سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا اگه امکانش هست قیمت I8510 16 Gb رو بگو، سایر دوستان اگه از قیمتش اطلاعی دارید لطفا بگید.
با تشکر، مرسی، بای.
Printable View
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا اگه امکانش هست قیمت I8510 16 Gb رو بگو، سایر دوستان اگه از قیمتش اطلاعی دارید لطفا بگید.
با تشکر، مرسی، بای.
سلام نینجا
چقدر اختلاف داره مشهد
تهران
من همون روز از مشهد قیمت گرفتم 650 با گارانتینقل قول:
برند نوکیا:
N97:با گارانتی اصلی نوکیا:590 تومن.
بدون گارانتی:طبقات بالای علاءالدین:555 الی 560 تومن.
طبقه همکف علاءالدین:570 الی 580 تومن.
نینجا جان لطف میکنی N82 نوکیا رو هم به لیست قیمتهات اضافه کنی؟
آخه تغییر قیمت هم این مدت زیاد داشته...
ممنون میشم.
دوست عزیز 16 گیگ این گوشی خیلی کم گیر میاد.اگه هم باشه اکثرا دست دوم هستند که الکی یه دونه روش دستمال میکشن و تو نایلون میندازن و میگن کم کار کرده.نقل قول:
به هر حال تو پاساژ بزرگمهر بغل علاءالدین من یه بار یه دونه آکش رو دیدم ولی قیمتش بالا بود و ارزش نداشت بهش پرداخت کنی.میگفتند 560 تومن.
تو علاءالدی هم من دیدم ولی فکر کنم دست دوم بودند.
به هر حال نظر من اینه که یه دونه 8 گیگ گوشی رو بگیری و یه دونه مموری کارت 16 گیگ که قیمت توشیبا کلاس 2 حدود 45 الی 50 تومن هستش.که میشه 24 گیگ که برای خودش واقعا زیاده.
اینکه تو شهر شما گرونه ممکنه بخاطر این باشه که 3 یا 4 هفته پیش گوشی رو خریده اند و مجبورند با همون قیمت بفروشند تا ضرر نکنند.نقل قول:
اینم که تو تهران گرفتم جایی بود که کمترین قیمت میداد تو خود علاءالدین مغازه ای هست که همین n97 رو با گارانتی اصلی 680 تومن هم میگه.:27::27:
n82 یه ذره کم پیدا شده .دیگه کم کم جاش رو میده به n86 و n85 و ... .نقل قول:
اگه هم باشه قیمتش بین 290 الی 340 تومن متغییر هستش.
بابا منو هم تحویل بگیرید. بزارید یه بار با دست پر از این تاپیک بریم بیرون:31:نقل قول:
بچه ها گوشی Samsung I8000 Omnia II اومده تو ایران؟قیمتش چنده؟
اگه قیمت Samsung S8000 Jet دارین هم بدید ممنون میشم ازتون
سلام و خسته نباشی ninja3000sh، واقعا مرسی، ممنون که توضیح کاملی دادی.
سلام
قیمت nokia 6220 clasic چنده الان يعني 4/9/2009 چنده ؟
دبروز زنگ زدم نمایندگی اصلی اتصالات این قیمت رو داد( 329 تومن n79). منم امیدوارم به 290 برگرده.نقل قول:
حالا میخوام بدونم گرون میشه یا ارزون . چون الان یک 6233 دارم که اون رو هم باید بفروشم.
حالا موندم چیکار کنم . :19:
سلام
اگر ممکن هست قیمت بازار گوشی Nokia 1680 Classic رو میخاستم ....
ممنون