سلام.اگه ميشه يه گوشيه خوب كه قيمتش حدوده 300 تومن يا يه مقدار كمتر يا بيشتر باشه بهم معرفي كنين
Printable View
سلام.اگه ميشه يه گوشيه خوب كه قيمتش حدوده 300 تومن يا يه مقدار كمتر يا بيشتر باشه بهم معرفي كنين
دوست عزیز این جا جاش نیست. به تاپیک مشاوره ی خرید گوشی مراجعه کنید.:27:نقل قول:
به این سوال احمقانه ی ما کسی جواب نداد؟؟؟؟؟:20:نقل قول:
n81 385000نقل قول:
5700 265000
5610 280000
اگه میخوای بخری که حتما سیاهشو بگیرنقل قول:
اگه هم میخوای بدونی که قرمزش چه مشکلاتی داره صفحات قبل رو بخون
سلام دوست عزیزنقل قول:
صدابرداریش خوبه
فیلمبرداریش هم خوبه ولی نه در حد بهترین همین الان مثلا گوشی 5610 خیلی بهتر از این فیلم میگیره
چرخونکش هم مورد داره دوست عزیز شما خودت توی خیلی صفحات قبل گفتی اینو :46: چون من کل تایپیکو خوندم تقریبا
من خودم امروز دستم بود ماله رفیقمم پایینش یه نمه لقه
حدود 1 میلیمتر
من بهت این گوشی ها رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
1- ن81
موزیکش عااالی
دوربین 2 تقریبا شبیه همین 5700
سرعتش هم بالا
2- 5610
موزیک خوب
دوربین خوب + فیلمبرداری خوب 480*640
سرعتش هم چون جاواس خوبه
ولی اولین پیشنهاد من نوکیا ن81 هست و پول بزار اونو بگیر خیالت راحت
تاییدنقل قول:
نقل قول:
من چندتایی دیدم شده
دوست عزیز نمیشه از این ابتکارات انجام دادنقل قول:
با سلام..میخواستم بدونم کسی از دوستان از این کیت های دو سیم کارت استفاده کرده؟؟من شنیدم 2نمونه وجود داره..میخواستم بدونم روی گوشی 5700 کدام مدل ان جواب میدهد..و قیمت ان چند هست..و اینکه وقتی استفاده میکنیم..میشه همزمان از دو سیم کارت استفاده کرد..یا اینکه باید یکی از سیم کارت ها خاموش باشه!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=salarnight;2357361]اگه میخوای بخری که حتما سیاهشو بگیر
اگه هم میخوای بدونی که قرمزش چه مشکلاتی داره صفحات قبل رو بخون
سلام دوست عزیز
صدابرداریش خوبه
فیلمبرداریش هم خوبه ولی نه در حد بهترین همین الان مثلا گوشی 5610 خیلی بهتر از این فیلم میگیره
چرخونکش هم مورد داره دوست عزیز شما خودت توی خیلی صفحات قبل گفتی اینو :46: چون من کل تایپیکو خوندم تقریبا
من خودم امروز دستم بود ماله رفیقمم پایینش یه نمه لقه
حدود 1 میلیمتر
منظور من فقط بین 2 مگاپیکسلیها بود نه در مقایسه با 3 مگی ها!!!در مورد اون لقی 1 میلی متری هم از روز اول وجود داره و طبیعی هستش و قبلا خیلی براش بحث شده!5700 در مقایسه با قیمتش خوبه!:11::11::46:
آقا ما یکی از این گوشیا تو خونه داریم
قرمزش هستش
انقدر دست مالی شده که قرمزیاش دیگه معلوم نیست و سیاه شده
چی کارش میشه کرد؟
با چی تمیزش کنیم؟
سلام
بچه ها صداي يكي از هندزفري هام(گوشي سمت چپ كه سيمش كوتاهتره)كم شده براي شما همچين مشكلي پيش نيومده؟؟