رنج ایپی هایی 37 و 83 خیلی داغونن سرعت ندارند پینگشون هم خوب نیست
Printable View
رنج ایپی هایی 37 و 83 خیلی داغونن سرعت ندارند پینگشون هم خوب نیست
پشتیبان ها، پ.خ بدید، براتون شماره میفرستم مشکل منو برطرف کنید، از وسط به دو طرف شدم :n34:
ممنون فرشاد. حواسم نبود. تند تند خوندم...
من 1 ماه پیش درحالی که روی ip 5.233.204 بودم با پشتیبانی تماس گرفتم وگفتم این ip نت نداره و هر موقعی هم از روز امکان اومدنش هست. حتی شبا که اتوماتیک ip رو میپرونن اگه احیانا خوردی به این دیگه هیچی. باید هر شب بیدار بمونی خدایی ناکرده به تور این ip نخوری.
الان یک ماه گذشته و هنوز این ip نت نداره.
تخلیه نمیشهنقل قول:
من اون یکی خطم الان 8 ماهه شارژ نشده و همینجوری زده در لیست جمع اوری
سرعت افتضاح پایینه حتی الان....الان سرعت دانلود 30:n27::n27::n27:
آره امشب نت فکر کنم ملین خورده :n09:
با 32 کانکشن، به زور میشه از سایت ایرانی 200 گرفت :n35:
همین مشکل فعلی کم بود، سرعت رو هم کم کردن...
یه نفر توی زیرساخت که احتمالا یه STM شخصی برای خودش داره، وایساده بالا، اینجوری :n09: ملت به فلانم :n09:
گروه ما خوبيش اينه كه ماشالله توپ تكونش نميده نه قطعي نه افت سرعت نه اينترنت كاملا حجمي اصلا توي گروهمون معنايي نداره فكر كنم بخاطر همگروه بودن با افراد ويژه باشه:n09:
نقل قول:الان میام سراغ دوتاتون... نمیدونم کدوم بووووووقی منو انداخته رو یه سوییچ آشغال یا شلوغ، سر ساعت 2 پینگ میره 700 سرعت هم تا ساعت 3 طرف 200-300 میچرخه بعدش بهتر میشه.نقل قول:
این وسط یه چیزی خرابه! من همه ی این مشکلات افزایش پینگ و ... رو از مودم تا گیت وی دارم! یعنی بعد از گیت وی همه چیز عادیه!
پشتیبانی هم میگه: من هیچی نمی بینم(بی لاخ)
شیطونه میگه بصورت شبانه برم MDF مخابراتو بریزم به هم خوب مشت و مالش بدم که به غیر تعویض کامل قطعات قابل راه اندازی نباشه! :n34:
تا 2-3 روز دیگه، اون خط رو میبرم تخلیه کنن، میرم پارس یا شاتل. یعنی فراخ تر از پشتیبانی مخابرات نیست. به هر کی میگی، میگه من مشکلی نمی بینم(یعنی داری دروغ میگی). بش میگم آقا یکیو بفرستید هزینه شو میدم! انگار مثلا یه نفر بره سوییچ ها رو چک کنه، آتیشش میزنن :n34:
اگر مشکل تا گیت وی نبود، میشد یه جوری حلش کرد...:n28:
دوستان برای کاهش سرعت بیش از حد اینترنت لطفا فردا همگی به 2020 زنگ بزنید مشکلات اینترنت مخابرات رو هم میدونن دیگه بهشون دوباره بگید
پشتیبانی زنگ بزنی، میگه مشکل سراسریه رفع میشه :n09: واقعا ازشون انتظار داری کاری بکنن؟ :n09:نقل قول:
من چند دقیقه قبل بخاطر همین پشتیبانی پشمکی به 195 شکایت کردم! كد پيگيري شكايت شما: ****650161
كاهش سرعت نهنقل قول:
قفل بودن ipها
Ipها اگر آزاد بشن همه چي درست ميشه وگرنه سرعت 2مگ تا 4مگ بازه الان
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟
خوب راهش چیه ؟ اینطوری که تخلیه نمیشه .حضوری هم برم معلوم نیست چقدر زمان ببره .پس چکار باید بکنم ؟نقل قول:
من شبانه استفاده نمیکنم اگرم شبانه بخام وایرلسم هست ..فقط میخام توی روز سرعتم پایدار باشه .این خاسته ی زیادیه ؟ اخه این چه وضعیه. یا ای پی ها نت ندارن یا سرعتشون کمه یکی در میون میان دو دیقه نشده ای پی عوض میشه .پدر ما رو دراورده این مخابرات .من توی منزل قبلی هم مخابرات داشتم تجربم هم از مخابرات زیاد بود. با این تجربه ای که داشتم انتخاب مجدد مخابرات برای منزل جدید واقعا کار اشتباهی بود .میگن ادم عاقل یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنه ولی من کردم .پس عاقل نیستم و الانم هر بلایی که سرم بیاد حقمه .لعنت به مخابرات .
قفل بودن یا کاهش سرعت یا هر چیزی دیگه مهم اینه مشکل حل شه خداییش این چه سرعتیه در حد دیال اپه چندین سال پیشه فقط پول میگیرن از مردم پهنای رو برای شهرستان ها کم میکنن ایپی ها درپیت رو به شهرستان ها میدن چند ماهه خیلی از سایت ها باز نمیشن هیچ کس جواب گو نیستنقل قول:
انگار تاخیری زدن . این قطع و کصل های مکرر اثرات تفاهم لوزانه.
مشکل سراسری نیست خیلی از دوستانم سرعتشون بهتر از قبل شده هیچ گونه مشکلی هم ندارند به خاطر مرکز مخابرات یا ip به احتمال زیاد میتونه باشه بهشون بگید دوستانم سرعتشون خوبه فکر نکن مردم مونگولن مهم اینه زنگ بزنید پیگیری کنیدنقل قول:
...........حذف شود
اداره كل ارتباطات راديويي جنوب غرب ( اهواز )
اداره كل ارتباطات راديويي جنوب غرب ( اهواز )
پست الكترونيك مدير / رييس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن محل كار: ۳۳۹۲۲۸۲۰ ۰۶۱
نمابر: ۳۳۹۲۲۱۰۰ ۰۶۱
نشاني محل كار۱: كيان پارس- خيابان هفتم شرقي – پلاك ۶۲
توضيحات: كد پستي : ۴۸۸/۶۱۵۵۵
استانهاي تحت پوشش: خوزستان، ايلام، لرستان
در راستاي افزايش رضايت مشتريان زيرمجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از طريق ارتباط با مشتركين نهايي، سامانه پاسخگويي 195 در آذر ماه سال 1392 به دستور مقام عالي وزارت راه اندازي گرديد. كليه مشتركين گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا تماس با تلفن گوياي 195 يا شماره پيامك 600195 و يا آدرس ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،درخواست ملاقات با مقام عالي وزارت، درخواست/شكايت، انتقاد، پيشنهاد يا تشكر خود را در خصوص خدمات ارائه شده زيرمجموعه هاي اين وزارتخانه ( سازمانها و شركتهاي ذيربط ) كه داراي مشترك و كاربر نهايي ميباشند ثبت نمايند.
مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.
- ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)
- ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي.
- ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.
رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.
دوستان خوزستانی اونجا هم اینترنت با خاک یکسان کردن؟؟؟؟
اول برو دفترشون یه فرم تخلیه پر کن بعدش بیا یه شکایت به 195 بکن سریع تخلیه میشه خطتنقل قول:
سلام دوستان شما هم امروز صبح قطعی اینتر نت داشتید
حدوده ده دقیقه یه بار یا بیشتر لینکم می پرید.
تره بابا کفری شدیم رفت. اعصاب نمونده دیگه. خدا باعث بانیشو لعنت کنه .نقل قول:
سلام دوستان..میخواستم بیام مخابرات سرویس بگیرم.. سایتی چیزی داره؟ی سایت پیدا کردم .همه چی زده بود جز اینترنت رایگان شبانه ..الان من که بخوام ی سرویسی بگیرم .شبا رایگانه؟چطوریاس
فقط از 2 مگ به پایین رایگان داره. ساعت 2 تا 6. بستگی به گروهی داره که می افتی سرعتت. ممکنه تو گروهی بیافتی که مثلا 2 مگ بخری شبانه سرعتت تا 5 مگ بره. ممکنه تو گروهی باشه که اسمی بشه. اما کمتر از اسمی یعنی سرعت واقعی نداریمنقل قول:
مرسی....با اومدن به مخابرات انگاری دارم تیری تو تاریکی میزنم ..جوابای دوستانو خوندم بعضیا راضین بعضیا شاکی.بیشتر واسه دانلود رایگان شبانه میخوام .کار خاصی دیگه انجام نمیدم.خدا کنه تو گروه خوبی بیافتم ..نقل قول:
اره مشکل مخابرات اینه وضعیتش استیبل نیست. شب بخوابی صبح بیدار میشی میبینی کلا شبانه ها رو برداشتن. والا به قران.نقل قول:
برای تعرفه ها به سایت پارتاک مراجعه کن. برای ثبت نام زنگ بزن 2020 ببین نماینی تو شهرتون کجا دارن
سایت الان یادم نیست ادرسش. زنگ بزن 2020 بهت میگه
همچنان اوضاع اینترنت بسیار وخیم هستش پینگ افتضاح سرعت داغون معلوم نیست تا کی بخواد درست شه
من امروز مشکل قطعیم برطرف شد :n12:
صبح نمیدونم چه اتفاقاتی افتاده چون من تا 6 عصر خواب بودم :n09:
پینگ 37.221 عالی بود تا قبل از ساعت 2، با سرور فرانکفورت تو باری 130میلی ثانیه میداد.
الان با 2.189، روی اون خط سرعت 4 مگ رسیده :n39:
من 10 دقیقه پیش یه قطعی افتاد روی خطم و مثل همیشه ای پی 37 :n34:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا بت صبر بده :n02:
سایت ها باز نمیشن ولی ای پی 37 راه داره برای دانلود ما ایرانی ها کلانه همه چی رو دور میزنیم :n33:نقل قول:
دوستان دی ان اس که مودم شما میگیره چیه؟
نقل قول:217.218.127.127 217.218.155.155
دوست عزیز مودم من خود به خود میره رو حالت dns دستی و یه dns عجیب و غریب روش ست میشه وقتی هم خودم میزارم رو حالت اوتوماتیک با بعد یه روز همین مشکل پیش میادنقل قول:
به نظرتون مشکل از کجاست
دوستهای گل هم شهری سلام
یه چندسالی هست دارم از سرویس فن آوا استفاده میکنم، ماهانه 30 گیگ ترافیکم هستش بصورت میانگین و سرعت دانلودم هم ترجیح میدم حدود 80 تا 100 باشه. سرویس های مخابرات مرکز تلفن گلستان چطور هستند؟
ارزش داره انتقال بدم بهشون یا نه؟
تعرفه هاش رو کسی نداره بزاره؟ راضی هستید؟
لطفا نوع اکانت و تعرفه رو ذکر کنید که کسی که میاد به تاپیک سر میزنه بهتر راهنمایی بگیره
با 2020 هم تماس گرفتم، مثل اینکه 4 تا شرکت طرف قرارداد شرکت مخابرات هستند، کدوم بهتره؟
این چیه اخه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09::n09::n09::n09:
پینگ داغون سرعت بدتر همه چیز داغونه ببینیم تا روز شنبه چی پیش بیاد
فکر کنم نت گروه ما رو دادن به شما :n02:نقل قول:
الان اینجا عجیب خوب شده پینگ!
پینگ با سرور فرانکفورت 130 میلی ثانیه! :n20: