دست شما درد نکنه.نقل قول:
اون اس ام اس رو پاک کردم ولی یادمه اسمش رو پایین اس ام اس نوشته بود.
دست شما درد نکنه.نقل قول:
اون اس ام اس رو پاک کردم ولی یادمه اسمش رو پایین اس ام اس نوشته بود.
نیما جان من میخوام شمارم رو هم داشته باشم نه اینکه خطمو عوض کنم.کسی قیمت بسته ی بازگت اعتباری رو نمیدونه؟
به نظر من شما یه زنگ بزن به 140 بگو که محدودیت تماس رو از روی سیم کارتت لغو کنن (یا به آقا شاهین میل بزن)نقل قول:
این ایرانسل پدر ما رو درآورده...
از اردیبهشت تا الن 2 تا قبض اومده برام سر جم 72 تومن که کلی از مبالغش اشتباه بوده...
منم مجبوری پرداخت کردم
الان چند روزی هست مجدد 40 تومن به حسابم اضافه کردن یعنی 40 تومن 2 ماهی که پرداختم و الان بدهیم شده 50 تومن (از 10 تومن شده 50 تومن)
بی پدرا جوابگو هم نیستن ... اپراتور 130 که جواب نمیده ایمیل هم زدم فایده نداشته...
من چه غلطی بکنم؟؟
اینا چرا اینقدر دزد بی همه چیزن آخه؟؟
من که عمرا" نمیرم بپردازم سیم کارتو رد میکنم...
مرگ بر ایرانسل.
در ضمن دوستان...
من 1 هفته میشه طرح طلایی رو درخواست دادم و اس ام اس تایید هم واسم اومد و اون موقع مبلغ بدهیم 2700 تومن بود ولی به قرآن تا امروز همه جی پی ار اسی که استفاده کردم و تماس هایی که با ایرانسل داشتم رو حساب کرده(کامله کامل)
واقعا" نمیدونم چی بگم...
به خدا اعصابم خیلی خورده...
از چند نفری هم شنیدم یه جورایی یاهاشون زیاد حساب کردن...
مثلا" یکی از دوستان اعتباری داره و کارت شارژ خریده 10 تومن و میگه فقط اس ام اس زده که کل اس ام اس هاش 200 تا نشده در حالی که اعتبارش الان 4800 مونده...
اگر حواستون باشه میبینید داره از شما هم یه جورایی میخوره...
مرگ بر ایرانسل
مرگ بر اپراتور اول...
همگیشون دزدن
واسه آقا شاهین 100 تا ایمیل زدم.ماشاالله هیچ کدوم رو جواب نمیده.اگه بخوام از خط ثابت به 140 زنگ بزنم باید چه شماره ای رو بگیرم؟نقل قول:
تووی دزد بودنش شک نکن.نقل قول:
عزیز جان این کد فقط در تهران و بعضی شهرها جواب میده در همه جا جواب نمیده...نقل قول:
من هر چی امتحان کردم نشده...
الحمدلله سیم کارت ثابتم هم گم شد.
عزیز جان من موندم حالا چی کار کنم...نقل قول:
با این 50 تومن بدهی سیم کارتو 50 تومن هم نمیخرن...
الان سیم کارت کارکرده 100 تومنه که با 50 تومن بدهی . میخرن 50 تومن
البته الان سیم کارت کار کرده ایرانسل درست مثل خرید ماشین کارکردست...
هر کی ماشین نو بخره میتونه کلی وام بگیره و ماهیانه به صورت اقساط تا 7-8 سالی کم کم بپردازه پس نمیاد کارکرده بخره...
سیم کارت ایرانسل هم اگر نو بخری کلی جایزه قرعه کشی میکنن (جون ننشون) و کلی تخفیفات داره پس نمیان کارکرده بخرن...
موندم چی کار کنم...
ایندفه هم عمرا" نمیرن پول بدم چون همون 70 تومنی هم که دادم حاظرم قسم بخورم نصفش رو زیاد حساب کردن.