لانچر ها نرم افزار APK هستن و مثل نرم افزار های معمولی نصبشون کنین ، وقتی دکمه هوم رو بزنین میپرسه با کدوم لانچر میخواین نشون بده...
Printable View
لانچر ها نرم افزار APK هستن و مثل نرم افزار های معمولی نصبشون کنین ، وقتی دکمه هوم رو بزنین میپرسه با کدوم لانچر میخواین نشون بده...
مصطفی باقیش در حد چند مگ هم بیشتر نیست:
برای RTL fix:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اون الباقی رو بیا یاهو برات بفرستم که کشتی ما رو:)
حامد این فایل دبلیو سی:31: هنوز داره ارور میده! و نصب نمیشه!نقل قول:
مزطفی اینو دانلود کن:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد من رو ورژن 7 امروز تلاش کردم...نشد.دوباره که رام رو نصبیدم و ریست کردم این بار روی اسم android مونده!(همین که اسم سونی اریکسون میره اسم اندرویید میاد!)این اسم اندرویید دیگه از کجا امد؟!
ضمن اینکه دفعه دومی که رفتم تو منو سی دبلیو ام...همه ایتمها به جای سبز، قرمز رنگ بودن!
مصطفی یکی گفته با همون CWM یه ریست فکتوری کن و دوباره رام رو نصب کن.شاید شد.
حامد منو ریکاوری هم دیگه نیومد.باز رفتم رو 2.1!!!
کدوم راه رو رفتی؟
عجب گیری افتاده توی نصب این رام ها.منو ریکاوری رو روی 2.1 نصب کن بعد با بک آپ که گرفتی برگرد به 2.3 .
دوستان سلام
تجربه x10 رو با بدبختی شروع کردم
رامش گاهی بالا میاد گاهی نه
2.1 هست
اپدیتم نمیشه میگه: هیچ نرم افزار برای گوشی شما موجود هنوز وجود ندارد
نکنه گوشیم تقلبی باشه؟
دوستان کسی میتونه کمکم کنه
از سمت خیابون پشت مسجد رفتم:دینقل قول:
مرد مومن کدوم راه نداره که:دی
مثل همیشه همه کارها رو کردم رفتم روی اسم این اشپزباشی:دی گیر کرد البته داشت یه پیشرفتهایی اولش میکرد به ظاهر ها اما هر چی صبر کردم دیگه ردش نکرد....رفتم تو منو سی دبلیو ام که دوباره رام رو بریزم...ایتم ها دیگه همه قرمز بودن
رام رو با این حال ریختم و ریست که کردم بعد اسم سونی اریکسون دیگه اسم اندرویید امد و هیچی دیگه اثر نکرد و گفتم که دیگه دوباره 2.1 فلش کردم///
تو تا حالا اسم اندرویید رو دیده بودی؟ به این میگن سفر به اغماق نا شناخته ی اکس 10:8:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
برای اپدیت از برنامه اپدیت سرویس استفاده کن...مشکلت حل میشهنقل قول:
اپدیتش 148 مگه
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
راستی رو ورژن 7 رو امروز همش دارم امتحان میکنم هاااااا