نه تولید داخل که نیست . توی dvbt قطعات مختلفی وجود داره مثل خازن ، برد و .... که هر کدوم از این قطعات مربوط به کشورهایی مثل کره ، ژاپن ، تایوان و .... هست و فقط مونتاژ نهایی اینها در ایران انجام میشه .نقل قول:
مدل 343 xvision گزینه مناسبی هست .
Printable View
نه تولید داخل که نیست . توی dvbt قطعات مختلفی وجود داره مثل خازن ، برد و .... که هر کدوم از این قطعات مربوط به کشورهایی مثل کره ، ژاپن ، تایوان و .... هست و فقط مونتاژ نهایی اینها در ایران انجام میشه .نقل قول:
مدل 343 xvision گزینه مناسبی هست .
الان مارشال هست با این قیمت 96.5 . lumexy le 1008 هم 103 .نقل قول:
نمي دونم شايد منظوزتون زو متوجه نمي شم!نقل قول:
اما اگه منظورتون از حذف ايستگاه زميني ارسال سيگنال از طريق ماه--واره است. نياز به ديش خواهد بود. چند سال پيش انگليس به صورت آزمايشي چند ماهواره با فاصله نزديك به زمين وارد مدار زمين كرد اما ماهواره ها از مدار خارج شدند و در واقع (تا جايي كه من اطلاع دارم) هنوز هيچ ماهواره با فاصله نزديك بدون نياز به ديش وجود ندارد!!
وجود ديش نيز بالاي پشت بام مردم يك محدوديت براي حكومت بوده و اين طور كنترل از سوي حاكميت بر روي پشت بام ها وجود نخواهد داشت!!
این مدل بلوری VCD پخش نمیکنه و Audio CD پخش میکنه .نقل قول:
دوست گرامی دقت کن bluray که میخواهی بخری قابلیت پخش3D را داشته باشد. خیلی مدلها bluray هستند ولی 3D را پخش نمیکنندنقل قول:
سلام دوستان.من می خوام یک سینمای rs77 پایونیر بگیرم.می خواستم ببینم دوستان میتونند در مورد این سیستم راهنمائیم کنند.کارم بدجوری گیره به خدا
با تشکر
دوست گرامی با سلامنقل قول:
من این دستگاه را دارم بسیار ازش راضی هستم صداش (البته به نظر من )خیلی خوب است صاف وواضح وبا قدرت مناسب. ماکز ولوم 40 است که من بیشتر از 18نتونستم بلند کنم وکیفیت صدا در ولومهای بالا خش ندارد. زیر نویس فارسی را با هر دو فرمت ساپورت میکند. دیزاین دستگاه بسیار زیبا میباشد .من حتی فیلمهای ضبط شده با رسیورم با فرمتُ Ts در این دستگاه براحتی میبینم.تنها مشکل این دستگاه نداشتن اکولایزر دستی میباشد.
با زهم شما با سایر دوستان باتجربه باتوجه به میزان هزینه ایی که میخواهید بکنید مشورت نمایید
اینهم آدرس سایت پایونیر اطلاعات بیشتر را میتوانی در این سایت بدست آوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز rs 77 همون rs777 هست؟ منم میخوام همین مدل رو بگیرم میشه بگی از کجا بگیرم که قابل اطمینان باشه ؟ ممنوننقل قول:
[QUOTE=hakr;6860008]دوست گرامی با سلام
من این دستگاه را دارم بسیار ازش راضی هستم صداش (البته به نظر من )خیلی خوب است صاف وواضح وبا قدرت مناسب. ماکز ولوم 40 است که من بیشتر از 18نتونستم بلند کنم وکیفیت صدا در ولومهای بالا خش ندارد. زیر نویس فارسی را با هر دو فرمت ساپورت میکند. دیزاین دستگاه بسیار زیبا میباشد .من حتی فیلمهای ضبط شده با رسیورم با فرمتُ Ts در این دستگاه براحتی میبینم.تنها مشکل این دستگاه نداشتن اکولایزر دستی میباشد.
با زهم شما با سایر دوستان باتجربه باتوجه به میزان هزینه ایی که میخواهید بکنید مشورت نمایید
اینهم آدرس سایت پایونیر اطلاعات بیشتر را میتوانی در این سایت بدست آوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
آقا دمتون گرم راهنمائیتون خیلی کمکم کرد:20:
راستی من یکی پیدا کرم 3-4 ماه بیشتر کار نکرده.هنوزم گارانتی داره.قیمتشو گفته 600 تومن.
به نظر شما خوبه؟
بازم ممنون
سلام
دوستان pioneer 414 در حال حاضر قیمتش چند است ؟
و این مدل قابلیت پخش blu-ray 3D را دارد ؟