نقل قول:
[=arreh;5039265]نه دوست من سردرگم نكردي كه خيلي هم راهنمايي كردي.
ممنون
سلام . قابلی نداشت ، خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم :10::11:
نقل قول:
اما من خودم يه سرچي كردم چون قابليت فيلمبرداري برام مهمه كيفيت فيلمبرداري SX120 چيه؟ فكر كنم VGA باشه درسته؟
اما SX200 , SX210 قابليت HD دارند.
کیفیت VGA کیفیت پایینی نیست . تمام دوربین های فیلم برداری زیر 600 هزار تومان ما این کیفیت را دارند . اصلا بریدگی و افت کیفیت ندارند .
اما کیفیت HD . زمانی که تعداد پیکسل های ذخیره بر روی کارت حافظه دوربین به 720 پیکسل در یک اینچ برسد به کیفیت بالای HD به اصطلاح میرسند و اگه به 1080 برسه این پیکسل ها به کیفیت Full HD می رسه .
اما خوب این کیفیت بالا برابر میشه با اشغال حجم بالایی از حافظه دوربینتون میزان کمتری فیلم برداری میکنه . مثلا با حافظه 8 گیگ شما میتونید 40 دقیقه با کیفیت HD فیلم ذخیره کنید .
اگه شما ال سی دارید در منزل و یا لپ تاپی که کیفیت مانیتورش HD باشه میتونید از کیفیت اون استفاده کنید . در غیر اینصورت شاید فرقی از لحاظ کیفیت HD با VGA نداشته باشید .
من خودم با VGA دوربین sx120 کار کردم . فوق العاده بود . و همینطور HD دوربین sx200 اونم همینطور ، جزئیات هم میتونید ببینید و تفکیک کنید . :19:
اما این دو تا دوربین به جز قابلیت فیلم برداری که با هم تفاوت دارند در موارد دیگری هم تفاوت دارند . که شاید خیلی مهمتر از فیلم برداریشون باشه .
اگه شما به عکاسی در حالت ماکرو علاقه مندی باید sx200 بخری . حتی محدوده عمق میدان Sxx200 بیشتر از Sx120 است .
( خسته شدم از بس تایپ کردم وگرنه بیشتر توضیح میدادم . ):11::10:
نقل قول:
حالا چندتا سوال:
اولا كيفيت DV چيه؟ و چه تفاوتي با HD ميكنه؟
اینا بالا توضیح دادم .:11:
نقل قول:
دوما براي من كه فيلمبرداري و عكسبرداري ه دو مهمه ولي نه در حد حرفه اي شما از بين 200 و 210 و SX20 كدومو پيشنهاد مي كنيد و به چه علت؟
خوب پسر خوب معلومه اگه بتونم sx20 بخرم که حتما می خرمش .
از لحاظ رده بندی sx200 , sx210 جزء دوربین های نیمه حرفه ای ساده حساب میشند
اما sx20 در رده نیمه حرفه پیشرفته قرار داره . نویز عکاسی بسیار پایین . قابلیت زوم اپتیکال فیلم برداری ( که البته sx210 هم داره ) قابلیت نصب فلش حرفه ایی . زوم اپتیکال 20X و .... کلا بخر و حالش را ببر در صورتی که با اندازه اش و وزنش مشکلی نداشته باشی :11::10:
نقل قول:
سوما: اين دوربينها همه عكسبرداري هستند و فيلمبرداري قابليت اضافه هست با اين تفاسير حافظه جانبي چقدر دارن يا بهتره بگم تا چند گيگ تو بازار ميشه براش خريد؟
این دوربین های تا 32 گیگا بایت حافظه ساپورت میکنند
خواهش میکنم قابلی نداشت سوالی داشتی ما در خدمتیم :11::11::11: