6 گیگ که واسه 3 ماه کفاف نمیده، ولی تو این 3 ماه احتمالا چند گیگ هم شرکت هدیه میده.نقل قول:
ممکنه بازم ترافیک کم بیاری، تعرفه قیمت ترافیک مازاد تو شایت شاتل هست:
خودت نگاه کن و ببین میصرفه یا نه.کد:www.shatel.ir
Printable View
6 گیگ که واسه 3 ماه کفاف نمیده، ولی تو این 3 ماه احتمالا چند گیگ هم شرکت هدیه میده.نقل قول:
ممکنه بازم ترافیک کم بیاری، تعرفه قیمت ترافیک مازاد تو شایت شاتل هست:
خودت نگاه کن و ببین میصرفه یا نه.کد:www.shatel.ir
کافیه من هم همیشه همینسرویس را میگیرم و کم نمیارم تو این سه ماه همیشه یکی دو تا هدیه هم میاد از طرف شرکت نگران نباش و بگیرنقل قول:
وااااااااااااااااای من کلی نوشتم صفحه پرید
من تازه میخوام ای دی اس ال 2 شاتل بگیرم
این ترافیک 6 گیگ اکو سه ماه برای وبگردی کافی هست یا نه
دانلود زیاد ندارم فقط یاهو حتما باید همیشه باز باشه و یوتیوب و چند تا سایت دیگه
و اگه قبل سه ماه تموم شه برای اون میزانی که اضافه مصرف میشه هزینه بالاست؟
لطفا کمککککککککککککک
مصرفها با هم فرق میکنه اگر مصرفشون مثل شما کم باشه حرفتون درسته چون خود من ماهی 3 گیگ رو آخرش کم میاوردم. هدیه دادن این شرکت هم مشخص نیست هر وقت مناسبتی بشه یا چیزی بشه واسه تبلیغات همچین کاری میکنه.نقل قول:
یعنی بعد از 3 ماه اصلا کاری نداری می خوای خطت رو جمع کنند؟ اگر اینجوریه واسه چه کاری می خواید؟ اگر واسه وبگردیه مخابرات رو بگیر تقریبا همون اندازه 3 مه هه شاتل میشه هزینش پول نصب رو هم نمی خواد بدی سرویسش هم نامحدوده دیگه نمی خواد منتظر هدیه باشی. اگر واسه دانلود تو شب بخوای باز هم چون شاتل 2 کاه اول رو خوب سرویس میده شاتل بگیر.نقل قول:
مودم Tplink 8901 فکر کنم ارزون و وایرلس باشه
آقا امروز که کامپیوترو روشن کردم دیدم زده دیشب 1 گیگ دانلود شبانه داشتم و در صورتی که 450 مگ دانلود کردم .
و دیروز برای من 500 مگ دریافته روزانه زده در صورتی که اصلا تو اینترنت نرفتم اگرم رفتم خیلی کم در حد 10 تا پیچ باز کردن .
اکو 512 دارم . اینا دارن میدوزدن از ترافیکه ما؟
بله این موضوع دیده شده برای خود من هم پیش اومده بود. منتها وقتت رو با پشتیبانها تلفن نکن با مسئول ارشدشون صحبت کن فکر کنم آقای آقازاده باشه یا یه همچین اسمی. چون اگر مشکل از سیستم خودشون باشه تا بخوان بعع پشتیبانها این موضوع رو اعلام کنند شما توسط پشتیبانها سر کار رفتید.نقل قول:
منم که قم هستم هر بار با پشتیبانیشون حرف میزنم میگه برو نمایندگی شهرتون
شاتل مودم امانی نمیده ؟؟
نه
باد بخری
زایکسل 650فک کنم بود از همه ارزونتره و خوبه
نقل قول:
شاتل که سهله هیچ شرکتی دیگه مودم امانی نمیده شما می تونی با 20 تومن مودم بگیری این موضوع مال 4 ساله پیشه که به طور امانی مودم می دادن.
یعنی قبلا مودم میدادن؟
رایگان اونوقت؟
مودم امانی میدادن.یعنی ماه به ماه یه مبلغی بابت اجاره مودم می دادینقل قول:
اونوقت مگه خودش چند بوده که بخوایم اجاره کنیم؟
الان مودم رو 35 تومن گرفتم ارزونتر هم باید باشه چون از شاتل گرفتم
یعنی گرونتر بوده قبلا؟
درود.
دوستان اشتراک من 3 روز دیگه تموم میشه و فاکتورم هم الان اومده روی سایت برای پرداخت.
می خواستم ببینم اگر من قبل از اتمام دوره ام فیش رو پرداخت کنم، مقدار ترافیک باقی مانده دوره فعلیم صفر میشه و میزان ترافیک دوره جدید یعنی 22 گیگ به حسابم اضافه میشه؟
یا اینکه دقیقا بعد از 3 شهریور حسابم Reset میشه؟
مودمه 20 تومانی چه مدلیه؟
میشه معرفی کنید
اين 3 گيگ رايگان چي شد؟ من 28 مرداد سرويسم رو گرفتم، به من ميدن ديگه؟
بله. امانی یعنی امانتی یعنی گرویی میگرفتن:31:نقل قول:
نه دیگه اینجوری نبود پول مودم رو کامل میگرفتند اولش ولی اگر تا 6 ماه سالم با جعبه سرویس رو فسخ میکردی بهت پول مودم رو می دادن.نقل قول:
شاتل که زاکسل رو میده 59 تومن چجوری 35 گرفتی ازش؟نقل قول:
آره یک زمانی مودم دو پورت 99 تومن میدادن. زمان خودش پولی بوده. اونموقع بنزین س وپر میزدی لیتری 100 تومن الان میزنی 540 تومن.
128 اکو دارم سرعتمو دقیق روی همین بستن.میخواستم بدونم برا بقیه همینطوره یا نه.
جناب esfehanei که بچه ی قم هستید از کدوم مرکز سرویس میگرید.برا شما این مشکل هست یا نه؟
از داخل مودم چک کردید 128 هست؟ اینجوری که میشه 128 مخابرات رو گرفت که نامحدوده و ارزونتر.نقل قول:
شما قم هستین؟نقل قول:
از کجا گرفتین ؟از خود نمایندگی یا از جای دیگه؟(آدرس دقیق جایی که گرفتین رو برام پیام خصوصی بفرستین)
برای من 544هست یعنی از 512یه چیز بالاتر
شبا هم نمی دونم چه خبره سرعت از روز هم بیشتره(کم کم دارم دوستدار شاتل میشم البته هنوز نه)
شما برو تو تنظیمات ودم داون استریم و آپ استریم ببین چقدره بعد به من بگو
یادت نره اونجایی که گرفتی رو برام خصوصی بفرست
__________________________________________________ ______
ر مور مودم که گفتم برای من زاکسله یه دونه پورت لن داره مدلش رو نوشته p660 series
دقیقا35تومن گرفتم مگه شما چند میگیرید؟
یه دونه هم داشت میگفت آنتنیه نمی دونم یه چیز تو همین مایه ها اونم زاکسل بود 90تومن
آنتنی یعنی چی؟
اینجوری که شرکت به من قیمت داد 97 مودم وایرلس و 25 هزینه نصبه ممنونم. مخابرات رو نمیدونستم. حالا باید برم دنبال این :)) تا من اطلاعات جم کنم دیگه وقته رفتن شده :))نقل قول:
شما باید طبق روال عادی 2 روز قبل از اتمام دوره مبلع دوره ی بعد رو پرداخت کنیدنقل قول:
هر چقدر هم ترافیک اضاف بیارید صفر میشه و به دور بعد انتقال داده نمیشه
یکم شهریور به حسابتون اضافه میشه.بله به شما هم میدننقل قول:
یعنی باید هرچی ترافیک مونده رو مصرف کنی وگرنه ازبین میره
آقا اون سری که من میگم میفروشن 59 هم Lan داره هم Usb خیلی گرونه چون تو بازار می تونی 45 گیر بیاری. اوون مدل هم که میگی آنتن داره وایرلسه یا همون بیسیمه یعنی این:نقل قول:
البته ورژنهای مختلفی داره.کد:http://www.zyxel.com/upload/images/product/p-660hw-t1v3_250x250.jpg
آهان فهمیدم وایرلسه اسمش
خوب اونی که من دارم دقیقا همینه که تو عکس گذاشتی با این تفاوت که رنکش سفیده و اون آنتن رو نداره (سیم میخوره)همین
البته میدونم گرونه تو قم دیگه جایی نمیشه مودم خوب پیدا کرد
میری یه مودم میاره میزاره جلوت نه اسم داره نه گارانتی داره نه هیچ چی یگه
فقط میگه مومه همین و بس
کسی میدونه در حال حاضر سرعت ART 1 چنده؟؟؟؟؟؟
30-32 دانلودنقل قول:
[QUOTE=esfehanei;5307828]شما قم هستین؟
از کجا گرفتین ؟از خود نمایندگی یا از جای دیگه؟(آدرس دقیق جایی که گرفتین رو برام پیام خصوصی بفرستین)
برای من 544هست یعنی از 512یه چیز بالاتر
شبا هم نمی دونم چه خبره سرعت از روز هم بیشتره(کم کم دارم دوستدار شاتل میشم البته هنوز نه)
شما برو تو تنظیمات ودم داون استریم و آپ استریم ببین چقدره بعد به من بگو
یادت نره اونجایی که گرفتی رو برام خصوصی بفرست
__________________________________________________ ______
من از نمایندگیه شاتل تو 55 متری عمار یاسر گرفتم
مودم من هم زاکسله . پس چرا برای منو به هم ورش کردن.تا هفته قبل سرعت دانلودم رو 60 بود.حتی بعضی وقتا تا 70
هم میرفت.
اینم بگم که مرکز مخابراتیمون صدوقه.
از speedtest با سرور باکو تس گرفتم نتیجش این شد:Dl=14.9 kb/s up=13
افتضاحه .نه؟
اسپسد تست رو بیخیال
برو تو تنظیمات مودم ببین آپ و داون استریم چقدره؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
اون مهمه نه این اسپید تست
آقا مگه سرویس آرت1 یکم به یکم هر ماه ریست نمیشه؟
الان ساعت 12:01 دقیقه شده و یعنی یکم شده ولی هنوز ریست نشده چرا
باید به زودی برای شما ریست بشه! به اکو من هم هنوز 3 گیگ اضافه نشده!
شاد باشید:40:
کسی این سه گیگ رو دادن بهش؟
هیچ دانلودی ندارم ولی تو 20 روز 3.2 گیگ رفته
شبانه هم که حرفش رو نزنم بهتره
هنوز ندادن 3 گيگو . ساعت 30/12
برا منم ندادن هنوز.نکنه سر کار باشیم:46:
12:40
هنوز ندادن.
احتمالا صبح میدن.
ای بابا من اکانتمو به امید این 3گیگ تموم کردم...پس کووووووو
ساعت 12.52!!
من از نداگستر 512 دارم
سرعتم رو 117kb هست:10:
شبانه روي 126kb
حالا که چی...؟؟؟نقل قول:
چه ربطی به تاپیک شاتل داشت!!!؟؟؟
نقل قول:
منظورم اين بود كه شاتل به درد نميخوره:27::27::27::27::27:
شايد ساعت شما دقيق نيست :31:نقل قول:
الآن چي هنوزم ريست نشده؟
حال منم از اين پست هاي اسپم بعضي ها به هم مي خوره. نميدونم حدفشون تبليغاته يا زياد شدن عدد تعداد پست هاشون!نقل قول: