دوستان درسته که معدل ترم تابستون تو معدل کل حساب نمیشه یا شایعه است؟ با تشکر از شما.
Printable View
دوستان درسته که معدل ترم تابستون تو معدل کل حساب نمیشه یا شایعه است؟ با تشکر از شما.
حساب میشه!نقل قول:
تا جایی که میدونم...حساب نمیشه.....هر ترمی که واحد های انتخابی زیر 14 تا باشه...ترم حساب نمیشه
مطمئنید..؟؟نقل قول:
حساب میشه!
100% میاره ولی دوست عزیز نگفتی پزشکی یا غیر پزشکی البته با توجه به زمین و زمان حتما غیر پزشکیه راستی بگو این چند وقت زیستشو بیاره پایین چون زیست اداز اب معدنی البته من ریاضیما ولی قبلن تجربی بودم:46:نقل قول:
ممنون از هر دوی شما. این قضیه ترم حساب شدن یا نشدن رو میشه برای من توضیح بدین؟ یعنی اگر یکی تو یه ترم زیر 10 واحد پاس کنه چی میشه؟ منظور از اینکه اون ترم حساب نمیشه چیه؟ یعنی مثلا 9 واحدی که تو اون ترم پاس کرده اصلا حساب نمیشه و دوباره باید هر 9 تارو مجدد تو یه ترم دیگه پاس کنه؟ یعنی کلا منظور از ترم حساب میشه یا حساب نمیشه رو لطفا برام بگین. با تشکر از شما.
سوال بعدیم هم مجدد تکرار سوال قبلیم هست. یعنی تو تابستون هر معدلی که بگیریم (مثلا بالا باشه) کلا معدل کل رو هم بالا میکشه دیگه؟ با تشکر.
مگه الکی هست که حساب نشه!نقل قول:
برای پیام نور دیدم که نوشته حساب میشه ولی تو ایین نامه ازد چیزی ننوشته!
۶- معدل ترم تابستان فقط در معدل کل تاثیر خواهد داشت .
نبود؟.............نقل قول:
لطفا کمک کنید.نقل قول:
نقل قول:
سوال بعدیم هم مجدد تکرار سوال قبلیم هست. یعنی تو تابستون هر معدلی که بگیریم (مثلا بالا باشه) کلا معدل کل رو هم بالا میکشه دیگه؟ با تشکر.
بله بالا میکشه :دی
سوال اولت رو مطمئن نیستم :دی
اگر سوال اول رو هم یکی جواب بده ممنون میشم.