من GS2 دارم یک ماه اول بسته رویایی همراه اول فعال کرده بودم با EDGE یه وب گردی مثلا نیم ساعته میکردم بالای 15% از شارژم کم میشد.نقل قول:
یعنی این هم به رام ربط داره؟
شما رامت چیه؟
من GS2 دارم یک ماه اول بسته رویایی همراه اول فعال کرده بودم با EDGE یه وب گردی مثلا نیم ساعته میکردم بالای 15% از شارژم کم میشد.نقل قول:
یعنی این هم به رام ربط داره؟
شما رامت چیه؟
بله اینم به رام بستگی داره...نقل قول:
من رامم batista foxhound 2.8 مودمش xxki1 که مصرف خوبی داره و کرنلش هم abyss plus
بر و بچه ها
راهی پیدا نکردین فلش پلیر نصب و اجرا بشه
من 10 و 11 رو نصب کردم ولی بی فایده است
می خوام یه هندزفری خوب برای گوشی گلکسی اس ام بخرم ، سیم دار چیز قابلی پیدا نکردم بدون سیم یه سوال برام پیش اومده اونم در مورد شارژ گوشی هست ، اینا چون از بلوتوث استفاده می کنند شارژ گوشی رو چند درصد مصرف می کنند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_explains_why_galaxy_s_and_tab_70_wont_get_android_ics-news-3567.php
سلام
میشه درایور این گوشی رو برای دانلود بذارید? من هر کار کردم کامپیوترم مودمشو نشناخت;
برای رفتن به اینترنت با کامپیوتر با مودم گوشی,چه حالتی رو باید انتخاب کرد?(مس سترونگ,سامسونگ کیس یا...)
با تشکر
سلام دوستان میشه روی گوشی Galaxy i9000 سیستم عامل دیگه ای غیر از آندروید نصب کرد؟؟؟ مثل HTC HD2 که میشه هم روش ویندوز موبایل هم آندروید هم ویندوز فون و هم لینوکس نصب کرد
نخیر نمیشه!:دی
مخصوصا وین و اینا!
اوبونتو نصب میشه ولی کار نمیکنه ! کلا خیلی داغون میاد بالا ، به انتحانش اصلا نمی ارزهنقل قول:
ویندوز اوپن سورس نیست و اون که هرگز نمیشه !
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
نقل قول:
وقتی CM9 بیاد ، یک عدد انگشت شصت به سمت سامسونگ دراز خواهیم کرد !!!! البته شصت فیسبوکی :31:
معمولا با وجود سیانوژن کسی از رام رسمی با تاچ ویز خسته کنندش استفاده نمیکنه