با درود.نقل قول:
اولا منظورم از خوابیده؛ دراز کشیدن به بغل نیست.به پشت است و در حالتی که لپتاپ همیشه روی پاهایم قرار دارند.در این حالت هدفون فول سایز از پشت به بالش فشار میاورد.
دوما حالت گوش من و کانال آن طوری هست که همه ایرفونها و حتی کلیپس را به صورت بر عکس روی گوشم قرار میدهم؛طوریکه سیم کلیپس به سمت بالا قرار میگید و سیم آن را از پشت گوشم رد میکنم.
سوما EX1000 تا آخر درون مجرای گوشم فرو میرود و اصلا نیازی به نصب قسمت نگهدارنده پشت گوش نیست و همین جوریش به زور از گوشم خارج میشود.تقریبا راحت ترین هدفونی که تو زندگیم داشتم برای من همین EX1000 میباشد.
چهارما این حالت تا انتها فرو رفتن در کانال گوش بنده؛با تمامی سری های موجود در جعبه EX1000 امکان دارد و با بزرگتر کردن این سری ها فقط نویز بیرون را کمتر میکنم و به نظرم با حسابی فیت شدن , بیس و لو رنج را بهتر میشنوم.الان سری های مورد استفاده؛ بزرگترین ایزولاسیون برای گوش چپ و ایزولاسیون مدیوم برای گوش راست من است.حالت کانال مجرای گوشم طوری هست که اولش سری تا یه جایی جلو میرود؛بعد با فشار و کج کردن هدفون؛ سری آن در قسمت دوم مجرا که زاویه اش با قسمت ابتدایی فرق دارد و کج تر است , فرو میرود و هدفون کاملا سفت سفت میشود و موقع بیرون کشیدن هم باید اول لاله گوشم را به سمت خارج بکشم و همانطوری نگه دارم و با دست دیگر هدفون را این ور اون ور کنم و بیرون بکشم.
جالب اینکه در بقیه یک زائده که در روبروی مجرای گوش وجود دارد که نقطه ابتدایی آن از نزدیکی خط ریش شروع میشود و این زائده باعث نگه داری هدفون های تو گوشی غیر ایرباد (مثل هدفون اپل) میشود؛ که لاله گوش من این زائده را ندارد و نمیتواند این گونه هدفون ها را به هیچ عنوان استفاده کنم.سالها در کودکی و نوجوانی حسرت و افسوس استفاده از هدفون های این چنینی و فول سایز را کشیده و خورده ام.تا با معجزه ایرباد آشنا شدم و خوشحالی ها کرده ام و به خرید انواع و اقسام آنها اقدام کرده ام.
آخر اینکه واقعا توانایی استفاده از هدفون های فول سایز دا به هیچ عنوان ندارم.به هیچ عنوان.بازهم تاکید میکنم به هیچ عنوان.
خواهشمندم دیگر به به دست آوردن راحتی استفاده از این دیوایس ها را برای آناتومی بدن من, مخصوصا با علامت تعجب زیر سوال نبرید.من خودم میدانم با چه چیز راحت تر هستم و با چه چیزی واقعا اذیت میشوم.آناتومی بدن هر فردی با فرد دیگر فرق میکند و نمیشود برای camfortibility و راحتی استفاده؛ نسخه پیچید و ریویو داد.حتی اگر ریفرنستان head-fi.org یا هر سایت مسخره دیگری که اینگونه راحتی برای آناتومی خود را تعمیم به کل میدهند.
متشکرم.