اصلا کلا هارد نیست اگه اتصالات هارد و پاور سالمه مشکل یا از سوکت دیتا و برق هارد است یا برد هارد یا موتور یا فریم ویر درست کردنش کار شما نیست باید ببرید بیروننقل قول:
Printable View
اصلا کلا هارد نیست اگه اتصالات هارد و پاور سالمه مشکل یا از سوکت دیتا و برق هارد است یا برد هارد یا موتور یا فریم ویر درست کردنش کار شما نیست باید ببرید بیروننقل قول:
پس مشکلی که گفتم برای چیه ؟نقل قول:
من یه سوالی واسم پیش اومده , نمیدونم این Wip که ما انجام دادیم همون کار low level format رو انجام میده! یا نه؟نقل قول:
به نظرتون با نرم افزار Hdd low level format هم یکبار تست کنم و بعد برم سراغ فریم ویر؟؟؟
به نظر من اون طبیعیه و مشکلی نداره مشکلی در سرعت سیستم و کار با سیستم هم دارین ؟نقل قول:
آره ضرر نداره یک تست بکنید ببینید چی میشه هرکاری که میتونید بکنید نشد ببرید تعمیرگاهنقل قول:
اینم لینک برای فریم ویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ایتبار با HDD Regenerator بوتیبل اسکن کردم , حدود 144 تا deleys detected پیدا کرد ولی بدسکتور 0نقل قول:
این deleys detected چی هست؟
بعد از بالا اومدن سیستم دوباره همون ارور ویندوزی که پیغامی از خرابی هارد دیسک و گرفتن بک آپ داشت ظاهر شد ولی وقتی با HD Tune نگاه کردم قسمت سلامت سیستم تغییراتی توش داشت
عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس که مال یک هارد دیگست اون سیگیت بود کهنقل قول:
اون یکی هاردم انتخاب شده بود
سیگیت رو انتخاب کردم همون ارور قبلی هستش
این delays detect ها چی بود اونجا پیدا کرده بود؟؟ باید برطرف بشه؟ اگه آره , چه جوری؟
یعنی مدت زمان دسترسی به سکتور مورد نظر بیشتر از مدت زمان استاندارد استنقل قول:
اگه با hdd regenerator و low level format درست نشه باید هارد رو بدید بیرون برای تعمیر این نوع مشکلات میتونه اثراث ویروس نوسان برق یا ضربه باشه
اگر هاردت تو بایوس شناخته شده و روی یه سیستم دیگه هم شناخته شده و نمیتونی ویندوز بریزی احتمال زیاد همون طوری هم که آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گفتند میتونه مشکل از کابل برق یا دیتای هارد باشه حتما یه بار با یه سوکت دیگه برای دیتا و برق هارد امتحان کن و قبلش هم با همون آکرونیس به صورت بوتیبل کل پارتیشن هات رو delete کن و فقط حجم مورد نظرت رو به c بده و c رو بساز و بقیه حجم رو بزار اومدی تو ویندوز پارتیشن ببند ببین بازم میتونی ویندوز نصب کنی یا نه اگرم بازم نشد حتما مشکلات سخت افزاری دیگه هارد رو داری