تیم رزروش را که میگی؟ : دینقل قول:
علیزاده را حتما مجانی دادن تیم فوتبال دستی طرقبه
ولی به خدا خوب نیست بیچاره هم واسه استقلال زحمت کشیده .... تو بعضی بازیها واقعا با پرتابهاش به کمک تیم اومد
تیم رزروش را که میگی؟ : دینقل قول:
ولی به خدا خوب نیست بیچاره هم واسه استقلال زحمت کشیده .... تو بعضی بازیها واقعا با پرتابهاش به کمک تیم اومد
نقل قول:
خيلي وقت بود منتظر اين روزم :دي
نقل قول:
گناه دارد بلاخره اونم زحمت برای استقلال کشید استنقل قول:
خدایا شکر
انشاالله باز هم خبر های خوش بیاری
خیلی خوشحال شدم
واعظ الآن تو پخش زنده تلویزیون گفت کارای آوردن مربی تقریبا تموم شده و چند روز دیگه اعلام میشه(من که باور نکردم)
واعظي آشتیانی : سرپرست در حد تداركاتچي بود
سرپرست ، از چارت سازمانی باشگاه استقلال تهران حذف شد و از این فصل به بعد نماینده تام الاختیار مدیر عامل ،جای سرپرست را در این باشگاه خواهد گرفت .
امیررضا واعظی گفت: متاسفانه برخی ها جایگاه سرپرست را تا حد تدارکاتچی تیم پائین آورده بودند که این موضوع چندان شایسته نبود ، به همین دلیل در این باشگاه سمت سرپرست را حذف کردیم تا از این پس نماینده مدیر عامل مسایل تیم را پیگیری کند .
آشتیانی در توضیح این موضوع گفت: در هیچ جای دنیا چنین سمتی وجود ندارد و بر همین اساس باشگاه استقلال در چارت سازمانی خود دست به تغییر و تحول زد .
وی در پایان در خصوص وضعیت مربیگری این تیم در فصل جاری گفت : رایزنی ها انجام شده و در چند روز آینده سرمربی استقلال رسما معرفی خواهد شد.
جباري به يك شرط در استقلال ماندني ميشود
باشگاه استقلال براي فصل آينده سقف قراردادي در نظر گرفته كه بازيكنان بايد بر طبق آن قرارداد امضا كنند.
باشگاه استقلال مذاكراتي با مجتبي جباري بازيكن سابق استقلال كه قراردادش به اتمام رسيده انجام داده تا فصل آينده نيز در اين تيم بازي كند.
البته شرط بازگشت وي اين است كه سقف قرارداد را رعايت كند. سقف قرارداد باشگاه استقلال 250 ميليون تومان براي يك فصل در نظر گرفته شده است.
اميدوارم واعظ خوان آشتياني يه مربي درست و حسابي براي تيم بياره چون امسال تيمهاي ديگه هم بيكار نشستن . سپاهان با قلعه نوعي فولاد با بوناچيچ و ...
البته من فكر كنم واعظ عاقل تر از اون باشه كه بخواد مرفاوي رو براي عرض اندام كردن جلوي اونها بكنه سرمربي تيم قهرمان !!!!
وگرنه احتمالا براي آشتياني هم بايد ترانه خداحافظي رو در استاديوم به زيبايي سرود .
نه بابا حال ادم را بهم میزنه با اون قیافه و ادا ها و تنها کاری که بلد بود اوت دستی بودنقل قول:
که الان اکثر تیم ها یک اوت دستی انداز خوب دارن
من هم عليزاده رو قبول ندارم و حتي تو بازي استقلال و الجزيره(بازي رفت) وقتي اومد تو بازي.از جلو تلوزيون پا شدم رفتم(البته چند دقيقه بعد برگشتم، همون موقع خسرو شوت زد و عليزاده دروازه خالي رو با كله زد بيرون).اما دليل اينكه عليزاده تو تيم بازي ميكنه رو بايد مربي بپرسيم، قبول كنيد، هر مربي كه اومده عليزاد ه رو نگه داشته.اون هم كه از خداشه تو استقلال بمونه و هيچ وقت نمياد بگه من در حد استقلال نيستم و از باشگاه بره.به نظرم وجود عليزاده تقصير مربي هاست، خواهشاٌ شما هم اينقدر به اين بنده خدا فحش ندين.
باز هم جلسه هیات مدیره استقلال ، دستور جلسه: کماکان انتخاب سرمربی !
اعضاى هیات مدیره استقلال امروز (دوشنبه) تشکیل جلسه مى دهند. نشست این اعضا در محل باشگاه و رأس ساعت ۱۷ صورت مى گیرد تا پس از جمع بندى هاى لازم به احتمال نام سرمربى جدید استقلال با اتمام این جلسه اعلام شود. شنیده ها حاکى از این است که اعضاى هیأت مدیره استقلال در انتخاب صمد مرفاوى به عنوان سرمربى این تیم دچار شک و تردید هستند تا امروز پس از جمع بندى ها نظر نهایى خود را اعلام کنند. ماحصل این جلسه اعلام نام سرمربى جدید استقلال و دستیاران وى خواهد بود.
نام صمد مرفاوى فردا (سه شنبه) به عنوان سرمربى جدید استقلال معرفى مى شود. اگر چه طى ،۲ ۳ روز اخیر احتمال حضور مرفاوى به عنوان سرمربى استقلال خیلى کمرنگ شده بود اما از گوشه و کنار خبر مى رسد مسئولان باشگاه آبى فردا نام این مربى را به عنوان جایگزین قلعه نویى معرفى خواهند کرد. طبق شنیده هاى ما کادر فنى استقلال براى فصل آتى تلفیقى از مربیان داخلى و خارجى است تا آنها از اواخر خرداد ماه کار خود را در این تیم شروع کنند. با اینحال باید منتظر ماند و دید که آیا بالاخره مرفاوى به عنوان سرمربى استقلال معرفى مى شود یا نام مربى دیگرى به عنوان جایگزین قلعه نویى مطرح مى شود
جان واریو حاضر است غرامت بدهد و از استقلال جدا شود!
فابیو جان واریو هافبک برزیلى استقلال که در طول فصل عملکرد مطلوبى از خود ارائه کرد و مورد توجه تیم هاى عربى حوزه خلیج فارس قرار گرفت. این روزها به اندازه تمام دوران حضورش در استقلال خبرساز شده است. وى قبل از سفر مشکلات مالى را بهانه کرده و حاضر نبود راهى ابوظبى شود اما با اصرار امیر قلعه نویى سوار هواپیما شد و اتفاقاً شب قبل از بازى به خاطر مسمومیت بازى نکرد! فابیو از ابوظبى به دوبى رفت تا به جاى بازگشت به تهران راه برزیل را در پیش بگیرد. البته او قبل از جدایى قسط سوم قراردادش را هم گرفت و حرف هایى زد که مى تواند بسیار خطرناک و معنى دار باشد به همین خاطر این مطلب را مى نویسیم و به مدیران استقلال هشدارى مى دهیم مراقب اتفاقاتى که در آینده رخ مى دهد باشند.ظاهراً جان واریو بعد از پایان مسابقه هنگامى که آبى پوشان قصد حرکت به سوى دوبى براى خرید سوغاتى را داشتند با چند نفر از همبازیان صمیمى خود مى گوید: من به برزیل مى روم اما فکر نمى کنم دیگر شما را ببینم چون مى خواهم فصل بعد در کشورهاى حوزه خلیج فارس بازى کنم.این طور که مى گویند جان واریو مى خواهد در تعطیلات تیم دلخواه خود را پیدا کرده و با پرداخت غرامت به استقلال قراردادش را فسخ کند تا به عنوان بازیکن آزاد قراردادى جدید منعقد کند.
مظلومى، معینى و پورحیدرى در کمیته فنى استقلال
مسئولان باشگاه استقلال با ۳ پیشکسوت این تیم جهت حضور در کمیته فنى استقلال مذاکره کردند. غلامحسین مظلومى، مسعود معینى و منصور پورحیدرى از گزینه هاى حضور در کمیته فنى استقلال هستند که البته توافقات لازم در این خصوص صورت گرفته است. مظلومى و معینى براى شرکت در کمیته فنى استقلال مشکلى ندارند اما پورحیدرى هنوز جواب نهایى خود را به واعظى آشتیانى اعلام نکرده است. کمیته فنى استقلال براى فصل آتى متشکل از ۵ عضو است که سرمربى و مدیرعامل هم جز آن به حساب مى آیند.
فکر کنم فصل بعد لیست برای آسیا نفرستند بهتر است
با توجه به اعلام نياز قلعه نويي به تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده باشگاه استقلال اعلام كرد هيچ يك از بازيكنان خود را به سپاهان نخواهد داد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، باشگاه استقلال پيش از اين اعلام كردهبود به هيچ يك از بازيكنان خود براي حضور در سپاهان رضايت نامه نخواهد داد. اين در حالي است كه قلعه نويي خواستار تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده شدهاست. با اين وجود بازيكناني كه قراردادشان با استقلال به اتمام رسيده و بازيكن آزاد محسوب ميشوند ميتوانند براي پيوستن به سپاهان تصميم گيري كنند
بيانيه قلعه نويي در خصوص استقلال صادر شد
سرمربي پيش تيم فوتبال استقلال با صدور بيانيه اي از همه هواداران اين تيم حلاليت خواست و تاكيد كرد از اين پس اظهار نظري در مورد استقلال نخواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري مهر، در متن بيانيه اميرقلعه نويي كه در اختيار گروه ورزشي مهر قرار گرفته آمده است: « جدايي از يكديگر رسم هميشگي فوتبال است و اهالي فوتبال را گريزي از اين حقيقت نيست. شايد براي من كه اكنون در مواجهه با اين حقيقت انكار ناپذير قرار گرفته ام، نيازي به ذكر دلايل جدايي و توضيحي اضافي نباشد.
با اين حال، من هرگز رابطه اي صرفا حرفه اي با هواداران پرشور و باشگاه استقلال نداشته ام و اين تنها دليل بيان چند جمله به عنوان خداحافظي از تيم و هواداران است كه آنها را مانند خانه و خانواده خود مي دانم.
به عنوان يك مربي فوتبال، قواعد اين ورزش را مي شناسم و آنها را پذيرفته ام. در لحظه خداحافظي ام از استقلال و هوادارانش قصد تكرار ماجرايي كه گذشت و بيان دلايل جدايي ام را ندارم چرا كه پس از تجربه قهرماني در يك سال با استقلال در دو جام حذفي و ليگ برتر، از اين تيم و هوادارانش جدا مي شوم و اين خود گوياي همه چيز است.
اكنون تنها لازم مي دانم به چند نكته اشاره كنم. اول آنكه اعتراف مي كنم هر چه در اين فوتبال هستم و بدست مي آورم را از مردم دارم. بابت كارهاي كوچكي كه در استقلال كرده ام، منتي بر سر هيچ كس نيست كه خدمت به تيم مورد علاقه و هوادارانش را يك وظيفه مي دانم.
بار ديگر به اين نكته اشاره مي كنم كه قواعد فوتبال را به خوبي مي شناسم و اكنون كه پس از دو قهرماني در يك سال از استقلال جدا مي شوم، گلايه اي از هيچ كس ندارم و نخواهم داشت و تنها به واسطه مهيا نبودن شرايط مجبور به ترك تيم محبوبم شده ام.
نكته ديگري كه لازم مي دانم به آن اشاره كنم، موضوع بنده به عنوان عضوي كوچك از خانواده بزرگ استقلال در قبال هواداران و تيم است. اينجانب امير قلعه نويي رسما اعلام مي كنم از اين پس هيچ اظهار نظري درباره باشگاه استقلال - چه مثبت و چه منفي- نخواهم كرد و از اين به بعد هر گفت و گويي از من درباره استقلال چاپ شود كذب محض است.
در تمام روزهايي كه سرمربي استقلال بودم، از پيشكسوتان و اطرافيان استقلال انتظار داشتم فضايي آرام را براي موفقيت تيم فراهم كنند. طبيعي است كه خود نيز بايد به اين مسئله اعتقاد داشته و فضايي را كه ما مي پسنديدم، براي باشگاه مردمي استقلال فراهم كنم.
در پايان ضمن خداحافظي از هواداران پرشور و باشگاه استقلال كه همواره پشتيبان بنده و تيم بوده اند، بار ديگر اعلام مي كنم آرزويي جز موفقيت براي مديران و كادر فني ندارم و همواره براي سربلندي اين تيم دعا مي كنم.»
نقل قول:
این فصلی که گذشت نباید لیست میفرستادیم , با تاکتیک بکش گوش راست :2::2::2:
عجب فوتبال عقب افتاده ای داریم :41::41::41:
مذاكره مرتضى اسدى با استقلال تهران
مرتضى اسدى، شكار جديد استقلال؟ يعنى اين اتفاق مى افتد تا مدافع ارزشمند صباى قم - كه از نظر وزن فوتبالى، بالاتر از خيلى از مدعوين تيم ملى است - لباس آبى را برتن كند. اسدى البته غير از استقلال تهران، هواخواهان بسيارى دارد؛ سپاهان، فولاد، ذوب آهن، سايپا و پرسپوليس هم براى اسدى پيغام فرستاده اند كه تو را مى خواهيم اما اسدى فعلاً كه جوابى به پيشنهادات رسيده نداده است. ديروز كه اسدى با يكى از مسئولان مجرب .باشگاه استقلال مذاكره كرد، عنوان نمود كه اولويت با استقلال است. بايد ديد در نهايت چه اتفاقى مى افتد؟
نه قبول ندارم بازی این فصل مان خوب بود فقط یکم شانس می خواستیمنقل قول:
عجب فوتبال عقب افتاده ای داریم
قربانى: بازیکن آزاد هستم!؟
دیروز پیروز قربانى که قراردادش با استقلال به پایان رسیده، در گفتگویى کوتاه با ما گفت: از سوى باشگاه استقلال هیچ تماس یا صحبتى با من نشده که براى تمدید قرارداد بخواهم حرف بزنم. قربانى افزود: من قراردادم با استقلال تمام شده ، بازیکن آزاد هستم و این یعنى اختیارم دست خودم است و تنها کسى که براى آینده ورزشى ام مى تواند تصمیم گیرى کند، من هستم، نه کس دیگرى. وى در پایان گفت: باید شرایط را بسنجم، هم چیز را مورد بررسى قرار دهم و بعد درباره آینده ورزشى ام تصمیم گیرى کنم.
ادعای مدیران استقلال : با گونش مذاکره کردیم!!
درباره جانشینی امیر قلعه نوعی در استقلال حرف و حدیثهای زیادی مطرح میشود، چند وقت پیش صحبت از حضور توشاک، سانتینی، پرویز مظلومی، متسو، زمان، جلالی و... روی نیمکت استقلال بود و البته تا همین دیروز از مرفاوی به عنوان سرمربی جدید آبی پوشان نام برده می شد. حالا زمزمه هایی مبنی برحضور فرد دیگری به عنوان سکاندار فصل آینده شنیده می شود. دیروز یکی از مسئولان استقلال که نمیخواست نامش فاش شود ادعا کرد از طریق یک رابط مذاکراتی با گونش در حال انجام است. اینکه چقدر خبر مذاکره با گونش واقعیت دارد بحثی است که مسئولان استقلال باید جوابگوی آن باشند.
فکر میکنن میخوان بچه گول بزنننقل قول:
ادعای مدیران استقلال : با گونش مذاکره کردیم!!
20 میلیون هوادر رو مسخره کرده اندنقل قول:
فکر میکنن میخوان بچه گول بزنن
بابا نزارید که تایپ بخواب
صمد مرفاوی سرمربی استقلال 88
آخرین گمانه زنی ها از باشگاه استقلال حکایت از آن دارد که پس از رایزنی ها و مذاکرات فراوان با گزینه های مختلف در نهایت صمد مرفاوی جدی ترین گزینه برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه در لیگ نهم خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه امیرقلعه نویی و امیررضا واعظی آشتیانی به دنبال اختلاف نظرهایی که داشتند به همکاری با یکدیگر پایان دادند، از گزینه های مختلف و متعددی برای سرمربیگری آبی پوشان تهرانی نام برده شد.
این در میان برخی اظهار نظرها نیز حکایت از آن داشت که احتمالا یک مربی خارجی هدایت استقلال را در رقابتهای لیگ نهم برعهده خواهد داشت.
اما آخرین گمانه زنی های خبرنگار مهر حاکی از آن است که مسئولان باشگاه پس از بررسی گزینه های مختلف در نهایت نظر مثبتی روی صمد مرفاوی دارند تا از وی به عنوان سرمربی آبی پوشان در لیگ نهم استفاده کنند.
صمد مرفاوی که سالهای 1385 و 86 نیز به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال فعالیت کرده است، فصل گذشته به عنوان دستیار اول امیرقلعه نویی در کنار آبی پوشان بود و با این تیم به عنوان قهرمانی لیگ هشتم دست یافت.
قرار است سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تا پایان هفته جاری به طور رسمی معرفی شود.
آقا از الان بیایید در مورد اینکه فصل بعد چرا سهمیه ی آسیا رو هم کسب نمی کنیم بحث کنیم که البته همه چیز مشخصه و جای بحث نداره پس ختم جلسه رو همین جا اعلام میکنم به امید بهترین استقلال در سال 90.
سلام
فقط دعا ميكنم اين "آخرين گمانه زني ها" اشتباه باشه.فقط خدا كنه.
امیرخان! با احساسات 30 میلیون هوادار بازی کردی !
امیرقلعه نوعی در حالی با واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال درگیر شد که بیشتر هواداران استقلال (بیش از 85% هواداران) در این مورد حق رابه امیرقلعه نوعی میدادند که خودم یکی از اونها بودم.گذشت و گذشت تا اینکه مهندس زریبافان عضو هیت مدیره استقلال تهران در مصاحبه ای با شبکه خبرگزاری جمهوری اسلامی اعلام کرد که امیر قلعه نوعی هنوز هم گزینه اول سرمربی گری استقلال است.بعد از این مصاحبه امیرقلعه نوعی اعلام کرد که حاضر است به خاطر هواداران ! و درخواست باشگاه استقلال به این تیم برگرده و ...
دین خودشو ادا کنه
اما ساعتی از این خبر نگذشته بود که سایت رسمی باشگاه استقلال و در تیتر یک خودش مهندس زریبافان به کلی مصاحبه خودش رو تکذیب کرد
و اعلام کرد به هیچ عنوان قلعه نوعی گزینه مربی گری استقلال نیست و نظر نظره واعظ آشتیانی است چون او اختیار تام دارد.
مشخص بود که راه امیر قلعه نوعی برای برگشت به استقلال و پشیمانی قلعه نوعی ! بسته شده. هواداران در حمایت از قلعه نوعی واعظ رو به باد
انتقاد گرفته و به او توهین میکردند.اما فردای ان روز قلعه نوعی با قراردادی یک ساله رسما سرمربی سپاهان اصفهان شد.و در اولین اظهار نظر رسمی
اعلام کرد که من از این به بعد یک سپاهانی هستم !!!
من با اقرار به اشتباه خودم در حمایت از قلعه نوعی اعلام میکنم که واقعا حق با واعظ آشتیانی بوده و قلعه نوعی اصلا به درد استقلال نمیخوره
چون اصلا تعصب نداره و با احساس هواداران استقلال نیز بازی کرده.
نمونه دیگره این ادعا رو میتونین در زمانی که وی در مس کرمان مربی گری میکرد جستجو کنید.
قلعه نوعی وقتی در لباس مربی گری مس کرمان استقلال تهران رو در کرمان یک بر صفر شکست داد مشتش رو گره کرد و خوشحالی خودش رو
از شکست دادن استقلال تهران اعلام کرد !!!
دیگه عرضی ندارم. قضاوت با تمام هواداران استقلال
----------------------------
نویسنده : بهمن هاشمی(bahmanabi)
تائید میشه :10::10::10:
خبري كه هواداران را خوشحال ميكند/ بازگشت سامره به استقلال
استقلاليها همچنان به جذب بازيكنان شاغل در فوتبال امارات تاكيد دارند. بعد از آنكه شايعه جذب اولادي شنيده شد، روز گذشته از باشگاه استقلال خبر رسيد احتمال حضور ايمان مبعلي نيز در اين تيم كم نيست اما جديدترين خبر از باشگاه استقلال مربوط به جذب علي سامره است ...
سامره در گفتوگويي كه با مسوولان باشگاه استقلال داشته، تمايل خود را براي حضور دوباره در اين تيم اعلام كرده است.از طرفي نزديك شدن به جام جهاني و صعود احتمالي تيم ملي، بسياري از لژيونرها را بر آن داشته تا در ليگ برتر به فوتبال خود ادامه بدهند كه علي سامره هم از اين قاعده مستثني نيست. استقلاليها براي جذب سامره البته مبلغ قابل توجهي در نظر نميگيرند.
پيشنهادي كه به ايمان مبعلي شد در اختيار علي سامره هم قرار گرفته تا اين بازيكن هم احتمالا با رقمي نه چندان بالا به استقلال بيايد. قرار است سامره پس از حضور در تمرينات تيم ملي مذاكرات نهايي خود را با استقلال انجام دهد تا شايد پس از چهار - پنج سال دوباره به استقلال برگردد.
جان واريو : به اين زودى ها از استقلال جدا نمى شوم جدايى فابيو جان واريو تنها در صورتى از استقلال امكان پذير مى شود كه مسئولان اين باشگاه با جدايى وى موافقت كنند. اين هافبك برزيلى به احتمال زياد براى فصل آتى هم با پيراهن آبى به ميدان خواهد رفت. گفت و گوى ما با او را بخوانيد:
• مقابل الجزيره به ميدان نرفتى. دليلش چه بود؟
- به دليل مسموميتى كه در امارات برايم پيش آمده بود نتوانستم بازى كنم. خودم خيلى دوست داشتم در اين ديدار آخر تيم را همراهى كنم اما متأسفانه بدنم ناآماده بود. حتى در نيمه دوم هم به قلعه نويى گفتم اگر صلاح مى دانند من را به بازى بفرستند اما او به دليل اينكه وضعيتم را نامناسب ديد از بازى دادنم صرفنظر كرد.
• گفته مى شد قبل از سفر به امارات به دليل پرداخت نشدن مطالباتت قصد همراهى استقلال را نداشتى؟
- من فقط از مسئولان باشگاه خواستم مطالباتم را پرداخت كنند. خب من بازيكن هستم و تنها از اين طريق امرار معاش مى كنم. مسئولان استقلال به من قول دادند با بازگشت به ايران درصدى از مبلغ قراردادم را پرداخت كنند.
• تا چه مدت در برزيل مى مانى؟
- با اجازه از مسئولان باشگاه استقلال يك ماه در كشورم خواهم بود. به هر حال يك سال از خانواده ام دور بودم و دوست دارم در اين تعطيلات در كنار آنها باشم.
• فصل بعد هم در استقلال مى مانى؟
- استقلال تيم بزرگى است و من دوست دارم در اين تيم باشم. در اين يك سال از اين تيم خاطرات خوبى دارم. هواداران استقلال هم خيلى به من لطف داشتند. آنها هميشه من را مورد حمايت خود قرار دادند و به همين دليل هيچ وقت نمى خواهم به اين زودى فوتبال ايران را ترك كنم.
• چند پيشنهاد هم از تيم هاى ديگر دارى. درست است؟
- خب من هم مثل هر بازيكن ديگرى با چند پيشنهاد مواجه هستم اما به هر حال هنوز با استقلال قرارداد دارم و به همين دليل در خدمت اين تيم خواهم بود.
• پس با اين حساب پاسخ تو به اين باشگاه ها منفى بوده است؟
- به آنها گفتم نمى توانند به صورت مستقيم با من وارد مذاكره شوند. به دليل قراردادى كه با استقلال دارم متعهد به قوانين هستم. من الان بازيكن استقلال هستم و تيم هاى خواهان من تنها از طريق مذاكره با باشگاه مى توانند به دنبال جذب من باشند.
• احتمال جدايى ات از استقلال چقدر است؟
- استقلال را دوست دارم و اولويت اول من هم اين تيم است. تنها در صورتى از استقلال جدا مى شوم كه مسئولان باشگاه من را نخواهند. اميدوارم فصل بعد هم با پيراهن اين تيم به ميدان بروم تا باز هم با گلزنى هايم باعث خوشحالى هواداران آبى شوم.
ابرار ورزشی
مذاكره مرتضى اسدى با استقلال تهران مرتضى اسدى، شكار جديد استقلال؟ يعنى اين اتفاق مى افتد تا مدافع ارزشمند صباى قم - كه از نظر وزن فوتبالى، بالاتر از خيلى از مدعوين تيم ملى است - لباس آبى را برتن كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسدى البته غير از استقلال تهران، هواخواهان بسيارى دارد؛ سپاهان، فولاد، ذوب آهن، سايپا و پرسپوليس هم براى اسدى پيغام فرستاده اند كه تو را مى خواهيم اما اسدى فعلاً كه جوابى به پيشنهادات رسيده نداده است. ديروز كه اسدى با يكى از مسئولان مجرب .باشگاه استقلال مذاكره كرد، عنوان نمود كه اولويت با استقلال است. بايد ديد در نهايت چه اتفاقى مى افتد؟
اگه ژنرال تعصب نداشت وقتی تیم به دسته 3 سقوط با تیم نمیموند.... وقتی که همه جا زدن اون بود که تنها یار و یاور تیم بود .... و تیم را به دسته لیگ اورد ...... اگه تعصب نداشت تیم 13 را تحویل نمیگرفت....اگه تعصب نداشت بعد از مصاحبه زریبافان اهلام نمیکرد که حاضرم برگردم .... از پشت بهش خنجر زدن .... اگه تعصب نداشت بیانیه صادر نمیکرد که من هیچ کاری با تیم استقلال ندارم مثل خیلی از قدیمی های استقلال میتونست واسه تیم حاشیه درست کنه ... دوست من منتظر بازگشت ژنرال باش.نقل قول:
یه لطفی کن و لینک این مطلب را بده
استقلال بدون قلعهنويي هم براي من در اولويت است
رضا عنايتي در گفت و گو درباره بازگشت خود به ايران اظهار داشت: مسئولان باشگاه النصر لجبازي هاي خود را آنقدر ادامه دادند تا ليگ تمام شد و من چهار ماه نتوانستم بازي كنم. چند روزي است كه به ايران بازگشته ام . هفته آينده به امارات مي روم تا برگه تسويه حساب خود را بگيرم.
وي درباره اينكه قصد دارد براي فصل آينده در امارات فوتبال خود را ادامه دهد يا خير عنوان كرد: يكي دو پيشنهاد از تيم هاي اماراتي دارم. يكي از آنها الامارات است اما فعلا چيزي مشخص نيست و بايد جوانب امر را در نظر بگيرم.
مهاجم فصل گذشته تيم النصر در پاسخ به اين سئوال كه قصد بازگشت به فوتبال ايران را ندارد تصريح كرد: دوست دارم به ايران بازگردم. سال بدي را در فوتبال امارات گذراندم. اتفاقاتي رخ داد كه من تجربه رويارويي با اين مسائل را نداشتم. اميدوارم بتوانم به فوتبال ايران بازگردم. البته پيشنهادهايي هم از تيم هاي ايراني دارم.
عنايتي در اين مورد كه از استقلال پيشنهادي دريافت كرده است، گفت: من هميشه گفته ام در هر شرايطي اولويتم براي بازي در ايران استقلال است. صحبت هايي با اين تيم داشته ام اما به صورت رسمي نبوده است. من هنوز با آقاي واعظ آشتياني روبرو نشده ام.
اين مهاجم در اين باره كه گفته مي شود امير قلعه نويي هم او را براي سپاهان مي خواهد يادآور شد: واقعيت اين است تنها تيمي كه با من صحبتي نكرده سپاهان است. اين طور نيست چون امير قلعه نويي به اين تيم رفته و ما با يكديگر رابطه خوبي داريم من هم به آنجا مي روم. در عالم حرفه اي چنين مباحثي جايي ندارد.
عنايتي با اشاره به اينكه نمي خواهد در جو اين اخبار حاشيه اي باشد تاكيد كرد: كاري به مسائل رخ داده ندارم. حتي نمي دانم اينكه مي گويند واعظ براي رودررويي با امير با من صحبت كرده از كجا سرچشمه مي گيرد. از اين حرف ها سر در نمي آورم.
اين بازيكن در مورد حضور احتمالي اش در استقلال ادامه داد: 3 سال است كه از استقلال دور هستم و اكنون دوست دارم براي اين تيم بازي كنم. استقلال تيم بزرگي است و خاطرات خوبي از اين تيم دارم. هر چند كه به لحاظ مالي سودي برايم نداشته است.
وي در اين باره كه هواداران اين تيم عنايتي را در اوج دوست دارند گفت: مطمئن باشيد اگر بازگردم با همه وجودم براي اين تيم بازي خواهم كرد. امسال هم اگر چنين اتفاقاتي براي من رخ داد براي اين بود كه حاضر نبودم زير حرف زور بروم. سرپرست النصر عادت داشت به بازيكنان خارجي توهين كند و نمي توانستم اين مورد را تحمل كنم و اصلا هم از اين موضوع ناراحت نيستم.
عنايتي خاطر نشان كرد: بايد برگه تشويه حسابم را بگيرم تا بدون دغدغه فكري بهترين تصميم را بگيرم. دوست دارم اگر به استقلال بازگشتم بتوانم مثل روزهايي كه براي تيم گل مي زدم هواداران را خوشحال كنم.
جان واریو براى استقلال بازیکن مى آورد
فابیو جان واریو که براى استراحت به کشورش سفر کرده است براى استقلال بازیکن برزیلى مى آورد. طبق خواسته مسئولین باشگاه استقلال قرار است جان واریو در بازگشت به ایران ۲ بازیکن برزیلى را همراه خود به ایران بیاورد. جان واریو یک هافبک چپ و یک مهاجم سرزن را از برزیل به ایران مى آورد و اگر این ۲ بازیکن با باشگاه استقلال به توافق برسند قرارداد خود را با این تیم به ثبت خواهند رساند
مرفاوي با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال سرمربي شد
صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم انتخاب شد.
با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال صمد مرفاوي مربي سابق استقلال به عنوان سرمربي اين تيم برگزيده شد. از ميان گزينههاي مختلفي كه باشگاه استقلال براي مربيگري داشت، صمد مرفاوي به عنوان گزينه اول انتخاب و شده و قرار است تا پايان هفته نيز به طور رسمي به رسانه ها و بازیکنان این تیم معرفي شود.
صمد مرفاوي سابقه سرمربيگري استقلال را در كارنامه خود دارد.
منبع: هورا اسپورت
با اینکه خیلی دوسش میدارم ولی نمیخواستم این سرمربی بشهنقل قول:
مرفاوي با تصميم مديرعامل باشگاه استقلال سرمربي شد
از اون حرفا بودا!! خب وقتي دارن حرف حق ميزنن دوباره داري مياي ...نقل قول:
جبارى به خاطر مرفاوى تمديد مى كند
مجتبى جبارى طى ماه هاى انتهاى حضور امير قلعه نويى در استقلال صراحتاً با وى درگير شده بود و حتى با وجود آشتى كنان باز هم كاملاً مشخص بود كه رابطه گرمى ميان ۲ طرف وجود ندارد بر همين اساس بديهى بود كه اگر قرارداد امير قلعه نويى تمديد مى شد قطعاً مجتبى جبارى اولين جدا شده استقلال در ليگ نهم قلمداد مى گرديد اما حالا حكايت به گونه اى ديگر شده است.
قلعه نويى رفته و صحبت بر سر حضور صمد مرفاوى در رأس كار است. مردى كه شايد با اغلب استقلالى ها رابطه گرمى نداشته باشد اما مجتبى خيلى به او علاقمند بوده و در جوانان استقلال هم زيرنظرش فوتبال بازى كرده است. اتفاقاً اينطور كه مى گويند همين مسأله در تمديد قرارداد مجتبى نقش بسيار موثرى ايفا خواهد كرد.
طبق آخرين خبرهاى دريافتى اگر مرفاوى سكان هدايت استقلال را بر عهده بگيرد. مجتبى جبارى جزو اولين نفراتى خواهد بود كه قراردادش با آبى ها را تمديد كرده و بدون هيچ مشكلى براى سرمربى جديد بازى خواهد كرد.
البته قطعاً عدم ارائه پيشنهادات خارجى هم در اتخاذ اين تصميم نقش داشته است
کجاش حقه؟ یه چیزی میگن تا اونجای آدم میسوزهنقل قول:
نمیتونه که بیکار مثل اون منقلی باشه .... تیمها دارن واسش سر و کله میشکونند .... در ضمن اگه هم با سپاهان استقلال را برد و خوشحال شد حق داره منم خوشحال میشم ببینید چیکار باهاش کردن که بدون جشن قهرمانی از استقلال رفت
بالاخره يه خبر خوب شنيديم !! شستت دردنكنه!!نقل قول:
بدبخت خيلي بدشناسه!! اينقدر كه مصدوم ميشه معلومه تو هيچ تيم نميارنش!!چون 10 بازي هم بازي نكرد!!:41:
از نظر تو حق نيست!! هر كسي يه نظري داره!نقل قول:
چرا پارس فوتبال اينقدر چرت مينويسه؟؟::
جان واريو خيال بازگشت به استقلال را ندارد/ ستاره غرامت مي دهد!!
ابيو جان واريو هافبك برزيلى استقلال كه در طول فصل عملكرد مطلوبى از خود ارائه كرد و مورد توجه تيم هاى عربى حوزه خليج فارس قرار گرفت،
اين روزها به اندازه تمام دوران حضورش در استقلال خبرساز شده است. وى قبل از سفر مشكلات مالى را بهانه كرده و حاضر نبود راهى ابوظبى شود اما با اصرار امير قلعه نويى سوار هواپيما شد و اتفاقاً شب قبل از بازى به خاطر مسموميت بازى نكرد! فابيو از ابوظبى به دوبى ظاهراً بعد از پايان مسابقه هنگامى كه آبى پوشان قصد حركت به سوى دوبى براى خريد سوغاتى را داشتند با چند نفر از همبازيان صميمى خود مى گويد: من به برزيل مى روم اما فكر نمى كنم ديگر شما را ببينم چون مى خواهم فصل بعد در كشورهاى حوزه خليج فارس بازى كنم.
اين طور كه مى گويند جان واريو مى خواهد در تعطيلات تيم دلخواه خود را پيدا كرده و با پرداخت غرامت به استقلال قراردادش را فسخ كند تا به عنوان بازيكن آزاد قراردادى جديد منعقد كند.
پارس فوتبال کلا چیز چرتیه .... 70 درصد خبرهاش دروغه