بلهنقل قول:
حتی اگر 128 بگیرید می تونید بگید بزارن بالاترین سرعت .... هرچقدر تو روز سرعت بالاتر باشه برای خودشون بهتره چون کاربران حجم بیشتری مصرف می کنن
ولی شبانه می شه همون طرحی که گرفتید
Printable View
بلهنقل قول:
حتی اگر 128 بگیرید می تونید بگید بزارن بالاترین سرعت .... هرچقدر تو روز سرعت بالاتر باشه برای خودشون بهتره چون کاربران حجم بیشتری مصرف می کنن
ولی شبانه می شه همون طرحی که گرفتید
یعنی این خط ما که تا 20مگ کشش داره و شبا هم سرعتش محدود نمیشه اگه بهشون بگیم میزارن رو 20مگ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
یعنی این خط ما که تا 20مگ کشش داره و شبا هم سرعتش محدود نمیشه اگه بهشون بگیم میزارن رو 20مگ؟نقل قول:
بالاتر از 12مگ به هیج وجه نمیبندن.نقل قول:
البته امکانشم هست که تجهیزاتشون نتونه ساپورت کنه مثل عصر انتقال که بیشتر مراکز از 12 مگ یا 8 مگ بالاتر نمی ره :n09:نقل قول:
سلام من یک مشکلی دارم
قبلا اینترنت دانلود منجر تعداد کانکشن هاش روی ۸ بود و بالاترین سرعتی که دانلود می کردم ۸۰۰و بیشتر مواقع بالای ۷۰۰ بود الان وقتی تعداد کانکشن ها روی ۸ هست سرعت زیر ۱۶۰ و وقتی ۳۲ هست روی ۵۰۰ و خورده ای. حالا من چیکار کنم بگم کارشناس بیاد یا نه.خطم خوبه نویزش روی ۸ است و دیشب که زنگ زدم به پشتیبانی می گفت همه چی خوبه خودش مونده بود چیکار کنه اخرش گفت می گم کارشناس بیاد حالا چیکار کنم
Sent from my K017 using Tapatalk
چرا اتفاقا میکشه دیگه از تجهیزات مخابرات که قدیمی تر نیست مخابرات ارزونترین تجهیزاتو داره دان استریم 20مگ هم داشتم ازشنقل قول:
شرکتایی مثل آسیاتک و پارس آنلاین و شاتل گرون ترین تجهیزات و گرونترین اکانتینگ جهت محدود سازی رو دارن
در ارتباط با طرح های نامحدودشون چی ؟نقل قول:
به کدوم یکی از طرح های نامحدودش اعتماد بیشتری هستش ؟ ( نقره ای خوبه ؟ )
آقا واسه بازی می خوایم نه حوصله اتمام حجم دارم نه افت سرعت ، هر طرحی باشه ، باشه ، سرعتش زیر 25KBps نیاد راضیم :n34:
کلا بدرد بازی نمیخورهنقل قول:
والا من چند بار به صدای مشتری و قسمت پشتیبانی زنگ زدم ولی میگفتن که اگه بخوای سرعت آپ استریمت بره بالا ، باید دان استریمتو از 12 مگ بیاریم پایین تر!!!!!! میگفتن که آپ استریم 1 مگ ، فقط با دان استریم 6 مگ ممکنه و دان استریم بالای 6 مگو ، نمیتونیم رو 1 مگ ببندیم!!!!!!!نقل قول:
چرا اگه بخوان میشه استریم ها عددن که وارد میکنن هیچ چیز خاصی نداره که بگیم رو آپ استریم 1مگ باید دان استریم زیر 6مگ باشهنقل قول:
نمونش خط خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون در این مورد توضیح دادن.... بالاتر از 12 نمیبندننقل قول:
شبانت هم که محدود نیست :n10:
نه نامحدود همون چیزی که خریدی هستنقل قول:
کلا نامحدوداش خوب نیست
درست میگی و اینا رو راحت میشه عوض کرد ؛ منتها به من میگفتن که آپشنای سرویساشون اینجوریه و جور دیگه ای واسشون تعریف نکردن فعلن!!!!!!نقل قول:
حالا بازم میزنگم ببینم میبرن بالا یا نه...
خوب نیست منظورتون اینه که واسه دانلود خوب نیست ؟نقل قول:
کلا اصلا دانلود ندارم . نهایتش یه آپدیت ویندوز یا آپدیت خود بازی . به همون سرعت خودش واسه اینکارا راضی هستیم و واسم اهمیتی نداره مثل سایر کاربرا تا 12 مگ هم بکشه .
چون خیلی خیلی کم شوتر بازی می کنم ، پینگ خیلی پایین هم احتیاج ندارم ( WoT بازی می کنم که پینگ فعلیم با مخابرات 170 هستش. حال تا 250 هم برسه باز هم میشه تقریبا خوب بازی کرد )
خلاصش جهنم ضرر ! :n02: احتمالا 1Mbps بخوام بگیرم ، دیگه میشه انتظار داشت که حداقل سرعت 25KBps رو ، حتی زمانی که حجم تعیین شده توسط خودش در روز تموم شده باشه ، رو دریافت کنم ؟ ( بی خیال حداکثر سرعت ! )
دوستان عزیز این سرویس ها، از اعتبار سیمکارت و یا حجم کم میکنن؟ یا کلا رایگان هستن؟؟
سرویسهای پیامکی
ارسال پیامک در صورت تایید پرداخت آنلاین
ارسال پیامک در صورت فعالسازی سرویس جدید
ارسال پیامک در صورت ورود به پنل
ارسال پیامک در صورت ورود ناموفق
نقل قول:
من تاحالا نامحدود نداشتم ولی هرکی که گرفته راضی نبوده .... می گفتن سرعت خیلی پایینه
رایگان هستن ! دیگه اینجوریام نیست sms بفرستن از حجم کم کنن !نقل قول:
بدردت نمیخوره بیشتر بدرد دانلود(اونم با idm) میخوره چون سرعت تک کانکشنش افتضاحهنقل قول:
یه طرح الان توی سایته که اسمش 100 هست، 100 گیگ 100 روز و 100% تخفیف !
کسی در این باره اطلاعاتی داره؟
ممنون کجا میتونم اینو تنظیم کنم؟نقل قول:
خواهش میکنم...نقل قول:
باید بری بخش advanced و بعد network tools رو بزنی و اوجا فقط تیک adsl2+ رو بزنی. ( البته هر مودمی فرق میکنه ولی معمولا همین مسیر )
چند تا می خوای ؟نقل قول:
یکی میخوام اعتبارش تا اخر شهریور باشه ترجیحانقل قول:
سلام کچاستنقل قول:
لطفا لینک بده
رفتم تو Advanced تب ADSL و ADSL Mode رو گذاشتم رو ADSL2+نقل قول:
نتیجه شد این:
فقط بعد اینکار همین صفحه اصلی رفرش میشه همینطوری و Max Rate تغییر میکنه... فک میکنم تغییر خاصی نکرد
پین دونه ای چنده؟نقل قول:
- - - Updated - - -
پین دونه ای چنده؟نقل قول:
سلام دوستان
من از کاربرای قدیمی هستم و تا حالااز بیشتر isp ها سرویس گرفتم. اما شرکت آسیاتک واقعا توی ثبت نام های جدیدش تخلف آشکار انجام میده
از دو هفته پیش که ثبت نام کردم تا حالا هنوزنتم وصل نشده. پشتیبانی شرکت مشکل رو در محدودیت پورت موجود در مرکز مخابراتی عنوان میکنه. این در صورتی هست که خودم قبل از ثبت نام طی تماسی که با شرکت داشتم خطم رو چک کردن و گفتن مشکل و محدودیتی برای ثبت نام وجود نداره.همین الان خط واحد بالا رو که توی سایت چک میکنم مینویسه محدودیتی نیست.اما با گذشت دو هفته پشتیبانی به من میگه شما وارد "لیست انتظار" شدید.
برای پیگیری یه تماسی گرفتم که برای اثبات حرف خودم اون رو اینجا قرار دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از تماس فوق با یک شماره دیگه برای بررسی امکان برقراری سرویس برای واحد بالا ی خودمون تماس گرفتم که جواب دادن امکانش هیت و طی 5 روز سرویس شما برقرار خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما خودتون رو بزارید جای من : تماس میگیرین بهتون میگن محدودیتی نداریم بعد ثبت نام میکنید به مدت دو هفته و بیشتر معطل میشید و تنها کاری که براتون انجام میدن وارد کردن اسمتون تو لیست کذایی انتظار هستش. حق با کی هستش اینجا ؟
دو سه بار هم تو 195 شکایت کردم هیچ جوابی نگرفتم
بچه های آسیاتکی خط مارو بررسی کنند ببینم برم سمته کدام ISP بهتر است ؟ :n16:
سلام
دوستان کوپن تخفیف ثبتنام آسیاتک چنده؟کسی داره؟
کیفیت خطتتون عالیهنقل قول:
تا 20 مگ به راحتی میکشه.
- - - Updated - - -
کیفیت خطتتون عالیهنقل قول:
تا 20 مگ به راحتی میکشه.
تا 18 مگ رو بدون قطعی میکشه عین هلونقل قول:
بری سمت پارس یا شاتل از همه بهتره
آخه اینا شبانه ندارند :(نقل قول:
بنظرت اگه بیام سمته اسیاتک با این اوضاع شبانه چقدر گبرم میاد ؟ :n02:
والا اسیاتک بودم شبانه شانسی هست کاملا واسه اکثر کاربرا محدود رو 300 تا 400هه واسه بعضیا هم داخلی تا 1.2 مگ میده ولی خارجی کلا 260 تاستنقل قول:
بنظرم برو شاتل اگه شبانه میخوای
فقط 300 کیلوبیت رفت روش و تغییر آنچنانی نکرد ؛ حالا اگه دیدی مشکل پیدا کرده و پرش لینک داری ، تغییرش بده به G.Dmtنقل قول:
کوپن اسیاتک دارم 100 هزارتومانی فقط امروز وقت داره واسه ثبت نام .بالا 50 کمتر 80 میدم .
یکی مثل این روی یه بسته آموزشی بود خود بسته آموزشی 20تومن بود یکی از همین بن ها روش بود به ارزش 100 تومن!!! اما فقط موقع ثبت نام میشه ازش استفاده کرد و فقط هم 4 گیگ میده با ساعت 6:20 تا 8 رایگاننقل قول:
خودتون قضاوت کنید ارزش این کوپن چقدره!!
به درد کسی میخوره که 100 تومن نداره بده به جاش 50 60 تومن میده ! 100 گیگ هستش که هر گیگ 3700 میشه 370 هزارتومان .قضاوت با خودت عزیز جان .:n02:نقل قول:
من خودم الان از همین آسیاتک یه سرویس گرفتم 17 تومن از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان شبی 10 گیگ دانلود میکنه یعنی بعد 10 شب میشه صد گیگنقل قول:
بنی که شما دارید محاسبه میکنید صد گیگی که میده که توی طول روز نیست که ازش استفاد کنی فقط ساعت 6:20 تا 8 صبح هست .. در حقیقت این یک سرویس 4 گیگ میده عین همین سرویسی که من الان تمدیدمیکنم ماهی 17 تومن ولی در ساعت رایگان هر شب توی تایم رایگان دارم باهاش 10 گیگ دانلود میکنم.... اما آسیاتک که نمیاد پول گیگ تایم رایگان رو محاسبه کنه..
تازه این سرویسی که شما داری فقط ساعت 6:20 تا 8 صبح و 96 گیگ که شد دیگه نمیشه از رایگانش استفاده کرد اما سرویسی که 17 تومنی هست میشه بازم دانلود کرد هرشب... حتی بعد از ده شب که میشه صد گیگ
من اینجوری میبینم هست که میگم نمیارزه دوست گلم. حالا خودت بیا قضاوت کن.
اصلا اقا من کوپن رو میدم مجانی . 100 هزارومن رو هم به عنوان تشکر از فردی کوپن رو ازم بگیره خلاصم کنه :n02:.به هر حال تا 2 ساعت دیگه تاریخش تمام میشه .قصدم هم اینه که کمک کرده باشم .اگر کسی واقعا نیاز داره بگه باهاش را ه میام . (همه یک صدا خودت قضاوت کن :n02:)نقل قول:
خب اگه اینجوریه که دستتم درد نکنه ازتم تشکر حالا اگه خواستی بده خودم همین الان اگه شد ازش استفاده کنم باهاش روی اون خطم ثبت نام میکنم البته اگه صد گوشه دلت راضی هستنقل قول:
ازتم ممنونم
دوست عزیز ببینید تو 1544 نوشته مرکزتون پورت خالی داره یا نهنقل قول:
اگر نوشته داره یعنی دارند بهتون دروغ میگنند و پورت خالی دارند و و به خاطر منفعت طلبیشون گذاشتند برای مشتری های خاص
سایت 1544 به صورت آنلاین نشون میده که پورت خالی هست یا نه