از مکس نتی ها کسی نیست جواب من رو بده ؟
این vip هر شب چقدر دانلود میکنه ؟
لیمیت نداره ؟
جریان اون 2 گیگ در شب که تو سایتش نوشته چیه ؟
Printable View
از مکس نتی ها کسی نیست جواب من رو بده ؟
این vip هر شب چقدر دانلود میکنه ؟
لیمیت نداره ؟
جریان اون 2 گیگ در شب که تو سایتش نوشته چیه ؟
چند تا وی آی پی هست کدوم رو میگید؟؟نقل قول:
اگه منظورتون vıp 4 مگ هستش سرویس بدی نیس و حدود 500 (بسته به کیفیت خطتت و مرکز و.) دان میتونی بکنی محدودیت دانلود شبانه نداره سرعت شب و روز هم تقریبا یکیه
فقط قیمتش مهمه که بالای 100 میافته 3 ماهش با 14 گیگ
دیگه فکر کنم چاره ای نیست مجبور مبگیرمنقل قول:
دقیقا 120 تومن میشه
ولی 3 ماهه بودنش خطرناکه میترسم برم بعد یک ماه جریان مخابرات پیش بیاد
نه اینا دبه ندارن فقط قیمتشون گرونه عوضش شبا پدرشو دربیارنقل قول:
فرشید امشب کاری رو که میگم بکن ببین چقدر میتونی دانلود کنی :
قبل از تایم شبانه بذار دانلود کنه ( 30-40 ثانیه قبل ) تو تایم شبانه اصلا مودمت رو خاموش روشن نکن !!
اگه درست پیش بره سرعتت اصلا لیمیت نمیشه:n05:
سلام
مدتی بود دانلود شبانه نداشتم قبلا سرعتم شبا رو 400 بود ولی الان سه روزه میزارم این وضعیت منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگفتم محدود بشه حداقل 3 گیگو میتونم بردارم ولی امشب فقط 800 مگ :n23:
سرعت شما چطوره؟
خیلی ممنون ولی دیگه الان چرا این راه حل رو گفتی ؟نقل قول:
نمیبینی دیگه فحش نمیدم به مخابرات ؟ :n02:
چند روز پیش رفتم جمع آوی کردم محدود مخابرات رو
الان فقط نامحدود مخابرات رو دارم
موندم بین آسیاتک و مکس نت
پینگ اصلا برا مهم نیست بازی هم فقط آفلاین بازی می کنم فقط و فقط حجم روزانه + دانلود شبانه برام مهمه
آسیاتک 10 گیگ حجم میده 40 تومن
مکس 4 گیگ میده 40 تومن ولی دانود شبانه مکس بدون لیمیت میشه برعکس آسیاتنک که مثل اینکه محدود میکنه شبانه رو
نقل قول:
قبلا هم گفته بودم !! :دی
بین مکس و آسیاشت هم من به نظرم مکس بهتره !! آسیاشت هم دانلود منصفانه داره
آخه 10 گیگ روزانه دارهنقل قول:
مکس خیلی کمه روزانش 4.5 گیگ نا انصافیه برای 40 تومن
آسیاتگ اگر 4 گیگ تو حالت منصفانه دانلود کنه هر شب من راضیم ولی کمتر از اون قابل قبول نیست :n02:
کیفیت آسیاشت تازگی ها خوبه !! من یکی از دوستام داشت !! پینگ خارجش خوب بود !! داخل هم خوب بود !! سرعتشم که زیاده ولی دانلود شبانه فکر کنم دیگه 4 گیگ رو بده :n02:نقل قول:
با این اوصاف مکس رو وللش !! 4 گیگ برا یه ماه خیلی کمه !! من 10 روزه تموم میکنم این حجم رو !!
تو پست بالاتر گفتم چیکار کنی که سرعتت بره بالا و زیاد دانلود کنینقل قول:
این روشو تست کردم 40 ثانیه قبل گذاشتم ولی تاثیری نداشت. غیر مشکل سرعت مثل اینکه قطعی هم هست چون بعضی از لینک ها ارور میدن.نقل قول:
راه حل دیگه ای هست تست کنم؟ رنچ آی پی رو لیمیت تاثیری نداره؟
جواب میده !! :دینقل قول:
تنها راهی که جواب نمیده اینه که تایم رایگاه یه بار DC بشی تا محدودیت رو خطت اعمال بشه !! البته دان نکنی هم اعمال میشه
========
همین الان : سرویس 1 مگابیت :
برای سومین بار هم تست کردم ولی بازم نشد. اولش سرعت خوبه پنج دقیقه بعد یه دفعه سرعت افت میکنه.نقل قول:
بدجوری اعصابم به هم ریخته. نامحدود سرعتم از این بهتر بود. 2 روز از سرویسم مونده به 256 یک مگ تمدید میکنم شاید درست شد
امشب:
نمیدونم والا !!نقل قول:
رنج IP تو چنده ؟
گیت وی چی؟
سلام
از اول رمضان محدودیت مال من کلا برداشته شده. شب و روز قطع و وصل بودنش فرق نکرده :n02: دیده زیاد ناراحت نمیشم گفته عجب بچه خوبیه محدودیتم رو برداشته :n19: تو یه ساعت با سرویس یک مگ حدود 1.5 دانلود میکنم.دانلود هام هم تموم شد گذاشتم شبانه رو کنار حال کنه مخابرات :n02:
آی پی الان رو 5.223.66.244 ولی شب رو 2 بود. خیلی کم انتفاق میافته 5 بگیرهنقل قول:
گیت وی : 172.20.1.239
DNS رو دست نزدم اونکه تاثیری نداره؟ رو چند تنظیم کنم؟
احتمالا برای اینکه شب IP ـت میره روی 2 اینجوری میشهنقل قول:
از بعد عید که مخابرات اکانتینگ رو عوض کرد مال من اصلا آی پی 2 نمیگیره !! همش 5 میگیره !!
DNS رو من گذاشتم رو اتومات !!
شبانه امشب
<<FanoosTalaei>><<Htc Explorer>>
ما شالله به پشت کار .خسته نمیشی داداش از این روش های فضایی.کلا موندم چی رو میخای ثابت کنی.سه نفر امتحان کردیم نشد.نقل قول:
بیا و خوبی کن !!نقل قول:
:|
قرار نیس برا شما کارنکرده برای کس دیگه ای هم کار نکنه
برا سه نفر کار نکرده ولی N نفر دارن از همین راه استفاده میکنن
Sent from my Explorer using Tapatalk
میگم راهی واسه این پینگ آشغال مخابرات ندارین؟
میگم راهی واسه این پینگ آشغال مخابرات ندارین؟
پینگای من با آی پی 5 که اینجوریه : اگه کمتر از اینا بخوای باید از وی پی ان های کاهش پینگ استفاده بکنی:n02:نقل قول:
سرعت دانلود 2 مگ برنزی مکس نت چنده؟
من هرچی تو این فروم میگم جیک ثانیه محدود میکنن این همه تبعیض:n02: قبل این منم همین طور دان میکردمنقل قول:
مخابراته دیگه دو سه روز محدود میکنه بعدش بیخیال میشه
واسه سرعت های بالای 512 اینطوریه
بچه ها کسی میدونه سرویس دیسکاوری 2mb مکس نت شبا با چه سرعتی دانلود میکنه ؟
9 الی 10 گیگ جمعه هام 12-13 گیگنقل قول:
محدودیت هم نداره
البته شرمنده خیلی دیر جواب دادم
اینم تست نصف شب :n01:
دوستانی که از این روش تونستن نتیجه بگیرن اعلام کنید .نقل قول:
چند صفحه آخر تاپیک رو میخوندم مثل اینکه مشکل عمومیه.
چند شبی هست تایم رایگان سرعت من روی 60 کیلوبایت در ثانیه محدود میشه در حالیکه سرویس 10 مگ هست و روزا به خوبی 10 مگ رو میده.
کسی اطلاعای داره این مشکل موقتیه یا قراره دائمی باشه؟
سلام دوستان
من هم از 2020 برا اینترنت استفاده میکنم
اما سرعت دانلود شبانه (ساعت رایگان دانلود) خیلی پایینه!!! برا شما هم اینطوره؟
من دیشب بین 300 الی 500 (بسته به سرور داخلی یا خارجی )سرعت دانلودم بود سرویس تا 10 مگنقل قول:
سرویس ۱۰ مگ سرور داخل
همین سرویس با سرور خارجی
کلا سرویس مخابرات فقط به درد دانلود میخوره اگر شبانه سرعت محدود نباشه به هیچ عنوان کیفیت لازم برای وبگردی رو نداره.
دوستان عزیز کسی هست از شاتل تازگی ها سرویس بگیره ؟؟؟
طرح هاش خوبه
جشنواره تا آخر تیر داره
فروش اينترنت مخابرات در ۶ استان متوقف شد
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از توقف فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران در ۶ استان کشور به دلیل کیفیت نامطلوب این خدمات خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا داداش زاده، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي اعلام کرد: وضعيت پهناي باند اينترنت مصرفي از سوي شركتهاي مخابرات استاني در ۶ استان آذربايجان شرقي، اصفهان، خراسان رضوي، كرمان، مركزي و همدان براساس شاخصهاي تكليفي در الحاقيه پروانه مخابرات، در وضعيت نامطلوب است.
وی گفت: مطابق بازرسيها و ارزيابيهاي به عمل آمده از وضعيت پهناي باند تامين و عرضه شده از سوي شركتهاي مخابرات استاني، وضعيت نامطلوب پهناي باند اينترنت در اين استانها، باعث كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتركان شده است.
داداشزاده افزود: در اين مورد تذكر و اخطاريههاي لازم براي افزايش پهناي باند و توقف فروش سرويس به مشتريان جديد تا زمان ارتقاء پهناي باند داده شده و به منظور جلوگيري از ضرر و زيان مشتركان، پيگيريهاي لازم براي ارتقاء پهناي باند و كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران در حال انجام است.
وي با اشاره به اينكه جذب مشترک جديد در اين وضعيت باعث كمفروشي ميشود، تصريح كرد: ادارات كل سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي در مناطق ۹ گانه بر فرايند توقف فروش در اين ۶ استان نظارت داشته و درصورت فروش از سوي شركتهاي مخابرات استاني، ضمن اعمال مقررات مطابق با پروانه اعطايي، پرونده كمفروشي تشكيل و به سازمان تعزيرات حكومتي ارجاع ميشود.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري اظهار كرد: شركت مخابرات ايران باید پس از رفع مشكلات و ايجاد شرايط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جديد اقدام كند.
ممنون.نقل قول:
جوابیه مخابرات هم حرص آور و جالب هست.
تا موقعی که مردم ما عرضه نداشته باشن حقشون رو بگیرن همیه که هستنقل قول:
تا حالا 20 نفر اومدن گفتن تو رایگان سرعت ما به 64 محدود میشه ولی اقدامی نمی کنند
اگر همه اونایی که حقشون خرده میشه یه اقدامی مثل جمع آوری و ... بکنند وضعیت این نمیشه
مخابرات میبینه حق مردم رو میخوره بدون اینکه درآمدش کم بشه ....
دوستان هیشکی دانلود نکنه
من با اینکه دانلود شبانه هستش اما 400 مگ حجمم همین الان تموم شد
این ...شرف ها واقعا دارن دزدی میکنن
من که از دفعه ی دیگه تمدید نمیکنم دیگه
متن شکایت به شرکت مخابرات جمهوری اسلامی ایران (حالا رسیدگی بشه نشه )
محتوای مخفی: شکایت