دوستان میگم هارد وای فای هم داریم ؟! چه طوریاس ؟ قیمتش تو چه محدوده ای هست .
ممنون.
Printable View
دوستان میگم هارد وای فای هم داریم ؟! چه طوریاس ؟ قیمتش تو چه محدوده ای هست .
ممنون.
مدلهایی مثل Seagate Wireless Plus هست که نه تنها WiFi دارند بلکه کارتریج USB 3.0 هم دارند . این مدل 1TB هست و قیمتش هم در حدود 780 هزار تومن هست (نقل و قول انتهای پست) . از این هارد برای استفاده از دیتاهای ذخیره شده (پخش فیلم ، موزیک و ...) بصورت بیسیم و بطور همزمان توسط چند کاربر که دیوایسهای متفاوتی دارند بکار میره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر PC ویندوزی WiFi داشته باشه در لیست wireless networks باید گزینه Seagate Wireless Plus را انتخاب کنید (عکس پیوستی) .
محتوای مخفی: کانکت شدن به هارد اکسترنال
پس از کانکت شدن باید آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر (فایرفاکس ، کروم ، Internet Explorer و ...) وارد کنید تا وارد صفحه اصلی شوید (عکس پیوستی زیر) .
محتوای مخفی: Seagate Wireless Plus main page
در عکس بالا فقط فایلهای ویدئویی نمایش داده میشه و برای نمایش فایلهای دیگر ، از منوی پایین آمدنی (عکس پیوستی) باید گزینه های دیگری را باید انتخاب کرد .
محتوای مخفی: منوی پایین آمدنی
در عکس پیوستی زیر با انتخاب گزینه ALL کلیه فایلها و فولدرهای موجود بدون دسته بندی خاصی نمایش داده میشه .
محتوای مخفی: folder view
نکته : اگر از طریق WiFi به اینترنت متصل میشدید با توجه به اینکه قبلاً سیستمتان بوسیله WiFi به این هارد متصل شده پس دیگه نمیتونید به اینترنت متصل بشید مگر اینکه از طریق خود هارد اکسترنال به اینترنت متصل بشید (با کلیک بر روی علامت WiFi در عکس پیوستی زیر که در صفحه اصلی وب پیچ دیده میشه) .
محتوای مخفی: کانکت شدن به اینترنت از طریق هارد اکسترنال
در مورد تبلتها و گوشیها و کلاً دیوایسهایی که آندروئید و یا iOS هستند باید ابتدا به هارد متصل بشوید و سپس Seagate Media app را دانلود و نصب و اجرا کنند .
ابتدا وايرلس گوشي را روشن و سپس از ليست WiFi هاي پيدا شده Seagate Wireless را انتخاب و كانكت ميشويم .
محتوای مخفی: Seagate Wireless Plus Connect with Android
اپليكيشن مربوطه را از Play Store يا از App Store دانلود و نصب و اجرا ميكنيد .
محتوای مخفی: Seagate Media app
بقیه موارد تا حد زیادی مشابه توضیحات گفته شده در بالا هست .
تکته مهم : در مورد ساپورت زیرنویس همراه با فیلمها (مخصوصاً زیرنویس فارسی) اطلاعی ندارم .
نقل قول:
ممنون از شما .نقل قول:
من توصیه میکنم در مواقعی که نیازی به ضبط یا پخش ندارید جدا کنید (مخصوصاً اینکه اکثر رسیورها بمدت طولانی روشن و در حال پخش هستند) . آیا ----- تنظیماتی نداره که در مواقعی که مورد نیاز نیست هارد را خاموش کنه ؟ پیشنهاد میکنم تنظیمات موجود در ----- را بررسی کنید آیا چنین قابلیتی وجود داره که در زمانهایی که مورد نیاز نیست به هارد دسترسی نداشته باشه و sleep کنه (من در مورد این ----- اطلاعی ندارم) .
در مورد سوال آخر ؛ برای متصل کردن هارد اکسترنال به ----- فکر نمیکنم نیازی باشه که حتماً خاموش باشه ولی برای جدا کردن اگر ایده آلترین شرایط را در نظر بگیریم بهتره که ----- را خاموش کنید .
سلام دو تا هارد اکسترنال 3 ترا وسترن دارم .لپ تاپم تک تک جفتشو میشناسه ولی 2 تاشو همزمان نمیشناسه.اونی که اول زدم کامل میشناسه ولی دومی رو نه.به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
من هم چنین مشکلی را با هاردهای یکسان داشتم. وقتی که دو تا هارد یکسان را به کامپیوتر وصل میکردم، دومی را نمیشناخت.
نقل قول:سلام .نقل قول:
اين مسئله بخاطر يكسان بودن Disk Signatureـها هست . از روش زير براي حل اين مسئله استفاده كنيد (پست 5252) .
ظاهراً مشكل قطع و وصلي هاردهاي اكسترنال وسترن مثل my book و my passport به حدي گسترده و شايع هست كه كمپاني وسترن مجبور شده firmware جديدي ارائه بده (ورژن 3.2.0.8D) . اين مشكل در زماني ديده ميشه كه هارد اكسترنال به پورت usb3 سيستم وصل شده و دائماً قطع و مجدداً متصل ميشه وگرنه روي usb2 مشكلي نداره . گاهي اوقات آپديت كردن درايور usb3 سيستم (pc و يا لپتاپ) به جديدترين ورژن مشكل را حل نميكنه و حتي بايد از ورژنهاي قديمي درايور استفاده بشه . اين مشكل در چيپستهاي مختلف هم ديده ميشه از جمله nec يا fresco logic .
در كل اگر چنين مشكلي داريد پيشنهاد ميشه با رعايت نكات ايمني firmware هارد اكسترنال را آپديت كنيد . اگر در حين آپديت مشكلي پيش بياد (مثلاً قطع شدن برق) احتمال اينكه هارد اكسترنال خراب بشه بالا هست ، پس قبل از هر كاري از اطلاعات موجود بكاپ بگيريد .
ممنون مشکل با این روش حل شد.نقل قول:
این آپدیت فقط مخصوص My Passport است یا برای هاردهای پاسپورتی قدیمی وسترن هم هست؟نقل قول:
با آپدیت فرم ویر، اطلاعات روی هارد صدمه نمیبینه؟
سایت وسترن را بررسی کردم برای مدلهای قدیمی تر مثل my passport essential ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و my passport essential SE ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم ورژن جدید firmware موجودهنقل قول:
پارت نامبر برای مدل my passport essential
پارت نامبر برای مدل my passport essential SE
در مورد سوال آخر توصیه میکنم حتماً اطلاعات را به جای دیگری انتقال بدید . من چنین مشکلی را با هاردهای اکسترنال وسترن خودم دارم ولی به خاطر نداشتن فضای خالی آپدیت نکردم . ترجیح میدم دنبال ورژنی از درایور usb3 باشم که مشکل را حل کنه تا اینکه firmware را آپدیت کنم .