اقای تو امضای اون کاربر که چیزی نبود!؟؟:34:
اقای تو امضای اون کاربر که چیزی نبود!؟؟:34:
هست عزیز :دی
این تو امضاشه !نقل قول:
فروشگاه بازی جدید آقا میثم از xboxworld.ir بهتغییر کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.xbgame.ir
اینو از خودش نوشته؟:27:نقل قول:
چی بگم :دینقل قول:
دوستان تو مایه های Heavy Rain برا 360 چیزی هست ؟
گرافیکش داغونم کرد :21:
:41::41::41::41:نقل قول:
سلام به دوستان. من دیروز یه Kinect واسه ریجن pal خریدم. وقتی کینکت رو وصل می کنم که ایکس باکس رو آپدیت کنه ارور میده (فقط مینویسه آپدیت نیاز هست ولی آپدیت نمیکنه).هاردمم خالیه.آخرین آپدیتم هم واسه assasins creed bh بود.
کسی میدونه مشکل چیه؟
ممنون
صفحه بعد جواب آقا میثم رو دادم
فکر کنم 4 گیگ رو به خاطر اون دستگاه Kinect همراهش هست ملت ترجیح می دن :31:نقل قول:
تا بیاد داخل ایران یه قرنی طول می کشه اگر خیلی طالبش هستید باید یا توسط دوستان بخرید یا خودتون مستقیم از سایت خارجی خرید کنید.نقل قول:
اگر خوره بازی هست باید ایکس باکسی بگیرید که جاسپر باشه البته الان تمام ایکس باکس ها جاسپر هستند اگر اشتباه نکنه بعد از 2009 تمام ایکس باکس ها جاسپر هستند اگر به اینترنت می خوای وصل بشی با کنسول و بازی دانلود کنی ایکس باکس با هاردش رو بگیر (به نظر من فایده ای نداره با هارد) اگر نمی خوای از سایت های ایکس باکس دانلود کنی ایکس باکس های 360 بدونه هارد بگیر البته یه مموری یا همون هارد مگابایتی داره برای سیو بازی که کار راه انداز هست اگر هم می خوای اسلیم بگیری یا صبر کن یا اون اسلیم ه-ک شده رو بگیر همین........:31:نقل قول:
این نظر من هست.
شما که لطف کردید جواب همرو داد جواب مارو هم بدید.نقل قول:
من در این باره اطلاعی ندارم اما به کمونم بین آپدیت دستگاه و کنسول تداخلی وجود داره و با هم هماهنگ نیستند........نقل قول:
بهتر کمی صبر کنید تا جواب قطعی رو دوستان بدند..........
سلام. دوست عزیز پس سر شما هم کلاه گذشتن دوستتنون.نقل قول:
آقا میثم شما چند نفر این سایت فروشگاه رو می چرخونن اونی که داخل فروشگاهتون هماهنگ کردم و بازی ازش خریدم حتی یه سری بنر تبلیغاتی ازش گرفتم و در وب خودم تبلیغش رو کردم و حتی بین مغازه دار های بندر تبلیغتون رو کردم با اون دوستتون هماهنگ کردم اول شما مشخص کن این چه وضعی هست آخر سر اونی که من ازش خریدم اگر شما نمی شناسی چه طور فروشگاهتون دستش بود چطور با اون هماهنگ کردم جواب من رو بدید لطفا اگر یک نفر این فروشگاه رو می چرخونید پس اون کی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه سر به سایت ما بزنین میبنید که اسم فروشگاه ماهست و هیچ ربطی هم به این سایتی که شما تو امضاتون بود نداره. کاشکی اول به من میگفتید بعد این کاراو میکردید. در کل شما هم بی خبر بودید . در کل سایت ما همان xboxworld.ir هست و هیچ ارتباطی هم با هیچ سایت دیگه ای ندارهکد:www.xgameworld.ir
جوابی که چند لحظه پیش دادم اشتباه بود جواب صحیح پایین هست آقا میثم این وسط هیچ کلاه برداری نبوده و فقط یه اشتباه بود و کار هر دو شما هم خوبه شما مورد تایید دوستان و این فروشگاه دوستم هم مورد تایید من و دوستان :31:نقل قول:
آقایون اصلا کلاه برداری نیست و این اشتباه از اینجا آب می خوره :31: من اون موقع یکی از دوستان سایت این بنده خدا رو به جای سایت آقا میثم معرفی کردنند و من هم به اشتباه فکر کردم مال آقا میثم هست ولی در حقیقت مال اون بنده خدا بود باور ندارید این ها رو نگاه کنید متوجه می شید:
پست 22682 صفحه 2269 این هم آدرسش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6013989&highlight=shop.xboxworld.ir#post6013989
پست 22700 صفحه 2270 این هم آدرسش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6014517&highlight=shop.xboxworld.ir#post6014517
هیچ کلاه برداری نه از طرف من و نه از طرف هیچ بنده خدایی پیش نیومده این دو فروشگاه اسم هاشون شبیح بوده و اکثر دوستان قروقاتی خرید می کردند و حتی دقیق مثل من متوجه نشده بودند این دو سایت با هم فرق دارند و فقط اسمشون شبیح هم هست و الان سایت ها به این شکل هست:نقل قول:
سایت آقا میثم:
و سایت اون بنده خدا:کد:http://xboxworld.ir
این بود:
shop.xboxworld.ir
اما خراب شد و در حال حاضر آدرس جدید این هست:
من که هنوز از همین رفیقم خرید می کنم چون ثابت شده این وسط هیچ کلاه برداری صورت نگرفته خلاص :31:کد:http://www.xbgame.ir
تمام دوستان تا الان به احتمال زیاد مثل من اشتباهی داشتند فکر می کردند :31::31::31::31:
من حرف دوستم رو تایید می کنم کیفیت کارش عالی هست و باید در آخر حرف دوستم یه چیزی رو بگم هیچ وقت به دیگران وسله های ناجور نچسبونید خدا رو خوش نمی یاد یکی که تو کارش صادق هست باید هواش رو داشته باشی من به هیچ کسی توهین نمی کنم کار تمام دوستان بیسته ولی باید به دیگران احترام بزارید و احترام هست که احترام با خودش میاره...................نقل قول:
سلام.داش میلاد این یارو x360key فرمت mkv روهم ساپورت میکنه وهمین بازیهای کپی خودمونو میریزیم روش بدون دیسک اجرا میشه؟:27:
سلام به همگی
میخوام اینجا بهمه شایعات و حرفها پایان بدم
این وسط چون خیلی بمن برخورد و چرت وپرتایی که شنیدم تصمیم گرفتم بیام و بگم قضیه چیه!!
من صاحب اصلیه shop.xboxworld.ir بودم که به علت چوب لای چرخ کردن بعضیا سایت تعطیل و عوض شد به XBGAME.IR که از این
بابت خوشحالم چون تجربه شد واسم سایت قبلی و آدمایی رو شناختم که تاحالا ندیده بودم توی عمرم!!!!
اطلاعیه ایی مبنی بر کلاهبرداری زدن بعضیا توی سایتشون که نشون دهنده ی ترسشون هست نه قدرتشون!!!
حرف از بی کیفیتی زدن!کسایی که از سایت من خرید داشتن ودارن میدونن کیفیت کاریه من چجوریه پس جای شعار نداره!!!
جا داره بگم شمایی که اطلاعیه میزنی واسه کلاهبرداری تاحالا سایتت راه افتاده ؟و یک دونه بازی فروختی ؟که میگی به اسم ما و بازیهای بی کیفیت کلاهبرداری میشه!!!!:-)) واقعا خنده داره!!!اینا نشون دهنده ی ضعف هستش واین که دوست ندارن رقیب داشته باشن و وقتی میبینن یکی پیدا شده هرکاری میکنن که از سر راه برش دارن نمونش رو دیدید سایت منحل شد و بنام بعضیا به همان شکل در سایتشون قرار گرفت!!!
اون آقا توی سایتش بازار راه انداخته با انصافه شکی درش نیست اما بنده خدا یه پشتیبان داره که خوشش میاد دو بهم زنی کنه و چوب لای چرخ مردم کنه ،شلوغش کنه و از این حرفا..........
بگذریم بنده همین جا اعلام میکنم هیچگونه کلاهبرداری نشده همش یک مشت اراجیف هستش....
کسایی که باور ندارن میتونن به سایت من برن و ببینن که هیچگونه استفاده اسمی و غیره نشده وکسایی که خرید داشتن میدونن من هیچگونه سوء استفاده اسمی نکردم
دمت گرم سهیل.حالا انداختی تقصیر مانقل قول:
من و میثم این سایتو مدیریت میکنیم.سایت میثم بارها مورد حمله ی هکرها قرار گرفت که ما سعی کردیم درستش کنیم و الان به امید خدا درست شده
توی سایت میثم میری 3 تا گزینه هست که گزینه ی آخر مربوط میشه به قروش بازیها
منم گزینه ی آخرو زدم و سایت shop.xboxworld.irاومد که دقیقا سایت میثم بود
حالا سایت به xgameworld.ir تغییر کرده
شما اون سایتی که گفتی این بود:Xbgame.ir
پس الکی ننداز تقصیر من.من سایتو درست معرفی کردم.حالا سایت تغییر کرده.اگه تغییر هم نمیکرد دقیقا همونی بود که من نوشتم یعنی:shop.xboxworld.ir
رفتی از کجای تاپیک پست منو پیدا کردی بعد میگی این قضیه از اینجا آب میخوره.واقعا دمت گرم
عیبی نداره من میبخشمت.ولی در کل سایتی که من نوشتم درست بوده
گیج شدیم ! آخر کدوم سایت مال کیه کدوم مال کی نیست ؟
سلام به دوستان. من دیروز یه Kinect واسه ریجن pal خریدم. وقتی کینکت رو وصل می کنم که ایکس باکس رو آپدیت کنه ارور میده (فقط مینویسه آپدیت نیاز هست ولی آپدیت نمیکنه).هاردمم خالیه.آخرین آپدیتم هم واسه assasins creed bh بود.
کسی میدونه مشکل چیه؟
ممنون
اره بابا :31::27:نقل قول:
فکر کنم بازی که همراشهو بزاری آپدیت میشه!!!من خیلی وقته گرفتم یادم رفته چجوری بود!!!نقل قول:
lمی ذارم ولی آپدیت نمی کنهنقل قول:
[QUOTE=aha2012]خوب شما می گین این هست shop.xboxworld.ir درست.نقل قول:
و خدایش یه مدت به این xgameworld.ir تغییر کرده درست.
حالا اون موقع من از سایت اولی خرید کردم و شماره حساب هم به اسم همین دوستم بود یعنی فروشنده اون سایت بالا همون دوستم هست(شماره حساب هم از داخل خود سایت برداشته بودم) اما الان نه شماره حساب هست نه اکانت کاربری من وگرنه بهتون فاکتور خود سایت رو نشون می دادم این مشکل فروشگاه هم به احتمام 90% دعوای شریک ها هست و این وسط اون موقع که من اون سایت رو نوشتم این دو نفر از هم جا شده بودند و فروشگاه میثم بالا نمی اومد و این دوستم که برام آدرس جدید رو ارسال کرد همونی هست که فروشگاه بازی اون آدرس shop.xboxworld.ir دستش بوده
اگر درست منظورم درک نکردی بگو تا بیشتر بشکافمش :31:
این ماجرا هم به خیر و خوشی تموم شد لطفا کشش ندید.........:31:
نقل قول:آقا این دو تا سایت هست هر دوش هم مورد تایید هست بابا با هر کدوم حال کردید ازش بازی بگیرید لیست هر دو سایت بازی های جدید هست اگر هم بازی می خوای که در سایت نیست داخل تماس با ماش بنویس بهت می گن دارن یا نه من خودم هر دو سایت رو چک کردم سرعت پاسخ گویی ..... از همه بهتره (نمی گم کدوم سایت ولی معلومه با کدوم از کدوم خرید می کنم):نقل قول:
سایت آقا میثم:
سایت آقا محمد رضا:کد:http://xboxworld.ir
فراموش کردم اسمشون رو بنویسمکد:http://www.xbgame.ir
دوستان من یه مدت دارم فکر می کنم آقا منظورتون ( دی ) چیه هرچی فکر کردم منظور دوستان رو نفهمیدم :31:
اون بنده خدا اسم نداره؟:31::27:نقل قول:
آقا یه سوال دارم. من ایکس باکسمو وقتی اساسین کرید برادر هود اومد آپدیت کردم.آون آخرین آپدیت برای ایکس باکس هست؟این همون 2 PLUS هست؟
کینکتمم هرچی میزنم هر کاری میکنم آپدیت نمی کنه
روی لینوکسی که میشه باهاش اجرا کرد ، باید بشه MKV هم پخش کرد .نقل قول:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
من نه تنها نفهمیدم چی مال کی هست ، چی مال کی نیست ! این رو هم نفهمیدم :نقل قول:
مگه بازی کپی با کیفیت ، بی کیفیت داره ؟ :31:
احتمالا منظورشون کیفیت دیسک و سرعت رایت و این چیزا بوده !:20:نقل قول:
سلام به دوستان. راستش وقتم واسم ارزش داره و وقت ندارم چندین خط پر کنم فقط جواب قسمت های قرمز رو میدم.نقل قول:
سلام به همگی
میخوام اینجا بهمه شایعات و حرفها پایان بدم
این وسط چون خیلی بمن برخورد و چرت وپرتایی که شنیدم تصمیم گرفتم بیام و بگم قضیه چیه!!
من صاحب اصلیه shop.xboxworld.ir بودم که به علت چوب لای چرخ کردن بعضیا سایت تعطیل و عوض شد به XBGAME.IR که از این
بابت خوشحالم چون تجربه شد واسم سایت قبلی و آدمایی رو شناختم که تاحالا ندیده بودم توی عمرم!!!!
اطلاعیه ایی مبنی بر کلاهبرداری زدن بعضیا توی سایتشون که نشون دهنده ی ترسشون هست نه قدرتشون!!!
حرف از بی کیفیتی زدن!کسایی که از سایت من خرید داشتن ودارن میدونن کیفیت کاریه من چجوریه پس جای شعار نداره!!!
جا داره بگم شمایی که اطلاعیه میزنی واسه کلاهبرداری تاحالا سایتت راه افتاده ؟و یک دونه بازی فروختی ؟که میگی به اسم ما و بازیهای بی کیفیت کلاهبرداری میشه!!!!:-)) واقعا خنده داره!!!اینا نشون دهنده ی ضعف هستش واین که دوست ندارن رقیب داشته باشن و وقتی میبینن یکی پیدا شده هرکاری میکنن که از سر راه برش دارن نمونش رو دیدید سایت منحل شد و بنام بعضیا به همان شکل در سایتشون قرار گرفت!!!
اون آقا توی سایتش بازار راه انداخته با انصافه شکی درش نیست اما بنده خدا یه پشتیبان داره که خوشش میاد دو بهم زنی کنه و چوب لای چرخ مردم کنه ،شلوغش کنه و از این حرفا..........
بگذریم بنده همین جا اعلام میکنم هیچگونه کلاهبرداری نشده همش یک مشت اراجیف هستش....
کسایی که باور ندارن میتونن به سایت من برن و ببینن که هیچگونه استفاده اسمی و غیره نشده وکسایی که خرید داشتن میدونن من هیچگونه سوء استفاده اسمی نکردم
والا این همه سایت فروش بازی توی اینترنت هست ایا ما با اونا مشکلی داریم؟ یا میترستیم؟ یا اینکه شما خیلی بزرگ هستی؟ یا شایدم فکر کردید مانیاسافت شدید یادت نره هرچی داشتی و داری میفروشی از کجا بوده .
سایت ما راه نیوفتاده بازی میفروختیم؟ اون زمان شما کجا بودید؟
فکر نکنم xboxworld صاحبی به غیر از من داشته باشه.
دوستان از این جنجال بگذریم :دی
الان با این وضع فکر نکنم از اینجا بشه 360 خرید !
کسی هست که بتونه از اونور بیاره ؟
دوستان یه سوال داشتم یکی از دوستانم اسلیم -- شده گرفته و یه دسته دو هم گرفت بعد یک روز به من گفت وقتی با اون دسته دوم می خوام بازی کنم (به عنوان دسته یک) وسط بازی قاطی می کنه ولی من دسته رو امتحان کردم درست بود ایکس باکس من 360 هست می خواستم بدونم مشکلش مال چی هست دسته دومش هم مدل مشکی برای 360 هست؟ (خودم هم نتونستم درست حرفی که بهم زده رو بنویسم :31:)
خب ایکس باکس همه 360 هست:20:نقل قول:
وقتی میخواد از دسته 2 به عنوان دسته یک استفاده کنه باید دسته یکو sign out کنه بعدش دسته دو رو sign in
دوست عزیز اینقدر که فکر می کنید ضعف ندارم می دونم دسته دو منظورم دسته ای هست که جدا گانه خرید و به عنوان دسته یک وصلش می کنه و بعد هم می گه وسط بازی گیر میده بهش گفتم برای باطری شاید باشه می کنه من هم توش موندم چی بهش بگم.نقل قول:
دوستان همونطور که مطلع بودید با اخرین آپدیت لایو بعضی بازیها با یک سری مشکلات مواجه میشد مثل cod..ac ...halo
حالا من به بعضی مشکلات برخوردم در اجرای بعضی از بازیا میخواستم بپرسم کسی به این مشکلات بعد آپدیت برخورده یا نه بعنوان مثال در بازی fight night champion دیگه بعد از ناک اوت کردن دیگه صحنه اهسته رو اجرا نمیکنه یا در بازی ace combat با کنترل هواپیما مشکل دارم یعنی هواپیما در جهت افقی دیگه حرکت نیکنه و ... ایا کسی مثل من به این مشکلات برخورده؟؟
واینکه اگر من cd رو با برنامه abgx360 ببرسی کنم و رفع نقص کنم و دوباره رایت کنم مشکلات بلزی بر طرف میشه؟؟ ممنون
دوستان یه سری به لینک های زیر بزنید و نظرتونو بگین :46:
کد:http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html
کد:http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-3.html
کد:http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-5.html
کد:http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-6.html
کد:http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-7.html
کد:http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-8.html
کد:http://www.gamespot.com/features/6240138/index.html
نقل قول:
اگه چشماتو درست باز کنی میبینی که گفتم shop.xboxworld.ir نه xboxworld.ir
فکر کنم بابتش ازم پول گرفتی نه!!!؟پس نگو ماله منه ماله منه!!!حالا من هرچی فروش داشته باشم به شما ربطی داره!!!سایت رو بالا میکشید پولشم میخورید یه آبم روش!!!این پولا خوردن نداره داداشه من!! خدا اون بالاست!واگذار کردم تو و اون شریک 6 تو به خدا!!!نخواستم از راه شکایت و این حرفا آبروریزی بشه!!!پس بیخیالشو این بحث مزخرف رو!!!
ببین من نه مانیا سافتم و نه خواهم شد!!!قاطی نکن قضایارو لطفا!آره شما فقط بامن مشکل دارید چون اگه نداشتید که بحث راه نیمنداختی!!!اونی که روزی رسونه خداست من وتو این وسط کاره ایی نیستیم.....اون زمان که شما میفروختی امسال من میرفت توی ......با گرون فروشیه امسال شماهاتوی توپحونه!!!!!بعدشم یکسال کامل شده اومدی توی کار کنسول؟اگه به اینه زمانی که من ایکس باکس داشتم توداشتی با میکرو ماریو بازی میکردی!
چوب لای چرخه من نکن میثم خان برو دنبال کاره خودت این بحث رو بیخیال شو!!!!
همه ی این آتیشا هم از گوره او پشتیبانت بلند میشه چون بدون اون آب نمیخوری!!!!
صاحب xboxworld شمایی ماله خوده خودته آفرین باریکلا مدال گرفتی حالا یا چیزه دیگه!
بیخیال من شو دیگه این آخرین بحثی هست که باهات میکنم!حرمت ها بزار سر جاش بمونه!من کاری نداشتم خودت شروع کردیا! بزرگ کوچیکی حالیت نیست احترام چند مدت دوستی رو نگهدار!امیدوارم زودتر چشمات باز بشن!
نظر من اینه که همه ی این مقایسه ها رو بریز دور .نقل قول:
همه میدونیم که گرافیک و سخت افزار و ... Wii به نصف 360 و ps3 هم نمیرسه - ولی لذتی که بازی کردن با Wii داره این دو تا کنسول روی هم ضربدر 2 به توان 10 ندارند .
البته اخیرا که Move و کینکت اومدند اون فرمول بالا دیگه صدق نمیکنه :31:
شما باید ببینی با چی حال میکنی ، من بعد از این همه مدت هنوز نمیتونم با کنترلر 360 درست بازی کنم ، با اینکه از نظر طراحی و استاندارد کنترلر 360 درسته نه Playstation ولی با این حال وقتی میبینم نوشته که X رو بزن من A رو میزنم .
کسانی که هر دوتا کنسول رو دارند میدونند من چی میکشم :31:
شما هر چی دوست داری بخر .
ما مهمون که واسمون میاد و داریم دور هم بازی می کنیم ، مثلا به طرف می گم مثلث رو بزن . طرف یه نگاه به دسته می کنه میگه مثلث کدومه ؟:31:نقل قول:
بعد تازه دوزاری آدم میفته که بابا جان دسته ایکس باکس مثلثش کجا بود ؟ :31:
بعد می گم منظورم همون دکمه زرده
البته ظاهرا دسته های جدید 360 دیگه زردو قرمز و سبز و آبی هم نداره :31:
سلام.
آيا راهي وجود داره که بتونم DVDهاي فيلم (با زيرنويس) رو توي ايکس باکس ببينم؟
ممنون.
این مشکل رو همه دارند چون تمام دوستان قبل از این که ایکس باکس بگیرند پلی 2 یا پی اس پی داشتند :31:نقل قول:
منم این مشکل رو دارم و یه راه حل هم برای خودم درست کردم راه حل رنگ بندی هست ماکروسافت هم می دونسته که اگر تمام دکمه ها رو عین پلی سه یه رنگ با حرف بزاره ملت گیج می شن به همین خاطر رنگی کرده و به جای R1 گزاشته RB خودتون هم یه نگاه به دسته بندازید هر دو دسته ها با استاندار هستند و هر کدوم برای شناسایی یه راه حل گذاشتند (منظورم شناسایی دسته هست):
دسته های سری جدید پلی 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته اسلیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XGD3 ، مبحثی که این روز ها با خبر عرضه داشبورد جدید مایکروسافت 2.0.13XXX.0 فکر همه رو به خود مشغول کرده، در اینجا قصد داریم به XGD3 بپردازیم.
XGD چیست؟
XGD مخفف عبارت Xbox Game Disc هست، به معنی دیسک بازی ایکس باکس.
در حال حاضر بازی ها به صورت XGD2 عرضه می شن، بازی های رایجی که در بازار هست بر روی دیسک های دی وی دی دو لایه عرضه می شن و معمولا ایمیج های اون ها حجمی معادل 6.8 گیگ دارند که تقریبا در تمامی بازی ها این حجم ثابت است.
اکنون با نسل جدید دیسک های بازی ایکس باکس مواجه هستیم به نام XGD3.
تفاوت های XGD3 با XGD2 چیست؟
XDG3 اولین بار در دیسک های Halo:Reach معرفی شد، حجمی حدود 1 گیگ بیشتر از دیسک های XGD2 دارد،(حدود 1 گیگ از 7.95 گیگ دیسک های XGD2 به DVD Video Partition که خود شامل anti privacy یا همون ap نیز هست اختصاص دارد) همچنین دارای سیستم anti-copying و وریفایر جدید نیز می باشد.
به نظر می رسد، که در نوع دیسک تفاوتی ایجاد نشده، بلکه در نحوه رایت و پارتیشن بندی دیسک تغییراتی ایجاد شده است.
ویژگی های XGD3
دیسک های XGD3 به دلیل وجود فضای بیشتر، امکان ذخیره اطلاعات بیشتری را برای بازی سازان فراهم کرده است، همچنین وجود سیستم ضد کپی جدید و وریفایر جدید برای جلوگیری تکثیر بازی و شناسایی بازی های کپی در این دیسک ها گنجانده شده است.
همچنین طبق بررسی ها بازده و کارایی در دیسک های XGD3 نسبت به XGD2 افزایش یافته و مایکروسافت در طراحی بر این نکته تاکید داشته است.
در این دیسک ها، یک لایه جدید امنیتی،چک های anti-privacy بیشتر و سیستم امنیتی به نام (cvicontent integerity check) قرار گرفته است.
چرا حجم دیسک های XGD3 بیشتر است؟
یک دلیل ساده برای این موضوع وجود دارد، وجود DVD Video Partition که احتمال می رود که در دیسک های XGD3 به حد زیادی کاهش پیدا کرده و یا به طور کل حذف شده باشد.
آیا این دیسک ها همانند XGD2 قابل کپی هستند؟
تقریبا به طور کامل اطمینان حاصل شده است که در نوع دیسک تغییری ایجاد نشده، و فقط فرمت دیسک تغییر کرده، به نظر نمی رسد در رایت دیسک ها و ارائه فرم ویر جدید (IXTREME LT 2) مشکلی باشد.
واضح هست که دستگاه های j-tag شده به راحتی قادر به اجرای این بازی ها هستند، اما ممکن است عرضه firmware جدید برای اجرای بازی هایی که بر روی دیسک های XGD3 عرضه شده اند کمی زمان بر باشد!!!
آیا تمامی درایو ها قابلیت اجرای XGD3 را دارند؟
بله، XGD3 یک لایه امنیتی مانند anti-privacy 2.5 نیست که قابل شناسایی توسط درایو ها نباشد، اما با توجه به این که در داشبورد جدید درایو ها شروع به فلش شدن می کنند، بعید نیست که یک سری لایه های امنیتی XGD3 بر روی یک سری درایو ها قابل شناسایی و بر روی یک سری دیگر غیر قابل شناسایی باشند.
در نهایت باید گفت که XGD3 یک فرمت جدید از دیسک های بازی های ایکس باکس می باشد، و احتمالا در آینده خیلی نزدیک (10-20 May مصادف با 20-30 اردیبهشت) شاهد بازی های فراوانی که بر روی این دیسک ها و همچنین شبکه XBOXLIVE عرضه می شوند خواهیم بود.
داشبورد كنسول خود را به نسخه هاي 2.0.13141.0 و 2.0.13142.0آپديت نكنید !!!
اخيراً فايلهاي Beta از دو نسخه از جديدترين داشبوردهاي مايكروسافت فقط بر روي اينترنت قرار گرفته اند، كه پيشنهاد مي كنيم فعلاً به هيچ وجه اين دو نسخه جديد از داشبورد را بر روي كنسول خود نصب نكنيد!
به گزارش سايتهاي معتبر خبري، در صورتيكه كنسول خود را به هر يك از اين دو نسخه داشبورد ذكر شده آپديت كنيد، قابليت اجراي تمامي بازيهاي كپي بر روي كنسول شما از بين خواهد رفت. علت اين مساله نيز نصب شدن فرمور جديد بر روي درايو توسط اين دو نسخه از داشبورد عنوان شده است! يعني در صورت آپديت به هر يك از اين دو نسخه، فرمور درايو كنسول شما به حالت اوريجينال (كپي خور نشده) باز گردانده مي شود!
به همين دليل فعلاً از دانلود و نصب هر يك از دو نسخه 13141 و يا 13142 اكيداً خودداري نماييد!
منبع :
کد:http://pinata.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=48
سلام بر دوستان عزیز (یادش بخیر اولین پستم رو همینجوری شروع کردم:37: )
چه خبرا ؟
بچه ها مثل اینکه X360Key داره تو ایران هم فرا گیر میشه چندتا جا امروز خبر گرفتم !!
گفتن بزار از تولیدش بگذره (:31:) تا 2-3 ماه آیینده میارن !!
بیارن مشکل : هارد - تعداد دیسک - لایو و .... همش حل میشه (:26:)
اینم می زنیم به سلامتی سازنده x360key : :7:
ما که فریمور دستگامونو عوض کردیم میشه دوباره به حالت اورجینال برشگردوند و یک xkey بگیریم تا تو لایو بن نشیم؟؟کلا تکلیف ماها چیه؟؟یا لازم نیس فریمورو اورجینال کنیم ؟؟؟؟؟نقل قول: