حداکثر دو سوم سنوات بخشیده می شود,6 ماه 4 ماهش کم می شه.نقل قول:
Printable View
حداکثر دو سوم سنوات بخشیده می شود,6 ماه 4 ماهش کم می شه.نقل قول:
دوستان افتادم نیروی هوایی ارتش پایگاه دوم شکاری تبریز
نیرو هوایی چطوره؟
کسی اینجا میره؟ محیطش چطوره؟
سلام
آقا شما رو به خدا کسانی که اطلاع درست و موثق دارند جواب سوالاتم رو بدند :
کسی که نیروی انتطامی یا ارتش بیفته، بعد از آموزشی که تقسیم شد و مثلا افتاد شهری غیر از شهر خودش، میتونه خونه اجاره کنه که مثل سربازهای بومی بعد از ظهرها از پادگان بره بیرون و صبح ها بیاد پادگان؟
من به دلایلی مجبورم اگر راه دور افتادم بعد از ظهرها وقتم دست خودم باشه(مثل خیلی از سربازان بومی که وقتی نگهبان نیستند بعد از وقت اداری میرن خونه!)
شنبه قراره برم برگ سفیدم رو بگیرم تا معلوم بشه کدوم ارگان افتادم.
بنده فوق لیسانس هستم و 30 سالمه و قرار بود معاف بشم اما به دلایلی نشد. در شرف ازدواج بودم که معلوم شد باید برم سربازی! خانواده ی عروس هم سنگ اندازی کردند و فقط به گذاشتن یک نشان رضایت دادند و گفتند عقد رو باید بعد از پایان سربازی انجام بدیم و با این اوصاف مناسفانه متأهل هم محسوب نمیشم.
اگر راه دور بیفتم میخوام خونه کرایه کنم که لااقل بعد از ظهرها تا شب از طریق اس ام اس همیشه با همسرم در ارتباط باشم. آیا شدنی هست؟
سوال بعدیم اینه که کدوم سریازها ممکنه پادگان ستاد مشترک ارتش بیفتند؟، یعنی کسی که نیروی دریایی یا هوایی یا زمینی ارتش آموزشی ببینه، ممکنه برای سربازی بیفته ستاد مشترک ارتش؟
و سوال آخر اینکه اگر در سربازی، یه سرباز به هر دلیلی با فرمانده و کادری هایی که باهاشون سر و کار داره خیلی صمیمی باشه، میتونه از طریق اونها مرخصی زیاد بگیره؟
دوستانی که اطلاعات دقیق دارند التماس میکنم جواب کامل بندن.
ممنون
دوست عزیزی که جواب بخشیده شدن سنوات رو داده بود منبع موثقی دارید؟لینک خبری؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 2
این بخشنامه چند وقت پیش اومد ولی بخشش در اون قطعی نیست! مثلا تو هوافضای سپاه اینجوریه که اگه طرف 6 ماه سنوات داشته باشه 4 ماهش رو با یه نامه به فرمانده ستاد درخواست بخشش میکنن و اگه فرمانده صلاح دید اونو میبخشه و 2 ماه دیگه رو هم فرمانده اون پادگان با صلاحدید خودش میبخشه! حالا بعضی جاها اون 2/3 رو بدون چون و چرا میبخشن یه سری جاها هم هست که اصلا اون سنوات رو نمیبخشننقل قول:
بچه ها سلام جواد بیکی هستم و لیسانس حسابداری از یزد اعزامی یک تیر به 05 کرمان/بچه ها مدارک تک پسری ام را یک هفته ای میشه تحویل دادم/
1-آیا واقعیت داره درجه ها در ارتش از یک اردیبهشت اومده پایین و به لیسانس گروهبان یکم میدن؟:n28:
2-بچه ها اگر راست باشه و درجه ها اومده باشه پایین چه فرقی میکنه واسم(نگهبانی و ...)؟
3-با توجه به شرایط داریم (تک پسری)و اینکه شهر انتخابی را یزد انتخاب کردم و یزدم ارتش درست حسابی نداره یگانم کدام شهر احتمال میدید بیفتم؟
4-فرمانده گردان بهمون گفت حسابداری و مهندسی نرم افزار کامپیوتر دوره کد نمیخورند به نظرتون میشه به حرفش تکیه کرد؟(دوره کد بخوری خوبه یا نخوری وکلا دوره کد تو ارتش واسه چیه)
5-اینایی که نیروی زمینی ارتش سابقه خدمت دارند با توجه به رشتم حسابداری ممکن است تو چه قسمتی در یگان بیفتم؟
6-به نظرتون بهترین جا واسه خدمت برای درس خوانده ها چه ارگانی است؟0ارتش-سپاه-نیروی انتظامی)
والا از اون موقع که این بخشنامه اومد ما فقط این اعداد رو تو در و دیوار دیدیم:n02: در عمل ماهه اول بعد این دستور 16 تومن اضافه شد. ماهه دوم 4 تومن و الان 10 تومنم کم کردن!!!!! فکر کنم اینجوری پیش بره تا 2-3 ماه دیگه باید 1 میلیون هم از جیب بذاریم بهشون بدیم شاید نون شب زن و بچشون عقب نیوفته:n08:نقل قول:
من افتادم سپاه اون بچه هایی که با ما بودن بهشون گفتن هرکی می خواد بمونه پادگان خودش بیاد بگه تا هماهنگ کنیم اصلا اجباری نبود چون برا خودشون هزینه داره و بدتر هستنقل قول:
مرخصی استحقاقی ماهی 1 روز هست و تشویقی اگر به قول شما رفیق بشی یا راه دیگه :n06:سقفش 30 روز هست بیشتر نمی تونن بدن,مگر جایی باشه که مشخص نباشه مثل پادگان نباشه
خب نیروی انتظامی اگه کار اداری بیفتی تو اون شهرستان ، شدنیه و عصرا معمولا کاری بات ندارن! ولی کلانتری و بیشتر جاها معمولا 24 ساعتس! حتی شهر خودتم باشی ، بزور بهت اجازه میدن بری خونه!نقل قول:
از نظر قانونی، کسی که خونه اش با ÷ادگان 150 کیلومتر بیشتر فاصله داره، سرباز غیربومی حساب میشه و بهش اجازه تردد نمیدن (مگر با برگه). ولی در کل همه قوانین به صورت پادگانی اجرا میشه.نقل قول:
مثلا من که در آماد و پش م4 شمالغرب (مراغه) خدمت میکنم، زیر 45 کیلومتر بومی حساب میشه و بهش "کارت تردد" دادن
ولی بغل همین پادگان که توپخانه11 و تیپ221 قرار داره، به همه افسروظیفه هاش کارت تردد داده.
شما بعد آموزشی، وقتی معلوم شد کجا افتادی، تحقیق کن ببین اونجا افسروظیفه بومی غیربومی میکنن یا نه.
اگه فرق نذاشتن که راحت میتونی هر روز بری بیرون.
ولی اگه نکردن، میتونی در روزهایی که در مرخصی پایان دوره آموزشی هستی، بری اون شهر و یه خونه اجاره کنی و آدرس اونجا رو بدی و بگی خانوادگی اومدیم این شهر.
کددارها (شرایط دارها) آخر هفه چهارم آموزشی، مدارکشون رو میدن به پادگان آموزشی، اگر تا اون موقع ازدواج کردین، میتونین مدارکتون رو بدین و متاهل محسوب بشین که در 99% مواقع شهر خودتون (اگه پادگان نداشت،نزدیکترین پادگان) میوفتین.
امکانش هست هرکسی بیوفته، ولی تعداد سرباز ستاد کمه، و کسانی که بند پ دارن زیاد، اگه بند پ مدارین، زیاد امید نداشته باشین که بیوفتین ستاد.
از نظر قانونی مرخصی استحقاقی سرباز مجرد 12 روز در سال
سرباز متاهل 22 روز در سال
مرخصی تشویقی حداکثر 30 روز در سال
مرخصی توراهی به ازای هر 100 کیلومتر، 1 روز در کل دوره (فعلا 21 ماه)
و اینکه برا مرخصی رفتن حداقل باید 90 روز در پادگان باشین.
ولی باز میگم، تقریبا همه قوانین، پادگانی هستن(مخصوصا برا شما که افسر وظیفه خواهین بود)
الان هم رزمی دارم که 13ماه خدمته، 160 روز )تقریبا 5ماه و نیم) مرخصی رفته.
از نظر قانونی، کسی که خونه اش با پادگان 150 کیلومتر بیشتر فاصله داره، سرباز غیربومی حساب میشه و بهش اجازه تردد نمیدن (مگر با برگه). ولی در کل همه قوانین به صورت پادگانی اجرا میشه.نقل قول:
مثلا من که در آماد و پش م4 شمالغرب (مراغه) خدمت میکنم، زیر 45 کیلومتر بومی حساب میشه و بهش "کارت تردد" دادن
ولی بغل همین پادگان که توپخانه11 و تیپ221 قرار داره، به همه افسروظیفه هاش کارت تردد دادن.
شما بعد آموزشی، وقتی معلوم شد کجا افتادی، تحقیق کن ببین اونجا افسروظیفه بومی غیربومی میکنن یا نه.
اگه فرق نذاشتن که راحت میتونی هر روز بری بیرون.
ولی اگه فقط به بومی ها کارت تردد دادن، میتونی در روزهایی که در مرخصی پایان دوره آموزشی هستی، بری اون شهر و یه خونه اجاره کنی و آدرس اونجا رو بدی و بگی خانوادگی اومدیم این شهر.
کددارها (شرایط دارها) آخر هفه چهارم آموزشی، مدارکشون رو میدن به پادگان آموزشی، اگر تا اون موقع ازدواج کردین، میتونین مدارکتون رو بدین و متاهل محسوب بشین که در 99% مواقع شهر خودتون (اگه پادگان نداشت،نزدیکترین پادگان) میوفتین.
در مورد ستاد مشترک:
امکانش هست هرکسی بیوفته، ولی تعداد سرباز ستاد کمه، و کسانی که بند پ دارن زیادن، اگه بند پ ندارین، زیاد امید نداشته باشین که بیوفتین ستاد.
از نظر قانونی مرخصی استحقاقی سرباز مجرد 12 روز در سال
مرخصی استحقاقی سرباز متاهل 22 روز در سال
مرخصی تشویقی حداکثر 30 روز در سال
مرخصی توراهی به ازای هر 100 کیلومتر، 1 روز در کل دوره (فعلا 21 ماه)
مرخصی اعزام از بیمارستان محدودیتی نداره.(البته خیلی راحت، استراحت نمیدن)
و اینکه برا مرخصی رفتن حداقل باید 90 روز در پادگان باشین.
ولی باز میگم، تقریبا همه قوانین، پادگانی هستن(مخصوصا برا شما که افسر وظیفه خواهین بود)
الان هم رزمی دارم که 13ماه خدمته، 160 روز (تقریبا 5ماه و نیم) مرخصی رفته.
همه چی دست فرماندتون هست.
میشه همزمان با امریه تحصیلات ارشد رو هم خوند؟ بعد اینکه تو امریه حقوق چقدر میدن؟ بعدشم اینکه اگه بشه با پارتی نامه امریه رو گرفت تو سازمان نظام وظیفه مشکل پیش نیارن؟
سرباز به غیر از زمانهایی که برنامه سین براش برنامه داره، میتونه بره دستشویی.نقل قول:
مثلا از 13:30 تا 16 که برنامه ای نیس، شما میتونی ساعت 13:30 بری دستشویی و تا 16 کسی بهت نمیاد بگه بیا بیرون.
مگه اینکه صف شلوغ باشه و بقیه سربازا عجله! داشته باشن.
منظورتون امریه دستگاه های دولتیه؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه، شما مثل کارمند هستین، کارمندا تو خونشون بعد وقت اداری میتونن هرکاری بکنن
کارمندا حتی توی اداره هم اوقات بیکاریشون میتونن روزنامه و .... بخونن.
حقوقش رو نمیدونم.
به نظام وظیفه ربطی نداره شما چجوری امریه گرفتی. مهم اینه که اسم شما رو اون اداره بده.
هم میاد در خونه (یکی دو هفته مونده به تاریخ اعزام)نقل قول:
هم میتونی بری از پلیس+10 بگیری. (دو سه هفته مونده به تاریخ اعزام)
شما به این چیزا فکر نکننقل قول:
چون دست شما نیس و کاری نمیتونین بکنین
21 ماه باشه باید تموم کنین، 24 یا حتی بیشتر هم بکنن باز میرین تموم میکنین.
در حال حاضر خدمت در مناطق معمولی (جاهایی که بدی آب و هوا نداره و منطقه عملیاتی و درگیر نیس) 21 ماه هست.
میگفتن قراره از 93 بشه 24 ماه که نشده
الانم میگن از شهریور قراره بشه 24 ماه (ایشالله نمیشه)
بچه ها سلام جواد بیکی هستم و لیسانس حسابداری از یزد اعزامی یک تیر به 05 کرمان/بچه ها مدارک تک پسری ام را یک هفته ای میشه تحویل دادم/
1-آیا واقعیت داره درجه ها در ارتش از یک اردیبهشت اومده پایین و به لیسانس گروهبان یکم میدن؟:n28:
2-بچه ها اگر راست باشه و درجه ها اومده باشه پایین چه فرقی میکنه واسم(نگهبانی و ...)؟
3-با توجه به شرایط داریم (تک پسری)و اینکه شهر انتخابی را یزد انتخاب کردم و یزدم ارتش درست حسابی نداره یگانم کدام شهر احتمال میدید بیفتم؟
4-فرمانده گردان بهمون گفت حسابداری و مهندسی نرم افزار کامپیوتر دوره کد نمیخورند به نظرتون میشه به حرفش تکیه کرد؟(دوره کد بخوری خوبه یا نخوری وکلا دوره کد تو ارتش واسه چیه)
5-اینایی که نیروی زمینی ارتش سابقه خدمت دارند با توجه به رشتم حسابداری ممکن است تو چه قسمتی در یگان بیفتم؟
6-به نظرتون بهترین جا واسه خدمت برای درس خوانده ها چه ارگانی است؟0ارتش-سپاه-نیروی انتظامی)
اینکه فرمودی همه چی دست فرمانده هست، منظور کدوم فرمانده هست؟ فرمانده کل پادگان، یا فرمانده ای که من باهاش به صورت مستقیم سر و کار دارم؟نقل قول:
1- بله درجه ها پایین اومده و به لیسانسه ها گروهبان یکمی داده میشهنقل قول:
2- قاعدتا هیچ فرقی با دیپلم و فوق دیپلمه های گروهبان ندارید
3- چون شرایط دار هستی احتمال یزد از بقیه شهرها بیشتره ولی ممکنه هر جای دیگه ای بیوفتی
4- دوره کد هم مثل آموزشیه و ای کاش کل خدمت مثل آموزشی بود! به نظر من به نفعه نفره که دوره کد بخوره. خود من دوره کد خوردم و بعدش هم یه مرخصی توپ بهمون دادن و موقعی که رفتم توی یگان 5 ماه خدمت بودم
5- اگه فک کردی با توجه به مدرکی که داری ازت استفاده میشه، باید خدمتت عرض کنم که زهی خیال خام :n02:
6- با توجه به درجه هایی که می دادن ارتش بهتر بود که زدن خرابش کردن
برای ثبت نام تو دانشگاه باید کارت پایان خدمت داشته باشین یا معافیت تحصیلی.نقل قول:
یعنی به صورت قانونی نمیتونید برید دانشگاه اما کسی رو میشناسم که با پارتی بازی همچین کاری کرده. باید تو دانشگاهی که میخواید برید درس بخونید یه پارتی تو بخش اداریش داشته باشید که شما رو بتونه ثبت نام کنه بدون کارت پایان خدمت... البته یه مقدار ریسک هم داره این قضیه...
حقوق امریه هم مثل حقوق سرباز هاست
اصل امریه با پارتی بازیه! همه با پارتی امریه میگیرن! مشکلی پیش نمیاد
در صورتی که بیماری باشه و با توجه به اینکه چیز خیلی خاصی نیست در وهله اول با فرمانده گروهان هماهنگی به عمل بیاد که به دلیل این مشکل شاید نیاز به استفاده بیشتر از دستشویی باشه.نقل قول:
دقت کنین که در حالت عادی شاید در دستشویی کاری نداشته باشن ولی وقتی برگشت و دید که همه سر کلاس هستن و یا تمرینات خاص خودشون را انجام میدن اونوقت تنبیه حتما صورت میگیره و یا سر کلاس غیبت رد میشه.
تا جایی که من اطلاع دارم پادگان بسیار خوب و راحتی هست.نقل قول:
نیروهوایی از قدیم خوب بوده و هست، در ضمن تجربیات جالبی هم میتونه داشته باشه. فقط از نظر راه دسترسی چون در خروجی شهر تبریز به سمت مرند هست کمی مشکل دسترسی داره.
شما اگه نیروی انتظامی باشین در 95% شرایط اصلا بعد از ظهر ها نمی تونین خارج بشین، خدمت در ناجا 24 ساعته هست، البته بعضا مرخصی ساعتی دارین و یا نسبت به یگانتون (مثلا راهور) می تونید در نیم روز بیکاریتون برید و چرخی تو شهر بزنین و شب برگردین خوابگاه.نقل قول:
شاید وقت استراحتتون باشه و یکدفعه همه را بیدار کنن و آماده باش بزنن و یا اعزام کنن ماموریت به همین دلیل میگم خدمت ناجا 24 ساعته هست.
در ارتش اما نسبت به جا و هماهنگی هایی که انجام میشه فرق میکنه، اگه اجازه خروج داشته باشین و کار و مسئولیتی برای شما در نظر نگرفته باشن بودند مواردی که خونه گرفتن که البته هزینه اضافی میشه و... در کل روزهایی که بیکار در پادگاه باشین با شما کاری ندارن و می تونید از پنجشنبه و جمعه استفاده کنین.
در مورد مرخصی برای ناجا میتونم بگم که بستگی به جا و مکان داره، در بعضی از جاها مرخصی شما را ارجاع میدن به کارگزینی و... در نتیجه نمیتونین بیش از حد استفاده کنین ولی بعضی جاها هم فرمانده اختیار تام داره و اگه بخواد کاری بکنه انجام میده.
البته باید دلیلی برای این کار داشته باشه چون اگه بین سربازها بی دلیل خیلی فرق قایل بشه خی از سربازها هستن که زیر آبی هم همون سرباز و هم فرمانده را میزنن!
سرباز و کادری ناجا تو زیر آبی زدن حرف ندارند، همشون استاد هستن. :n05:
1- بنا به اظهارات دوستان بلهنقل قول:
2- مسلما کاهش دادن که بتونن بیشتر کار بکشن، نگهبان بزارن، کادر بیشتر بالا سرتون باشه، دستور بد و...
3- معمولا نزدیکترین جا میدن، البته جایی که رسته و... به کار بیاد، دیگه نیرو زمینی را نمیدن نیرو هوایی نزدیک.
4- دوره کد آموزش تخصصی هست، دوره کد خیلی راحت تر و بهتر از آموزشی هست، کسایی که دوره کد بخورن درجه بالاتری میگیرن. (روال برای سربازها اینطور بود، با توجه به کاهش درجات فارق التحصیلان داشنگاهی باید 1-2 دوره منتظر باشیم تا ببینیم چه روالی اتخاذ میشه)
6- بارها گفتم شرایط هر جایی فرق میکنه و هر کس یه روالی برای خودش دست و پا میکنه، من 10 ماه آخر خدمتی که در ناجا کردم با اینکه سخت بود ولی از نظر مرخصی از سپاه و ارتش و... حتی بهتر بود ولی در کل با توجه به وضعیت اکثریت سربازها از نظر ضرب آهنک کاری و استراحت، امکانات، حضور در منزل و... میشه گفت 1- وزارت دفاع 2- سپاه 3- ارتش 4- ناجا
شما در حین خدمت فقط میتونید در پیام نور (اگه اشتباه نکنم پودمانی) ادامه تحصیل بدین، در دانشگاههای دیگه امکانپذیر نیست.نقل قول:
مهم اینه که امریه تون را نظام وظیفه تایید کنه بعدش دیگه مهم نیست با پارتی گرفتین یا بدون پارتی.
البته برنامه سین نسبت به فصول هم تغییراتی داره، ما خودمون برای نهار و نظافت و استراحت کلا یک ساعت از 13 تا 14 وقت داشتیم و 14 دوباره باید به صف میشدیم برای کلاس.نقل قول:
امریه شرط معدل داره؟ یا پارتی همه چی رو اوکی میکنه!نقل قول:
برای اونایی که میخوان همینجوری برن شرط معدل و یه سری شروط دیگه دارن ولی با پارتی همه چی حله!نقل قول:
توی پادگان ها سالن بدنسازی هم پیدا میشه؟!
من دارم خودم رو برای مسابقات استانی و کشوری پرورش اندام آماده می کنم و از شهریور هم باید برم خدمت! می تونم با فرمانده صحبت کنم که توی پادگان(در صورت داشتن سالن بدنسازی) یا خارج از پادگان(باشگاه های داخل شهر) تمرین کنم؟
سلام ... همینجوری واقعآ سخت و شانسیه ! من معدلم خوبه یه جا رفتم گیر داده شما شرایط 5 گانه ندارید !!! بعدش میگه اصلآ ظرفیت نداریم ....دوستان کسی هست بدونه الان چه اداراتی امریه میگیرن ؟ یکی ثواب کنه به منم اطلاع بده ، از پا دراومدم بس که این در اون در زدم !!! :n14:نقل قول:
وزارت دفاع قضیش چیه ؟ آیا بصورت امریه میگیره ؟ یا پادگانی ؟ چجور باید اقدام کرد ؟ نکنه اینم شانسیه .....:n29:
خدمت و بدنسازی؟!!! بدنسازی هست اما نه از اون بدنسازی ها که مدّ نظرته.نقل قول:
یعنی هرچی کار کردی همون 2 و 3 روز اول برمی گرده! مخصوصا اگر آموزشی هم بخوای بری! انقدر دوندگی و فعالیت داره که کلی از آب بدنت و وزنت کم میشه. انقدر تشنت میشه گاهی که وعده های غذایی رو یادت میره. جای خواب درست و حسابی پیدا نمی کنی که سرتو بزاری یه چُرت بخوابی اونوقت میگی باشگاه!مخصوصا اگر تحصیلاتی هم نداشته باشی. یکی از رفیق های ما یکم مکمل تقویتی آورده بود دمه درِ دژبانی پادگان آموزشی شلوارشو هم درآوردن! فکر کرده بودن مواد مخدره!
به فرمانده می خوای چی بگی؟! :n23: بگی می خوای بدنسازی کنی؟! بهترین راه کاری که بهت نشون میده اینه که می گه کل آشغال و زباله های پادگان و باغچه و..رو جمع کنی!:n24: داداش فکر کردی داری میری سانفرانسیسکو یا ایالت ماساچوست؟؟!:n27:
اخوی، تو که اطلاعاتت از من هم کمتره!!!نقل قول:
اسم هتل 01 به گوش تو نخورده تا به حال؟!!! به عنوان مثال اونجا سالن بدنسازی هم داره که کاملا هم رایگانه!
در ضمن من منظورم آمورشی نبود! منظورم بعد از اینکه تقسیم شدیم بود!
تو ارتش حفاظت بفهمه بومی نیستی خونه گرفتی ناجور بهت گیرمیدن پس واسه کسی مطلقا توضیحنده، اگرم خودشون فهمیدن که دیگه هیچی، در مورد مرخصی همهچیز دست فرمانده است،بستگی داره کی واستبرگه امضا می کنه، در کل شدنیه. در ضمن خیلی از افسر وظیفه ها گوشی دارن، گوشی ها ساده بدون دوربین، تو آموزشی زیاد گیر می دن ولی تو محل خدمت دژبان نبینه اوکیهنقل قول:
اینها که میگن سرباز کم هست و خدمت رو باید زمانش رو افزایش بدهیم . بعد چطور هست الان دفترچه بفرستی ممکنه آبان ماه اعزام بشی؟
یا میگن بعضی جاها بیشتر از ظرفیت سرباز گرفتند.
ما نفهمیدم اخر
اگه با مادرت هم زندگی کنی باز اجازه نمیدن خونه بگیری؟نقل قول:
از زمانی که اعلام کردن سربازی میخواد 24 ماه بشه . خیلی ها اقدام کردن به فرستادن دفترچه . از ترس اینکه نکنه بشه 24 ماه .نقل قول:
الانم سرباز زیاده وگرنه شهریور اعزام میشدید .:n16:
شنیدم که توی آموزشی معمولا ساعت 9 و نهایتا 10 شب خاموشی اجباری هست. میخوام بدونم بعد از آموزشی که افراد تقسیم شدند و رفتن پادگان برای سربازی، اونجا هم ساعت خاصی برای خاموشی وجود داره؟!
مثلا یه فوق لیسانس که بعد از ساعت اداری،وقتش دست خودش هست، حتما باید ساعت 10 بخوابه، یا اگر کار داشت می تونه تا 12 ، 1 شب هم بیدار بمونه؟
اونجا دیگه به آن صورت ساعت خاموشی نیست خیلی ها می خوابن ام شما می تونی مثله کسی که بالای برجک داره پست میده بیدار باشی:n15: اما کم بود خواب به حدی میرسه که هیچ چیزی رو با خوابیدن عوض نمی کنینقل قول:
من اگه تا آخرای شهریور دفترچه رو بفرستم امکانش هست آبان اعزام بشم؟؟
از همه دوستان عزیزی که جوابمو دادن ممنونم/.
شرمنده اگر سوالایی میپرسم در مورد دستشویی و اینجور پیزاست چون اینجا راحت ترم تا اینکه فیس تو فیس بپرسم.
ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه این زیاد نشستن تو دستشویی به گمانم یک عادت بده که باید ترک بشه در هر صورت با توجه به توضیحات دوستان باید تو خدمت مراقب باشم سر کلاسها و اوقات حساس غیبت نخورم یا بهونه دستشون ندم..
از امروز شروع کردم ساعت 6 از خواب بلند میشم بعد فردا ساعت 5و50 پس فردا هم ساعت پنج و چهل و همینجوری ساعت بیدارباشو میبرم تا نزدیک چهار ونیم تا تو اموزشی اذیت نشم.
چندتا سوال دیگه داشتم 1-به نظر شما تو خدمت نماز اجباریه؟حتما باید بریم نمازخانه نماز بخونیم؟
2-تو خدمت ورزش مثلا فوتبال بدنسازی شنا کلا ورزشی چیزی هست ؟
3-به نظرتون برم پلیس +10 برگ سفید اومده بدونم کجا اعزامم یا صبر کنم هفته دیگه برم؟
ضمن تشکر از پاسخ های دوستان گرامی.
چند تا سوال(من کاردانی کامپیوتر دارم):
1 - تو مدت آموزشی میشه سمت یا مسولیتی رو قبول کرد؟مثلا منشی شدن. این خوبه یا بد ؟
2 - اگه آموزشی 60 روز باشه شنیدم 20 روزش رو مرخصی میدن . این مرخصی چطوریه یعنی میشه مرخصی نگیری و بندازیش اخر سر که بیست روز اخر یگه مرخصی بگیری یا خودشون تقسیم میکنند و چیز دیگه ای؟
3 - تو برگه سبز که پلیس بعلاوه ده بهم داد تاریخ اعزام 1/6/93 زده بودن. تو این تاریخ که باید به پادگان مربوطه رفت ,دیگه تا پایان دوره آموزی آونجاییم یا میریم لباس ها و پوتین میدن بهمون و میگن برید سه روز دیگه (مثلا) بیاید , و اون موقع اموزشی شروع میشه؟کدومش درسته؟
4 - تو تاریخ اعزام (1/6/93) خودمون باید بریم محل پادگان یا باید بریم نظام وظیفه از اونجا با اتوبوس میبرنمون پادگان ؟ (من پادگانم احتمالا میفته کرمانشاه و خودم هم شهرستانم (یکی از شهرستان های کرمانشاه) - تو کرمانشاه نظام وظیف رفتم و میدونم کجاس و تو شهر خودمون نمیدونم کجاس ! نظام وظیفه تو شهرستان کجا میشه ؟)
ضمن تشکر از همه عزیزانی که پاسخ مارو میدن خواستم خواهش کنم اگه میشه پاسخ این سوالات مهم و تکراری رو به پست اول اضافه کنید که هی ما نیایم بپرسیم و شما زحمت بیفتید و سوالات تکراری مارو جواب بدید:n16::n16:
درود
من یک کتاب واسه آموزش حرکات نظام جمع در دوره آموزشی سربازی میخوام (آموزش تصویری یا تئوری), اگه همچین کتابی میشناسید لطفا معرفی کنید ؟
من جواب سوال اولتو ميدم چون خيلي مهمه ،،،، توي آموزشي هيچ كاري رو قبول نكن،، يعني مسول هيچ كاري نشو ،،، همون منشي گري هم كلي درد سر داره ،،، منشي گروهان ما صبح تا شب مشغول تهيه انواع ليستا بودو خواب و خوراك نداشت،،، هميشه حد وسط باش ،،،نه خيلي زرنگ خودتو نشون بده كه كاري رو بهت واگذار كنن ونه خيلي تنبل وساده كه تابلو بشي ،،، تا جايي كه ميتوني جوري باش كه فرمانده ها اسمتو ندونن،،، اين دوماه هر چي باشي هيچ تاثيري توي بقيه سربازيت ندارهنقل قول:
اگه سلسله مراتبی بخوای حساب کنی، دست فرمانده پادگان.نقل قول:
مثلا اگه فرمانده پادگان برات تشویقی بنویسه، دیگه فرمانده گردان نمیتونه جلوشو بگیره (مگر در شرایط خاص که دیگه با فرمانده گردان خیلی لج بیوفتی و فرمانده گردان بخواد نری مرخصی).
منظور من فرمانده گردان بود.
شما وقتی میخوای مرخصی بگیری، اول فرمانده گروهان، به فرمانده گردان مرخصی رفتن شما رو "پیشنهاد" میده.
این پیشنهاد رو فرمانده گردان میتونه قبول کنه یا نکنه
و اینکه بدون این پیشنهاد فرمانده گروهان، فرمانده گردان میتونه خیلی راحت مرخصی رفتن شما رو "دستور" بده.
در کل، هم برا پرسنل وظیفه، هم پرسنل پایور (کادر)، همه چی (مرخصی، تنبیه، تشویق، نگهبانی و ....) دست فرمانده گردان هست.