اینجا کسایی که مودمشون در حالت PPPoE هست و در ساعات شبانه دانلود میکنند آیا تجربه ای نظیر کم شدن حجم و... داشته اند یا خیر ؟؟؟
Printable View
اینجا کسایی که مودمشون در حالت PPPoE هست و در ساعات شبانه دانلود میکنند آیا تجربه ای نظیر کم شدن حجم و... داشته اند یا خیر ؟؟؟
بله داشته ام:n02:نقل قول:
یه بار از من ۳.۸ گیگ کم کرد!
صبح پاشدم رفتم تو پنل دیدنم زده مثلا از ۱۰ شب تا ۹ صبح ۳.۸ گیگ استفاده کردی
که من ساعت دانلودم از ۲ تا ۷ هست مودم خودش چک هم کردم دیدم درست هست
اما خوب حوصله پیگیری هم نداشتم دیگه که درستش کنم
قعلا هم دیگه پیش نیومده!
اگه یه دونه از این پریزهای تایمی بگیری بزنی پشت مودم که مثلا ۱:۵۵ مودم خاموش روشن بشه
یه بارم ۶:۵۵ مودم خاموش روشن بشه
اینجوری دیگه امکان نداره کم بشه
۵۰-۶۰ تومن هزینت هست
سلام:n16:
سرعت دانلود روزانه و شبانه ی رایگانش چجوریاس این عین شاتل ک محدود نمیکنن و در کل خوبه ارزش داره یا نه ؟
چون من شبانه واسم خیلی مهمه
ممنون:n12:
دو سه صفحه قبل رو بخونید ! :n24:نقل قول:
۱ مگ نامحدود مرکز فرشچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تعرفه هاش ی گزینش هس : DP 1024 3G NF
ولی چرا وقتی میخوام فرم سفارش رو پرکنم بین گزینه هاش همچین اسمی نیس؟؟؟؟:n27::n27:
و ی سوال دیگه
چرا 128 5 گیگ هم قیمت همونیه ک اون بالا گفتم ؟
ی سوال دیگه هم بپرسم دیگه نمیپرسم:n02:
اینکه واسه بالای 128 چ مدرکی باید ببرم بهم بدن ؟ مثلن کارت دانشجویی یا چیزی میشه؟
تلفنی ثبت نام کنید ، مدرک هم هیچی نمیخواد جز شماره ملی صاحب خط !نقل قول:
ولی نوشته که :
بر اساس بخشنامه سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه سرویس های بالاتر از 128 Kbps به مشترکین خانگی مقدور نمی باشد.
ممنون ک جواب میدید
نمیخواد دوست عزیز خیالت راحتنقل قول:
اگه تهرانی نمیتونی ۱ مگ ۳ گیگ بگیری چون میگن برای شهرستانهنقل قول:
من خودم ثبت نام کردم ۳ تا خطمو ، حتی ۱ خطم به اسم خودمم نبود ! هیچی ( هیچی به معنای واقعی ! ) ازم نخواستن فقط گفتن اسم و کد ملی بده که مثلا واسه اون خطم که واسه خودم نبود کد ملی هم نخواستن !!
فقط پولو میریزی و وصل میشه ، نه مدرکی میخواد نه کپی و نه هیچ چیز کتبی دیگه !
در ضمن در مورد سرعت دانلود شبانه هم گفته بودم چند صفحه قبل ، دانلود شبانه سرعت محدود میشه به ۱۹۰ ( همیشه همینه و اینجوری نیست که مثلا اولش بالا باشه بعد بشه این )
Sent from my iPhone using Tapatalk