سلام/
دنبال یه بازی هستم که شبیه به mirror's edge باشه/
بازی از هست؟/
Printable View
سلام/
دنبال یه بازی هستم که شبیه به mirror's edge باشه/
بازی از هست؟/
یک بازی استراتژیکی مثل جنگهای صلیبی 1 معرفی کنین.
همون گیم پلی ساده و روون.
هرچی بازی میکنم یا میبینم مثل اینو نمیبینم بجز سریهای بعدش که البته به لطف شرکت سازنده که گندزد به بازی ،همون یک رو ترجیه میدم:31:
خوشگل چه سبکی میخواینقل قول:
action :max payne3 , ghost recon future soldier
racing : nfs the run
dastane khub alan wake
ghraphice khub bazam max payne 3
سلام بکس امیدوارم حالتون خوب باشه:20:
راستش یه بازی کامپیوتری قبلا داشتم که الان میخوام دوباره دانلودش کنم ولی متاسفانه اسمشو نمیدونم:41: فقط میتونم بگم بازیش چجوری بود لطفا اگه کسی اسم بازیو میدونه بگه مرسی :5:
نقش اصلی بازی یه پسر جوون عینکی بود که تقریبا کچل بود که نظامیه و توسط دشمن زندانی میشه و بهش سوزن میزنن و دچار بیماری روحی میشه و توی یه آسایشگاه زندانی میشه که فرار میکنه و تواناییهای خاصی داشت مثلا یه نیرویی از دستش خارج میشد و آدما رو میکشت ؛ میتونست خودشو نامریی کنه
همین!!!:13:
سلام،
اگه برای کسی مقدوره بازی City Life 2008 رو بذاره، قبلا از جایی دانلودش کردم ولی لود اولیش فوق العاده زیاد زمان میبره و وسط گیم ارور میده و از بازی میاد بیرون، اگه نسخه سالم و امتحان شدش رو بذارید ممنون میشم.
درخواستتو این جا مطرح کن:نقل قول:
درخواست لینک دانلود بازیهای کامپیوتر | قوانین در صفحه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اسم بازی مورد نظرتون Second Sight بود.
موفق باشید.
سلام دوستان
این اولین پستِ منه :)
یه سوال داشتم اگه کسی کمک کنه خیلی لطف بزرگی کرده
یه بازی قدیمی بود که شخصیت اول بازی یه گربه بود با یه کلاه و شنل ، اول بازی از یه قلعه شروع میشد که
نقشه ی قلعه رو به گربه نشون میداد بعد گربه از قلعه فرار میکرد و وارد جنگل میشد
منوی اول بازی هم نارنجی رنگ بود
فکر کنم تو اسمش Eagle هم داشت
کسی اسم کاملِ این بازی رو میدونه؟
اگه کمک کنید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم (شدید لازمش دارم)
دوستان چندتا بازی برای کنسول که بشه دونفره با یک دستگاه قسمت داستانی رو بازی کرد(همون co op خودمون) معرفی کنین.
+
این بازیها قابلیت دونفره بازی کردن رو دارن؟ غیر از بخش داستانی ... البته روی یک دستگاه:؟
محتوای مخفی: بازیها
ممنون
سلام به همگی این باری Killzone چطوره . مثل چه بازییه . اگه مثل fear 3 یا dead space 2 باشه که عالیه . راستی نسخه ی بعدی fear اومده یا نه ؟ اصلا نسخه ی بعدی داره ؟