گزینه ی ۳نقل قول:
اما یه سؤال: چجوری میشه فهمید که روی چند مگ بسته شدن؟! تو جدول های تعرفه هاشون که ندیدم نوشته باشن روی چند بسته شده!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
گزینه ی ۳نقل قول:
اما یه سؤال: چجوری میشه فهمید که روی چند مگ بسته شدن؟! تو جدول های تعرفه هاشون که ندیدم نوشته باشن روی چند بسته شده!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
BIRYA و بقیه دوستان خدمتتون عرض کنم اولا در هر شهری یکی از isp ها بهتر عمل میکنه که دلیل عمدش پهنای بانده. یکی از دوستانم که در های وب (در شهرستان) کار میکنه، 1 بار وارد پروفایل کاربرها شدیم و مثلا فردی که طرح 512 داشت، روی 4 مگ بسته شده بود. معمولا اینو به کسی نمیگن یا شما نمیتونید ببینید. بهم گفت میتونیم روی هر سرعتی ببندیم! خودش هم 512 داشت که روی 5 مگ بسته بود.
پارس آنلاین البته موضوش فرق داره. پارس آنلاین تا 9 مگ پهنای باند را باز کرده و از این نظر شاید فکر کنید طرح 512 با 2 مگش چه فرقی داره پس؟ فرقش در واقع مربوط به ضریب دسترسی میشه. یعنی اگه شما طرح 1 مگ محدود پارس آنلاین را بگیرید، سرعت دانلودتون در بدترین شرایط ممکن همون 128 کیلو خواهد بود و در بهترین شرایط (ساعات مصرف کم) به بیش از 1 مگابایت در ثانیه میرسه. در 24 ساعات شبانه روز در تستی که برای طرح 1 مگ داشتیم، میانگین سرعت دانلود 600 کیلو بوده و در تایم شب 250 کیلو (برای طرح 2مگ میانگین سرعت 750 کیلو میشه).
ضمنا باید بگم طرحهای نامحدود پارس آنلاین با اختلاف زیاد از بقیه ISPها بهتره. مثلا در طرح 128 شما تا 10 گیگ سرعت 2 مگابیت داری (یعنی روی 2 مگ بسته شده)، 5 گیگ بعد سرعتتون 512کیلوبیت میشه و بقیه همون 128. برای سایر طرحها سرعت و حجم افزایش پیدا میکنه.
خدا لعنت کنه اینارو بعد 15روز که خوب بود حالا 2 روزه مخصوصان ساعت 8 شب به بعد سرعت میاد تا 200 اخه 8 و 9 صبح 700 تاست :n28:فکر کنم تو اصفهان کمبود شدید پهنا باند دارن فکر کنم بعد یه تجربه کوتاه باید بریم یه جا دیگه اما اخه کجا:n17:
دوست عزیز نیا که پشیمون میشینقل قول:
یه زمانی های وب خوب بود
دوستان شما هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارید؟ ما توی پارس آنلاین خیلی مشکل داریم دو روز خوبه دو روز بد... میحوایم ISP عوض کنیم نمیدونیم کجا بریم...
توی ساعتای مختلف روز چجوریه؟
اگر نمیدونید تک کانکشن یعنی چی توی این تاپیک توضیحاتش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تست هاتون رو توی اون تاپیک هم بذارید خیلی خوب میشه...
امشب بدجور ترکیده یه سایت خارجی بزور باز می کنه
گندشون بزنن با این نتشون.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای منم خراب شد سرعت، سایت هیچی باز نمیشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
دقیقا همین مشکل رو من هم دارم توی تهران. امشب هم که فاجعه است. عملا اینترنت قطعه!!نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
ای بابا... همه میگفتن های وب که خوبه که...
این آقای وزیر عجب اینترنتی درست کرد برای ما...:n15:
بچه ها عیدی های وب به مشتریاش گوگل رو هم زورگی باز میکنه واقعان دم شون گرم افرین