گیج 4 می خوام تهیه کنم سیم اسپیکر هم جلو دارن هم عقب ؟ یا فقط برای عقب داخل پک موجوده معمولا ؟نقل قول:
من باند جلو و عقب دارم پس باید دو تا RC تهیه کنم با این حساب
ممنون
گیج 4 می خوام تهیه کنم سیم اسپیکر هم جلو دارن هم عقب ؟ یا فقط برای عقب داخل پک موجوده معمولا ؟نقل قول:
من باند جلو و عقب دارم پس باید دو تا RC تهیه کنم با این حساب
ممنون
خواھش میکنمنقل قول:
گیج ۴ معمولا یا ندارہ یا اگر سیم اسپیکر دارہ ۵ مترہ کہ این ۵ متر ھم برای فاصلہ امپ از صندوق تا جلو کمہ شما این فاصلہ رو ھر سمت و حداقل ۴ متر سیم میخوای بستہ بہ ماشین۔
برای استیج عقب میشہ گفت بسہ زیادم ھست البتہ
بلہ جلو عقب دو تا ارسی نیاز دارید
شما کلا پک نخری ھمہ رو جدا بخری بہ نفع شمام ھست
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش امپ 9400 رو چی میخای باهاش درایو کنی؟
بالاخره نصب کردی یا ن؟
دوست من چه کردی؟نقل قول:
Focal pc 710
Focal 165 ac
pioneer 9450
9400 Kenwood
Focal pc 710نقل قول:
Focal 165 ac
pioneer 9450
9400 Kenwood
سلامنقل قول:
برای ماشین سمند LX
فوکال pc 710
فوکال 130AC
kenwood 9400
sony GS820
فعلا دارم راجب به سیم های توی بازار و پک ها تحقیق میکنم به نتیجه برم خرید میکنم و میره واسه نصب
دوستان یک سوال اگر 200 بخوام برای سیم پک هزینه کنم بین
EXAD EX-409 به قیمت 130
و کارینا RL-430 به قیمت 105
بنظرتون کدوم بهتره و اگر توی این قیمت چیز بهتر هم میشناسید بهم معرفی کنید ( اگر دو RC باشه که بهتره برام )
متاسفانه بشدت با کمبود بودجه مواجه شدم تا الان بالای 3 تومن هزینه کردم ( 1 تومن بالاتر از سقفی که می خواستم هزینه کنم )
جدا جدا هم بخوام تهیه کنم حساب کردم برام گرون تر می افته . اینقدر جنس توی بازار گرون شده که واقعا آدم دلش نمیاد دیگه هزینه کنه :41:
اگزد بهتره دو جفت ار سی دارهنقل قول:
دوستان عزیز یک راهنمایی فوری می خوام
بنظرتون آمپ رو زیر صندلی ببندم بهتره یا همون صندوق عقب باشه و با چند تا نوار فلزی یا سیم فولادی محکم ببندمش که قابل دزدی نباشه . کدومش بهتره ؟
و اینکه در هر حالت چند متر سیم اسپیکر لازمه بخرم ؟ ( باند جلو و عقب دارم ) ماشین هم سمند LX
ممنون اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید
خب زیر صندلی به مراتب بهتره هم تو اتاق خنک تره هم میتونید سیم اسپیکر با گیج کمتری استفاده کنید چون متراژ کمتری سیم استفاده میکنید ، هم طول ارسی که استفاده میکنید کمتر ( البته اگر نپیچونید ارسی هارو)نقل قول:
فقط شاید بیشتر لگد بخوره امپ :دی
یه چیزی بین 2.5-3 متر سیم لازم دارید اینطوری برای هر درایو
این سیم خریدن های شما ارتباط مستقیم با جای کراس هم داره رفیق اونم مشخص کنید کجا میذارید.
سلام
یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
درضمن ماشینم 206 هست .
ممنون از پاسختون دوست عزیز خیلی خیلی لطف کردیدنقل قول:
فقط یک سوال با توجه به این که پخشی که معرفی کردید قیمتش 1200 هست ایا امکان جایگذینی با مدل یا برند دیگه ای هست بدون افت کیفیت ؟
نظرتون در مورد Sony MEX-GS820BT چیه که علاوه بر قیمت کمتر بلوتوث هم داره ؟
البته بنده اماتورم و نظر اول اخر شما مهمه برام
ممنون دوست عزیزمنقل قول:
تصمیم گرفتم زیر صندلی بزارم
اون زیر صندلی به چی باید پیچ بشه که مطمئن باشه و ضد سرقت ؟ اون زیر آمپ خیلی داغ نمیشه ؟
و کراس اور هم نظر شما اینه بهترین جا کجاست ؟
ممنون
دوست گرامی در حال حاضر از همه لحاظ سونی GS820 یک سر و گردن از پخش های تو بازار بالاترهنقل قول:
در مقام بعدی هم 5200BT کنوود قرار میگیره
دوست عزیز 9450 تولید سال 2010 هست و با گذشت 8 سال هنوز ک هنوزه خواهان داره چون ک پایونیر های قدیمی صدای شارپ و کریستالی تری دارن در کل هر دو خروجی های متشابه دارن با توجه ب سلیقه شخصی انتخابش با خودتوننقل قول:
9450 پایونیر: جنس صدای کریستالی و هیجانی - بیس اغراق شده و لول بالا - کاربری آسان و زیبایی ظاهری
820 سونی: جنس صدای فلت با میدرنج غالب - تنظیمات به مراتب بالاتر با کراس دقیق تر - امکانات به روز اعم از فرمت / نرم افزار / آمپ داخلی/بلوتوث
موفق و پیروز باشید
هیچ کدوم اینا پک های خوبی نیستن. ارزونترین پکی که سرش به تنش بیارزه استریت وایرزه. 1 دونه ارسی هم داره با فیوز به همراه نیم نتر کابل برق منفی.نقل قول:
این سیم پک های متفرقه رو داشتم. به مشکل میخورید. یکم ارتقا بدید برق بد باعث خرابی صدا و پروتکت کردن امپ و کلیپینگ میشه.
نکته اول این که سیستم بدون ساب کلا کارش میلنگه. رنج فرکانسی تکمیل نمیشه و بخشی از صدا نیست اصلا .نقل قول:
نکته دوم پخش 9450 از نظر من یک پخش بازاریه و بویی از صدای حرفه ای نبرده. کلا اغراق بسیار زیادی در صدا داره و اینجوری بهتون بگم سازنده موسیقی 1 چیزی ساخته ولی شما داری 1 چیز دیگه گوش میدی کلا.
ممنون پس همون گیج 4 فوکال رو میگیرم + RC اضافه از همون فوکال که حدود 400 برام آب میخورهنقل قول:
الان فقط درگیر سیم اسپیکر باند عقب هستم
این پک سیم فوکال داخلش 10 متر سیم اسپیکر داره اگر نصب استاندارد برای ماشین سمند LX رو که میشه نصب آمپ در صندوق رو در نظر بگیریم
این 10 متر فکر کنم برای باند های جلو مصرف بشه و برای عقب کم میاد درسته ؟ در این صورت برای باند های عقب بنظرتون چند متر سیم گیج 12 لازم دارم ؟
توی پاساژ امجد مغازه ای میشناسید بصورت حرفه ای کابل اسپیکر با کیفیت داشته باشه ؟
سپاس
سلام
یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
درضمن ماشینم 206 هست .
نقل قول:
ممنون از پاسختون دوست عزیزنقل قول:
ممنون میشم شما نیز نظرتونو بگید با هزینه حداکثری 3 تومنننقل قول:
بله نظر شما محترمه ولی بنده هم عرض کردم سلیقه ای هستش ب شخصه با بیس زیاد موافق نیستم همون بیس باند برام کافیه و کلا دوس دارم صدای موسیقی اغراق شده باشه چون برام هیجانی تر میشهنقل قول:
ساب اصلا کارش بیس زیاد نیست. بحث سیستم های sq که پیش میاد حقیقت اینه که در بهترین حالت شما باید پاسخ فرکانسی خطی داشته باشید. الان شما در ماشین های sq واقعی که بشینید ممکنه سوال کنید ایا ساب هم بستید؟؟ لو فرکانس رو کواک اصلا نمیتونه پخش کنه. خیلی وقت ها که ما صدا رو زیاد میکنیم ناخواسته به دنبال فرکانسایی هستیم که از دست رفته ان. صدا رو زیاد میکنیم که اونها هم کمی شنیده بشن. وقتی رنج فرکانسی تکمیل بشه شما حتی از گوش کردن موسیقی با ولوم متوسط هم لذت بالایی میبری. همه جزییات در وولوم متوسط شنیده میشه.نقل قول:
بله کاملا درسته ممکنه سلیقه کسی به پایونیر بخوره چون همه دنبال سوری واقعی صدا نیستن. وقتی موسیقی رو با اسپیکر های مانیتورینگ گوش کنید تازه متوجه میشید موسیقی اصلی چی بوده. کلا اسپیکر های خیلی لول بالا که من گوش کردم و در حد سیستم های خانگی 50 تا 60 میلیون بودن افتخار صداییشون این بود که فکر میکردی صدا رو از حنجره خود خواننده داری میشنوی. صدای خام و کاملا دست نخوره که منو نا خوداگاه به خنده واداشت.
در رنج قیمتی ارزان قیمت من پخش x5100 کنوود و bt610 و اگه اشتباه نکنم دکلس جدید کنوود (سی دی نمیخوره) bt304 رو بیشتر میپسندنم. بدیهیه که هر کس با توجه به علاقه و سلیقه ای که داره باید دنبال صدا بره و ترجیها قبل از خرید صدای جنس مورد نظر رو گوش کنه .
مخلصم.
مهمولا با اسپیسر فلزی یا پیچ مهره یه 5 میل میارنش بالاتر امپ و نصب میکنن که هوا از زیرشم جریان داشته باشه ، اگر نخواید که کف ماشینتونو سوراخ سوراخ کنن روی تخته براتون اینکارو میکنننقل قول:
اینقد بد دست هست زیر صندلی که خودش ضد سرقت محسوب میشه برای نصبشم باید صندلی و 100% بازی کنید :دی
بازم جانمایی کراس بستگی به خودتون داره ولی اگر نظر من بود زیر داشبورد خیلی جای خوبی بود براش اینطوری متراژ کمتری هم سیم استقاده میکنید برای توییتر ووفر
توی رودری و در فقط نذاریدش 1% اگر یه ابی بهش برسه حیف میشه
دوست عزیز پخش فقط پایونیر بگیر ( نظر 90% مردمه که بهترین پخشا رو داره حرف من نیست) ... صدای شفاف و کریستالی با بیس هیجانینقل قول:
در عوض پخشای کنوود صدای خفه و بمی دارن
سونی هم صدای فلت داره و اصلا از لحاظ ظاهری جالب نیست
بهترین کار اینه خودت امتحان کنی تا بفهمی
ممنون میشم اینم جواب بدیدنقل قول:
دمتون گرم
دوستان قضیه Break-in رو براتون گفتمنقل قول:
الان هم میخوام یه قضیه مهم تر رو براتون بگم! و اون هم امنیت سیستمتونه!
متاسفانه همون روز که این مطلب رو نوشتم (صبح نوشتم) ظهرش تو یه محل شلوغ و پر رفت و آمد و نزدیک ایستگاه پلیس!!! شیشه ماشینمو شکوندن و پخشم رو (پایونییر Z7050) رو بردن!!
پس تا زمانی که شما تمامی تمهیدات امنیتی رو برای سیستم دلبندتون فراهم نکردین به نظر من هزینه نکنین! الان سیستم من ناقص شده! اونم تو این گرونیا! و پخش خودم رو بخوام
مجددا بخرم قشنگ باید 700 تومن بالاتر از قیمتی که خریدمش بخرم! تازه جور کردن همون مقدار پول هم بماند! برای همین تو این اوضاع اقتصادی یا قطعه ای نخرین یا اگه خریدین حتما دور از دسترس این جماعت خدا نشناس قرارش بدین! یا مکانیزمی رو فراهم کنین تا نتونن بدزدنش!
این همه زحمت نکشیدیم تا پول جمع کنیم برای سیستم که بدیمش دست یه مشت بی همه چیز نامرد :n03::n03:
دوستان باتری سمند LX رو 74 آمپر بگیرم یا 90 آمپر ؟ چه مارکی بنظرتون بهتره ؟ ( به سیستم زیر هیچی اضافه نمیشه )
Focal pc 710
Focal 130 ac
9400 Kenwood
SONY GS 820
سلام من که 74 امپر دلکور گرفتم.کافیه.نقل قول:
سلام دوستان کامپ فوکال 165 v1 بهتره یا هلیکس p62c?
هلیکس p62 . اگه بحث مچ شدن و چینش قطعات مطرح نباشه و به صورت کلی .نقل قول:
دوستان سیم پک آمپلی فایر فوکال گیج ۴ رو خریدم
۱۰ متر سیم اسپیکر داره
این مقدار سیم برای باندهای جلو و عقب سمند Lx وقتی آمپ صندوق ماشین باشه کافیه؟
ممنون بهم پاسخ بدید سریعتر
سلام..واقعا متاسفم..نقل قول:
البته من هم حدود یک سال پیش ساب وجعبه اچار من را دزدین...مگر پنلش را بر نداشته بودی؟؟
دوستان یه سوال. با توجه به اینکه کامپ خودش کراس اور داره آیا نیازه فیلتر hpf رو از روی پخش یا امپ فعال کرد
اگه کامپ توی در نصب بشه و توییتر مثلا توی قاب پشت ایینه 14 متر سیم لازم داری.نقل قول:
برای عقب هم فکر کنم گفتی کواک داری اونم 3 متر کنار بذار. اگه میخوای اینده نگری کنی 4 یا 5 متر برای اونم بذار.
اون 14 متر برای حالتیه که سیم و ببری توی در . مراقب هم باش نصابا خیلی وقتا بهونه میارن و از سیم خود ماشین استفاده میکنن.
کراس کامپ محل تلاقی فرکانسای ووفر و توییتر و کات میکنه. محدوده 2 تا 4 کیلو هرتز مهمولا. ولی hpf برای فرکانسای پایین در محدوده 60 تا 80 کات میشه معمولا.نقل قول:
حتما hpf رو شمام بسته به سلیفه و امپ و کامپت بین 60 تا 90 هرتز و با شیب مناسب کات کن. پیدا کردن فرکانس دقیق با شیب مناسب یکم زمانبره. در طول زمان تست کن و فرکانس مناسبو پیدا کن.
امیر جان خیلی ممنون جوابم رو دادینقل قول:
من باند جلو رو فوکال 130AC گرفتم که کراس نداره و کواک هست که توی درب جلوی سمند جای فابریکیش قراره جا بشه ( اگر می خواستم کامپ ببندم خیلی دردسرش بیشتر میشد )
عقب هم فوکال PC710 دارم که اونم کراس نداره و قراره جای فابریکی طاقچه عقب سمند ببندم ( البته با برش صفحه فلزی )
آمپ هم دیدم همون عقب ببندم بهتره چون وقتی ظاهر فابریکی در بیاد و جلب توجه نکنه خیلی بعید یکی ریسک کنه بیاد سراغ صندوق ماشین ( البته دو نوار فلزی جهت احتیاط روی آمپ نصب میکنم ) مورد دیگه هم اینکه از نظر تهویه خیلی اون عقب وضع بهتری داره زیر صندلی فضا واقعا محدوده
اگر طبق فرمایشت 3 متر سیم برای باند عقب بزارم برای باند کواک جلو 7 متر سیم جواب نمیده ( 3.5 متر هر طرف ) ؟
مخلصمنقل قول:
برای جلو اگه سیم و ببری توی در 12 متر میهواد. اکه نبری توی در و از سیم فابریک استفاده کنی 10 متر.
این آخرین سوالم ممنون میشم جواب بدید
این فوکال pc130 با این مدل 130AC که گرفتم تفاوت قابل قبولی داره ؟ ارزش 210 تومن هزینه اضافه رو داره ؟
(( چون کلا خیلی جاها خوندم باند 13 سانتی رو نباید براش هزینه کرد و در کل صدایی به اون صورت ازش درنمیاد )
سپاس
من صدای pc رو نشنیدم ولی قائدتا باید جنس صدای بهتری رو داشته باشه. مزایای pc : حساسیت بالاتر. 10 وات توان بالاتر. جهت تدییتر به صورت فابریک و ... هستن. ولی با توجه به این که ماشین سمنده و توی در داره نصب میشه شاید ارزش نداشته باشه براش هزینه کنید. چون اون محل نصب درصد قابل توجهی از حجم صدا رو اصطلاحا میخوره. اگه درب عقب 206 بود میگفتم pc بهتره. ولی با اون شرایط نصب شاید خیلی هم فرقی نکنه.نقل قول:
درود
یه پخش خوب برا ال 90 تا 400 یا 450 چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
سپاس فراوان