والا دوست عزیز من این این مشکلاتو ندارمنقل قول:
منم 1 مگ دارم سرعت خوبه شبی 4 گیگ دانلود دارم تلگرامم مشکل داشت عکسها باز نمی شد بعد یه برنامه نصب کردم به نام powerclean نصب کردم کش گوشیو پاک کرد الان مشکل ندارم
Printable View
والا دوست عزیز من این این مشکلاتو ندارمنقل قول:
منم 1 مگ دارم سرعت خوبه شبی 4 گیگ دانلود دارم تلگرامم مشکل داشت عکسها باز نمی شد بعد یه برنامه نصب کردم به نام powerclean نصب کردم کش گوشیو پاک کرد الان مشکل ندارم
من بیشتر از 2 هفتست این مشکلاتو دارم 512 نامحدودم حجمم هم تموم نشده برا تایم اوت هست مشکلات من و شمانقل قول:
میدونی چند برا رفرش کردم تونستم حالا جوابتو بدم زنگم زدم میگه از زیرساخته باید کنار بییای
تنها چیزی که راحت هست تورنته و مشکل ندارم باهاش
خواستی تایم اوت آنلاینتو ببیمنی یه گجت هست به اسم پینگ مانیتور
هی نمیخواد دستور پینگ بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودم خوبه مشکلی ندارم تو دانلود فقط تو باز کردن سایت ها و عکس ها یکمی ضعیف شده من با کامپیوتر میرم تلگرام در ضمن داداش تو شبی 4گیگ دانلود میکنی سرعتتو کم نمیکنن؟ من بیشتر از یه گیگ تو یه شب دانلود میکنم فرداش فاتحه ام خوندستنقل قول:
نه داداش اینطورم دیگه نیست مال شما گویا وضعش خرابه البته اندیشه گاهگاهی یه دونه از این کرما میریزه سرعت وبگردی رو کم میکنه بعد خوب میشهنقل قول:
نه دوست عزیز ظرف 14 روز تا این لحظه 51 گیگ تا حالا دانلود کردم تا حالا هم یادم نمیاد سرعتی کم کرده باشه اندیشه بعد از دانلود شبانهنقل قول:
البته همه اینا بستگی داره از چه سرورهایی دانلود کنی بعضی سرورها سرعتهاشون پایینترند لود پیجم دارم چک میکنم مشکلی خاصی ندارم چه سایتهایی مثلا؟
کسی این 25گیگ اندیشه رو خریده ؟
میخوام بدونم فقط پاییزه یا بعد هم انتقال داده میشه اگه استفاده نشه !
نقل قول:
من خریدم خیلی عالیه کلا در میاد 27250 با مالیات
ماهت تموم شد شارژ کنی هرچی اضافه اومد میره واسه ما بعد
فاکتورشو که الان دیدم پایان رو زده 1395/2/12 حالا حالاها وقته تا اون موقع که تموم میشه 100% :D
آره تو وبگردی الان بیشتر از یه هفته ست اندیشه مشکل داره . مثلا یهو می بینی پنج دقیقه هیچ سایت داخلی رو باز نمیکنه یا بر عکس فقط سایتهای داخلی باز میشن! در طول روز بارها این اتفاق تکرار میشه . موقع دانلود از بعضی سایتها هم گیر و گور زیاد داره .نقل قول:
اره اره منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
اندیشه 1 مگ حجمی دارم ولی در حد دایل آپ هم نمیتونم پیج باز کنم!
صفحات اندیشه خراب شده ، ولی دانلود فرقی نکرده
مشکل از اندیشه نیست از جای دیگه دارن انگولک میکنن...با قند شکن فقط پیج باز میشه حتا پ۳۰ ورلد هم بدون قدشکن باز نمیشه چه برسه به گوگل!
سلام دوستان
یه سوال بیربط به تاپیک داشتم. شرمنده
دنبال یه برنامه ویندوزی هستم که روزا سرعت اینترنت رو بیاره پایین به طوری که ارتباط قطع نشه ولی حجم هم نخوره. بعد شبا سرعتش رو ازاد کنه تا در ساعات رایگان دانلود ادامه پیدا کنه
فرقی نمی کنه که سرعت اینترنت کل سیستم رو بیاره پایین یا فقط یه برنامه ی خاص رو. فقط طوری باشه که اتوماتیک باشه تا لازم نباشه هر شب بیدار بمونم
ممنون
:n02::n02: دقیقانقل قول:
چه بلایی سر اندیشه اومده چرا هی شل کن سفت کن راه انداختن سایتارو به زور باز میکنه
آقا 1 مگ اندیشه دارم سرعت دانلود زیر 20-10 کیلو بایت خیلی زور بزن 30 40 :n21:
مشکل سراسریه؟ واسه شما هم اینطوریه؟
پ.ن: جالبه تو سایتش واسه خودش زده که دیروز 4.6 گیگ دانلود کردم!!
نه دانلود مشکلی نیس فقط صفحه باز نمیکنهنقل قول:
صبح تا ظهر تقریبا خوبه بعدش همه چیز به هم میریزه دانلود از سایتای داخلی خوبه اما از سایتای خارجی نابوده steam googleplay origin
وبگردی دیگه بهتر میدونید
اندیشه چند هفته ست شدیدا اعصاب خورد کن شده مخصوصا تو پیچ باز کردن . دیروز هر کاری کردم این اینستاگرام برام باز نمیشد. رفتم خونه همسایمون که شاتل داره مثل برق و باد همه چی لود شد!
پشتیبانی اندیشه که اولش زیر بار مشکلات نمیره ، بعد پنج دقیقه چونه زدن تازه میگه ممکن یه اختلالاتی وجود داشته باشه ! بعد بر خلاف همیشه که میگفتن آدرس DNS رو دستی وارد کنید الان میگه بزار رو اتوماتیک . باز هم هیچ فرقی نمیکنه.
چه باید کرد خیلی صفحه باز کردن رو مخ شده خدا لعنتشون کنه ای کوفت بشه این پولا براشوننقل قول:
دوستان سلام
2تا سوال دارم ممنون میشم جوابمو بدید
1-بنده از خوزستان مزاحم میشم و اینجا بارون خیلی نمیباره خواستم بپرسم در شهر های شما وقتی بارون میاد اینترنت هم قطع و وصلی داره یا نه؟
2-از طرفی snr و attenuation مودمتون در روزهای بارونی تغییر میکنه؟
ممنون
سلام به همه
به خاطر وضعیت به شدت مسخره اندیشه سبز میخوام برم یه شرکت دیگه
هرجا غیر از اندیشه !!!
زنگ زدم های وب گفت شهر شما فروش نداریم. (رودسر)
الان کجا برم؟
اینجا انقد اوضاع خرابه دیگه به بارون و آفتاب نمیرسهنقل قول:
اگه سیمای مخابرات خوب ایزوله نشده باشن یا از کنار سیم برق رد بشن تو هوای مرطوب و بارونی snr میاد پایین و خط ناپایدار میشه هرچی سرعت خط شما بیشتر باشه ناپایداری بیشتر خودشو نشون میده
بهترین isp در گیلان شاتل هست و بس!
حق با شما باید باشه منم زیاد تعریفشو شنیدم ولی برا منی که دانلودام زیاده زیاد جالب نیست تو سرویسای بینهایتش به اجبار ip ثابت میدننقل قول:
میشه وسط ماه مثلا 128 رو به 256 ارتقا داد ؟
میشه اگه حجم تضویقیت تموم شد حجم خرید برا سرویسای بینهایت ؟
15 دقیقه من با کارشناس اندیشه داشتم حرف میزدم آخرم هیچی به هیچی
اگه این ماه تموم شد من دوباره اندیشه رو تمیدید کردم اومدم اینجا شکایت کردم بییان تو پیام خصوصی هر چی خواستین بهم بگید
واقعا متاسف میشه آدم میگم چرا پینگ اینجوریه میگه چرا 2 گیگ دان کردی :n41:
والا حق داری .نقل قول:
برای من سر مشکل پیج باز نشدن کارشناس اندیشه ده دقیقه خط من رو چک کرده . هر کاری گفته انجام دادم . نویز و فلان و بسان رو نگاه کرده بعد هیچ بهانه ای نداشته آخرش گفت رو مودم شما adware یا ویروس نشسته!!!
بهش گفتم این ویروس چرا صبحها فعالیت نمیکنه؟ چرا فقط بعدازظهرها کرم میریزه گند میزنه به نت من؟ گفت نه صد در صد adware نشسته رو مودم شما.
هیچی دیگه مودم رو ریست کردم دوباره کانفیگ کردم آخرش درست نشد که نشد...
آخه میگفتی آدم نمیدونم چیچی با پروگرامر و با 1000 داستان پروگرام میکنن eprom رو رام رسمیشم میاد اگه رجیونش فرق کنه مودم قبول نمیکنه آپدیت شه هیچ ویروسی نمیتونه تو ایپرام تزریق شه مگه با کل فایل آپدیت همراه کنن که 2 مگ بیشتر میشه و .... بعدش این چه ویروسیهنقل قول:
منم دقیقا همیم بهش میگفتم مرد حسابی تا ظهر خوبه بعدش خراب میشه گفت نه شما گیم سرور نگرفتی توقع داری
گفتم داداش من 5 ساله مشتریتونم میدونم چی میگم چطور تا ظهر گیم سروره بعدش میشه اینترنت باز حرف خودشو میزد
بهش سرور guild wars 2 رو دادم پینگ کنه که ملیونی روزانه وصلن بهش و معتبره دید پر تایم اوته میگفت این چه سرور داغونیه :n30: گفتم داداش مال arenanet هستا اونی که داغونه نت شماست سرور معتبره
اصلا قبول نمیکرد گفم جمع میکنم میرم یه شرکت دیگه میگفت همه جا آسمون یه رنگه خارج ایران دست زیرساخته گفتم چطور مال شاتل خوبه پار آنلاین خوبه
هیچی به هیچی 23 روز دیگه باید تحمل کنم
دوستان کسی اطلاع داره تو رشت رو بستر فیبر نوری غیر از مخابرات ! ISP دیگه ای هست که سرویس بده ؟!
+
و اگه نه وضعیت سرویس های آشنای اول :n29:الان چجوره ، هنوزم بالاترین سرویسش 2 مگابیته ؟!! و همچنین وضعیت شبانه ش چجوره
توی رشت باید جای اندیشه به نظر شما چی گرفت دوستان
دوستان شما هم مشکل دیسکانکت شدن دم به دیقه دارین با دشمن اول؟ :n35:
همین مشکلو امروز با اندیشه پیدا کردم مدام قطع و وصل میشه .... نمیدونم از خط منه یا همه اینجورن ! تلفن هم که 5 به بعد جواب نمیدن !نقل قول:
همش میخوام مثبت فکر کنم مشکل فقط از نت خودمه اینجا سر نزنم :n29: اما هر بار میام همه مشکل منو دارن این مشکلاتم چند ساله وجود داره هنوز اندیشه هیچ ...ی نخورده :n27:
بهترین جایگزین اندیشه همون شاتل هستنقل قول:
سلامنقل قول:
من ی هفته یا بیشتره که این مشکل رو دارم
واقعا بعضی وقتا سرعت اینقدر میاد پایین که هیچ صفحه ایی باز نمیکنه
تازه خیر سرشون 2 مگ هم هستم
اندیشه که داغون داغونه
شاتل شهرما داره ولی منطقه ما ساپورت نمیشه (رودسر منطقه 3 )
های وب نداره شهرمون
پارس آنلاین که تو شهرمون یارو خودش میگه نگیر خرابه :|
مخابرات هم که دیگه هیچی حرفشو نزنم بهتره
این 4 جی ایرانسل هم نمیاد که راحت بشیم
دیگه والا خسته شدم هیچ جا نت درست نیست
کسی پاسخ سوال مارو نمیدونه ؟! :n27:نقل قول:
تا اونجایی گه من میدونم نه رو فیبر نوری این مخابرات مثل مار چنبره زدهنقل قول:
به حق این شب یلدا خدا باعثو بانی این نت داغونو لعنت کنه :n20:
فال حافظ گرفتم اومد اندیشه لعنت به تو :n08:
اندیشه رو جم کنم شاتل بگیرم یا های وب اصن موندم از چاله نیفتیم تو چاه .. البته اندیشه یه یه هفته ای هست درست و حسابی داره کار میکنه ولی من مودم بی سیم ندارم میخوام از یه جا نت بگیرم مودمم باهاش بدن دیگه الکی نرم مودم بخرم
من 8 روز مونده اندیشم تموم شه امروز رفتم پیش دوستم طرف لاکانی که شاتل داشت تست گرفتم حتی1 دونه پکت لوس نداشتنقل قول:
من 100 درصد میرم شاتل