جناب MJ1970 میشه اگر زحمتی نیست عکسی از صحفه زیر باتری و نحوه قرار گیری باتری ماشینتون برام قرار بدین!؟
چون منم میخوام از این 90 آمپر های صبا باتری بگیرم گفتم شما که انجام دادین ببینم به چه صورت میشه!
ممنون
Printable View
جناب MJ1970 میشه اگر زحمتی نیست عکسی از صحفه زیر باتری و نحوه قرار گیری باتری ماشینتون برام قرار بدین!؟
چون منم میخوام از این 90 آمپر های صبا باتری بگیرم گفتم شما که انجام دادین ببینم به چه صورت میشه!
ممنون
والا امروز مکانیک گفت از قبل به یکی قول داده پس قرار شد فردا صبح زود برم پیشش تا ببینیم مشکلش چیه.نقل قول:
اميدوارم با يه تعمير و تنظيم ساده درست بشه، اما خواهش ميكنم مثل سايه كنار اون تعميركار بمونين و از هر كاري و حركتي كه ميكنه عكس بگيرين و سوال كنين تا ما هم يه چيزي ياد بگيريم.( اگر هم شما رو دنبال خريد وسيله يا فرستاد، يكي رو كنارش بگذاريد تا دقيق عكس بگيره!!)اينجور موقعيتها رو نبايد راحت از دست داد، و همين مشكل ميتونه عامل ياد گرفتن يه چيز جديد بشه،هرچند كه اين چند روز بخاطر اين مشكل ،براي شما و دوستتون ناراحت كننده بوده.بقول ديل كارنگي فقيد:اگر يه ليموترش داريد، به بخت خود لعنت نفرستيد، بلكه با اون يك ليموناد خوشمزه و گورا درست كنين!!
حتما البته باتری من 88 امپر صبا هست نه 90 و یه سایز مخصوص داشت که قبل از این ندیده بودم و تغییرات خاصی هم لازم نداره غیر از اینکه دو عرض مستطیل جاباتری رو باید صاف کرد.نقل قول:
راستی اقا محسن الان یه چیزی یادم افتاد که اینقدر ساده بود اصلا فراموشش کردم که بگم و شما قبل از هرکاری چک کنید.اونهم اینه که زیر ماشین یه سری اهرم برای تعویض دنده وجود داره که ماشین من شیفتر کنسولی نداره و اتومات فرمونی هست ولی مال شما کنسولی هست ولی فرق خاصی نداره و اون اهرمها قابل تنظیم هستند و اگر پیچش شل بشه و تنظیمش به هم بخوره مثلا شما دنده رو تو d میگذاری و ماشین میره روی l2 و احتمال داره این باشه و تازه یه بوش که نگهدارنده میله تعویض دنده در شاسی هست ممکنه در بره و تنظیم به هم بخوره !!
کاش زودتر یادم می افتاد و میگفتم تا قبل از هرکاری چک میکردید .ضمنا احتمالا پیچ داخل وکیوم رو سفت کردید وگرنه من یک بار اون پیچ رو سفت کردم و ماشین خیلی دیر دنده میداد و الان شلش کردم و مشکلش حل شد .در جهت ساعتگرد سفت میشه .
بله تذکر بجایی دادید.اگه نمیگفتید ممکن بود گوشی دوربین دارمو یادم بره و نتونم عکسی تهیه کنم.حتمن این کارو میکنم.نقل قول:
ممنونم از یادآوریتون.اول باید عرض کنم خدمت شما که اون بوش نگهدارنده که روی شاسی قرار میگیره رو چک کردم و سر جاش نشسته بود.نقل قول:
در مورد بهم خوردن تنظیم هم مشکل مشابه رو تجربه کردم اما در این مورد دیروز حتی لحظاتی تجربه اینو داشتم که ماشین میره دنده سه اما زمانی که کاملن پامو از روی گاز بر می داشتم.فقط در این صورت میرفت سه که این نشون میده پس شیفتر تنظیمش بهم نخوره.البته احتمالا.
در مورد اون پیچ وکیوم هم دیروز کاملن شلش کردم طو.ری که زبانه پیچ از لوله وکیوم زده بود بیرون اما بازم خبری نشد و دنده توی یک میموند.این اواخر دیگه به دو هم نمیرفت.
فردا دلو رودشو میریزیم پایین ببینیم چی میشه.
شاید یه مشکل ساده باشه شایدم یه مشکل بزرگ.
هر چیزی ممکنه.
:n16:
دوستانی که دسته موتور عوض کردن یه توضیح در مورد پیچها میدید لطفا.
اینکه اگر الان بخوام دسته موتور ها رو عوض کنم پیچهایی که دسته موتورها رو به شاسی میبندن رو میشه از یک طرف باز کرد؟( مهره هاش فیکس هست یا باید از اون طرف با اچار نگهشون داشت؟
زماني كه موتور براي تعمير پياده بود، دسته موتورها رو هم عوض كردم، منتها پيچها بشدت سفت و زنگ زده بود و عملا استفاده از ابزار معمولي جوابگوي بازكردن نبود و توان و انرژي زيادي هدر ميرفت.بايد از سمت داخل شاسي با آچار مهره نگه داشته بشه و اين كار واقعا سختيه.ناچارا با سنگ جت اونها رو بريدم و دسته هاي كهنه آزاد شد.با مته سايز بزرگتر، محل سوراخها رو كمي بزرگ كردم و پيچهاي فولادي نو بكار بردم و دسته ها بخوبي سوار شد.بعد از سالها آب و گِل خوردن به پيچها، بخصوص كه توي اكسل جلو و در فضاي بسته باشه، مسلما بشدت زنگ زده سفت هستن و ديگه ارزش نداره براي باز كردن اونها با آچار كلي كُشتي بگيريم!!دسته هاي جديد ساخت هند بود كه گويا جنس خوبي دارن و به قيمت هركدام 16.500 خريدم( سال گذشته) البته قبلش يك مدل ديگه بود كه گويا كيفيت خوبي نداشت و فلز بكار رفته در ساخت اون خيلي نازك بود و قيمتش هم هر عدد 9000 تومان بود و پس دادم و با اينها عوض كردم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ضخامت فلز دسته موتورها رو هميشه در نظر داشته باشيد كه به اندازه كافي قطور باشه.
خوب دوستان امروز ماشینو بردیم تعمیرگاه.
شرایط ماشینو به مکانیک گفتم.اول کار رفت سراغ وکیوم گفت کی دستش زده گفتم خودم.
بعدشم رفت سراغ گاورنر.اونو در اورد که کاملن کثیف و لجنی بود.همون جا فهمید روغن ماشین بشدت قدیمی و کثیف و نامرغوب هست.
کارتل رو باز کردیم و متاسفانه با صحنه های عجیب غریبی روبرو شدیم.تمام فیلتر گیربکس پر از براده های صفحات و پلیسه بود.به طوری که کاملن سیاه و لجنی شده بود.
وضعیت روغن هم خراب طوری که رنگ روغن شکلاتی یا قهوه ای شده بود.
روغنو خالی کردیم.البته فقط 4 لیترش خالی شد کارتل شستشو داده شد.فیلترو هم تمیز کردیم و بستیمش.
اینم عکس های امروز.
عکس های قبل تمیز کاری و موقع کثیف بودن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت روغن
بعد از تمیز شدن:
اینجا میتونین تفاوت رو ببینین
اینم روغن ته تشت
-------------------
جشن آیین میتراییسم،
میلاد میترا؛الهه مهر،
خدای شکست ناپذیر خورشید ،
میراث بجای مانده از عمق تاریخ ،
به تمامی قلب های به تپش در آمده این آیین باستانی تبریک و شادباش باد.
الان وضعيت كاركرد گيربكس چطوريه؟روغن نو ريخيتن، يا قراره سرويس كامل بشه؟ چون اينجوري كه معلومه هنوز داخل مجراها و توربين و پمپ و درامها و لاي صفحات و..و..و..پر از اين روغن كثيف و جرمهاست.اگر قصد باز كردن و سرويس نداره، پس حداقل ميتونين چند بار روغن هيدروليك ارزون بخريد، بريزين داخل گيربكس يه چند كيلومتر دور بزنين و باز تخليه كنين تا كم كم داخلش تميز بشه و روغنهاي قبلي همه خارج بشن،بخصوص توربين كه خيلي بايد مراقبش باشيد.