[QUOTE=zadis;2877381]یکی اش PCI E 8X و دیگریش PCI E 16X هست.نقل قول:
چون برای ساخت مین بردت از دو تا چیپ برای این رابط استفاده شده.
Printable View
[QUOTE=zadis;2877381]یکی اش PCI E 8X و دیگریش PCI E 16X هست.نقل قول:
چون برای ساخت مین بردت از دو تا چیپ برای این رابط استفاده شده.
[QUOTE=zadis;2877381][QUOTE=mhaf;2877484]نقل قول:البته هر دو اسلات 16x هستندنقل قول:
PCI Slots: 3
PCI Express X1 Slots: 1
PCI Express X16 Slots: 2
کد:http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=2466274&sku=A455-1094
فقط یکی از اسلاتهای PCI-Express می تونه توسط Northbridge کنترل بشه (اسلات آبی) و دومی که Universal PCI-Express هست توسط Southbridge کنترل میشه (اسلات سیاه)نقل قول:
مادربورد شما از Crossfire پشتیبانی نمی کنه.
خب منظور منم از این سوال همین بود، یه خورده جزئی تر راهنمایی کنید که موقع خرید بهش دقت کنیم (من احتمالا تا آخر شهریور یه 4870 بگیرم، الکی نپرسیدم :31:)نقل قول:
به نظر من فقط Nvidia
9800gtx
9800gt
8800gx
8800gt
اینها حرف ندارن!
دوستان براي خريد كارت گرافيك مهمترين چيزها چيه كه بايد در اولويت قرار بگيرن چيه ؟؟؟
با 85 تومن چه كارت گرافيكي با چه مشخصاتي ميشه خريد؟؟؟ نوع كاربري مهم نيست!!
با سلام و عرض خسته نباشید بر دوستان محترم این تاپیک :
:8:-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_:8:
1-چگونه می توان میزان سرعت فن کارت گرافیکی را کم و زیاد کرد؟
:5:
2-درجه حرارت کارت گرافیکی را چگونه می توان تست کرد؟(همینطور درجه حرارت مادربرد و هارد کامپیوتر)
3-درجعبه های کارت های جدید RADEON HD آداپتوری برای تبدیل dvi به hdmi وجود دارد . و همانطور که میدانید hdmi تلفیقی از صدا وتصویر است که برای دیدن blu-ray یا hd dvd به tv که این قابلیت را داشته باشد وصل می گردد.
حال سوال اینجاست که چرا در بعضی مدلها ، کارت گرافیکی پورتی دارد که به خروجی داخلی s/pdif (مربوط به صدا)
مادربرد برای رساندن صدا به hdmi وصل می گردد.لذا درجعبه آن هم این کابل وجود دارد.در بعضی دیگر این کابل موجود نیست و به گفته یکی از دوستان خود کارت هم جایی برای آن ندارد.در اینگونه کارت ها وضع صدا به چه صورت است؟
(سوال سوم را قبلا درهمین تاپیک مطرح کرده بودم و بی جواب ماندوالبته فقط به منظور دریافت اطلاعات دراین زمینه آن را مطرح کردم)
شادوسرزنده باشید
اتفاقا حرف دارن !! 8800gt و 8800gtx رو که خدا بیامرزه ، از رده خارج شدن !!:37:نقل قول:
9800gt هنوز نیومده .بیاد هم فکر نکنم آش دهن سوزی بشه !!:13:
9800gtx قدرتش از 4850 کمتره ولی قیمتش بیشتره !!!:21:
1) حافظه و مموری ، 2) پرفرمنس 3) قدرت 4) خنک بودن 5) ساپورت شدن توسط مادربرد .و ...نقل قول:
با 85 تومن میتونی یه کارت 8600GT با حافظه DDR3 بخری . مموری اون هم 256 هست.
1-پردازنده گرافیکی(مدل های مختلف از Nvidia یا ATI) مثلا سری 9 انویدیا یا سری 4000 ای تی آینقل قول:
2- فرکانس پردازنده(مگا هرتز)
3-فرکانس حافظه(مگا هرتز)
4-مقدار حافظه(مگا بایت گیگا بایت)
5-نوع حافظه(DDR2-DDr3-GDDR3..)
6-نوع رابط حافظه(بیت)
7-فرکانس سایه زنی(مگا هرتز)
8-نوع گذرگاه(PCI e1-PCI e2-AGP)
9-سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال(مگا هرتز)
10-سیستم خنک کننده
11-سازگاری با سایر قطعات (مخصوصا مادربرد)
و در آخر برند هم مهم هست
Club 8600GT
:11: