من ریست نمیکنم خودش سوییچ میکنه ولی کار ازمحکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
Printable View
من ریست نمیکنم خودش سوییچ میکنه ولی کار ازمحکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
نیازی نیست. از ساعت 2 بامداد خودبخود به ترافیک شبانه منتقل میشه.نقل قول:
تصویر زیر جدول سرویسهای کمپین رنگین نت هست. تمام اطلاعات مورد نظر و توضیحات داخلش هست. (سرویسهای افزایش سرعت و سرویسهای دانلود شبانه)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان تغییر با سرعتهای مختلف و مدت قرارداد مختلف و ساعات شبانه مختلف فراهم میباشد به شرطی که سرویس مورد نظر در او مرکز مخابراتی امکان دریافتش وجود داشته باشه، با شماره ۲۰۲۰ تماس بگیرید، در صورتیکه در مرکز مخابراتی شما دستورالعمل به جهت فعالسازی پکیج مورد نظر وجود داشته باشه سرویس مورد نظر شما رو مطابق میل شما تغییر خواهند داد.نقل قول:
لطفا از خودتون ویژگی نسازید، سرویس چند برابر سرعت مختص چند سرویس خاص هست نه کل سرویسها و ضمنا در تمام مراکز مخابراتی این سرویس ارائه نمیشود در حال حاضرنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به هیچوجه نیاز به رستارت مودم نیست، با تقریب حدودا ۱۰ دقیقه تو دانلود منیجر خودتون زمانبندی رو ست کنید، مثلا من ساعات ۵-۱۱ ترافیک سحرخیز دارم بین ساعت ۰۴:۵۵ تا ۰۵:۰۵ استارت میکنه و ساعت ۱۰:۵۵ تا ۱۱:۰۵ هم خارج میشه برای همین دانلود منیجر رو ست کردم شروع ساعت۰۵:۰۵ و پایان ساعت ۱۰:۵۵نقل قول:
دوتا سوال داشتم:
1- من از 12 خرداد سرویسم رو پیش پرداخت کردم یعنی فقط 12 روز سرویس قدیم یعنی 512 نامحدود رو داشتم ولی برای قبضی که برای این دوره خرداد و تیر اومده، نزدیک 70 تومن هزینه اینترنت منظور کردن. تماس با 2020 و مرکز مخابراتی هم فایده نداشت، شکایت گذاشتم.
کسی تجربه مشابهی داره؟
2- متوجه نمیشم چرا به نظرتون کمپین رنگین نت خوبه، من نت عادی میگیرم 90 گیگ 50 تومن که سرشار همین 8 مگ میشه 100 گیگ یعنی 10 گیگ بیشتر (البته 200 گیگ شبانه داره که به درد من خیلی نمیخوره چون ریسک داره بذاری دانلود یههو تموم بشه شبانه). دلیل خاصی داره من متوجه نشدم؟ شاید چون من ماهیانه میگیرم مشخص نیست برام.
3- اگه کمپین بگیریم و بخوایم تغییر بدیم سرویس هزینه درییافت میکنن؟
4- اگه وقتی سرویس من حجمش تموم شده باشه ولی زمان داشته باشه، همون سرویس رو بخرم (پیش خرید)، رو قبض هزینه میاد؟ چندین صفحه پیش یکی یه چیزی در این مورد نوشته بود که پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده.
2- متوجه نشدن شما بخاطر اینه که شبانه برات اهمیت نداره. طبیعتا برای کسی که بدردش میخوره از خرید معمولی بهتره کمپین رنگین نت. (شبانش هم خیلی دقیق حجم کم نمیکنه و بیشتر از اون 200 گیگ بین الملل در اختیار میزاره عملاً)نقل قول:
3- تغییر سرویس هزینه اضافی نداره. تا روزی که مصرف شده محاسبه و باقی روزهای مونده رو برمیگردونه مبلغش رو
4- زمان فقط مونده باشه باید حجم اضافه بخرید و سرویسی که رزرو میخرید تا سوزانده نشدن (باطل نشدن) سرویس فعلی فعال نمیشه و هرچی مصرف کنید روی قبض به عنوان مصرف ازاد میاد. (حتماض با 2020 این مورد رو چک کنید)
سلام..نقل قول:
این اسکرین شات از مودم و سرعت دانلودم.. SNR از دیشب از 9 شده 7.6 !!!!:n04:
دیشب زنگ زدم گفت پروفایلتو تنظیم کردم یه ربع دیگه درست میشه ولی میبینید که نشد.
دوست عزیز پروفایلتون رو ست کردند و مشکلی ندارید اما چیزیکه مهمه و مربوط به سرعت دانلود پایین شما نویز بالای خطتون هست، قبل هر چیزی گوگل کنید و سعی کنید موارد ایجاد نویز رو برطرف کنید و وضعیت جدید خطتون رو کنترل کنیدنقل قول:
عرض شود Attenuation خط من قبل از تغییر سرویس 19 و SNR خط قبل از تغییر 17 بود...نقل قول:
پس قاعدتا همه ایراد از خط نمیتونه باشه .. نمیدونم والا...
دوست گرامی، من به گذشته کاری ندارم وضعیت خط شما در حال حاضر برای این سرویس افتضاحه و سرعت پایینتون و قطع و وصلهای فراوان و پاکت لاستتون بخاطر همین وضعیت کنونی خطتونهنقل قول:
تلفن بی سیم دارم خونه..با اسپلیتر وصل بود.. اونو درآوردم شده این..:n02:نقل قول:
اسپلیتر خرابه یعنی؟
و البته اینم پینگ
SNR بازم پایینه..ببینم بازم میتونم کار دیگه ای بکنم
الان با این سرعت دانلودی که دارید دقیقا مناسب سرویس ۸ مگابیت هست و اگر نویز رو کم کنید جلوی پاکت لاستها و پینگ بد رو خواهید گرفت، تلفن بیسیم هم میتونه ایراد از اسپلیتر باشه هم امواجی که خود پنل گوشی منتقل میکنه و هم ممکنه اداپتور گوشی بیسیم شما نزدیک مودمتون باشه که تاثیر گذارهنقل قول:
داداش این سایت(فیلم تو مدیا)که ازش فیلم دانلود میکنی داخلی حساب میشه؟نقل قول:
الان تست کردم tb28.Trainbit.com رو و بین الملل حساب کرد..در حالی که توی لیست اینترننت داخلی هست...عچیبه.نقل قول:
حالا upload10.ir رو باید چک کنم ببینم این چجوریه..
annex M رو تو تنظیمات غیرفعال کنید تا کشش خط بیشتر شه.نقل قول:
یه بار با g.dmt و یه بار adsl2+ جداگانه چک کنید.g.dmt کشش خط رو تا 8mbps محدود میکنه اما باعث میشه snr تا حدودی بهتر شه.
ممنونم.نقل قول:
3- بازگردوندن مبلع رو متوجه نشدم. من سرویس ها رو به صورت پیش پرداخت میگیرم، مبلغ تو این حالت چطوری به من برمیگرده، اعتبار میده مثلا یا از سرویس بعدی هزینه کم میکنه؟
4- این رو دو بار از 2020 پرسیدم جوابهای مختلف گرفتم.
و یه سوال جدید، من دوتا عکس مختلف برای رنگین نت دیدم برا همین شک کردم، من میتونم یک ماهه پیش پرداخت رنگین نت بگیرم یا باید حداقل سه ماهه باشه؟
5- رنگین نت مثلا سه ماهه اش، همه حچم سه ماه رو اولش میده یا هر ماه اون 100 گیگ رو شارژ میکنه؟
ممنونم.
اولا که اگر سرویس جدیدتون ارزانتر از قبلی باشه مازاد مبلغ تو پنلتون به عنوان اعتبار باقی میمونه برای خریدهای بعدی اگر سرویس جدید گرانتر هم باشه از قیمتش کم میشه و باید اینترنتی ما به التفاوت رو پرداخت کنید که مصرفتون بصورت روزشمار محاسبه میشه، دوما تمام سرویسها بصورت پیش پرداخت و پس پرداخت قابل دریافت هست، سوما مهم نیست چه عکسی دیدید برخی از سرویسها در تمام مراکز مخابراتی ارائه نمیشه و باید از ۲۰۲۰ استعلام کنید و همچنین رنگین نت سرویسهاش ۳ ماهه ۶ ماهه و یکساله هست. سوما بستگی داره مثلا من روی خط مغازهام ۳ ماهه رنگین نت پیش پرداخت دارم کل حجم دوره رو بهم داد همون روز اول و در خونه همون سرویس رو پس پرداخت دارم یکساله و هر ماه به ماه شارژ میشه تا بتونند پولشون رو هر ماه بگیرندنقل قول:
سلام
طرح رنگین نت مخابرات هنوزم هست ؟
قرار دادش ۱ سالس یا ۶ ماهه ؟
- - - Updated - - -
سلام
طرح رنگین نت مخابرات هنوزم هست ؟
قرار دادش ۱ سالس یا ۶ ماهه ؟
سلام،بهتره زنگ بزنید مخابرات استان خودتون.اما احتمالا هست.من چون خوزستانم زنگ زدم گفتند داریم جشنواره ها رو.در بازه زمانی 3ماه و 6 ماهه و 12 ماههنقل قول:
الان تست کردم دانلود از فیلم 2 مدیا(dl2.upload10.ir) و فردا دانلود (dl5.fardasub.xyz) داخلی حساب شد برا مننقل قول:
سلام، خواستم یه بسته پیشپرداخت ۳ یا ۶ ماهه ۱۷۵گیگ ۱۶مگ بگیرم فقط اول مطمئن شم این حجم ها ماهانه هستن یا کل دوره؟
اگر ماهانه هست, تمام حجم یکجا برای مصرفه؟ مثلا برای سه ماه جمعاً 525گیگ؟
یا باید تا برج بعدی صبر کرد؟
مثلاً این شش ماهه هر ماه ۱۷۵ گیگ هست یا کل شش ماه ۱۷۵ گیگ
یا این سه ماهه؟
اینکه معلومه۱۷۵گیگ برای ۱ ماه هست
خوب یه چیز جالب بهتون از سرویس مخابرات بگم
من سرویسم ماهانه ۱۶ مگ ۷۰۰ گیگ داخلی هست یعنی سرویس عادی که ۸۷ تومن هست
پیش پرداخت هم هستم
اکثرا قبل از اینکه ۳۰ روز تموم بشه حجم تموم میشه و من دوباره یه ماه تمدید میکنم
امروز اومدم نمدید کنم دیدم تو قسمت میلغ پرداخت اومده اون ۷۰۰ گیگ داخلی رو تقسیم به ۳۰ روز کرده و گفته در روز باید مثلا انقدر مصرف کنید بعد اون تعداد روزی که از سرویس من مونده مثلا ۱۰ روز مونده ضربدر اون مقدار حجم روزانه کرده بعد پولش رو داره دوباره ازم میگیره اگه بخوام سرویس جدید بگیرم! هر سرویسی! یعنی مثلا الان بخوام سرویس ۸ مگ ماهیانه بگیرم که حدود ۵۰ هست باید ۱۳۰ تومن بدم! خیلی دیگه بد داره دزدی میکنه!
عکسهاتون برای من لااقل لود نمیشه، همینو من آخر صفحه پیش پرسیده بودم، چند روز پیش برای یه کاربر دیگه هم پیش اومده بود.احتمالا چون میدونه صرفه با خرید گیگ نیست این کارو میکنه. (از جهتی هم منطقیه کارش از لحاظ بیزنسی). اگه درست یادم بیاد یه حداقل تعداد روز رو داره که این کارو نمیکنه، فکر کنم 3 روز بود اگه درست یادم بیاد یعنی اگه کمتر از 3 روز مونده باشه از سرویس این کارو نمیکنه. از سرویس من الان 3 روز مونده و میزنم سرویس استاندارد بگیرم این چیزی که گفتین رو نمیاره و برای 8 مگ همون 54500 رو میاره.نقل قول:
یه سوال، اگه من سه گیگ رنگین نت پیش پرداخت بگیرم تلفنی با 2020، باید کل مثلا 150 تومن رو یکجا پرداخت کنم؟
مسلما از لحاظ بیزینسی کخ به نفعش هستنقل قول:
ولی داره پول روزهای سرویسی که من پرداخت کردم استفاده کردم زو دوباره از من میگیره!
خیلی مسخره هست این سیستمی که داره اجرا میکنه
دوستان یه چیز متوجه شدم که خییلی عالی هست من الان سرویس 16 مگ 3 ماهه بگیرم از پولی که دادم روزانه کم میکنه و کاری به حجم مصرفیم نداره :n02: یعنی منتونم همه دانلود های مهمم رو با سرعت 16 مگ ظرف چند روز انجام بدم و بعد تغییر سرویس بزنم به 6 ماهه 8 مگ و مبلغ مابه التفاوت رو بدم که این خییلی عالیه :n02:
دوست عزیز اولا در تغییر سرویس تمام سرویسها روزشمار محاسبه میشوند و دوما هر چقدر از ترافیکتون کم بشه بهای بیشتری بصورت ضریب با الگوریتم پیشرفته هنگام تغییر سرویس از سرویس فعلیتون کم و در مابه التفاوت اعمال میشه، به هیچوجه اینطور که میفرمایید نیست شما پس از مصرف ترافیک به این موضوع پی خواهید برد پس الکی به خودتون ضرر وارد نکنید. به طور کل اعتبار هنگام تغییر سرویس حاصل محاسبه ترافیک باقی مانده و روزهای باقی مانده از سرویسه.نقل قول:
والا نمیدونم من دقیقا یادمه این کار کردم و که هر چی دانلود میکردم از قیمتی که داده بودم کم نمیشد و بعد از سه روز که دانلودم تموم شد زدم تغییر سرویس و مبلغ 8 مگ رو دادم هر روز هم چک میکردم تو پنلم که چقد از پولم کم کرده و فقط از روزی که میگذشت پولم کم میشد و کاری به مصرف دانلود نداشت:n02:نقل قول:
همین الان هم تو پنلت امتحان کن 10 گیگ بزن دانلود ببین که از مانده حسابت هیچی کم نشده و یک روز که گذشت از روزت کم میشه در واقعه کاری به حجم مصرفیت نداره . البته من موقعی که طرح غزال داشتم و تغییر زدم به 16 مگ رنگین نت و بعدش دوباره تغییر زدم به 8 مگ رنگین نت تست کردم
اين مخابرات پهناي باند بين المللش چه جوره؟ مثل بقيه شركتا افت سرعت داره يا به اندازه ي داخليه؟
پشتیبانی که تعطیل دیگه تلفنی جوابگو نیستن
پشتیبانی با تیکت هم که وضع اینه!
میگم به چشم دارم میبینم حجم مونده میگه تموم شده دستورالعمل خرید بهم میده انگار با چیزی جز یه انسان طرفن!
تازه حجمی که به شدت توش دست برده میشه این دوماه اخیر
بنده 195 شکایت کردم و درخواست جمع آوری دادم
ترجیح میدم پول بیشتری هم شده بدم عوض کیفیت بیشتر کمتر یا پشتیبانی بهتری بگیرم یا حداقل به شعورم توهین نشه اونم نه یک بار نه دوبار!
سیستم تیکت رو به دلیل پشتیبانی ۲۴ ساعته تلفنی سرشماره ۲۰۲۰ همیشه با تاخیر فراوان حتی گاهی با تاخیر ۲ هفتهای پاسخ میدند در زمانی که اب از اسیاب گذشته برای مثال من اوایل که اومدم رو نت مخابرات تیکت زدم این چه سرویسی هست که دارم مشخصاتش رو بدید بعد ج ندادن و من تلفنی پرسیدم بعد یک هفته سرویسم رو تغییر دادم اونا بعد ۲ هفته تیکت رو ج دادند و مشخصات سرویس جدیدم رو در پاسخ دادند، کلا سیستم تیکت رو بیخیال شید. پشتیبانی تلفنی هم همیشه ۲۴ ساعته پاسخگو هست و این رو قبول دارم پشتیبانهاشون ضعیف و در برخی مواقع حوصله سر بر هستند اما اینطور نیست که جوابگو نباشند در مورد این مشکل شما اگر ۲۰۰ بار هم در ۱۹۵ شکایت ثبت کنید به هیچ نتیجهای نخواهید رسید و پاسخ مخابرات در سامانه ۱۹۵ به شما همینی خواهد بود که پشتیبانشون بهتون داده، حالا که درخواست جمع اوری دادید امیدوارم از سرویس جدیدتون راضی باشید.نقل قول:
من خودم الان دقیقه ۴ ماه و نیم هست که مشترک مخابرات هستم با مونیتورینگ دقیق بررسی کردم نه ۱ گیگ حجم خوری دیدم و نه عدم جوابگویی هرکاری داشتم ۲۰۲۰ پاسخگو بوده و به سوالاتی که به دقت پرسیده میشه به همون دقت هم جواب دادند، محاسبه مالی دقیق بوده و سرویس هم مطابق قرارداد تحویلم شده، اوایل اینجا میگفتم دوستان میگفتم حالا اولشه اما تو این ۴ ماه و نیم من مشکلی نداشتم حتی ۱ مورد.
سلام
شاید حجم خوری نداشته باشه ولی یکطوری محاسبه میکنن که اصلا نمیشه سر در آورد چی شده!
در ضمن این رسم مسخره ای که مخابرات گذاشت(کسر حجم مصرفی بین الملل با ضریب 4) متاسفانه مثل طاعون داره به بقیه ISP ها هم سرایت میکنه در صورتیکه مخابرات اون اوایل اینکار رو کرد تا با 4 برابر نشون دادن حجم هایی که ارائه میده سر یوزر ها رو کلاه بزاره...
بنده 1 ماهه هر ساعتی از شبانه روز تماس میگیرم با 2020 میگه 5 دقیقه مدت انتظار و دقیق سر 5دقیقه میگه کارشناسان قادر به پاسخگویی نیستند لطفا تو سایت تیکت ثبت کنید! به هیچ وجه تو این یک ماه اخیر نتونستم باهاشون حرف بزنم! حجم خوری هم که میگم اینه که هر ماه با همین استفاده اینترنت اضافه هم میاوردم این ماه و ماه قبل زودتر از تایم تموم شد و حجم داخلی که همیشه کمه کم 50 گیگ مصرف میشد این ماه شده 12 گیگ ! همش از بین الملل رفته ! این جوابی که پشتیبانی میده به من نهایت توهینه چون ریز مصرف رو دارم و میگم حجم مونده بوده میگه نه سرویس بخرید بدون هیچ توجیه دیگه ای یا سوالی در مورد مشکل ! همه مشکلی رو با یه جواب بی معنی و بی ریط تموم میکنن و تیکت رو میبندن بدون حل شدن مشکل تیکت چهارم من بود ! شما هم اولشه بله ما هم اولش راضی بودیم ولی مشکلاتی که دارم میگم چیز دور از ذهنی نیست ، اونا برا مشترک ارزش قائل نیستن ما که برای پولمون هستیم که کجا هزینه میکنیم !نقل قول:
دوست من اینکه الگوی مصرف ماههای گذشته شما چی بوده دلیل نمیشه ماه کنونی هم همین باشه، من نمیتونم به اداره برق بگم من ۱۱ ماه ماهی ۱۰۰۰۰۰ تومان پول برق دادم چرا الان اومده ۱۲۰۰۰۰ تومان هیچ ارتباطی به مصرف گذشته من نداره، در مورد خودم این مضحک ترین حرفیه که یک کاربر میتونه به من بزنه که حالا اولشی من ۳ سرویس مختلف تو این ۴.۵ ماه برای مغازه و خونهام برای ۲ خط تلفن تهیه کردم و هیچ مشکلی از بابت حجم خوری اشتباه محاسبات داخلی و خارجی و پشتیبانی نداشته و نخواهم داشت همونطوری که از روز اول همین تاپیک گفتم مشکل از اشتباه محاسبات خود کاربرهاست و بعضی عادت کردند تکون بخورن بگن حجم دزدی... اما در مورد پشتیبانی من نمیدونم شما کدوم شهر تشریف دارید برای همین نمیتونم پشتیبان ۲۰۲۰ مرکز مخابرات شهر خودم رو با شما مقایسه کنم چون از ز شهری تماس بگیرید با ۲۰۲۰ با مرکز مخابرات خودتون متصل میشید، احتمال زیاد تو مرکز مخابراتیتون پشتیبان محدود و تعداد کم هست و زمان پاسخگویی طولانی و حتی ممکنه ۲۴ ساعته نباشه این جز مواردی هست که سامانه ۱۹۵ ملزم به پیگیری دقیق هست نه موردی که شما گزارشش کردید چون به نتیجه نخواهید رسید.نقل قول:
بله دقیقا همینطوره از روز اول هم در همین تاپیک عرض کردم که مشکل از محاسبات خود کاربرهاست و اینکه سر در نمیارن از الگوریتم محاسبه پنل حداقل ۳ نفر رو حضوری تو مغازه خودم توجیح کردم که حجم خوری در کار نیست و به دقت داره محاسبه میکنه قبلش اصلا خودشون نمیدونستند چی به چیه، در مورد ضریب ۴ موافقم تا میتونستند از ابتدا حتی همین الانش افرادی که اطلاع کافی از اینکه ترافیک بین الملل یک چهارم اون چیزی هست که تو تبلیغات چاپی هست دارن سوئ استفاده میکنند البته این مورد رو من قدرت تبلیغات میدونم یک مثال ساده میزنم، من همین امروز با ماشین داشتم میرفتم خونه یهو چشمم به ماشین وانت موز فروش خورد دیدم زده ۵۰۰۰ تومان درحالیکه تو مغازه ۱۰تا ۱۲ تومنه، ایستادم رفتم خرید کنم دیدم رو تابلو ریز نوشته نیم کیلو و بزرگ نوشته ۵۰۰۰ تومان، این دقیقا همون کاریه که مخابرات داره میکنهنقل قول:
من از استفاده خودم با خبرم و هر روز هم ریزمصرف خود سایت مخابرات رو چک میکنم ! تفاوت به این فاحشی وقتی پیش میاد دیگه آدم باید خودشو گول بزنه تا قانع شه مشکلی نیست! طرفداری بیجا نداره اینجور که شما داری طرف میگیری هرکسی شک به جاهای دیگه میبره! تهران هم هستم شما تاپیک رو کمی بالاپایین کنید مشکلات رو میفهمید در کل ادامه نداره این بحث ، تاپیک برای همین چیزاست برای مطرح کردن مشکلات ! دلیل نمیشه چون برای شما عالی کار میده برای منم همون باشه! بنده هم کاربر دو روزه اینترنت نیستم که از رو هوا صحبت کنم.حق با شماست ایشالا که همیشه عالی باشه براتوننقل قول:
حق با شماست وقتی یکی نخواد یه چیزی رو درک کنه فقط حرف خودش رو میزنه من میگم نره شما میگی بدوش، بیخیال ضمنا تکرار میکنم بیش از ۸۰٪ موارد مطرح شده در همین تاپیک مشکل از محاسبات اشتباه و خواستههای ناحق و اشتباه خود کاربرهاست، ایراد وجود داره قطعا ولی این موارد ایراد نیست و اشتباه خود کاربر هست، مصوبه ۵٪ افزایش ترافیک کلیه سرویسها بی دلیل اعمال نشده در راستای قانون اس-ال-ای هست و همینطوری عشقی نگفتند ۵٪ درصد ، این مورد در سطح کلان بررسی شده و اختلاف پنل و ترافیک مصرفی بین ۲ تا ۳ درصد ثبت نهایی شد و در اختیار وزارت خانه قرار گرفت و وزارت خانه هم به جهت بستن کلیه اختلافات مصوبه افزایش ۵٪ برای تمام سرویسهای مخابرات رو داد و در حال حاضر حتی کاربرها از جمله خودم بیشتر از حقمون هم داریم مصرف میکنیم. ضمنا وقتی من و شما یا ۲ نفر دیگه nنفر دیگه گفتگو میکنیم لزوما نباید بتونیم همدیگرو قانع کنیم چون تمام گفتگوها به نتیجه نمیرسند. من و شما و سایر کاربران اینجا هستیم تا تجارب خودمون رو به اشتراک بگذاریم و با ارائه نظراتمون به هم کمک کنیم. موفق باشید.نقل قول:
به نکته ی خیلی جالبی اشاره کردی :)))نقل قول:
و واقعا هم مشکل از محاسبه ی کاربر هاست نه مخابرات
من خودم نزدیک به 12 ساله که از مخابرات استفاده می کنم
و توی این سال هایی که اینترنت حجمی داشتم ، تا به حال ندیدم که مخابرات اشتباه حساب کنه
نمی گم محاسباتشون خیلی دقیقه
به عنوان مثال من دیشب 3 گیگ فایل بین الملل دانلود کردم ولی به جای 12 گیگ ، 13 گیگ از حجمم کم شد
که اونقدرا هم مهم نیست ، و isp هیچ وقت نمی تونه به صورت قطره چکانی بیاد محاسبه کنه که دقیقه دقیق چقدر استفاده کردم
ولی از اونجایی که 1 به 4 محاسبه میشه و علاوه بر این هر دانلودی یه آپلودی هم داره (که کاربر ها محاسبه نمی کنن) فکر می کنن که حجم دزدی شده (تازه این وسط ممکنه کامپیوتر یا گوشی شون آپدیت هم بشه و افراد از این داستان مطلع نباشن)
عین زمان قدیم که اینترنت نامحدود بود و کاربرا سر سرعت اینترنت که 512 کیلوبیت که میشه 64 کیلوبایت چونه میزدن
عذر میخوام از شما ، یه سوالنقل قول:
یک به چهار که میگید با مثالتون که میگید 3 گیگ بین الملل دانلود کردم باید 12 گیگ کم میشد از حجم
اگر این طور باشه یعنی منی که 90 گیگ حجم بین الملل دارم ، در اصل 22.5 گیگ میتونم دانلود کنم ؟ :\
90 گیگ تقسیم بر 4 میشه 22.5 گیگ دیگه به گفته شما و محاسبه 1 به 4