بعيد ميدونم پس بدن چيزی! ولی حداقل کمک ميشی در آينده کمتر اينجوری بشه!نقل قول:
Printable View
بعيد ميدونم پس بدن چيزی! ولی حداقل کمک ميشی در آينده کمتر اينجوری بشه!نقل قول:
دوستان یه سوال
این سیم کارت 4G همراه اول همون سیم کارت های 5000 تومنی هست ؟
رفتم بگیرم دختره گفت دائمی رو برات تبدیل می کنم ولی اعتباری 4g نداریم همشون 3g هست
من ساکن رشت هستم دوستان کسی این سیم کارت 4g تونسته از جایی بخره ؟
یه نه باید یه معمولی بگیریم بدیم 4g ّشه
دوستان من با موبابیلم که 4G هست هرچی سرچ سیگنال میکنم 4G نمیاره ... برای سرچ شبکه های موجود هم نیاره سیم کارت U SIM باشه ؟؟؟
نه برای سرچ نیازی نیست، احتمالا پوشش ندارهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
تازه اگر سیگنال رو ببینی باید سیم کارت 4 جی و مهم تر از اون بسته آلفا پلاس داشته باشی که بتونی رجیستر بشی. یعنی همراه اول یه مردم آزار به تمام معناست. دزدی شارژ و شانتاژ نسل 4.5 و ....
اگه سایتی شبکه 3G داشته قبلا بعد حال مثلا 4G شده ... ممکنه سرعت 3G بهتر بشه ؟؟؟ آخه اینجا قبل از اینکه بگن 4G شده 3G سرعتش نهایتا 500 کیلو بایت بود اما الان سرعتش رسیده به 1 مگابایت
خب ببین وقتی فورجی بشه کاربرا یه سریاشون سمت فورجی میرن ترجی خلوتر میشه و ممکنه کیفیت شبکه بره بالاترنقل قول:
کسایی ک مثل من شبکه شون رو تریجی هست و شبا ک شبکشون پیک میشه نتشون دیگه طوری میشه انگار دیتا ندارن همینطور سرعت کمی دارن سریعا شکایت کنن و شاید مثل من جواب بگیرن
من خیلی نت هم ضعیف شده بود اواخر شکایت کردم کارشناس فرستادن درست کندش کارشناسه واقعا بچه گلی بود با بالاسریش هماهنگ کرد بیان دکل هارو فورجی کنن و خودش امروز زنگ زد گفت توی این هفته ارتقا میدن شبکه رو :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بسته نامحدود شبانه یک ماهه سقف داره؟ کسی به محدودیت خورده در اثر استفاده زیاد؟ یک روزه اش که ظاهرا سقف استفاده داره
من که بالاخره نفهمیدم شبانه ها واقعا نامحدودن یا نه! تو سایت که هر دو رو زده نامحدود
Sent from my LG V20 using Tapatalk