آقا اونی که شما میگین اسکین رو دیفالت تنظیم میکنه مال سایت لول کرفت هست که اون جالب نیست هم اسکیناش اروجینال نیستن و دستساز هستن و هم الکی و هم باعث بن میشود ولی لول اسکین که مال خود سایت لول اسکین هست همه ی اسکین های اورجینال و در واقع اسکین های پوشه ی بازیه شما رو داره و شما اسکین رو میزنید و میرید بازی و چمپ رو انتخاب میکنید و بالای نرم افزار میزنه اینجکتد و دیگه اسکین درست هست ولی خوبیش اینه بن اینا نداره و خودتون فقط می بینید و اورجینال هست و واقعا خیلی عالیه واسه ما ها که میخوایم حال کنیم :n01:
در مورد جکس که اون دوست عزیز گفت بله شما بیا من با فیز جکس رو میترکونم نمیزارم زنده بمونه همین که جکس بپره روم و 3 بزنه من Hourglass رو فعال میکنم و 3 جکس به هدر میره و یه لول 2 میزنم و یه اتک و در میرم و یه 6 و لول 1 و 3 و 2 دیگه مرده حتی اگه 1 وارموگ با 30 تا مجیک ریست + مجیک ریست اصلیش باشه بازم میمیره خودم اینو دیدم توی رنک واقعا یعنی بازی بود که تا دقیقه 70 طول کشید و از تیم اونا جکس مونده بود و یه هیرو دیگه که یادم نمیاد و از تیم اینور فیز این هیرو که داشت دفنس میکرد ؛ جکس رفت که پوش بده و تورت اصلی رو بندازه که ببرن ، فیز رو که دید فکر کرد خیلی راحت میتونه بزنتش یعنی فیز این جکس رو تو 3 ثانیه پودر کرد یعنی یک دفعه خون جکس که 3200 اینا بود همش رفت واقعا ته خنده بود آخر هم تیم فیز اینا بردن .