سلام دوست گرامینقل قول:
ممنون از لطف شما
متاسفانه Z7050BT پنلش جدا شدنی نبود.
آره کلا این جماعت خدا نشناس هیچی حالیشون نیست، امیدوارم برای هیچکی پیش نیاد
سلام دوست گرامینقل قول:
ممنون از لطف شما
متاسفانه Z7050BT پنلش جدا شدنی نبود.
آره کلا این جماعت خدا نشناس هیچی حالیشون نیست، امیدوارم برای هیچکی پیش نیاد
سلام.. نظر شخصی من توی دوسال بیش تر سیستم صوتی ماشین اینکه...اصلا روی سیستم صوتی ماشین تمرکز نکن برو سیستم صوتی خانگی تمرکز کن..مگر اینکه ماشینت کلا از نظرر ایمنی بالا باشه..اکوستیک داخلی خوب باشه و جاهای ناجور ماشین را رها نکنی وگر نه توی خانه چون سوکت است با ارامش خاطر می توانی تمام نت های موسیقی بفهمی ولی توی ماشین درحال حرکت وتوی شلوغی این مسله برایت اتفاق نمی افتد...
سلام
یه ضبط پایونیر می خواستم بخرم واسه ساندرو
اول اینکه ضبط های معمولی پایونیر که تصویری هم نیستن آیا مدلی هست توشون که با بلوتوث به گوشی وصل بشه و بتونم تماس ها رو جواب بدم ؟
اگه هست مدلی پیشنهاد کنید که این قابلیت رو داشته باشه
سیستم صوتیش و خروجی صداش خوب باشه
دمو دار و usb و ترجیحا بلوتوث هم داشته باشه
ممنون میشم تو پیدا کردن مدل مورد نظر منو راهنمایی کنید
دوستان من یه آمار قیمتی در آوردم مثل اینکه دمودار خیلی گرونه
بدون دمو هم بود مشکلی نیست ولی بلوتوث و usb داشته باشه
بنظر من بازم بستگی دارهنقل قول:
یک نفر کلا کارش با ماشین هست و صبح تا شب توی ماشینه و شبی 2 ساعت قبل خواب میرسه خونه
این آدم قطعا باید سیستم صوتی ماشینش خوب باشه هم برای اینکه از کار خسته نشه هم اینکه بجز ماشین جای دیگه وقتی برای گوش دادن به موسیقی نداره
کلا سیستم صوتی ماشین بهترینش هم که باشه در برابر سیستم های استودیویی و حرفه ای حرفی برای گفتن نخواهد داشت به دلیل محدودیت های خیلی بالا
از نظر شخص من کسی که در منزل میتونه به موسیقی گوش بده میتونه با خرید یک آمپ و هدفون حرفه ای واقعا درک درستی از موسیقی پیدا کنه
سلام دوستان من به تازگی پراید ۱۱۱ گرفتم میخوام براش سیستم کیفیتی ببندم از برند هلیکس و فوکال در رنج قیمت دو میلیون پانصد الی سه تومن
خودم به شخصه قطعات مدنظرم یک جفت باند بیضی با ساب برای طاقچه عقب و یه جفت باند برای جلو داشبردم و همچنین امپلی فایر خوب ، اگر به خازن و سیم پک خوبم نیاز بود که تهیه کنم حالا با این وضعیت چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید .
اساتید فن راهنمایی لطفأ ممنونم
سلام
دوستان یه مشکلی تو سیستم ماشین یکی از رفقا پیش اومد و هر کاری کردیم درست نشد!
مشکل اینه که وقتی استریو هست صدای سیستم کم و بیس کلا قطع میشه!
ولی وقتی بصورت مونو هست صدا خیلی بلند و بیس قوی هست!
منظورم از استریو و مونو از طریق پخش هست که L و R رو فعال و غیر فعال میکنیم!
*و یکی چیز هم وقتی به آمپلی استریو 5702 پایونیر هر دو RCA متصل هست، ولی از طریق پخش فقط یکی از کانال هارو فعال میکنیم، بازم هر 2 کانال صدا داره!
دلیل این مشکل چی هست و چطوری میشه درستش کرد؟
دوست عزیز وضع بازار خیلی خرابهنقل قول:
قیمت ها نجومی شده
الان با 3 تومن به سختی یک سیستم متوسط میشه بست
دوستان پخش پایونیر s305bt به نظرتون خوبه؟
بلوتوث هم داره و میشه تماس پاسخ داد فقط میکروفون داره دیگه؟
گوشی با بلوتوث وصل میشه به پخش و دیگه به گوشی کاری نداریم دیگه؟
مطمئنا پخش خوبیه اما یه نگاه به سونی و کنوود هم تو این رنج قیمت بنداز. سونی 55bt و 410bt و کنوود bt304. سونی ها دو جفت خروجی و کنوود 3 جفت خروجی داره (پایونیر مد نظر شما یک جفت داره) که دستتون رو برای ارتقای سیستم بازتر میذارن. ضمن اینکه پایونیر رنگ نور دکمه هاش آبیه ولی سونی قرمز و کنوود رنگ متغیر به دلخواه کاربر داره که برای ست کردن با رنگ نور دکمه های داشبورد مفیده.نقل قول:
اوکیه فقط این پخش ها با دکمه های مخصوص پخش ( ولوم بالا و پایین و بعدی و قبلی ) که زیر فرمون ساندرو داره هماهنگ هستن؟ اصلا کلا پخش ها هماهنگ میشن با این دکمه ها یا باید دورشو خط بکشم؟نقل قول:
البته جی وی سی X351BT یادم رفت نام ببرم که اونم 2 جفت خروجی داره. همه اینها هم دکلس هستند.نقل قول:
اینترفیس بله موجود هست. برای پایونیر و سونی فراوونه و برای کنوود یکم کمیاب تر. جی وی سی رو نمیتونم نظر بدم اما خود سایپا یدک یه زمانی برای پخشای جی وی سی اینترفیس داشت. من برای کنوود مارک connect2 گرفتم. دکمه های پشت فرمان همه کار میکنن. البته کارایی بعضیاشون تغییر کرده مثلا دکمه پاز الان سورس رو عوض میکنه! و یه کوچولو (شاید یک سوم ثانیه) تاخیر داره. قیمتش هم حدود 150 تومنه.
اول ممنون از پاسختنقل قول:
البته چند نکته هم هست که آدم رو بیشتر گیج میکنه
یکی اینکه 130ac تویتر موقعر داره که به گفته شرکتش باعث میشه در همریزی صدای به کمترین مقدار خود برسد و شفافیت صدا افزایش پیدا کنه . که مدل pc130 این نوع تویتر رو نداره
مورد بعدی اینه که پاسخ فرکانسی 130ac از 70 هرتز شروع میشه در حالی که مال pc130 از 80 هرتز که احتمالا در بیس مقداری تاثیر گذار باشه
البته برتری pc130 هم قطعا اینه که 10 وات RMS قوی تره و حساسیت بالاتری داره که منجر به این میشه که جزئیات موسیقی رو بهتر پخش کنه
اول ممنون از پاسختنقل قول:
البته چند نکته هم هست که آدم رو بیشتر گیج میکنه
یکی اینکه 130ac تویتر موقعر داره که به گفته شرکتش باعث میشه در همریزی صدای به کمترین مقدار خود برسد و شفافیت صدا افزایش پیدا کنه . که مدل pc130 این نوع تویتر رو نداره
مورد بعدی اینه که پاسخ فرکانسی 130ac از 70 هرتز شروع میشه در حالی که مال pc130 از 80 هرتز که احتمالا در بیس مقداری تاثیر گذار باشه
البته برتری pc130 هم قطعا اینه که 10 وات RMS قوی تره و حساسیت بالاتری داره که منجر به این میشه که جزئیات موسیقی رو بهتر پخش کنه
ببینید توییتر دام یا مقعر اصلا برتری نیست. یه سبک صداس. یکی دوس داره و یکی دوست نداره.نقل قول:
نکته بعدی اون 10 هرتز که فرمودید. بازه فرکانسی مهمه ولی مهم تر از اون دقت پخش فرکانساس. شما باید نمودار کامپ رو نگاه کنید نه بازه رو فقط.
جنس صفحه بهتر و جنس اسپایدر و ... همگی در جنس صدا تاثیر مهمی دارن. ولی میگم این برتری های مذکور توی اون نوع نصب دیده نخواهد شد. سمند برای استیج جلو برای گرفتن صدای خوب به 1 کامپ 16 گردن کلفت و با تحمل بالا احتیاج داره. کامپ 13 نتیجه مطلوبی نخواهد داد. برای همین گفتم بیشتر برای کامپ 13 هزینه نکنید.
مخلصم.
سلام بر دوستان گرامی. وقت بخیر
اطلاعاتی از مشخصات این آمپ دارین؟ من هرچی سرچ کردم مشخصاتشو پیدا نکردم. بخصوص توان واقعی روی 2 و 4 اهم برام مهمه که اصلا نیست تو نت. دوستانی که با آلپاین های قدیم کار کردن فکر کنم بشناسن و نظرتونو در مورد این آمپ بگین لطفا
alpine v12 mrv-f805
ممنون آقا امیر عزیز کاملا با شما موافقمنقل قول:
یکی از دوستانم حرف جالبی زد گفت روی باند 13 بیشتر به عنوان توییتری حساب کن که یکم میدرنج و بیس هم تولید میکنه
منم از تعویض منصرف شدم کلا ... بخاطر اینکه هر کاری هم بکنی آخرش از سمند صدای مناسب نمیتونی بگیری نه از استیج جلو نه عقب نه سابی که بخوای بزاری توی صندوق
کلا هزینه کردن براش بیشتر از یک حدی اشتباه محض هستش
کلا ماشینی که اسم تولید ملی روش بخوره معلومه چی از کار در میاد :n36: صد رحمت به پژو 405 تولید سال 1984 که اصول مهندسی توش رعایت شده نه این سمند که فکر کنم طراحش هم این ماشین رو طراحی کرده هم قوطی حلبی روغن رو !!!!
سلام..بر دوستان...حمید اقا وواقا میر وامیر حسین گل..
ایا کراس هر کامپی منحصر به فرد همان کامپ است یا مثلا می شود کراس اور کامپ هرتز را مثلا به گلیدن یا کامپ هلیکس را به الپاین متصل کرد؟؟؟
سلام یه مشاوره میخواستم از دوستان لطفا راهنمایی کنید ساب برای تاقچه 206 چی مد نظر دارین ک بازده نسبتا خوبی داشته باشه؟ و با چ امپی راه اندازی میشه؟
داداش چرا میخای رو طاقچه بزاری؟
خیلی ویبره و گوبشش اذیت میکنه
البته میتونی ساب ضعیفتری بگیری ک اذیت نکنه
اگر هم اذیت نمیشی kenwood 3000 و sony 18000 وات گزینه های خوبی هستن
موفق باشی
اگه اشتباه میگم لطفا اصلاح کنید
داداش چرا میخای رو طاقچه بزاری؟
با سلام خدمت تیم پی سی ورلد.
میخاستم بدونم ساب سونی 1800 وات بهتره یا کنوود 3000.
برام ویبره مهم تر از کوبشه.
سلام .ممنون از راهنمایی شما. ورودتون به سایت رو هم خیر مقدم میگم.نقل قول:
فقط 1 موضوع بیاید تا وقتی که اطلاعاتمون در مورد 1 موضوع کامل نیست اگرم کسی چیزی پرسید بگیم نمیدونیم. لازم نیست 1 نفر همه چیزو بلد باشه که. من مطمئنم که شما به نیت کمک و نوع دوستی این کار رو انجام میدید ولی بحث اینه که دوستان اینجا با زحمت فراوان توی این شرایط دارن پول در میارن. باید کسانی که اطلاعات دارن و احساس مسئولیت میکنن به بهترین شکل پاسخ بدن تا پولی که با این زحمت بدست میاد خدای نکرده الکی هزینه نشه.
مخلصم
سلام دوستان شماره اقا امیر رو میخواستم برای نصب سیستم ممنون
فضای صندوقمو لازم دارمنقل قول:
بالاخره ساب 3010 کنوود و با امپلی 702 کنوود گرفتم کسی تجربه نصبشو داشته؟ امپلی براش مناسبه؟
با سلام و وقت بخیر خدمت تیم پی سی ورلد.
میخاستم بدونم کدوم یک از ساب های زیر بهترین است
(Pioneer 3002 ( 3500 watt
(Kenwood 3000 (1500 watt
(Sony xplod (1800 watt
برام ویبره مهم تر از کوبشه
ممنون میشم اگه جواب بدین
مرسینقل قول:
بله شما درست میگید ببخشید من معذرت میخوام
لطفا جواب بدیننقل قول:
ممنون میشم
لطفا جواب بدیننقل قول:
ممنون میشم
سلام.
کسی اطلاعی در مورد باند های soloman داره؟
یکی باند soloman رو تست کردم کیفیت صداش عالیه ولی نمدونم برا ماشین خوب جواب میده یا نه!
این باند خربزه ای نی ولی صداش هم اندازه خربزه ای هست!
راهنمایی کنید اینو بگیرم یا برم باندای خربزه ای بگیرم؟
برا سیستم حرفه ای نمیخام و در حد معمولی
درود مرتضی جاننقل قول:
معمولاً کراس اور رو بر اساس Sensitivity و حساسیت همون اسپیکر می سازند.
اما خیلی اختصاصی نیست.
معمولاً ولتاژ و ظرفیت های خازن و نوع مقاومت ها و طراحی سِلف یک کراس اور با حساسیت اسپیکرش همخوانی داره.
اما من کراس اور 3Way متعلق به برند هلکیس رده ی کامپتیشن رو با توئیتر DLS Ultimate قدیم تست کردم.
این کراس اور واقعاً متریال خوبی داره، خازن های دیاتون و مقاومت های مَندورف جایی برای عریضه باقی نمیذاره.
به طور کلی خدمتت عرض کنم که اگر کراس اور کارش درست باشه، مشکلی ندارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من صدای باند hcx690 هرتز رو با آمپ ام بی 4050 و پخش 9450 پایونیر شنیدم داخل ماشین دوستم،صدای بلند و کیفیتی داشت خوشم اومد به نظرم کنار ساب خوب میشه ولی تو ولوم بالا 10 دقیقه بیشتر گوش میدیم گوشمون سوت میکشه میشه گفت خیلی تیز بود ! تنظیمات هم انجام دادم حتی با بالاترین حد بیس و hpf کم باز هم تیزیش اذیت میکرد ! حالا سوالی که دارم اینه ؛ صدای تیز کلا خاصیت 690 یا برند هرتز هست یا مشکل از آمپ یا تنظیمات بوده؟ سری dcx و ecx این برند هم جنس صداشون مثل hcx هست ؟ صدای بلند و با کیفیت میخوام ولی تیز نباشه گوش خراش نباشه سر درد نیاره ! کنار ساب 1224 جی بی ال استفاده میکنم.
ممنون
سلام..امیر جاننقل قول:
این سوال همیشه فکرم را مشغول کرده توی بعضی گروها وسایتها کراس تنها را برای فروش گذاشتند یا طرف کراس مثلا میل را برای هرتزxl گذاشته است.پس تقریبا می شود نتیجه گرفت که در شرایط خوب نه ایده ال هر کراسی را برای هر کامپی قرار داد....خیلی ممنونم..
راستی امیر جان ..وعده در مورد کامپ کنوود که چند ماه پیش خریدید یک ریویو بگذارید...
نقل قول:
به به
چه کراسی :n33:
دوستان خبره هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟نقل قول:
فکر نمیکنم با این حجم از اطلاعات جواب همچین سوال ساده ای رو ندونن!
- - - Updated - - -
دوستان خبره هیچ کس هیچ نظری نداشت ؟نقل قول:
فکر نمیکنم با این حجم از اطلاعات جواب همچین سوال ساده ای رو ندونن!
دیگه کسی حال نداره :Dنقل قول:
سلام
اون امپ و مجانی هم بهم بدن نمیبندمِ. پس صدایی که از اون امپ در میاادو فراموش کن. پخش پایونیر هم صداش جیغه. در کل هرتز صداش رو به بمی میره. البته گفته خیلی کلیه. کواک خوب و با قدرت میخوای 710 فوکال بگیر. یکم کم زورتر ولی با کیفیت میخوای گلیدن mc609. دی ال اس هم کواک های خوب توش پیدا میشه. اون سیستم و اول باید امپشو عوض کرد بعد پخش و تا صدای واقعی کواک رو بشنوی.
بالاترین حد hpf هم که نوشتی معنی نداره. این تنظیم در 1 فرکانسی اپتیمم میشه اینجور نیست که هر چی بیشترش کنی بهتر بشه.
ولی اگه کواک پر قدرت و با کیفیت میخوای همون فوکال اولی رو بگیر. گرونم هست البته 1 امپ 130 واتی خوب براش بگیر حالشو ببر.
نکته اخر این که چیزایی که میگم همش توصیس و تحقیق و انتخاب با شماس.
مخلصم
ممنون داداش برا کار خیر همیشه حال هست :| :Dنقل قول:
من میخوام صدای گرم و خوبی بگیرم بیس و کیفیت کنار هم برام مهمه
و اینکه ماشین 206ـه دیگه نهایتا 1.5 هزینه بیشتر ارزش نداره واسم! میدونمم برند خوب یعنی هلیکس و فوکال و گلیدن و ... صدای تیز همیشگی پایونییر و کنوودم نمیخوام به هیچ وجه!
(ماشالا هلیکس دیدید که چقدر گرون شده؟ e69x شده 570 ! کامپ e62 هم برا در جلو حدود 800 ! )
تو گفته هاتون دیدم همه کامپ رو توصیه میکنید..چنتا سوال پیش میاد واسم
-کامپ 50 واتی کافیه صداش؟ یا بیشتر ؟ (میخوام داخل خود ماشین صدا بلند باشه فقط)
چون ساب 275rms دارم آمپمم 175rms داره بهش میده(2 کانال سونی بریج) صدای کامپ میگن کم حجمه میترسم گم نشه تو بیس !
-دو جفت کامپ برا در جلو و در عقب خوب میشه یا ی جفت در جلو و ی جفت رو طاقچه ؟ (کواک رو برمیدارم دیگه اگه بنا به کامپ بشه)
-دو جفت کامپ (با کراس و توییتر) 1 آمپ 4 کانال براش کافیه؟
-و آخرم راجب برند دیگه ..هلیکس که دیگه جدا گرونه به نظر شما میارزه بازم ؟
میدونم که شمام تاکیدت واسه گرفتن کیفیت درست و حسابی همون هلیکس و فوکال و گلیدن و راکفورد و ... هست
اگه 1 درصد آلمانی فرانسوی آمریکایی نگرفتم چی بگیرم ؟ خودم نظرم jblـه اونم چون آمریکاییه و خوش صدا و قیمت مناسب!
اگرم جدا میارزه بازم این قیمتای جدید که برم از همون برندای تاپ بگیرم
پخشمم kmm-204 کنوود
ببخشید طولانی شد ممنون میشم دقیق بهم بگید
سلام خدمت تیم پی سی ورلد میخاستم بدونم از بین این ساب ها کدوم از همه بهتره؟ یا ایا ساب لول بهتری پیشنهاد میکنید؟
(Sony xs-gtx122lt (1350watts
(1800)Jvc cw-dr120t
(1300)Pioneer ts-wx306t
راستی ویبره بیشتر از کوبش برام مهمه.
قربانت برای کار خیر بله ولی متاسفانه فرهنگ عمومی کشورمون دچار مشکل شده. بگذریم.نقل قول:
در مورد افزایش قیمت ها بگم گه همه و همه از این موضوع ناراضی هستیم. بازار سیستم صوتی به شدت راکد شده. بنده از جمله کسانی هستم که کاقعا بیخیال سیستم بازی شدم. میگید میارزه؟ چی بگم والا اگه برند ها رو با هم مقایسه کنیم میشه قیاس کرد ولی الان معلومه که نمیاره اون قیمت ها. مگه 1 کواک چی توش بکار رفته .
چون تجربه سیستم بازی کم داشتید و روی صدای بلند تاکید دارید نمیدونم کامپ بهتون پیشنهاد بدم یا نه . واقعا تا خودتون 1 حدود کلی از حجم و کیفیت دستتون نباشه نمیشه راهنمایی کرد. ولی تجربه من میگه 2 جفت کامپ 70 واتی با 1 امپ خوب. حجم کافی برای داخل اطاق رو تولید میکنه . ولی با کامپ سراغ مجلس گردونی و ... نمیشه رفت . لذت صدا در داخل خودرو و بس.
با بودجه شما میشه برای جلو کامپ کنوود گرفت 1800. یکم جا کردنش توی در کار سختیه. برش میخواد و 1 رینگ باید بسازید.ولی توی این بازار اشفته قیمتی انتخاب عاقلانه ای هست. برای عقب اگه از حجم خیلی نگرانید کواک بگیرید. Mc609 یا 690 ac یا برخی dls ها. اگرم حجم فکر میکنید کافیه 1 جفت دیگه از همین کنوود میتونید روی طاقچه ببندید. ولی تاکید من روی امپه. امپ خوب نباشه کامپ 3 تومنی هم صدای کامپ 400 تومنی میده و از اون مهم تر پخش. حالا امپ هم میتونید دست کم 1 ml95.4 گلیدن یا g four هلیکس به صورت استوک یا امپ های مطرح قدیمی تهیه کنید.
توجه کنید که هزینه نصب و برق و سیم اسپیکر هم کم در نمیاد. 1.5 بودجه بسیار پایینیه برای اون چیزی که مد نظرتونه. 1 مثال از امپ میزنم . برای مثال برای کامپ سری rs گلیدن قائدتا امپ های سری rs گزینه خوبیه. 1 مقایسه بین قیمت ها داشته باشید که چقدر برای امپ هزینه میشه و چقدر برای کامپ. یا پثلا کامپ و امپ های سری پانچ راکفورد.
توجه هم داشته باشید بیشتر صحبت های من به کیفیت تاکید داره و گرنه امپ های ارزونی هستند که توان بالایی رو ارائه میدن ولی واقعا 2 دقیقه نمیشه به صداشون گوش داد. 175 وات هم برای ساب در کل 1 شوخیه.
موفق باشید.
اگر ویبره علاقه داری به ساب 1260 اینفینیتی هم بسیار دقت کن ویبره خوبی داره و 300 وات توان واقعی . بسیار در رنج خودش ارزندس.نقل قول:
سابهایی که گفتید رو فقط پایونیر رو شنیدم که اصلا توصیه نمیکنم.
موفق باشید.