سلام دوستان . از بین شما کسی اینجا هست که طرح کمپین رو ثبت نام کزده باشه ؟ چقدر طول میکشه تا فعال کنن ؟ من یک هفته است که ثبت نام کردم ولی فعال نشده هنوز ؟ در ضمن میشه بگید مدل مودم رایگانی که اهدا میکنن چیه ؟
Printable View
سلام دوستان . از بین شما کسی اینجا هست که طرح کمپین رو ثبت نام کزده باشه ؟ چقدر طول میکشه تا فعال کنن ؟ من یک هفته است که ثبت نام کردم ولی فعال نشده هنوز ؟ در ضمن میشه بگید مدل مودم رایگانی که اهدا میکنن چیه ؟
خب فرق قیمت اینکه سرویس یک "ماهه شبکیه با 3 گیگ" رو بگیرید با سه ماهه چیه؟ چون شما آخرش شارژ کم میارید و باید برید بخریدنقل قول:
همانطور که گفتم 6 گیگ برای سه ماه برای روزانه برای من مناسب هست اگر کم اوردم میرم گیگی 3500 از مخابرات می خرم که خب به صرفه تر هست تا اینکه برم 3 گیگ ماهیانه بدم 17 هزار تومن برای شبکیه ( که اینجوری شبکیه درمیاد گیگی حدود 6 هزار تومن)... بهتر بگم من اگه شبکیه بگیریم فقط برای دانلود شبانه اش هست و سرعت دانلود روزانه (که در طرح زرین الان 200 هست) و حجم دانلود طرح زرین برای من فعلا کفایت می کنه...نقل قول:
اوکی.
بله ، درست می گید ، این بهترین انتخابه ، من گفتم شاید براتون ی گیگ خیلی کم باشه و...
پس همین فردا باهاشون تماس بگیرید و اقدام کنید ، اینو بگم که سمت مخابرات پست فطرت نرید ، تنها راهش اینه که تحریمش کرد و ازش سرویس نگرفت والا با اعتراض چیزی درست نمی شه
به نظر شما با سرعت 60 کیلوبایت شبانه شبکیه یک مگ شبی چقدر میشه دان کرد؟؟(شبی یک گیگ میشه؟؟)نقل قول:
بستگی داره که از کجا دانلود کنید و همچنین از قند شکن هم استفاده کنید یا نه.
من الان با سرعت 15 تا ساعتی فقط 40 کیلو بایت دانلود می کنم(سرور خارجی و استفاده از قند شکن) که میشه شبی 200 مگ که بی فایده هست متاسفانه...
حالا بالفرض که واقعا 60 کیلو بایت بده هر ساعت میشه 160 مگ دانلود کرد که در مجموع میشه 800 مگ که به نظر من خوبه...:n01:
سلام دوستان عزیز ی سوال داشتم... من طرح کمپین دارم و خواستم بدونم اگه الان طرح زرین رو فعال کنم و بعد از چند وقت اگه خواستم غیرفعالش کنم (قطع موقت سرویس) بعد دوباره میشه فعالش کرد ؟
اگه یه مدت غیرفعالش (قطع موقت سرویس) کنم باز همون اتوماتیک شارژ میشه و هزینه میاد رو قبض یا خیر ؟
پیشاپیش ممنون
کسی نیست به من کمک کنه ؟ :n13:نقل قول:
طرح زرین رو اگه فعال کنی به هیچ وجه نمیشه از دستش خلاص شد .نقل قول:
حالا شما بگو ببینیم طرح کمپین رو جدیدا ثبت نام کردی ؟ یعنی الآن فقط طرح کمپین رو داری و برات راه انداختند ؟ مودم هم گرفتی ؟ مدلش چیه ؟ سرعتت توی شب و روز چجوریه ؟ کدوم تعرفه ؟ چند روز کشید برات راه اندازی کردند ؟ کجای استان هستی ؟
خب من امروز همان طرح 3 گیگ سه ماه یک مگ شبکیه را ثبت نام کردم ...فقط یک سوال؟؟ تنظیمات کانفیک مودم شبکیه مثل مخابرات هست( مقدار vci , vcp ) همچنین مک مودم که باهاش با مخابرات وصل بودی را شبکیه قبول منی کنه ؟؟(چون هر دوش یک پنل دارند) شبانه هاش یوز پس باید عوض کنی؟؟نقل قول: