تایم اوت ربطی به سرعت نداره خط آشغال باشه 16 کیلو با 160 کیلو فرق ندارهنقل قول:
Printable View
تایم اوت ربطی به سرعت نداره خط آشغال باشه 16 کیلو با 160 کیلو فرق ندارهنقل قول:
6 ماهه دوم سال شروع شد و خرابی دوباره نت از قبیل نداشتن پهنای باند و سرعت دانلود لاکپشتی آغاز شد:n21:
یه هفته هست سرعت از 30 کیلو تو ساعات رایگان بالاتر نمیره:n21:
آشنای آخر - طرح بهار تا بهار - 256 5 گیگ :n21:
نقل قول:
آشغالا از عمد تو ساعات رایگان سرعتو میارن پایین :n34:
دوستان اندیشه ای
یکی از دوستانم اندیشه ۲۵۶ نا محدود ۳ ماهه داره که الان ۱ ماهش گذشته ، دانلود چندانی هم نداشته امروز براش مسیج اومده که حجم شما به پایان رسیده
خواستم بدونم برای کسی تا حالا اینجوری شده ؟
اگه کسی هم اطلاعاتی داره لطفا مارو در جریان بزاره
:n02: :n05: :n16:
بعد از چند روز مجدد سرعت اکی شد :n19: :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
شما سرویستون چیه؟نقل قول:
اندیشه امروز فکر کنم بیست بار قطع و وصل شد . . .هر بار نویز رو هم چک کردم مشکلی نداشت. حوصله زنگ زدن هم بهشون ندارم. مثل همیشه انکار میکنن نامردا
این پیغام همیشه دو روز مونده به اینکه نت ماهیانه تموم بشه برای همه میاد . تو همه اس ام اس ها هم مینویسن حجم شما به اتمام رسیده و هر چه سریعتر تمدید کنید... چیز خاصی نیست. هر وقت سرعت اومد رو 30 بدون حجم 16 گیگ ماهیانه رو مصرف کردی.نقل قول:
آشنای اول 5 مگنقل قول:
غیر آشنای اول و اندیشه،چه isp هایی تو رشت دانلود شبانه رایگان دارن؟میخوام از مخابرات جمع کنم.
سلام به همه
آقا من خودم مخابرات دارم که کارم رو راه می ندازه
می خوام برای یه جای دیگه اندیشه بگیرم نامحدود فقط در حد پیج وا کردن و ثبت نام و از این چیزا
آیا به درد بخور هست رو اعصاب نیست
من برای بازی و دانلود نمی خوام چون بازی که اصلا نمی کنم دانلود هم که دوستان هستن با گیگی ارزون (حدود 600 تومن ) برام رو هارد دانلود می کنن
نهایتا همون ثبت نام باشه کافیه و وب گردی
نامحدود اندیشه خوب هست ؟
کسی آسیاتک داره تو رشت؟سرویساش چطورن؟
من صبا نت دارم منطقه بلوار گیلان...صبا نت با اختلاف بهترین ISP رشت هست...من هم مخابرات امتحان کردم هم شاتل هم اندیشه...صبا نت خیلی خوبه فقط شبانه رایگان نیست و 2 برابر حجم میتونی دانلود کنینقل قول:
سلام
25 گیگ حجم گرفتم 27300 خیلی عالیه
انتقال حجم به دوره بعد
برای سرویس های نامحدود هم هست ... 40 گیگ 50 تومن ... چه خبره این روزها اندیشه زیاد از این طرح ها میذاره ... ولی در هرصورت خوبهنقل قول:
ایرانسل حراج زده 10 گیگ 1000 تمن
یعنی من الان یه سرویس 2 گیگ ماهانه بگیرم + این 25 گیگ میشه ؟ احتمالا هست حذف کنن یا زیاد شارژ کم بشه !نقل قول:
- - - Updated - - -
یعنی من الان یه سرویس 2 گیگ ماهانه بگیرم + این 25 گیگ میشه ؟ احتمالا هست حذف کنن یا زیاد شارژ کم بشه !نقل قول:
نقل قول:
نه فکر نکنم پرسیدم گفتند واسه هر چند ماه انتقال پیدا می کنه جدای اینم گیگم بگیری میره واسه بعد
نقل قول:
ازش میپرسیدی فیلم هم دانلود میکنه یا نه ؟ :n02:
لعنت به روح مرده و زنده باعثو بانی این تایم اوتاامروز از صبح تایم اوتم بدتر شده صفحم باز نمیشهنقل قول:
مطمعن باش میکنه اونا همه چیزشونو از کتاب گرفته تا ....دیجیتالی میخرن قیمتشم به دلار برا منو شما زیاده نسبت به پولی که درمیارن خیلیم منطقیه و اونا میخرن
حرف اینا که میگن اونجا کسی دانلود نمیکنه و ....گرئنه اینارو باور نکن مثل سگ دروغ میگن آشغالا
- - - Updated - - -
لعنت به روح مرده و زنده باعثو بانی این تایم اوتاامروز از صبح تایم اوتم بدتر شده صفحم باز نمیشهنقل قول:
مطمعن باش میکنه اونا همه چیزشونو از کتاب گرفته تا ....دیجیتالی میخرن قیمتشم به دلار برا منو شما زیاده نسبت به پولی که درمیارن خیلیم منطقیه و اونا میخرن
حرف اینا که میگن اونجا کسی دانلود نمیکنه و ....گرئنه اینارو باور نکن مثل سگ دروغ میگن آشغالا
درسته ولی شاید هفته ای یا ماهی نه مثل ماها 24 ساعته هفته :n05:نقل قول:
فک کنمنصف ملت سریال دان میکنن درسته ؟حالا گیریم وقت ندارن تو تلوزیون و ماهواره نیگا کنننقل قول:
اکثرسریالا با کیفیت بالا تو یوتوب هست اگرم نیست با ماهی چند دلار رو سایتایی مخصوص هست خوب مرض ندارن دان کنن آنلاین میبینن هاردشونم پر نمیشه
فیلماشونم همینجور تو گوگل استورم هست خودت ببین قیمت آنلاین نیگا کردنشو
خدایی خود من سال تا سال نشده برگردم چیزیو که دیدم دوباره نیگا کنم
اگرم کسی مثل ما پیدا بشه و بخواد کل نتو بخوره میره وی پی ان میخره یا از تورنتای خصوصی استفاده میکنه که پلیس در خونش سبز نشه
تو این یکی دوساعت 1100 تا تایم اوت انداخته زنگ زدم اندیشه میگه باید تحمل کنید کاری از دست ما بر نمیاد
ببین کار به کجا رسیده بچهها دیگه حوصله قرقر کردنم ندارن
یا شاید دارن به حرف پشتیبانی گوش میدن """نمیشه کاریش کرد باید بسازین با این وضعیت """"""
مشترکین خانگی مگه 5 مگ میدن ؟؟؟؟؟نقل قول:
چطور ؟؟؟؟
سلام. دوستانی که 1 مگ حجمی اندیشه دارن تو رشت خواهشا بگین وضعیت دانلود شبانه رایگان چجوریه ؟ سرعت رو چنده؟ متاسفانه پشتیبانی جواب درست و حسابی به آدم نمیده...
سلامنقل قول:
من اطراف رشتم 1 مگ حجمی دارم دیشب ساعت 5 دقیقه به دو گذاشتم دانلود تا 7 3.8 گیگ دانلود کردم سرعت 125 تا 145
اصولا بله ولی در واقع چیزی هست که شرکت اعلام کرده و مانند تمام سرویس ها رو حداکثر 12 مگ در صورت نبود نویز بسته میشهنقل قول:
90 % سایت های داخلی رو سرور اسیاتک هستند یعتی 1/3 کل مصرف ایران ، ممکنه گاها تو ساعا رایگان از این سرورها سرعت بالاتر باشه البته بسته به مرکر و پهنای باند ازاد داره
اگه واقعا 1.3 رو هاستای آسیاتک باشه که خیلی عالی میشهنقل قول:
رو سرویسای بینهایتتونم این صادقه ؟
وقتی حجم تشویقی بینهایت تموم شد چی ؟
سلام
شاتل اپلودش رایگانه؟
شبانه چقدر دانلود کنم سرعتم کم میشه؟ اگه کم بشه به چقدر میرسه؟
2 مگ دارم
سلام دوست عزیز - اندیشه سبز عالیه خصوصا اینکه شما استفاده چندانی ندارید با خیال راحت مشترک شویدنقل قول:
-
داداش این چه راهنمایی هست میدی به مردم اندیشه 1 چیز بدردبخور داشت اونم دانلودش بود بقیش آشغالهنقل قول:
منم تا حالا گیرکردم سرش دانلودش بود که اونم یه مدته نابود شده و سرعت به شدت نوسان داره
حرف دوستمون تایید میشهنقل قول:
در حال حاضر اندیشه توصیه نمشه
ما که تالش هستیم اندیشه بهترینه ، الانم شبا سرعتش رایگان رفته بالاتر
با اونکه مخابرات-شاتل-صبانت-اسیاتک هست
سلام دوستان. بیشترین سرعتی که سرویس ها تو رشت میدن چه سرعتیه. الان مخابرات تهران 16مگابیت میده. رشت هم این سرویسو داره!؟
من تا 12 خبر دارم اونم برا اینکه نصف بیشتر رشت سیمکشیای تلفون داغونه نویز شدید داره برا 8 هم درخواست میدی میگن نویز خط اجازه نمیدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاترین سرویس 12 مگ هست فعلا
سلام علیکمنقل قول:
مثل اینکه ما عضو تازه واردیم حرف ما مورد تایید نیست.
سرعت دانلود نامحدود اندیشه 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعتی برابر 60 تا 80 کیلوبایت بر ثانیه داره. که مورد انتظار دوست عزیز که دانلود زیادی ندارن قابل قبول هست.
داشتن نوسان مربوط به وضعیت خط شما است. کنترل کنید
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
اندیشه و شاتل رشت رو من مطمئنم هر دوتا 8192
علیکم سلام اخوینقل قول:
جون داداش یا کارمند اندیشه هستی یا حرفیو که بهت زدن کپی پیست کردی :n08:
داشتن نوسان مربوط به وضعیت خط شما است. کنترل کنید :n20:
این اندیشه باز چند روزه سرعت وبگردیش افتضاح شده عکسارو تو تلرگام به زور باز میکنه خیر سرشون 1مگه
بعدشم من احساس میکنم سرویس های حجمی که به 10روز میرسه پایان اعتبارش اینا از عمدا سرعتش رو کم میکنن برای کسی اینجوری هست؟