۲۸ کیلوبایت.
ولی ۱۲۸ رو نمی دونم.
قضیه اینه که اسما سرعت رو کم میدن که پس فردا اگر سرعت کم شدن بگن همین هم زیادتونه چون مثلا ۱۲۸ هست و در حقیقت باید ۱۶ میشد حالا ۷۰ هست کلاهتو بنداز بالا.
------------------------------------
راستی کسی دانلود سرور مخابرات رو دیده؟
مثل اینکه فیلم های هالیوودی رو اگر صحنه داشته باشه سانسور می کنند و میگذارن (Game of thrones هم توشون هست شاید اینا دیگه سانسور نیست )
واسه دانلود نرم افزار و انیمیشن واسه بچه های فامیل خوبه
-------------------------------------
پ.ن: حرفم رو پس میگیرم مستهجن ترین فیلم ها هم تو آرشیوشون هس
گفتی دانلود سرور یاد دانلود سرور همارا افتادم که هر چی میخواستی لیچ میکرد واست و شبا هم با سرعت حدودا 400 جدای سرعت خودت میتونستی ازش دانلود کنی هر شب 7 - 8 گیگ فقط از سرور همارا... ولی دیدن نمیصرفه کلا جمش کردننقل قول:
سرعت خودم الان کمتر شده نسبت به دیروز 240 شد 220 هر روز کمتر از دیروز خوش به حال شما که 400 رو هنوز دارید...
بلخره از تهران تماس گرفتن برای پیگیری این مورد و بعد از مخابرات استان تماس گرفتن و بهشون توضیح دادم و در نهایت امروز بعد از چند روز از پشتیبانی تماس گرفتن از طریق TeamViewer بررسی کردن و برای مواردی که براش شکایت مطرح کرده بودم توضیح دادن . ضمن اینکه ممنونم از پیگیریها شون ازه فهمیدم که کلا مشکل یه چیزه دیگس . مثله اینکه ما سوار تاکسی پیکان فرسوده میشیم و به سازمان تاکسی رانی شکایت میکنیم که این اکسی سرعتش کمه و پول زیاد میگیره و این حرفا . در واقع مشکل نه از تاکسیه نه از سازمان تاکسیرانی . بلکه کلا سیستم ایراد داره و باید از پایه مشکل حل بشه . تو مخابرات و بحث اینترنت هم باید به جایی برسه که دانلود رایگان اقلا نصف سرعت روزانه بشه و یا سرعت های روزانه که بالای 10 مگابیت ارائه میشه واقعا 10 مگابیت باشهنقل قول: