با کامپیوتر این کار رو میکنی دیگه ؟نقل قول:
نهایتا اگه نشد مموری رو فرمت کن.درست میشه
Printable View
با کامپیوتر این کار رو میکنی دیگه ؟نقل قول:
نهایتا اگه نشد مموری رو فرمت کن.درست میشه
میدونم. آره با کامپیوتر اما نمیخوام فرمت بشه :41: اما اگه این تنها راهش باشه باید آهنگها و عکساشو بک آپ بگیرم بعد فرمت کنم اما برنامه هاش میپره :31: !نقل قول:
فولدر resourse رو تو يه جاي ديگه درست كن و فونت ها رو بريز داخلش و بعد تو درايو مموري كپي كن .نقل قول:
مرسی داش امیر اما مموری تحویلش دادم:13: لازم داشت نتونستم بریزم 1.2 روز دیگه میاد پیشم میریزم براش در کل مرسی:11:
سلامنقل قول:
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اگه اجازه ساختن فولدر نمیده اجازه کپی کردن هم احتمالا نمیده.
موفق باشید.
سلام به همه اساتید.
یه مشکل دارم:
وقتی با برنامه های slick یا core player میخوام به اینترنت وصل بشم نمیشه.
تو تنظیمات برنامه ها هم رفتم و ایرانسل رو انتخاب کردم.
تو اسلیک میگه connection failed
تو core player هنگ میکنه و مجبورم با سوییس منیجر همه رو ببندم.
ولی با بروزر خود گوشی به اینترنت وصل میشه(گرچه اونم بعضی وقتها بازی در میاره:31:)
به ایرانسل هم sms زدم و تنظیمات gprs رو دوباره گرفتم ولی بازم همونه.
ممنون میشم کسی کمک کنه.مخصوصا اونایی که کاربر فعالن....:31:
لازم نیست حتما با کامپیوتر بکنه.نقل قول:
همون caps رو آف کنه میشه با گوشی هم انجام داد.
من خودم تست کردم میشه.
موفق باشید.
آره منم همچین حدسی میزنم که نشه البته همون فرمت خراکشه . فعلا که صاحبش برد مموریشو فکر کنم قید فارسیو زد تا بعد ببینم میاد یا نه
به نظر خودت مشكل از اينترنته يا مشكل از برنامه هاست ؟ با ورژن قبلي slick كه مشكلي نداشتي و 24 ساعت آن بودي . اگه مي توني با وايرلس امتحان كن تا متمئن بشينقل قول:
اگه خودم نظري داشتم كه نميومدم از تو بپرسم IQ ...نقل قول:
اينم شد جواب؟ بدم مديرا بنت كنن اسپمر بزرگ؟؟؟:31: بله با ورژن قبلي اسليك مشكلي نداشتم.ولي با اين دارم. با واير لس هم مشكلي ندارم.البته تو اسليك. core player رو هنوز تست نكردم.