با سلام به دوستان عزيز
يك پرينتر hp officejet 4500 دارم موقع روشن كردن پيغام ميده scanner failure و unable to scan copy fax و فقط پرينت ميگيره
مشكلش چيه؟
ممنون
Printable View
با سلام به دوستان عزيز
يك پرينتر hp officejet 4500 دارم موقع روشن كردن پيغام ميده scanner failure و unable to scan copy fax و فقط پرينت ميگيره
مشكلش چيه؟
ممنون
به نظر من موتور اسكنر از كار افتاده و بايستي بدي براي تعمير.نقل قول:
شاد باشيد:40:
براي دانلود فايلهاي آموزشي شارژ كارتريج به اين تاپيك مراجعه كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد:40:
سلام من ميخواستم بدونم ١٢١٢ nf اچ پي كارتريجش چطوره؟
كلا دستگاه خوبيه با نه؟
در مقايسه با ١٠١٨ ؟؟؟
درود بر همه اساتید
یک موتور اسکنر سامسونگ 4300 می خوام کسی اوراقی (سالم ) توی دست بالش نداره ؟
سلام
كارتريج اچ پي 1212 (85a) به نسبت اچ پي 1018 (12a) ضعيفتره
و تعداد صفحه اي كه با هر بار شارژ ميزنه كمتره
البته تونر شارژش هم با 1018 فرق ميكنه
اينم بگم كه اگه بخواي هميشه پررنگ پرينت بگيره بايد هر يك بار در ميون شارژ يه بار درامش رو عوض كني.
سلامنقل قول:
كارتريج اچ پي 1212 (85a) به نسبت اچ پي 1018 (12a) ضعيفتره
و تعداد صفحه اي كه با هر بار شارژ ميزنه كمتره
البته تونر شارژش هم با 1018 فرق ميكنه
اينم بگم كه اگه بخواي هميشه پررنگ پرينت بگيره بايد هر يك بار در ميون شارژ يه بار درامش رو عوض كني.
سلام پرینتر اپسون cx8300 دارم میخوام کارتریج قابل شارژبراس بزارم امکانش هست! چجوری تهیه کنمش قیمتش چند در میاد.مرسی
ضعیف تر نیست فقط تعداد صفحه ای که با هر بار شارژ میزنه 400 تا از 12a کمترهنقل قول:
البته کارتریجی که روی 1212nf هست مدل استارتر از 85A هست که 700 تا میزنه اگه کارتریج نو بخری اون بزرگتره و 1600 تا میزنه
من 1212nf دارم کارتریج رو دادم شارژ کردن اصلا مثل کارتریج اصلیش پرینت نمیگیره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه اسکن پرینت کارتریج اصل و شارژ شده
رفتم به طرف گفتم این چه وضعیه میگه تونر اصل تو ایران نیست این بهترین تونر موجود تو ایرانه برات ریختم!!!
15 پول شارژ دادم میگه 15 هم بده مگنت رو عوض کنم تا با پودری که ریختم سازگار باشه!
خلاصه داستانیه این شارژ کارتریج!
کارتریج رو جلوی خودم شارژ کرد و مگنت و بلید رو هم فقط با یه پارچه تمیز کرد همین
حالا خودم پودر بگیرم درست پرینت میگیره؟
پودر چی بگیرم برای 85A ؟ استاتیک کنترل؟ پارت تکنیک؟
به نمایندگی سوپر گرافیکس هم زنگ زدم گفت برای 1005 تونر داریم اما رو کارتریج 85A کمرنگ میزنه تونر تخصصی برای 85A نداریم!
آقا یکی جواب ما رو بده 100 جا پرسیدم!!!