سلام دوستان. با توجه به اینکه قیمت دو کامپ فوکال 165 as با کامپ هلیکس e62c.2 یکیه. کدوم صدای بهتری میده
سلام دوستان. با توجه به اینکه قیمت دو کامپ فوکال 165 as با کامپ هلیکس e62c.2 یکیه. کدوم صدای بهتری میده
درود
اگر LPF روی یک آمپیلی80 باشه و روی پخش 50 و HPF روی همون آمپیلی80 باشه و روی پخش 100، کدوم دستگاه کات کننده اصلی فرکانسها است؟ پخش یا آمپیلی؟
سلام قرباننقل قول:
هر سه تای این کامپ ها در حالت پسیو، به دلیل اینکه کراس اور معمولی دارند و خازن های Cheap و رده پایینی توشون به کار رفته، صدای معمولی میدن.
مخصوصاً اگر با دک و آمپی که سرامیک داشته باشه درایو بشن، حتماً به سمت Crispy شدن و فلزی شدن در محدوده ی های رنج و Upper Mid-Range میرن. که اصلاً صدای جالبی نیست.
در حالت اکتیو مقداری صدا بهبود پیدا می کنه، اما اگر بازهم دک و آمپ تون سرامیک داشته باشه که اغلب آمپ ها و دک های امروزی مبتلا به این مرض لاعلاج هستند، صداتون ایده آل نخواهد بود.
در کل خیلی حساسیت نشون ندید، چون هر سه این مشکل رو دارند.
برای صدای خوب خیلی باید خرج کرد.
راجع به کواک های گرد، به نظرم فوکال از اسپیریت بهتره، ولی همون اسپیریت هم کافیه.
من با G4 بیشتر موافقم، چون بازارپسند تره و تو Review ها هم بهتر بوده. اون مواردی هم که فرمودید، مثل "جزئیات صدا و گرمی" با این آمپ ها به دست نمیاد.
باید برید سراغ Old School ها یا اینکه سمت های اند های امروزی.
به نظر من پولتون رو پای این طور آمپ ها هدر ندید، با G4 مقداری حجم صداتون بیشتر میشه ولی در کیفیت با آمپ داخلی GS820 فرق چندانی نمی کنه. بهترین کار استفاده از GS820 هست و آمپ داخلیش.
ضمناً اگر دل و جرأت جراحی پخش رو داشته باشید، میتونم معرفی کنم تا با اندک هزینه ای جراحیش کنید و صدای عالی ازش بگیرید.
دوستانی هستند که در این فروم این کار رو انجام دادند. میتونید ازشون سؤال بپرسید. (البته من این مورد رو به هر کسی توصیه نمی کنم، چون به درد کسی میخوره که میدونه داره چیکار می کنه)
ضمناً این کارها به تریچ قبای آقایونی که در مارکت از فروش دک و آمپ های آشغال درآمد زایی می کنند بر می خوره، بخاطر همین اغلب مسکوت نگهش می دارم.
درودنقل قول:
فوکال بهتره
درودنقل قول:
هر دو کات می کنند، هیچکدام اصلی نیست.
بهتره کات فرکانس رو از جایی بدید که دقیق تر عمل می کنه.
تست هم با گوش هست.
به صورت آزمون خطا امتحان کنید.
اگر از دو جا کات کنید، به طور مثال شیب 12- دسی بل بر اکتاو واقعی نخواهد بود و بیشتر خواهد بود و Q Factor مرتفع تر خواهد بود.
یه اشتباه رایجی هم که بین کاربران وجود داره اینه که خیال می کنند اگر از 80 هرتز لوپس فیلتر بدن، ابداً فرکانس های 81 و 82 و 83 و 84 و بالاتر رد نمیشن. در صورتی که کات فرکانس ها به صورت شیب هست.
یعنی سابووفری که با 12- دسی بل براکتاو از 80 هرتز کات شده، قطعاً فرکانس های 81 به بالاتر رو هم اجرا می کنه. ولی با دسی بل و حجم صدای کمتر. چون کات به صورت انقطاع کلی نیست، بلکه به صورت شیب هست.
هر چقدر از فرکانس کات دورتر میشیم، صدای فرکانس های کات شده کمتر به گوش می رسه.
امیر جان واقعا از اینکه با شما با این همه آگاهی صحبت میکنم لذت میبرمنقل قول:
خودم هم با توجه به تحقیقی که کردم آمپ داخلی GS820 آمپ توانمندی و خوش کیفیتی هست و کلا حدود 300 تومن یا بیشتر از پول همین پخش سونی پول آمپ داخلیش هست که کاملا هم با پخش هماهنگه و برای منی که صدا رو بیشتر از نصف ولوم نمیدم کاملا کافی بنظر میاد
اگر قابل جراحی باشه که واقعا عالیه
ممنون میشم بزرگواری کنید شماره این نصاب حرفه ای و کاربلد رو در پیغام خصوصی که میفرستم برای جراحی و خونریزی سمند بهم بدید
بازم سپاس بابت این همه کمکتون :n16:
دوست عزیز ممنون بابت پاسختوننقل قول:
شما چه امپی رو پیشنهاد می کنید؟ 702 کنوود چطوره ؟ فکر می کنید چند درصد کواک 7158 رو می تونه پر بکنه؟
کلا چیزی که من فهمیدم در مورد جنس صدای فوکال و هلیکسنقل قول:
هلیکس: صداش گرم تر و تفکیک بهتر و توییتر اش 10 تا 15 درصد بهتر عمل میکنه و وکال بهتر
فوکال : بیس بیشتر و میدرنج خیلی بهتر از هلیکس و صدای زنده تر
در کل فوکال یک پله بالاتر از هلیکس قرار میگیره ولی قیمتش خوب خیلی بیشتره که توی بازار افتضاح این روزا حداقل من رو راضی نکرد
هلیکس کلا در رده متوسط بازار قرار میگیره و از نظر اقتصادی فکر کنم بی رغیب توی بازار ترسناک الان باشه
سپاس. میشه درباره اون شیب هم کمی توضیح بدی. درست میگم: هر چه عدد شیب بالاتر باشه صدای اون فرکانس بلندتره؟نقل قول:
مرسی از راهنماییت. میدرنج بهتر یعنی چی؟ صدای خواننده بیشتره ؟نقل قول:
بیس که نیاز ندارم چون ساب دارم. الان این دو مدل قیمتش تقریبا 700 به نظرت کدومو بخرم؟
خواهش میکنمنقل قول:
البته اینجا اساتید با تجربه ای مثل آقا امیر هستن ولی چیزی که توصیه میشه اینه که اگر ساب داری کامپوننت هلیکس بهترین انتخابه اگر نداری فوکال
هلیکس ها بیس خیلی نرمی دارن که ممکنه بعضی ها که دنبال صدای هیجانی هستن رو راضی نکنه
یک نکته دیگم اضافه کنم اگر موزیک رو خیلی بلند گوش میکنی فوکال انتخاب کن چون کلا با وجود توییتر مخصوص اش باند ها کنترل بهتری روی موزیک در ولوم های بالا دارن و دچار بهم ریختگی نمیشن
منظورم از وکال این نیست که وکال بلند تره بلکه واضح تره
میدرنج هم بحث اش خیلی طولانی هست و با یک سرچ ساده مطالب زیادی راجب این تقسیم بندی میتونید پیدا کنید
در آخر یک پیشنهاد بهتون میدم مدل باندتون رو در یوتیوب سرچ کنید و یک سری کلیپ هایی که هست رو ببینید و گوش بدید یک مقدار توی انتخاب و فهمیدن جنس صدای هر مدل ممکنه کمکتون کنه
آقا امروز با یکی از دوستان رفتیم بهرام شاپ برای خرید
از اونجایی که باند 13 سانتی کلا قدرت خوبی نداره اونم جایی مثل درب سمند تصمیم گرفتم فوکال 130AC رو بردارم که پرتاب صدای بالاتری داره
و از اونور فوکال رو انتخاب کردم چون ساب ندارم و خودم علاقه داشتم بیس خوبی از سیستم تحویل بگیرم
و به اصرار بسیار زیاد این دوستم ( که آقا دلار گرون میشه الان نخری دیگه خریدش برات خاطره میشه و از این حرف ها .... ) یک آمپ هلیکس G4 هم خریدم
می خواستم باند عقب رو اینفینیتی 6913i استفاده کنم اما پشیمون شدم و تصمیم گرفتم اون رو هم از برند فوکال انتخاب کنم
الان بین انتخاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مردد شدم
از یک طرف تفکیک صدای 165AS فوق العاده هست و یک کامپوننت به تمام معنا هست ولی میترسم بیس اش نا امیدم کنه و از اونور 690AC بیس بهتری داره و این توییتر مقعرش که صدا در آخرین ولوم هم بهم نمیریزه
ممنون میشم در انتخاب کمکم کنید که سیستم کیفیتی باشه ولی با بیس قابل قبول
یک نکته دیگه اینکه برای سیم پک آمپلی فایر کلا چیزاهایی که توی بازاره همه ضایعاته !!!! جنس های چینی بی نام و نشان و اون هایی هم که اسم برند خورده بنظرم میاد قابل اعتماد نیست خیلی
یک برند سیم پک که تو بازار باشه و با کیفیت و پدر مادردار با قیمت حدود 200 و گیج 4 بهم معرفی کنید یک دنیا ممنون میشه
سلام من صدای این سری از فوکال رو شنیدم . کلا همونجوری که میدونید کار کواک و کامپ فرق داره و برای مصارف خاص خودشون ساخته شدن هر کدوم. بیس گرفتن از کواک و کامپ کار بسیار نادرستیه. چون اصلا توان پخش فرکانسای تا 60 هرتز اصلا در ساختار اینا دیده نشده. بدون ساب ووفر رنج فرکانسی شما کامل نمیشه و باعث نارضایتی شما خواهد شد. توصیه من خرید کامپ فوکال و خرید توامان ساب هست. چون توی ماشینی مثل سمند در کل تک استیج 2 وی هم جوابگو نیست.نقل قول:
در مورد مقایسه هلیکس و فوکال که فرمودید منم خیلی متوجه نمیشم یکی میدرنج بهتر داره و یکی ووکال بهتر یعنی چی؟!! میدرنج خب طیف وسیعتری از فرکانساس ولی میدرنج شامل ووکالم میشه. من در مجموع ووفر فوکال رو بسیار خوب ارزیابی میکنم ولی توییتر هلیکس فکر میکنم عملکرد بهتری داره. در ماشینای سدان بزرک بسیار مهمه که کاممی رو انتخاب کنید که ووفر قدرتمندی داشته باشه.
در مورد پک برق هم 4 گیج استریت وایرز بهترین انتخاب شما در این رنج قیمتی میتونه باشه.
مخلصم
702 کنوود یک انتخاب اقتصادیه که انتظار کیفیت خاصی رو نباید ازس داشت هر چنو کواک 7158 هم خیلی بویی از کیفیت نبرده . ولی امپ مذکور تا 80 درصد کواک رو پر میکنه از نظر قدرت.نقل قول:
مخلصم
دوستان قصد دارم gs820bt بخرم
انتخاب بهتری هم هست به نظرتون؟
ممنونم از استاد عزیز امیر جان که ازشون خیلی چیزها یاد گرفتیمنقل قول:
امیر جان پس حرف شما رو انجام میدم تا موقعی که باز 2 میلیون بتونم کنار بزارم برای جمع آوری کامپ و آمپ و ساب فعلا بنظرت استیج عقب رو با همین اینفینیتی 6913i میتونم راه بندازم ؟ ( چون باند عقب 100 وات RMS هست و آمپ G4 حدود 80 وات RMS تحویل میده البته من ولوم رو هیچ وقت از 60 یا 70 درصد بالاتر نمیبرم یا اینکه برم آمپ رو با کنوود 9400 عوض کنم . گرچه خیلی حیفم میاد)
سوال بعدی اینکه این کامپ 16 سانتی رو می تونم جای فابریکی عقب سمند بندازم . بنظرت طاقچه عقب رو MDF کنم جواب بهتر میگیرم یا تفاوت کمه و همین جای فابریکی بندازم که دیکه توی دید هم نباشه خیلی
سوال آخر هم اینکه این پک سیم گیج 4 که فرمودید جایی میشناسید بتونم بخرم ؟ دو روزه صبح تا شب دارم میگردم توی این سایت ها اما جایی پیدا نکردم ممنون میشم بزرگواری کنی مثل همیشه کمکم کنی
چاکرم دادا. کیفیت امپ جی 4 به مراتب بهتر از کنوود نامبردس. این امپ هلیکس صدای بازی رو هم داره یادم نیست به چه پخشی میخواید بزنید این امپو .نقل قول:
تفاوت کامپ 13 و 16 قابل توجهه تا جای امکان از کانپ 16 استفاده کنید و طاقچه رو با mdf عوض کنید . طاقچه mdf سنگینه و نویز رو کم میکنه . زیر طاقچه هم اگه توانش رو دارید دمپ بزنید اگرم نمیتونید حداقل 1 موکت بندازید برای کاهش بیشتر نویز.
اگه موقت هست که بله میتونید فعلا از همون کواک استفاده کنید تا سیستم رو کامل کنید . به نظرم یا جنسی رو تهیه نکنید یا اگر خرج میکنید درست و اصولی خرج کنید که باعث دلزدگی شما نشه.
پک استریت هم پی وی بهتون معرفی میکنم از کی بگیرید. در ضمن از خرید اکسسوری با کیفیت غافل نشید( ار سی خوب و سیم اسپیکر خوب)
ممنونم از لطفت امیر جان واقعا که باید قدر شما رو بخاطر راهنمایی هاتون همه بدونیم . هدیونیت من سونی GS820 هستنقل قول:
برای ساب و آمپش حدود 1 تا 1200 چه پیشنهادی داری ؟ ( با هزینه ساخت باکس )
برای سیم پک آمپ و باندها پیغام خصوصی فرستادم
سپاس فراوان
درودنقل قول:
برای درک شیب باید نمودار باشه تا متوجه بشید.
هر چقدر عدد شیب بالاتر باشه، یعنی شیب تند تره.
یعنی مثلاً اگر شما از 80 هرتز کات می کنید (به صورت LPF) با شیب 24- دسی بل بر اکتاو، فرکانس های 81 و 82 و... فرکانس های بالاتر از اون کمتر شنیده می شوند.
هر چقدر شیب کات بالاتر میره، فرکانس های قبل یا بعد از کات کمتر به گوش می رسند.
مثلاً 36- یا -48 دسی بل بر اکتاو.
ولی شیب کات اغلب آمپ ها به 12- یا نهایتاً 24- دسی بل بر اکتاو ختم میشه.
شیب کات بالا خیلی هم خوب نیست، مثلاً در بیس باعث خشکی بیس میشه.
پخش خوبیه، فرقی با X100 از لحاظ صوت نداره، مدار صوتی یکیه.نقل قول:
فقط یه بلوتوث اضافی داره. همین...
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
- شما چه آمپی رو فقط برای این باند 7158 پیشنهاد می کنید؟
- بفرض اگر بخوام جایگزین کنم این باند رو چه پیشنهادی دارین؟(ماشین 206 هستش)
- درصورتیکه بخوام در آینده یک کامپ یا باند برای استیج جلو اضافه کنم چه کامپی رو پیشنهاد می کنید؟
و اینکه حروجی پخش زده (پایونیر) 50 وات منظورشون 2 اهمه یا 4 اهم ؟
سلام در کلیه موارد بودجه مدنظرتون رو بفرمایید نا دوستان راهنمایی کنن. چون کامپ از 300 تومن داریم تا 10 میلیون.نقل قول:
در مورد پخش اون 50 وات ماکزیمم هست و در حقیقت وات rms پخش حدود 18 وات هست رو 4 اهم. روی 2 اهم نباید به پخش چیزی ببندید .
یکم ممکنه صداتون باز بشه زیادی با این پخش. باز بیشتر تحقیق کنید.نقل قول:
ساب و امپ هم امیر خان عزیز ایشالا میان راهنمایی میکنن.
میتونید از یک ساب گلیدن و یک امپ 2 کانال با قدرت مناسب استفاده کنید .
مخلصم
ممنون بابت راهنماییتوننقل قول:
بودجه مد نظرم نهایت تا 300 یا یه مقدار بیشتر برای کامپ یا بانده (استیج جلو 206)
همین طور آمپ برای 7158 چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
پس باتوجه به فرمایش شما در مورد rms پخش ، من الان دارم حدود 20 درصد از ظرقیت 7158 استفاده می کنم؟
در این رنج قیمتی میتونید از ps170c کنوود استفاده کنید. ارزون و با کیفیت قابل قبول. اون کواک خیلی ارزش هزینه کردن نداره و همون کنوودی که اینتخاب کردید خودتون براش کافیه. شما دارید از 20 درصد توان کواکتون استفاده میکنید ولی توان با حجم صدا و db رابطه مستقیم نداره. میتونید روابطش رو سرچ کنید و ببینید ولی در صورت استفاده از یک امپ خوب تا 2 برابر حجم صداتون قابل افزایشه حدودا.نقل قول:
در صورتی که دنبال 1 امپ 2 کانال با کیفیت خوب و ماندگار هستید میتونید از هلیکس g two استفاده کنید. هم کیفیت استریو خوبی داره و هم برای ساب هم در اینده میتونید ازش استفاده کنید . 400 وات توان در 4 اهم و 600 وات در 2 اهم واقعا جذابه در این رده قیمتی.
دوستان البته من در حدی نیستم که بخوام نکته ای عرض کنم
ولی میخوام تجربه ای که خودم با موضوع Break-in یا Burn-in یا حالا هر اسم دیگه ای که داره :n02: رو براتون بیان کنم.
البته این موضوع در خصوص برندها و محصولات رده بالاتر بیشتر مصداق داره، به بیان بهتر به عنوان مثال شما بلندگوهای رده پایین پایونییر و کنوود رو در نظر بگیرین(مثلا رنج اقتصادیشون رو که شما میتونید با حدود 100 تومن یه کواک گرد مثلا 16 سانتیشون رو بخرین) این بلندگوها شاید با مدت خیلی کمی راه اندازی با پخش و یا یه آمپ سبک به حداکثر پتانسیلشون برای پخش صدا برسند(البته اگه پرفورمانسشون رو دارای پتانسیلی بدونیم اصلا :n02:) بگذریم.
این مورد در خصوص آمپ، ساب و حتی اکسسوری شما(اگه مرغوب باشه) هم کاملا صدق میکنه.
روی این حساب وقتی هزینه میکنید و این هزینه رو بخصوص اگه با برنامه، دانش و بطور دقیقی بین قطعات انتخابیتون(بخصوص اگه واقعا سرشون به تنشون بی ارزه) انجام دادین و اگه صدا گرفتین و احساس کردین هنوز با اون چیزی که مدنظرتونه فاصله داره فوری نا امید نشین! باید به قطعاتتون زمان بدین (البته نحوه درست و اصولیش برای طی شدن پروسه Break-in که بارها اساتید این فاروم راجبش توضیح دادن) و با اون مدارا کنین و صبر کنین تا به حداکثر پتانسیل خودشون برسند! چون ممکنه نتیجه براتون غافلگیر کننده و یا حتی خوشایند بشه!
من راجب سیستم خودم خب پله پله عمل کردم!
ابتدا پخشم رو خریدم و با باندهای فابریک ماشینم سر کردم! سپس یه جفت کامپ برای استیج جلوم خریدم و اونو با پخش درایو کردم! و بعد یه جفت دیگه از همون کامپ رو خریدم و این دفعه با اضافه شدن و خریدن آمپ و اکسسوری و انجام عملیات دمپینگ اونارو درایو کردم و سپس در انتهای داستان ساب رو اضافه کردم که کل این پروسه 3 ماه طول کشید! فارغ از پروسه Break - in تغییرات صدایی برام تو هر مرحله محسوس و رو به جلو بود :n01:
و اما الان و پس از 6 ماه از اولین خریدم(هدیونیت) یا پس از سه ماه از تکمیل سیستمم میتونم بگم صدا خیلی بازتر و دل نشینتر و نرمتر(زیاد این واژه هارو جدی نگیرین از حیث ویراستاری :n33:)
و خلاصه یک دستتر شده، وکالم ، هایرنجم و حتی لو رنجم پختهتر از هنگامیه که سیستم تازه تکمیل شده بود.
روزی که آمپ رو به همراه تکمیل استیج عقب بستم صدام خیلی تیز تر از الان بود و بعضی وقتا گوشمو اذیت میکرد! ولی الان اینطور نیست و همه چی انگار متوازن تر شده!
و این نشون میده که بلندگوهای برند فوکال حتما و حتما باید پروسه Break-inشون تکمیل بشه تا بشه راجبشون قضاوت کامل کرد و صد البته که برند ارشمند و قابل احترامی هست.
نمیگم صدام الان ایده آلترین حالت و اون چیزیه که من به عنوان یه سیستم پرفکت مدنظرمه! خیر! برای رسیدن به اون ایدهال خیلی باید بیشتر هزینه کنم ولی خب الان در حدیه که بگم یه سیستم SQ قابل قبول دارم و این خودشو بعد از Break-in بیشتر نشون داد.
خلاصه که دوستای گلم حتما به Break-in توجه داشته باشین و مدارا کنین و صبر داشته باشین تا صدای کاملتری داشته باشین.
دوستان عزیز و اهل صدا
یک سوال داشتم آیا میشه برای حفظ ظاهر فابریکی و استفاده باند بیضی مثل عکس زیر عمل کرد ؟ آیا کیفیت صدا خراب میشه ؟ ( ماشین بیرون خونه پارک هست و میترسم دزد با دیدن باندها خدمت ماشین و بقیه قطعات برسن )
و اینکه بجای اون حلقه پلاستیکی از حلقه MDF استفاده کرد؟ ( یا اصلا یک صفحه MDF به صفحه فلزی پیچ کرد و زیر MDF و فلز هم که برای نصب باند برش می خوره ) تاثیری داره در کل یا اصلا اون حلقه رو حذف کنیم و روی فلز ببندیم بهتره ؟ (( اینم بگم میدونم اگر کل طاقچه MDF باشه بسیار بهتره ولی الان بحث حفظ فابریکی مطرح هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
درضمن ماشینم 206 هست .
سلام خدمت دوستان،امروز با این سایت اشنا شدم.
از دوستان درخواست دارم راهنماییم کنن.
سورن سینه جدید دارم کلاس ۱۱،پخش و سیستم تهویه یکی هست،امپ g4 به کامپ فوکال165v1و ساب راکفورد p1 نصبه یک جفت باند ۱۰ سانتی هلیکس از قبل داشتم با یه امپ دو کانال زیمر برا درب جلو نصب کردم،پخش کیفیت مناسبی نداره و توانایی خواندن هر اهنگی رو نداره برا تعویض پخش پیشنهادتون چیه با این پخش های مانیتور دار چینی وینگر،پرونیکس،دابسر و...تعویض کنم یا امکان نصب پخش تک دین هست یا هر راه دیگه که بتونه کمکم کنه
با تشکر
سلام دوستان خسته نباشید. من میخام ی سیستم جمع کنم اما پول کافی ندارم پس قصدم اینه که دونه دونه جمع کنم مثلا اول ی پخش خوب بعد باند ووووو. ممنون میشم جوابمو بدید و کمکم کنید
سلام
دوستان ممکنه نظرتون رو راجع به کامپوننت فوکال ES165K2 بگید ؟ بنظرتون صداش مثل قیمتش حرفه ای هست؟
ودیگه اینکه با توجه به مگنت بزرگش آیا توی درجلو 206 راحت جا میشه؟
ممنون
سلام.
دوستان کامپ فوکال 165 v1 کراس اور تویتر دو تا کلید واسه تنطیم داره. بهترین حالتش کدومه؟ چون آشنایی ندارم واسه چیه
سلام دوستان عزیز..حمید اقاو اقا امیر وامیر حسین گرامی..
تفاوت صدای اروپایی با صدای ژاپنی چیه از جنس صدا وزیبایی صدا..
توی اسپیکر حالا هر نوعش یا امپ کدام سبک وزیبایی صدا بهتره ژاپنی یا اروپایی؟؟
من به صورت تجربی میگم ، صدای ژاپنی یکم صدای زیرش بالاست ، بیس محکم و کوینده ای داره ! اما صدای اروپایی صدای مید قوی تری داره و بیس کوبشی نرم تری داره :)
ممنون میشم بهم پاسخ بدید سروران گرامینقل قول:
اون عکس بالایی خیلی جالب میشه و صدا خراب نمیشه ، تو ی عکس پایین به شرطی که کامل و محکم و فیت باشه مشکلی پیش نمیاد ، از پلاستیک با کیفیت استفاده بشه:)نقل قول:
خوب من از پروژه جمع آوری سیستم سمندم بگم که واقعا از دانش شما دوستان عزیزم استفاده کردم
برای باند جلو فوکال 130AC رو خریدم که با یکی دو سانت برش دادن میشه جاش داد و ظاهر فابریکی هم حفظ کرد
هدیونیت هم فعلا بهترین چیز بازار همین سونی GS820 بود که تهیه کردم
در مرحله بعدی با توجه به اینکه الان راه اندازی یک ساب با کیفیت هم نزدیکای 1500 خرج داره و هم جای صندوق رو کامل نیاز دارم و هم از بیس بیش از اندازه خیلی خوشم نمیاد تصمیم گرفتم یک جایگزین براش پیدا کنم
تنها باندی که حداقل از نظر بیس هرکی خریده راضی بوده و خوش کیفیت هم بوده و هم اینکه برام مهم بود حتما از برند باند های جلو باشه تا جنس صدای باند ها نزدیک بهم باشه برای همین رفتم سراغ فوکال PC710 که توی نوع خودش یک استثنا هست و خریداری شد
آمپ اول G4 هلیکس خریداری کرده بودم که به طبع جوابگو نبود و به آمپ کنوود 9400 تغییرش دادم ( آمپ قدرتی تر رو به کیفیتی تر در این مرحله ترجیح دادم تا این کواک گرسنه رو تغذیه کنه )
الان فقط پک سیم آمپ که راهنمایی فرمودید و نصب باقی مونده که نیازمند کمک شما دوستان عزیز هستم
من الان مشکلم اینه که می خوام ظاهر فابریکی دست نخوره چون ماشین بیرون منزل پارک میشه و کاملا امکان دزدی بالاس
ببخشید که مجدد میپرسم چون دقیق می خوام بدونم باید چیکار کنم ... اگر حلقه پلاستیکی حذف بشه و یک صفحه MDF سرتاسری به صفحه فلزی پیچ کرد و زیر MDF و فلز هم که برای نصب باند برش داد تاثیری داره یا بجای حلقه پلاستیکی از یک حلقه MDF بیضی استفاده کنم یا اصلا اون حلقه رو حذف کنیم و روی فلز ببندیم هم فرق خاصی نمی کنه ؟
کلا بزرگواران یک راهکار برای نصب این PC710 بصورت فابریکی روی طاقچه عقب به من بدید ( فلز زیرش هر بلایی سرش بیاد مهم نیست فقط صفحه رویی که توری سفید داره می خوام ظاهرش حفظ بشه که توی دید نباشه )
سپاس
سلام. کامپ بسیار خوبیه. ولی مثل هر کامپ دیگه ای باید با وسایل خاص خودش درایو بشه که صدای قشنگی ازش بگیری. تفکیک خوبی داره و ووفر بسیار بسیار عالی. توییتر به نظر من عملکردش متوسطه. البته دارم با کامپای رده بالا مقایسه میکنم. صدای ووفر و توییتر هر دو بازه پس اگه با پخش و امپ رده پایین درایو بشه صدای کامپ 500 تومنی ازش در میاد. توییتر صدای کریستالی نداره (نقطه قوت و ضعف نیست باید به سلیقت بخوره) امیر خان حرف قشنگی زدن: هر چه کامپ های اند تر صدا گرفتن سختتر.نقل قول:
در کل توی رده خودش کامپ خوبیه.
سلام اقا مرتضی گل. ایشالا امیرخان هم نظرشو بگه مام استفاده کنیم.نقل قول:
ولی خیلی این تقسیم بندی ژاپنی و اروپایی درست نیست.
ببین مثلا کنوود و کلاریون هر دو ژاپنی هستن. کنوود صدای گرمتر و کلاریون صدای بازتری داره. البته به صورت خیلی خیلی جنرال. قطعا هر دو برند استثنا زیاد دارن. یا مثلا dls سوئد و ماسکونی گلیدن المان و گرند المان فوکال فرانسه اروپایی هستن ولی سبک صدای هر کدوم واقعا متفاوته. Dls یکم شاید بمتر و کنترل شده تر و گلیدن بازتر . خیلی نمیشه با کلمات جنس صدا رو توصیف کرد ولی بازم کاملا معلومه که تفاوت دارن همینان با هم. ولی در کل ژاپن رو توی صدا بسیار میپسندم و به نظرم در کل از اروپا جلوتره. ولی اجناس رده بالاش نمیدونم تولید نمیشه دیگه با توی ایران نمیاد زیاد. پخش ها و امپای کلاریون و سری prs پایونیر و رده بالاهای کنوود.
الان که دارم مینویسم در کل پخش و امپ ژاپنی میاد توی ذهنم و کامپ و ساب اروپایی. کلاریون در امپا و پخشای رده بالاش صدای شارپ ولی در عین حال غیر تیز و دقیق داره که جذابیتش خیلی زیاده. ولی کلا در مورد مدل خاصی بحث بشه بهتره تا اینجوری جنرال و کلی.
احتمالا یکیش شیب کات توییتره و اون یکی حجم صدای توییتر. بهترین حالتی وجود نداره. خودت تست کن ببین کدوم حالت رو بیشتر میپسندی؟ من سلیقم به توییتر در حالت منفی 3 دسیبل برای جلو با شیب 12 و برای عقب هم توییتر صفر یا فلت و شیب 12.نقل قول:
بازم بستگی به سلیفه و اجزای دیگر سیستمت داره.
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
من توی صفحه ام دکمه ای بنام تشکر پیدا نمی کنم
دوستان ممنون میشم پاسخ بدید
1- داخل پک سیم آمپ که در بازار هست سیم باند های جلو و عقب هم داخلش داره ؟
2- پخش سونی GS 820 خودش آمپ قویی داره که حتما باید به باتری مستقیم وصل شه حالا وقتی آمپ کنوود 9400 رو بهش وصل کنم آیا دیگه از آمپ خود پخش استفاده نمیکنه و من میتونم از سیم برق که جای معمولش هست استفاده کنم یا خیر و بازم باید حتما باید از باتری بگیرم ؟
3- فعلا که قصد استفاده از ساب و آمپ ساب رو ندارم یک RC برایم کافیه ؟
سپاس
بستگی به پک ای که میخرید داره ، معمولا توی گیج های صفر و دو سیم اسپیکر نیستش ، توی یه سری پک هام هستشنقل قول:
اگر از امپ داخلی 820 استفاده نکنید نه نیازی هم به اون تقویت سیم کشی و مستقیم از باتری کشیدن نیستش
اگر تک استیج باشید بله با یه جفت ارسی کارتون راه میوفته ولی چون امپ 4 کانال دارید میخرید احتمال میدم دو استیج باشید که دو جفت ارسی نیاز دارید.