این ایکس ویژن مگه تولید داخل نیست؟
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
دوستان الان برای خرید کدوم مدل ها تایید میشه؟
مخصوصا از لحاظ ضبط شبکه ها
Printable View
این ایکس ویژن مگه تولید داخل نیست؟
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
دوستان الان برای خرید کدوم مدل ها تایید میشه؟
مخصوصا از لحاظ ضبط شبکه ها
آخه گفتی هر کسی امکانات میخواد سراغ ایکس ویژن نره میخواستم بگم از نظر من که با مشتریای زیادی در ارتباط بودم کسانیکه امکانات رو با یه قیمت منطقی و مناسب میخوان میان سراغ xvision .نقل قول:
مدلهای 131 و 333 ایکس ویژن دو تا از dvbt های خوب و پر فروش بازار بودن و من خودم تا اینارو میاوردم تموم میشد و اکثرا" مشتری هام برای بار چندم میومدن و چون راضی بودن واسه اقوامشون تهیه میکردن . در مورد مدلهای خیلییی قدیمی تر 101 و 121 باهات موافقم و این دو تا یه مشکلاتی داشتن که توی 333 و 131 برطرف شد.
بهر حال ممنونم از نظرت :11:
بله مدلهای 201 و 343 گیرنده دیجیتال xvision به تازگی وارد بازار شده که البته هنوز نیومده ،اکثرشون فروش رفته و الآن خیلی کم و معدود توی بازاره . توصیه میکنم اگه کسی XVision میخواد تا اینها هم توی نمایندگیهاش تموم نشده سریع بخره.نقل قول:
آره هست . تولید ایرانه . در مورد مدل ها هم برای ضبط مدل های متفاوتی میشه پیشنهاد کرد . شما چقدر بودجه میخوای بزاری ؟نقل قول:
نه عزیز بردها مال کره است . اینجا پک میشه.نقل قول:
دوستمون درست میگن .ما یه دوستی داریم ایشون یکی از نزدیکان شون تو خط تولید ایکس ویژن کار می کنه میگه طرف تعریف کرده میگه قطعات از کره میاد اینجا پک میشه . البته روی بسته ی نهایی محصول ساخت ایران میخوره ولی ... البته یه چیزای دیگه ایی هم می گفت که اگر راست باشه اصولا روند ساخت این دستگاه و قیمت اون کلا زیر سواله .نقل قول:
اینجا لازم می دونم مطلبی رو ذکر کنم که شاید باید خیلی وقت قبل تو این بخش در موردش حداقل یک مختصر بحث میشد که خیلی ها قبل از خرید دستگاه دیجیتال از بعضی مسائل مربوط به این دستگاه مطلع باشن .
راستش رو بگم من یکی که به این سیستم دیجیتال اعتقاد خاصی ندارم. یعنی واسم جای سواله با وجود اینکه فن آوری روز دنیا به سمت سه بعدی و HD رفته چرا ما تازه رفتیم سراغ فن آوری ایی که سالهاست استفاه میشه و از یک مرحله جلوتر وارد این عرصه نشدیم ؟ حالا میگن تلویزیون ها باید این قابلیت رو داشته باشن جای خود ولی این کار( استفاده از ست تاپ باکس و ... ) هم نمی تونه پیشرفت چشم گیری محسوب بشه . به نظر من اگر ماهواره بومی داشتیم خیلی بهتر بود و پیشرفت مهم تری محسوب می شد . یعنی در هر جای ایران به راحتی میشد پوشش داشت . الان تو بعضی مناطق ایران علیرغم دیجیتال شدن هنوز به علت نبود یا ضعف سیگنال از تجهیزات ماهوراه ایی استفاده میشه که نشون میده خیلی هم این طرح موفق نبوده . من جای مهندسین و طراحان این طرح بودم این سیستم رو طوری طرح ریزی می کردم که حداقل مردم بی دردسر و راحت به کانال های تلویزیونی دسترسی داشته باشن طوری که چه تو بیابون چه تو خونه .یعنی به جای مبدل دیجیتال ----- ملی می ساختم . اینکه ما بیاییم هی بنویسم این دستگاه بد یا این دستگاه خوب هست در جای خودش ارزشمنده (گرچه همه شون در نهایت محصول کشور دوست و برادر چین هستن ) ولی خدا وکیلی به نظر من این سیستم اونقدری که تبلیغ میشه پیشرفت محسوب نمیشه . یعنی نقاط ضعف بسیار بزرگی داره که همه ی محسنات اش رو زیر سوال می بره . باز هم تاکید می کنم این نظر شخصی من هست و ممکنه دوستان باهاش موافق نباشن .
راستی دوستان من چند روز پیش متوجه شدم مارشال برای اردبیله!
نه این که سایتش marshal USA هست!
من گفتم شاید چینی ای چیزی باشه!!
اینم عکس تو سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر 100 تومن........................نقل قول:
خوب ست تاب باکس خودش یه نوع ریسیورهDVB-t که فرکانس کاریش و فاصله فرستنده و یه سری چیز های جزئیش با ماه--واره ----s فرق می کنهنقل قول:
اگه منظورتون اینه که چرا فرستنده رو روی ماه--واره سوار نمی کنن خوب دلیلش روشنه:
صدا و سیما این همه هزینه برای تغییر تجهیزات می کنه و کانال های دیجیتال رو روی حتی روی ماه--واره پخش نمی کنه تا مردم رو متقاعد کنه که از اون استفاده نکنند! حالا خودش بیاد ماه--واره رو بگذاره توی خونه های مردم!!
خوب اونوقت نقض غرض می شه و مردم . ماه--واره دار می شند و شما حساب کن اون یه عده ای هم که ندارند وقتی بیاد توی خونه هاشون همه نیازشون رو از بین این 16 کانال انتخاب نمی کنند!
با تشکر از اظهار نظر شما .ولی منظور من حذف ایستگاه های زمینی فرستنده و تعریف یک ماهواره اختصاصی برای ایران بود. لز لحاظ سخت افزاری خاص و مجزا از بقیه های فرستنده های ماهواره ایی بین المللی . ماهواره ایی که فقط شبکه های ملی ایران رو پوشش بده نه بقیه کشور ها رو . از لحاظ فنی چنین چیزی شدنی هست ولی خرج و دانش فنی بسیار بالایی نیاز داره که شاید تو ایران فعلا کسی به این مسائل فکر هم نکنه . شما تصور کن مردم ایران حاضر نیستن برن یک مودم ADSL بخرن واسه سرعت بالاتر اینترنتی که بهش نیاز دارن چطور این جماعت میخوان از آٔی پی تی وی استفاده کنن ؟ مگه با این طرح جدید کم مردم رفتن ----- ماهواره خریدن ؟ باز هم میگم این طرح اصولا طرح و فکر اساسی برای حل مشکل دریافت سیگنال در ایران نیست .نقل قول: