ريووي SONY MDR EX1000 بعد از 100 ساعت BURN IN
شايد عجيب ترين ديوايس صوتي كه ديده ام همين EX1000 باشه.
در چند ساعت اول BURN IN يك تغيير محسوس كوچولو در بيس و كم شدن هارش و نويز ميد و هاي اون پديدار شد و بعد از اون هيچ. تا ساعات پاياني BURN IN كه واقعا صداش از اين رو به اون رو شد.البته به نظر من BURN IN اين ايرفون بيش از 100 ساعت است و حالا حالاها جاي براي تغيير دارد.مهمترين تغيير در ساعات پاياني از بين رفتن هارش و نويز گوش خراش و كسل كننده در هاي و بخصوص ميد و هاي ميد آن بود.البته بيس آن به وضوح عميق تر و متناسب تر شد ولي انتظار من از درايو 16 ميليمتري آن ؛ بيسي به مراتب بيش از اين بود.بيس آن اصلا كوبشي و پانچي نيست و فقط ميتوان گفت كه بيس عميقي دارد.كوچكترين صداي درام در آن به وضوح قابل تفكيك و شفاف است و بهترين تعريف بيس آن به نظرم بيس عميق و متناسب و فلت است.
كلا بهترين تعريف اين ايرفون صداي واضح و فلت و با وضوح بالا بدون از دست دادن كوچكترين جزئيات يك ركورد است.به طوريكه وقتي شما اكولايزر را روي فلت ميگذاريد ؛ كمترين تمايل براي تغيير اكولايزر داريد.به نظرتان همه چيز عالي است و نبايد اكولايزر آن را دست كاري كرد.من نمودار و گرافي از اين ايرفون پيدا نكردم ولي بدون شك فلت ترين ايرفوني است كه تا به حال شنيده ام.صداي مانيتور آن در حاليكه بسيار حرفه اي است؛ بسيار دلنشين هم هست(كه در ساعات اوليه اصلا دلنشين نبود).واقعا هيچ هدفوني را نديده ها كه BURN IN روي آن اينقدر تاثير گذار باشد.فقط يك جمله ميتوانم بگويم كه از دادن 600 هزار تومان بابت EX1000 اصلا پشيمان نيستم.صدايي ترد و واضح و شفاف با بيسي عميق و ساند استيج بسيار بالا.به طوري كه ميتوانيد محل هر كدام از آلات موسيقي را در اطراف سرتان مشخص كنيد.
صداي آن آنقدر دلنشين شده كه وقتي در محل كارم هستم دلم براي صدايش تنگ ميشود و دوست دارم زودتر ه خانه برسم و موزيك گوش كنم.
و در مرحله آخر اين ريويو فقط يك توصيه به كساني كه قصد خريد دارند ؛ ميكنم:
اگر شما آمپ هدفون داريد؛ 100 % آن را خريداري كنيد و اگر آمپ نداريد 100 % از خريد آن چشم پوشي كنيد.چون بدون آمپ صداي آن را نخواهيد فهميد.يعني بهتر بگويم:هيچ چيز از آن نخواهيد فهميد.من وقتي كه آن را به FiiO E10 متصل كردم؛ تازه فهميدم جريان از چه قرار است.صدايي بسيار ترد و بسيار گوشنواز با هاي و ميد و مخصوصا هاي ميد مثال زدني.صدايي مانند كريستال واضح و شفاف و بيسي متناسب و فلت .
من چون آمپ پروتابل هنوز تهيه نكرده ام؛ مجبورم كه آن را فقط در خانه با FiiO گوش كنم و براي هدفون پروتابل؛ كليپس را انتخاب كرده ام.البته نه براي مكانهاي شلوغ و پر سر و صدا كه در آنصورت گزينه ام تغيير خواهد كرد.
خلاصه به كساني كه آمپ ندارند ؛ خريد آن اصلا توصيه نميشود.و به كساني كه آمپ دارند؛ فقط و فقط يك گزينه براي خريد ايرفون توصيه ميشود: SONY MDR EX1000
از دوستان خواهشمندم كه در بحث آمپ هدفون شركت كنند.راستي يك گزينه براي آمپ يادم رفت:
آمپ هاي استريو.در جلوي بيشتر اين آمپ ها خروجي هدفون دارد.آيا صدايي كه از يك آمپ مخصوص هدفون ميشنويد؛ از آمپ هاي استريو هم ميتوان شنيد يا اينكه اين آمپ ها مخصوص باند و مانيتور هاي استريو طراحي شده اند و خروجي هدفون آن كارايي يك آمپ مخصوص هدفون را ندارد؟
در آخر از رضا بسيار ممنونم كه من را به سمت خريد اين محصول دوست داشتني هدايت كرد.