سلامنقل قول:
این تایپیک رو ببینید.
Disable نشدن Local Area Connection
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283324
Printable View
سلامنقل قول:
این تایپیک رو ببینید.
Disable نشدن Local Area Connection
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283324
هر چند دقیقه این پیغام ظاهر میشه !
کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟
شما باید برین توی خود تاپیک سوالکنید تاپیک مخصوص داره ددلفینقل قول:
تا حالا محدودیتی ندیدم اما طولانی کردن بی مورد یک کوئری هم جالب نیست چون برای یک تغییر جزیی یا رفع اشکال اون به مشکل بر میخورید.
اگر کار خاصی روی چند جدول هست، میتونید در خود دیتابیس query رو ایجاد کنید و در دلفی فقط با یک کد کوچک اون رو فراخوانی کنید
این مشکل بیشتر به این بر میگرده که IP سیستم شما با IP سیستم دیگهای یکی شده.نقل قول:
اگه ADSL دارید و از کانکشن PPPOE استفاده میکنید ، IP سیستمتون به صورت خودکار توسط سرور داده میشه و کاریش هم نمیشه کرد.
البته مشکلی براتون وجود نداره و شاید گه گداری این اتفاق بیفته.
یه تماس با شرکت بگیرید و این نکته رو متذکر بشید. شاید با راهنمایی اونها مشکلتون برطرف بشه.
شاد باشید :40:
سلام دوباره.نقل قول:
مشکل شما سه تا ریشه میتونه داشته باشه:
مورد اول رو با ذکر یه مثال شرح میدم:
حتما وقتی روی سیستم تون برنامه نصب میکنید گزینه انتخاب یوزر رو دیدید.
مثلا برای برنامه زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در برخی از برنامه ها وقتی All Users انتخاب نشه، برای هر یوزری به غیر از یوزر جاری که در اون برنامه رو نصب کردید، برخی از فایلها کپی نمیشه. بنابر این، در Program Files آیکون ها یا نشون داده نمیشن و یا به شکلی که شما نشان دادید نشون داده میشن.
مورد دوم اینتخاب نوع محدودیت یوزر، هنگام ایجاد اون هست.
بدین معنی که وقتی که شما در یوزر اکانت یوزر ایجاد میکنید کدوم گزینه رو انتخاب کنید: (مطابق تصویر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا اگر Limited رو انتخاب کنید، از این قبیل مشکلات و مشکلات بسیار زیاد دیگه ای در اون یوزر مواجه خواهید بود.
و مورد سوم مربوط به خود برنامه هست. برخی از برنامه ها ذاتا با چند تا یوزر هماهنگ نیستند و فقط برای یک یوزر کار میکنن و اون هم Adminstrator هست.
خب تا اینجا که اومدیم گفتن یه مورد هم خالی از لطف نیست :46:
اون مشکلی که شما در رابطه با word دارید، مربوط به اینه که شما هنگام نصب کردن Microsoft Office 2003 ، گزینه Complete Install رو انتخاب نکردید که همه بسته نرم افزاری Office رو نصب کنید.
این ایراد فقط در آفیس 2003 وجود داره. که اگر گزینه Complete Install رو انتخاب نکنید، این مشکلات پبش میاد
راه چاره ش هم خیلی ساده ست.
وقتی اکه اون پیغام مربوط به Word میاد، CD آفیس رو در داخل داریو قرار بدید و روی Ok کلیک کنید تا برنامه، فایلهای لازم رو روی سیستم تون کپی کنه.
موفق باشید :11:
سلام
ممنون از توضیحات جامع تون ...
راستش همه این مشکلات از بعد از تغییراتی که تو owner دادم ایجاد شد همش بعد اجرای پست 2553:13:
نمیدونم مشکل چیه ..
بازم تشکر میکنم :11:
خواهش میکنمنقل قول:
شما همون تیک رو روی یوزر Administrator زدید؟
بله روی Administrators گذاشتم همه مشکلات قبلی حل شدهنقل قول:
فقط اون آیکون ها تغیر پیدا کردن که بعضی هاشون که میتونستم دوباره نصبشون
کردم ...بعضی از نرم افزار ها هم نمیتونم uninstall کنم
برنامه ای هست که بتونم باهاش برنامه ها رو uninstall کنم؟
سلامنقل قول:
دقیقا مشکل همینجاست.
اکثر هیلتر شکن ها IP فعال ندارند و بهمین دلیل نمیشه با فیتیله شکن ویدئوهای آنلاین رو مشاهده کرد.
ادامه ی این پست در پ.خ براتون فرستاده شد.
موفق باشید :40:
سلام دوستان من نمیدونم چرا اونجا زدن دلفی من تو بخش سوالات سوال زدم این 25 ساعته کسی جواب نداده اینجا یک باز شما جواب دادین پس کمک خواهشا کمک کنید
من در برنامه ام نياز دارم كه عدد real را به integer تبديل كنم...
يعني برنامه عدد صحيح آنرا به صورت integer بفهمد..
البته من دستورات mod را امتحان كردم ولي جواب نميدهد...
مثلا عدد19 را به 19.19 تغییر بدم
خواهشا کمک کنید فقط فوری فوری