No network detection هم فعلا جواب نمیده چون تکنولوژی جدید مخابرات اکثر راه ها رو جلوش رو بسته
Printable View
No network detection هم فعلا جواب نمیده چون تکنولوژی جدید مخابرات اکثر راه ها رو جلوش رو بسته
خدايا اين مسنجر هم عالميه هاااا. وقتي نيستش قدرشو داريم :41:
start___run______type kon regedit____ok ro bezan____liste samte chap az bala dovomi be name____hkey_current_user ro baz kon____ ghesmate software_____yahoo___profile ...
سیزده آبان که دیگه تموم شد دیگه چه مرگشونه؟!
معمولا وقتی اینطوری میشه و بسته میشه چند روز بعدش هم همچنان بسته میمونه و بعد پورت ها رو باز میکنند
یه آی پی ------ هیچی ندارین ؟؟؟؟؟
فعلا هیچکدوم از روش ها جوابگو نیست فقط تنها روش ممکن که تست کردم استفاده از اکانت وی | پی ؟؟ // ان هستش
چه جوری میشه با آخرین ورژن یاهو با چند نفر که بخوای چت کنی توی یک پنجره چت کنی
دوم این که من توی یاهو مسنجر یکی از دوستام دیدم که با یک ایدیش آن میشه بعد اون پایین که متن مینونیسی میخوای سند کنی
نوشته از کدوم ایدیت میخوای سند کنی..لیست همه ایدیهاشو نشون میده و انتخاب میکنه..چه جوری ممکنه..ممنون
بعد چرا من همیشه موقعی که میخوام یک عکس بفرستم یا بگیرم ارور میده یعنی میگه مشکل داره میشه
have a problem when u send....
چیکار کنم؟
مممنون
به سلامتی یاهو مسنجر بازگشایی شد انگار
فعلا که راحت لوگین میکنه
نقل قول:
سوال اول : کنفرانس هست که باید افرادر رو اینوایت کنی به کنفرانسی که ایجاد میکنی
سوال دوم : از پروفایل استفاده میکنه که تو تنظیمات خود یاهو قسمت ایمیلتون باید انجام بدید
سوال سوم : اینکه عکس گه گاه و شاید بیشتر زمان دچار این مشکل میشه بخاطر شبکه اینترنت میتونه باشه و یا اینکه افت سرعت و ناهماهنگی های سرعت بین دو کامپیوتر و ورژن های یاهو مسنجرشون و .... مشکل دیگه که میتونه مانع ارسال فایل ها بشه