دوستان یه سوال من پول یه ماه دادم الان تو ساست اینو زده
تاریخ شروع دوره تاریخ پایان دوره مقدار کل مصرف در دوره (MByte)
18/08/1390 30/08/1390 50901.377
یعنی یه ماه رو حساب نکرده؟؟؟؟
Printable View
دوستان یه سوال من پول یه ماه دادم الان تو ساست اینو زده
تاریخ شروع دوره تاریخ پایان دوره مقدار کل مصرف در دوره (MByte)
18/08/1390 30/08/1390 50901.377
یعنی یه ماه رو حساب نکرده؟؟؟؟
به ریال هست. البته این اعتباری هست که شما برای مصرف آزاد داری. یعنی تعرفه فعلی تون که تموم بشه اینقدر توی حسابتون میمونه.نقل قول:
تازه ثبت نام کردید؟ اگه اینطوره که موقع ثبت نام پول یک ماه کامل رو نباید گرفته باشن. من 16 مهر ثبت نام کرده بودم پول همون 15 روز رو گرفته بودن. تازه 3 روز طول کشید که بیان نصب کنن پول اون سه روز رو به اعتبارم اضافه کردن. برای شما هم احتمالاً باید همینجوری باشه.نقل قول:
بله چند روزی میشهنقل قول:
من 180 کلان با هزینه مودم دادم
یعنی نصفه گرفته؟؟؟ من الان 2 مگ دارم
زنگ بزنم یا صبر کنم روزی های اخر بزنگم؟؟
سلام
یه چند وقتی ecare نرفته بودم . امروز اتفاقی سری زدم . با آدرسی که همیشه می رفتم نرفت و رفتم از توی خود سایت ایرانسل رفتم . گویا تغیراتی داده بودن .
اما این چیزی که من دیدم واقعا از نظر طراحی مزخرف و یک عقبگرد حرفه ای کامل بود . حتی اسم کاربر در صفحه اول نبود و باید در جدول چک می شد . حداقل امیدوارم مشکلات کاری کمتر و باگهای نرم ازاری کمتری و سرعت و پرفورمنس بهتری نسبت به نسخه قبلی داشته باشد.
خوش باشد.
پ ن : گویا در این سایت همه چیز برای تازه واردهایی چون من بسته است . من دکمه تشکر را ندیدم و چنین نتیجه گرفتم که این هم جزء محدودیتهای نیو ارایول هایی چون من است . لذا همینجا تشکر خود را از دوست و همشهری عزیزی که به سوال من در اولین پستم جوابی کامل و جامع داده بود اعلام می نمایم .
مودم طرح های تشویقی فقط واسه کاربر های جدیدنقل قول:
اگه بخوان یه مودم دیگه به همون حساب اضافه کنن پول مودم رو کامل باید بدن
با وایمکس ایارنسل نمیشه فایل های تورنت رو دانلود کرد؟؟؟؟ من وی پی ان هم دارم یه فیلم از تورنت دانلود خواستم بکنم همینطور تایم میندازه ولی اصلا کیلوبایتی رد و بدل نمیشه.
سلام دوستان، من مودمو بردم جای دیگه خارج از منزل. اعداد و ارقام این شد. قدرت سیگنال 100%. بقیه گزینه ها هم در بهترین وضعیت.
اما تست سرعت هم این شد. محله تهران نو اشتراک 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به وایمکس نرهنقل قول:
من خودم با وایمکس کلی فایل از تورنت گرفم..
احتمالا مشکل از تورنت شماس..شاید سید نداره
چی نداره؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ آخرین ورژن رو نصب کردم ورژن 7 هستش. فایل رو هم زدم برای دانلود شروع میکنه ولی سند و ریسیو هیچی نداره .
بچه ها برا اینکه بفهمیم کسی به وای فای وصل نشده استفاده میکنه جز اینکه چراغ وای فای مودم رو نگاه کنیم که چشمک میزنه یا نه راه دیگه ای نداره؟؟؟
الان یه نرم افزار هست به راحتی پسورد وای فای رو میشکنه و وصل میشه به مودم طرف استفاده میکنه.
seed دوست عزیز،یعنی کسایی که فایل رو دانلود کردن که هر چی این عدد بالاتر باشه سرعت شما هم بیشر میشه و اینکه میگید سرعت ندارین شاید سید این فایل صفر هس آخه واس خودمم پیش اومدهنقل قول:
توی همون برنامه تورنتتون زیر seed عددش رو نوشه میتونین چک کنین