سلامنقل قول:
8 مگابیت؟
فکر میکنم اکثر اپراتورها ی موبایل سرعتشون 40 50 مگابیت هست یکیش همین خود ایرانسل روی LTE
و
ADSL ها اغلب بالای 8 مگابیت سرعت دارند
Printable View
سلامنقل قول:
8 مگابیت؟
فکر میکنم اکثر اپراتورها ی موبایل سرعتشون 40 50 مگابیت هست یکیش همین خود ایرانسل روی LTE
و
ADSL ها اغلب بالای 8 مگابیت سرعت دارند
دوست عزیز 8 مگ سرعت حداقل هست بسته به موقعیت و مکانی وترافیک شبکه ممکنه بالاتر از 8 مگ حتی تا 70 مگ دریافت کنیننقل قول:
منم زنگ زدم و از سرعت شکایت کردم گفتن قانون وضع کردن که به خاطر پهنای باند سرعت رو روی هشت مگ محدود کردننقل قول:
و ربطی نداره نزدیک انتن باشید یا نباشید
بیشتر از هشت مگ فعلا گفتن به کسی ندید
گفتم من اسکرین شات دارم از شهر های دیگه که سرعت تا 50 مگ هم حتی بوده
میگه این قانون وضع شده و نهایت سرعت 8 مگ هست
منم گفتم این باشه ارزش نداره که
همین رو شاتل هم میده تازه هم دانلود شبانه داره و هم شاتل لند داره و هم هدیه های تخفیفی داره
ارزش نداره که من 400 تومن خرج کنم برای این سرویس
گفتن انتقادتون رو ثبت میکنیم و به بالادستی ها منتقل میکنیم ولی فعلا به ما گفتن محدودیت هشت مگ داره این سرویس
تست 4G دیشب ساعت 4:20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 تا سایت مختلف رو لطفا مطالعه کنید بعد بیایید این تاپیک رو با نظرات کارشناسی پر کنید !!! اون از طرفداری بیمورد از ایرانسل اون دفعه الان هم که ورژن 12 تا 600 مگ هست ؟؟؟؟نقل قول:
ورژن 8 داریم حداکثر اول از همه دوما هم حداکثر تا 1.2 گیگابیت ساپورت میکنه
شما لازم نیست یه من چیزی یاد بدی خیلی از ایرانسل شاکی هستی سرویس نگیر کسی مجبورت نکرده!نقل قول:
شما بهتره مطلبتو بخونی این که شما لینک دادی ربطی به این مدل LTE نداره اون که شما لینک دادی یه مدل دیگه هست! LTE UE
تا ۸ داریم؟!
پس اینا رو هوا مطلب نوشتن؟ بهتره در مورد تسکتای من نقل قول نکنی!
اینو بخون حوصله نداشتی هم برات این تیکش رو مینویسم
لطف کن دیگه منو تگ نکن!نقل قول:
Qualcomm announced that its upcoming flagship SoC, the Snapdragon 820, will be the first chip to support 600 Mbps downlink Cat 12 LTE, 150 Mbps uplink Cat 13 LTE, and the brand new LTE-U technology.
Qualcomm outs 600Mbps Cat 12/13 X12 LTE modem
این تست رو واسه شما گرفتم پینگ ۲۲ سرور ایران با همین LTE باند ۷نقل قول:
قدرت signal -69
سیگنال بهتر بود شاید پینگ کمتر هم میشد
شبانه هنوز تست نکردم ولی همینطوری تست اسپید میزدم همین سرعت زیر 5 مگ نمیادنقل قول:
برای من گاهی میاد !نقل قول:
سمت خیابان کارگر!
نقل قول:
دوست عزیز اگه سایت گوگل رو میشناسی توش عبارت LTE Cat 12 Speed رو سرچ کن تا هم ببینی کت 12 وجود داره، هم ماکزیمم سرعتش رو توی چیپست های موجود ببینی، نتایج رو ببین بعد اظهار فیض کن
همین الان هم گوشیای کت 12 توی بازار موجود هست
سلام می خواستم بدونم سرعت معمول دانلود ایرانسل lte در جایی مثل غرب تهران چقدره؟
کسی هم کاربرای این تاپیک رو مجبور نکرده که پست های کارشناسی جناب دکتر رو بخونن در مورد 600 مگ حداکثر سرعت!!!!!نقل قول:
اصلا میدونی اون UE یعنی چی ؟؟؟؟؟ یعنی تجهیزات کاربر محض اطاعت یعنی بهترین گیرنده حداکثر تا چه قدر میتونه سرعت بگیره محض اطلاع جناب مهندس همه چیز دان ایرانسل!!!!!
برو عزیز دیگه اطلاعات غلط و گمراه کننده نده و در زمینه ای که اطلاعات داری نظر بده , اینجا میخوایم بقیه کاربرا اطلاعات جمع کنند نه اطلاعات غلط در ضمن اون پستی که نقل کردی هم بخون در مورد چیپست Qualcomm هست
اینم برای همون CAT آزمایشگاهی که هی 12 12 میکنید!!!!
حرف خوبي زده كسي شمارو مجبور نكرده پستهاي منو بخوني!نقل قول:
كاربر ديگه جوابتو داد!
لطف كن تكستاي بنده رو نقل قول نكن تشكر!
جواب پست آخر رو در مورد این که اصلا معنی UE رو میدونی ندادینقل قول:
من برداشتی رو که میخواستم گرفتم از این مکالمه بقیه هم گرفتن من دیگه ادامه نمیدم روز خوش
خسته نباشیم جمیعانقل قول:
دوستان در نقشه TDD LTE اصفهان هم برخی از نقاطش دارای پوشش هست پس چرا هنوز گفتن راه اندازی نشده ؟
:n27::n04::n03::n13:
سرعت دانلود بالای 600 مگابیت بر ثانیه با فناوری TD-LTE
این تست سرعت باورنکردنی که در مراسم راه اندازی گسترده ترین شبکه TD-LTE یا #اینترنت_نسل_چهار_ثابت ایران توسط ایرانسل در مشهد مقدس انجام شد، بیشترین سرعت ثبت شده در ایران با استفاده از فناوری های بی سیم است.
این تست در تاریخ 13 مرداد 95 و با تجمیع سه باند فرکانسی (career aggregation) انجام شده.
البته برای پرهیز از هرگونه شائبه، این تست سرعت با استفاده از سرعت سنج Ookla و روی سرور اپراتور دیگری انجام شد.
منبع : تلگرام ایرانسل
دوستان رو LH92 میشه انت وصل کرد برای تقویت سیگنال دریافتی؟
فعلا که ملت رو محدود کرده به ۸ مگابیت برثانیه! اونم اگر تست اون روزشون واقعی باشه!نقل قول:
الان دیگه خیلی از کمپانی ها همین کار رو می کنن مثل کاری که huawei با گوشی p9 کرد که برای تبلیغات عکاسی گوشیش با یک دوربین دیگه عکس گرفته بود!
از کجا معلوم اصلا اون لپتاپی که داره تست باهاش انجام میشه به یک شبکه لن یا وایرلس داخلی و مجزا و بدور از TD-LTE وصل شده باشه؟!
تا الان که کسی حتی به یک ششم اون سرعت هم توی ایرانسل نزدیک نشده! دیگه نهایت تست یکی از دوستان چند روز پیش زیر ۷۰ بود! اونم البته نه روی TD-LTE ! روی FDD-LTE
خونه پدرخانم من تا سال پیش (که چندین ماه از معرفی نسل ۴ ایرانسل میگذشت) فاصله اش تا همون هتل هما ۲ (محل تست) کم بود (در حد یک چهارراه)، (خیام ده مشهد) اون جا ایرانسل به زور روی نسل ۲ آنتن میداد و نت هم کلا تعطیل بود! این ششصد رو من هیچ جوره برام قابل قبول نیست!
هر وقت یکی از دوستان (مثل همین دوستی که لطف کردن از صفحات مودم اسکرین شات گرفتن)، تستی بالاتر از این سرعت ها (۸ مگ!) گرفت، اون موقع تازه ما تصمیم میگیریم که مجددا هزینه کنیم یا نه ! که انشاالله مثل قضیه وایمکس نشه که این همه پول و هزینه مودم بدیم بعد بیان بگن قصد توسعه نداریم! مگه همون موقع وایمکس نمی گفتن که این تکنولوژی اش پیشرفته است و تا ۱۵۰ مگابیت جواب میده؟! الان خود ایرانسل رسما توی سایتش زده حداکثر سرعت وایمکس ۲ مگ! که همونم خوب نمیده و خیلی جاها وسط شهر (چه مشهد و چه تهران) آنتن نمیده!
سلام . تو شهرستان ما الان چند روزه 4g ایرانسل میاد رو آنتن ها تو سایت و نقشه ایرانسل هم خبری نیست . چیزی هم تو شهرستان از طریق خبرگزاری ها یا مخابرات اعلام نشده الان اصل جریان رو باید از کجا بفهمیم . خیلی هم آنتنش ظعیفه تو داخل خونه به زور آنتن میده . من که نتونستم بفهم رو کدوم دکل نصب کردن ؟ راهی هست برا فهمیدنش با 3g فرق دارن از نظر شکل و قیافه .
این دعوای دوستان پایینی و چند نفر دبگر با توضیح فنی قانع کننده ای که دوست بالایی لطف کردن به نقل از کانال تلگرام ایرانسل منتشر کردن، توجیهی ندارد. ایرانسل اعلام کرده اون تست جنجالی بالای 600 مگابیت را با هم افزایی یا ترکیب پهنای باند سه باند فرکانسی مختلف که با نام «career aggregation» شناخته میشه، انجام داده است. احتمالا این آزمون سرعت میتونه حاصل جمع پهنای باند به دست آمده از دو باند فرکانسی 2600 و 1800 از FDD LTE در کلاس +4G ایرانسل با پهنای باند فراهم آمده از TDD LTE ایرانسل در فرکانس 3500 باشه. بنابراین گمانه زنی های دوستان پایینی با توجه به توضیح ایرانسل نادرست است و ادامه بحث درباره اون بی فایده.نقل قول:
با سپاس از دوست بالایی بابت اطلاعرسانی به موقع شون.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
قطعا تا زمانی که اینترنت ثابت مزایایی نسبت به نسل چهار فعلی نداشته باشه نباید براش هزینه کرد.
اما اگه خاطرتون باشه اوایل راه اندازی نسل سه و چهار هم ایرانسل عکس 70 مگی برای نسل چهار توی اینستاگرامش قرار داد.
همین الان تو همین تایپیک من سرعت بعضی از دوستان رو میبینم کف میکنم.خودم با نسل چهار مرکز تهران با مودم m7350 بالای سی مگ نگرفتم.
نکته اینه که ایرانسل روی نسل چهار نسبتا خوب عمل کرده.وقتی یادم میاد با اینترنت مخابرات چه مشکلاتی داشتم الان به نسبت اونموقع تو بهشتم.
حالا شخصا تحت شرایطی که اینترنت ثابت : 1.پینگ مناسب و کیفیت ثابت(خیلی مهم) 2.پهنای باند مناسب از نسل چهار فعلی بهتر باشه 3.بسته های متنوع و اررزون(قیمت پهنای باند داخلی از خارجی متفاوت بشه) 4.پوشش مناسب.تحت این شرایط هر مبلغی لازم باشه میپردازم.حتی مودم آشغالشو حاضرم پول بدم بخرم.
هیچوقت فکر نمیکردم از یه آی اس پی تعریف کنم ولی ایرانسل از کشور ایران حذف بشه اینترنت میشه همون جهنمی که بود.
مقایسه FDD LTE با TDD LTE از جهات مختلف درست نیست یویژه اینکه برخلاف FDD LTE ایرانسل که کم کم به دو سالگی خود نزدیک می شود TDD LTE هنوز کمتر از دو هفته از عمرش می گذرد. نگاهی به فراز و فرودهای FDD LTE نشان می دهد که این سرویس نیز مشکلات خودش را داشت و رفته رفته که از عمر آن گذشت باگ های آن رفع شد تا برغم همه کاستی ها و محدودیت ها در زمینه تأمین پهنای باند مورد نیاز به نقطه قابل قبول و رو به پیشرفت امروز رسید.نقل قول:
من پیش از این از بهار 91 تا تابستان 93 مشترک سرویس نامحدود وایمکس ایرانسل با یک مودم جیبی بودم و با آمدن 3G آن را کنار گذاشتم و بعد هم با تولد 4G به کلی فراموشش کردم تا همین چند روز پیش که باز مودم وایمکس را روشن کردم و دیدم همچنان سرویس برقرار است و آنتن می دهد. با سرویس 4G ایرانسل و مودم E3372 که مردادماه سال گذشته خریداری کردم تا سرعت 95 مگایبت در ثانیه را تجربه کرده ام و این روزها متوسط سرعتم حدود 85 مگابیت در ثانیه است.
همه این آسمان و ریسمان به هم بافتن برای آن بود که بگویم همچنان باید صبر کنیم تا ببینیم ایرانسل چه برنامه ای دارد بویژه آنکه روی همین فرکانس 3500 رقیب دیگرش یعنی مبین نت به همراه دو اپراتور دیگر پروانه ارائه خدمات TDD LTE دریافت کرده اند و با ورود آنها و نیز دو اپراتور دارنده پروانه خدمات اینترنت نسل چهار ثابت روی فرکانس 2300 بازار رقابتی در این حوزه داغ شده و آن زمان است که سیاست های راهبردی اپراتورها برای قاپیدن مشترکان یکدیگر آشکار خواهد شد و مشترکان با داشتن چندین حق انتخاب به سوی خدماتی می روند که بیشترین کیفیت و در عین حال صرفه اقتصادی را دارند. هنوز برای دعوا درباره سرویس تازه وارد TDD LTE که فعلاً ایرانسل یکه میدان دار آن است زود است پس سرمان را درد نیاوریم و فقط اوضاع را زیر نظر داشته باشیم.
BTS محله ما هم کاملا تجهیز شد الان 2G - 3G_LTE FDD- LTE TDD
با فرکانس های 3500 و 1800 و 2100 و 900 روش فعالن ضمنا در هنگام اتصال 4.5G رو صفحه میاد
دوست عزیز وضعیت پوشش فورجی در شیراز افتضاحه هست الان من به زور یه خط انتن میده اونهم اصلا دیتا نداره در صورتی که قبلا سه خط انتن داشتم چندبار هم به ایرانسل شکایت کردن و یه خانمی هم زنگ زد گفت در اون منطقه پوشش فورجی نداریم اون یه خط هم از انتن های مجاور است گفتم قبلا اینجور نبود بیاید درستش کنید من مودم فورجی از ایرانسل خریدم الان بالا استفاده هست گفت ما اونجا پوشش فورجی نداریم و قطع کرد در کل در تمام مناطق شیراز که من تست کردم فورجی یه پوشش نصف و نیمه داره تو یه نقطه از خیابون ممکنه شما پوشش کامل فورجی داشته باشید 300 متر جلوتر اصلا پوشش نداشته باشیدنقل قول:
ادرس من شیراز بلوار رحمت خیابان ابوذر خیابان شهید عابدینی
غرب تهران دقیقا کدام منطقه؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
من فقط امیدوارم شرکت هایی که td lte ارائه میدن سرعت و کیفیت بالایی بدن که شرکت هایی که adsl فقط دارن و ما مجبوریم استفاده کنیم با وجود کشش بد خط و نویز ، یه فضای رقابتی بشه جوری که خود شرکت ها از ترس ورشکستگی فشار بیارن به دولت برای کشیدن فیبر نوری چون الان برخی شرکت ها سرویس 16 مگ میدن اماهمه نزدیک مخابرات نیستن که خطشون جواب بده لذا td lte بهترین گزینه میشه، با رعایت این نکته که ممکنه td lte محدود کنن و همرنگ و هماهنگ بشن با شرکت ها بجای اینکه شرکت های adsl ارتقا پیدا کنن و فضا رقابتی بشه.
منخودم شخصا یه مدت صبر می کنم ببینم کیفیت و سرعت و قیمت چگونست چون اولش برای تبلیغ ممکنهخوب باشه، اگر ثبات داشت میشه بجای adsl گرون و بی کیفیت رو خط مسی دهه قاجار استفاده کرد بشرطی که پوشش تو محل داشته باشه.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
درسته که ایرانسل بهترین خدمات رو داره، ولی اکثر کاربران دانلود اینترانتی دارن.و فکر میکنن عالی هستش.ولی متاسفانه با سرور خارجی افتضاحه سرعت....
یعنی نمیزارن ایرانسل کارش رو بکنه،حالا شما هی بشین تا ببینی......
من یک جمله عرض کردم زنگ زدم ایرانسل طرف گفته بالای 8 مگ TD رو نمیدیم.اونوقت اینجا کسی به خودش زحمت نداد یه زنگ به ایرانسل بزنه و بپرسه....انگاری سهامدارین همگی بخداااااااا....
Z5 PREMIUM DUAL
این 8 مگ واقعا مصداق کلاهبرداری ه. به شکایت و این چیزا میشه امیدی داشت؟
یکی از دوستان با 4 جی پلاس تست 135 مگی گذاشته فکر کنم از یک ششم می گذرهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان IP ایرانسل اخیرا روی 5.120 با افت سرعت دانلود و آپلود مواجه هست و با ریست کردن مودم هم دوباره همین IP ست میشه. چکار کنیم؟
دوست عزیز صحبت من راجع به TD-LTE بود و همونجا هم گفته که TD-LTE نه FDD-LTE !نقل قول:
توی معرفی TD میان یک تست صوری نشون میدن با سرعت ۹۰ مگ بعد میگن تازه صبح شماها نبودین وگرنه ما ۱۲۰ مگ هم جواب گرفتیم . بعد حالا ملت رو هم روی ۸ مگ محدود کردن! منم همون روزهای اول به ۶۰۰ زنگ زدم و راجع به مودم سوال کردم، راجع به سرعت هم اپراتور قضیه ۸ مگ رو خودش گفت!
الان راجع به کنفرانس اخیر ایرانسل دو تا سوال هست؟
۱ - تکلیف این مودم های جدید تک کاربرده (صرفا بر روی دو فرکانس کم استفاده) که به قیمت گزافی (نسبت به امکاناتش) فروخته میشه، از کجا معلوم مثل مودم های وایمکس نشه؟
۲ - چرا در کنفرانس معرفی TD-LTE میان سرعت ۶۵۰ مگ (بماند که روی FDD-LTE بوده - اگر تازه توش کلک و دروغ نباشه) رو نشون میدن و برای TD-LTE تست ۸۹ مگ رو نشون میدن و میگن صبح ۱۲۰ بوده، توی سایت هم میزنن نامحدود ولی آخرش میگن ۸ مگ!
ضمنا در نظر داشته باشید تست SpeedTest به راحتی قابل دستکاری هست. هم میشه اتصال، اتصال دیگه ای باشه و از سیستم ارتباطی ادعا شده استفاده نشده باشه (یعنی به جای TD-LTE از یک چیز دیگه ای مثل شبکه داخلی و یک لینک دیگه استفاده شده باشه) و هم اینکه روی اون سیستم به راحتی و با دستکاری DNS سرور مد نظر که میخواد بهش وصل بشه و تغییر DNS به هاست لوکال یا داخل شبکه داخلی و قرار دادن محتوای تست که صرفا بسته های یک مگابایتی هست به صورت محلی، سرعت بسیار بالاتری رو نشون داد!
به راحتی میشه با دستکاری شبکه و با همین speed test میشه یک تست جعلی نشون داد که مثلا فلان خط دیال آپ به سرعت یک گیگابیت برثانیه و پینگ زیر ۲۰ میلی ثانیه رسیده!
ساعت 5 صبح : خونه خودمون (میدان فهمیده ) با تترینگ وای فای LTE-A : گوشی +Sony Z3
این تست امروز صبح توسط بنده گرفته شده - تبریز :n01:
حذف شود لطفا.....
نقل قول:
دوست عزیز اون ایپی اختصاصی نیست و شیرینگ هست شما با چن نفر دیگه هم همون ای پی رو دارین
ایپی شما تو شبکه با 100 شروع میشه و اون 5.120 ای پی اینترنت هست که دکل ازش اینترنت میگیره و با چن نفر دیگه هم اشتراک شدین اگه اپلود دانلود کمه باید سعی کنید به یه دکل دیگه وصل بشید شاید فرق کنه
ازشماره cell id میشه فهمید که دکل تغیر کرده یا نه
کلا تبریزیها ترکوندن. یه خوردشم بدید مرکز. شایدم تبریز مرکزه
:n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
من از اول سال 95 تا الان با سرعت 3 مگابایت در ثانیه آپلود میکردم. اما از وقتی آی پی رفته روی رنج 5.120 سرعت شده 160 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
سلام دوستان
دیشب طرف خونه ما (شیراز - پارامونت) 4G+ شد تا صبح هم بود ولی صبح که گوشی رو خاموش و روشن کردم دوباره 4g شد متاسفانه نشد تست سرعت بگیرم ولی با IDM سرعت دانلود نزدیک به 7 مگ رو می داد که عالی بود امیدوارم که به زودی همه جا پوشش کامل بشه.
پ ن : خیلی خیلی خوشحالم که نمردیم و یه همچین سرعت اینترنتی رو توی ایران دیدیم مخصوصا الان که دیدم توی تبریز تا 135 مگ هم ثبت شده خیلی خوشحال شدم هر چند تا نامحدود نشه اینترنت واقعا این سرعتا فایده ای نداره اما بازم یه قدم خیلی بزرگه رو به جلو:n01: