اصلا اين شايد ميخواد امسال بدونه مربي سر كنه كه بگه من با مديريتم تيم رو اداره كردن !
اصلا اين شايد ميخواد امسال بدونه مربي سر كنه كه بگه من با مديريتم تيم رو اداره كردن !
امروز ورزش از نگاه دو يادتون باشه ! براشون ايميل بزنيد بجاي سوال از مهمانشون حال اون كوثري رو بگيريم ! تا ديگه موقع گزارش كردن انقدر رو اعصاب مردم راه نره ! هر 1 دقيقه تو بازي استقلال با الجزيره ميگفت كه الجزيره با تيم ذخيرش بازي ميكنه ولي استقلال فقط وحيد طالبلو پيروز قرباني و نداره ! با اون سنش خجالت نميكشه , كه نميدونه جباري و جانواريو و كوشكي و ... كه تو زمين نبودن رو اصلا حساب نميكرد ! يك حالي امشب من بش ميدم !
آخه جهانگیر کوثری هم جزو آدمیزاد حساب میشه؟نقل قول:
امروز ورزش از نگاه دو يادتون باشه ! براشون ايميل بزنيد بجاي سوال از مهمانشون حال اون كوثري رو بگيريم ! تا ديگه موقع گزارش كردن انقدر رو اعصاب مردم راه نره ! هر 1 دقيقه تو بازي استقلال با الجزيره ميگفت كه الجزيره با تيم ذخيرش بازي ميكنه ولي استقلال فقط وحيد طالبلو پيروز قرباني و نداره ! با اون سنش خجالت نميكشه , كه نميدونه جباري و جانواريو و كوشكي و ... كه تو زمين نبودن رو اصلا حساب نميكرد ! يك حالي امشب من بش ميدم !
مرتیکه هیچی بارش نیست
کلا یه آدم احمقه جیره خوره که فقط دنبال اینه ببینه کی بهش پول بیشتر میده تا ازش طرفداری کنه
یه ضد استقلالی به تمام معنا
خیلی آشغاله
نمیدونم اون برنامش رو دیدین یا نه خیلی خنده بود
بعد دربی از علی ابادی بخاطر اینکه توی یه هفته دو بازی استقلال و پرسپولیس و تیم ملی رو برگذار کرده تشکر کرد (اونم نه یه بار مثل بازی استقلال الجزیره که هی میگفت الجزیره با تیم ذخیره اش داره بازی میکنه هر دقیقه یه بار تشکر میکرد)
خدایی ادم باید اون برنامه رو باید ضبط میکرد توی کلاسهای پیشرفته ی خ.. ما.. نشون میداد
بی ربط :حیف اون دختر به اون خانمی نیست یه همچین گ.. پدرشه
تو رو خدا اینکارو نکن :41:نقل قول:
اگه اینکارو بکنی خیال می کنه برنامش خیلی پرطرفداره.:27:
سلام
تاپیک استقلاله من همه جوره پایم کل کل و.... کلا همه چیز رو ما حساب کنید
سلامنقل قول:
سلام
تاپیک استقلاله من همه جوره پایم کل کل و.... کلا همه چیز رو ما حساب کنید
خوش اومدی
کل کل هم که اینجا نمیشه ولی خب در مورد مسایل و اخبار پیرامون استقلال میشه صحبت کرد
سلام
دو روزه تيم بي سرمربي مونده ها، به زمين و زمان بد و بيرا ميگين.
بعد اعلام كناره گيري قلعه نوعي هر روز اخبار شبكه خبر و شبكه 3 و شبكه 1 رو نگاه ميكردم كه نكنه مربي رو اعلام كنن ما بيخبر بمونيم.اما مثل اينكه هيچ خبري نيست. واقعا نميدونم واعظ چه فكري كرده، خدا كنه حده اقل امشب واعظ مهمون برنامه باشه حده اقل يكي ازش بپرسه چيكار داري ميكني؟والا ما كه نفهميديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که مثل عقب مونده ها است تو استقلال چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟
ای لعنت که دو تا تیم مردمی بخاطر دولتی بودن گیر اینجور ادما می افتن
اره منم خودم گفتم شبیه سندروم دانی هاست
راستی منبع عکس هم مجله ی همشهری جوان بود (گفتم دور از فتوت که منبع رو نگم)
هرچی هم توی نت گشتم عکسی ازش پیدا نکردم بخاطر همین از رو همون با گوشی عکس گرفتم اپلود کردم
راستی الان توی برنامه ی وزین ورزش از نگاه دوبجای اینکه صحبتهای وینگادا رو توی کنفرانس مطبوعاتی حذف کنن و بجاش فقط مترجم صحبت کنه (مثلا به دلیل کمبود وقت) , صحبتهای مترجم رو حذف کرده بودن و فقط صحبتهای وینگادا رو پخش میکردن
قلعه نويي : مثل بعضي ها دنبال کارهاي شيطاني نيستم
اميرقلعه نويي که جدي ترين گزينه سرمربيگري سپاهان محسوب مي شود گفت: شنبه به اصفهان سفر مي کنم تا قراردادم با باشگاه سپاهان را به امضاء برسانم.
وي درباره مذاکرات خود باباشگاه هاي اماراتي گفت:"مذاکرات خوبي بامسئولان چند باشگاه انجام دادم اما به دودليل قصددارم در ايران به مربيگري ادامه دهم . اولاً: تيم هاي اماراتي مذکور در سطح قهرماني بسته نشده اند و به جز باشگاه الوصل که مسئولانش گفتند دو هفته ديگر پاسخ نهايي شان را مي دهند، مابقي نهايتاً بتوانند در ميانه جدول ليگ فصل بعد امارات قرارگيرند.
ثانياً: پتانسيل تيم سپاهان را بالا مي دانم و از ته دل دوست دارم بخاطر مردم اصفهان در اين تيم فعاليت کنم."
قلعه نويي در پاسخ به اين سوال که آيا با چند بازيکن شاخص استقلال براي رفتن به اصفهان مذاکره کرده گفت:"بنده مثل برخي ها دنبال کارهاي شيطاني نيستم و از حالا به بعد درصدد رفع مشکلات سپاهان هستم و به استقلال کاري ندارم."
واعظ آشتياني: هنوز به جمع بندي نهايي نرسيده ايم
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: هنوز براي انتخاب سرمربي تيم در حال مطالعه هستيم و به جمع بندي نهايي در اين رابطه نرسيده ايم.
امير رضا واعظ آشتياني روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: هر چند كه هر روز بر تعداد گمانه زنيها در رابطه با سرمربگيري استقلال افزوده ميشود اما، هنوز در اين رابطه به نتيجه و جمع بندي نهايي نرسيده ايم.
وي در خصوص زمان اعلام نام سرمربي تيم استقلال تصريح كرد: زمان اعلام سرمربي تيم نيز هنوز مشخص نيست و تنها اميدواريم كه تا انتهاي اين هفته تمام بحث هايمان در اين زمينه به پايان برسد.
مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر دليل به تعويق انداختن اعلام نام سرمربي تيم تاكيد كرد: هيچ مشكل و دليل خاصي براي اين موضوع وجود ندارد و همانطور كه گفتم اميدوارم تا با نهايي شدن نتايج تمامي جلساتمان هر چه زودتر اين گزينه اعلام شود.
واعظ آشتياني با عدم تاييد و تكذيب نام مرفاوي براي سرمربيگري استقلال خاطرنشان ساخت: مطرح شدن نام مرفاوي را براي سرمربيگري استقلال نه تاييد مي كنم و نه تكذيب. از نظر من تمام مربيان فوتبال ايران تاييد شده هستند.
تنها چند روز ديگر به ما فرصت دهيد تا نام سرمربي را اعلام كنيم.
مدیر پذیرش فرابورس اعلام کرد:
استقلال و پرسپولیس ابهامات مالی را برطرف کنند/ واگذاری در فرابورس
مدیر پذیرش فرابورس گفت: به دلیل زیانده بودن باشگاههای فوتبال استقلال و پیروزی، امکان واگذاری این دو باشگاه در بورس اوراق بهادار وجود ندارد و آنها باید در ابتدا ابهامات مالی خود را برطرف کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمهدی علمالهدی روز شنبه با اشاره به مطرح شدن بحث واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: باشگاههای فوتبال استقلال و پرسپولیس پیش از واگذاری باید ابهامات موجود در صورتهای مالی خود را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه شرایط پذیرش شرکتها در بازار فرابورس به مراتب سادهتر از بورس اوراق بهادار است، افزود: در بازار فرابورس این قابلیت وجود دارد که شرکتهای زیان ده هم وارد شده و سهامشان مورد داد و ستد قرار بگیرد. البته این شرکتها نباید مشمول ماده 141 قانون تجارت باشند.
وی در خصوص پذیرش باشگاههای دولتی استقلال و پرسپولیس در بازار فرابورس ابراز داشت: این دو باشگاه از لحاظ ارایه صورتهای مالی با مشکلات زیادی مواجه و همچنین، زیانده هستند. بنابراین امکان واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس در بورس اوراق بهادار وجود ندارد و باید از طریق مزایده یا عرضه در فرابورس در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرند که به نظر میرسد برای عرضه عمومی چنین باشگاههایی باید از جایی همانند بورس آغاز کرد.
مدیر پذیرش فرابورس اضافه کرد باشگاههای استقلال و پرسپولیس برای حضور در فرابورس باید پس از رفع ابهامات در صورتهای مالی، آنها را تهیه و منتشر کنند.
علمالهدی ادامه داد: به احتمال زیاد درصورت پذیرش دو باشگاه فوتبال استقلال و پرسپولیس در فرابورس، سهام آنها در بازار سوم عرضه شده و بسته به شرایط در یکی از بازارهای اول و دوم معامله میشود.
منبع : خبرگذاری مهر
واعظ: انتخاب مرفاوی را نه تایید میکنم و نه تکذیب
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: هنوز براي انتخاب سرمربي تيم در حال مطالعه هستيم و به جمع بندي نهايي در اين رابطه نرسيده ايم.
"امير رضا واعظ آشتياني" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: هر چند که هر روز بر تعداد گمانه زني ها در رابطه با سرمربگيري استقلال افزوده مي شود اما، هنوز در اين رابطه به نتيجه و جمع بندي نهايي نرسيده ايم.
وي در خصوص زمان اعلام نام سرمربي تيم استقلال تصريح کرد: زمان اعلام سرمربي تيم نيز هنوز مشخص نيست و تنها اميدواريم که تا انتهاي اين هفته تمام بحث هايمان در اين زمينه به پايان برسد.
مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر دليل به تعويق انداختن اعلام نام سرمربي تيم تاکيد کرد: هيچ مشکل و دليل خاصي براي اين موضوع وجود ندارد و همانطور که گفتم اميدوارم تا با نهايي شدن نتايج تمامي جلساتمان هر چه زودتر اين گزينه اعلام شود.
واعظ آشتياني با عدم تاييد و تکذيب نام مرفاوي براي سرمربيگري استقلال خاطرنشان ساخت: مطرح شدن نام مرفاوي را براي سرمربيگري استقلال نه تاييد مي کنم و نه تکذيب. از نظر من تمام مربيان فوتبال ايران تاييد شده هستند. تنها چند روز ديگر به ما فرصت دهيد تا نام سرمربي را اعلام کنيم.
(خاک بر سر بروی خودش هم نمیاره قرار بود 4 روز پیش مربی مشخص بشه
بعد ژنرال رو متهم به دروغگویی میکنه!!!!!!)
خبر دیگه اینکه این واعظ یه تکونی به خودش داده و داره با مبعلی و کوشکی به توافق میرسه
ایمان مبعلی به استقلال نزدیکتر شد
ایمان مبعلی بازیکن ایرانی الوصل امارات که از مدتها قبل، مدنظر مسئولان باشگاه استقلال قرار گرفته بود، دوباره به این باشگاه نزدیک شد. مسئولان استقلال که از چندی پیش گفتوگوهای مقدماتی با مبعلی را آغاز کرده بودند، از تعطیلی مسابقات لیگ برتر استفاده لازم را برده و وارد گفتوگوهای جدیتر شدند. حضور نماینده واعظ آشتیانی و همینطور مشاور روابط بینالملل باشگاه استقلال نیز بیارتباط با همین مسئله نیست و حتی امکان دارد، به جز مبعلی بازیکنان دیگری نیز مدنظر استقلالیها قرار گرفته باشند. با توجه به اینکه احتمال جدایی تعدادی از بازیکنان استقلال وجود دارد، مسئولان این باشگاه قصد دارند نفراتی را جذب کنند که هم مقبولیت فنی داشته باشند و هم هواداران از آمدن آنها استقبال کنند.
منبع:خبر ورزشی
تأکید مدیران استقلال؛ مبعلى باید آبى پوش شود
استقلال براى بازیسازى خود در فصل آینده نیاز فراوانى به یک هافبک توپ پخش کن دارد زیرا با توجه به شناختى که از مجتبى جبارى وجود دارد، احتمال اینکه وى در طول فصل مسابقات فراوانى را به واسطه آسیب دیدگى از کف بدهد، وجود دارد. از طرف دیگر هنوز معلوم نیست که فابیو جان واریو هم در استقلال باقى خواهد ماند یا اینکه سرانجام به هدفى که از مدت ها قبل دنبال مى کند، دست یافته و پیراهن یک تیم عربى را بر تن خواهد کرد به همین دلیل مدیران باشگاه از مدت ها قبل به فکر آن هستند تا کارى کنند که سرشان بى کلاه نماند. همان طور که طى روزهاى گذشته نوشته بودیم؛ ایمان مبعلى از جمله نفراتى است که به صورت جدى مورد توجه استقلالى ها قرار دارد و ظاهراً طى روزهاى حضور این باشگاه در امارات توافقات شفاهى صورت گرفته تا رضایت ایمان به هر طریق ممکن براى حضور در جمع آبى پوشان جلب شود.
کلا این برنامه مزخرفترین برنامه ورزشیه:13:من فقط گزارشاتی رو که از اردوی تیما نشون میده رو میبینم.نقل قول:
یه نکته دیگه که مهر تاییدی بر چرت بودن این برنامه میذاره مسابقه پیام کوتاهشه:27:اول سوالش میاد 5دقیقه بعد گلمکانی شروع میکنه به خوندنش و وقتی که همشو خوند باز 5دقیقه دیگه صورت سوالو نشون میدن تازه هر حرف سوالش با یه فونت و یه رنگه:31:
در کل خیلی برنامه جوادیه مخصوصا با اون مجریه خنده دارش:27::21::31:
فقط 90
اكبرپور: از تيم ملي قهر نكردهام
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم فوتبال استقلال گفت: خبر قهرم از اردوي تيم ملي را تكذيب ميكنم.
سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره دليل ترك اردوي تيم ملي اظهار داشت: در بازي با الجزيره و استقلال از ناحيه مينيسك داخلي دچار آسيب ديدگي شدم و پس از مشورت با دكتر تيم ملي متوجه شدم به بازي مقابل كره شمالي نميرسم.
وي افزود: بايد دو هفته فيزيوتراپي كنم. با قطبي در اين باره حرف زدم و به او وضعيت پايم را توضيح دادم. او هم گفت به پايم فشار نياورم و به مداواي پايم بپردازم.
اكبرپور ادامه داد: با اجازه قطبي قرار است 10 جلسه زير نظر دكتر نوروزي تمرين كنم. بنابراين اينكه گفته شده است از اردوي تيم ملي قهر كردهام را تكذيب ميكنم.
اين مهاجم درباره اينكه براي عقد قرارداد با باشگاه استقلال تا به حال با او تماس گرفتهاند يا نه گفت: با استقلال قرارداد دارم و نيازي نيست كسي با من تماس بگيرد. من فصل بعد هم با استقلال هستم.
ستقلال و سپاهان بدنبال مربي تركيه اي
نكارا- برخي منابع خبري تركيه از درخواست تيمهاي سپاهان و استقلال ايران براي به خدمت گرفتن ارسون يانال مربي سابق تيم ترابوزان اسپور خبر دادند.
به گزارش ايرنا، جنگيز ايبرت مدير برنامههاي يانال با عنوان اين كه مسوولين اين دو تيم در حال مذاكره با يانال هستند،گفت: نمايندگان طرفين درحال مذاكرات ابتدايي هستند و در آينده بسيار نزديك يانال و مسوولين اين دو تيم به طور رو در رو در تهران ديدار خواهند كرد.
وي گفت: انتقال يانال به ايران سطح بازيهاي آسيايي را بالا خواهد برد.
ارسون يانال مربي سابق تيم ترابوزان اسپور در ماه گذشته در پي ناكاميهاي اين تيم در بازيهاي ليگ برتر فوتبال تركيه از سمت خود كنارهگيري كرد.
مرفاوی از صندلی سر مربیگری استقلال دور شد
با گذشت چهار روز از ديدار تيم هاي استقلال تهران و الجزيره امارات شانس صمدمرفاوي براي رسيدن به سمت سرمربيگري تيم استقلال کمتر شده است.
طي روزهاي گذشته بازهم موضوع حضور سرمربي خارجي در استقلال تهران قوت گرفته تا شانس مرفاوي براي رسيدن به صندلي اميرقلعه نويي کمتر شود.
جديدترين ترکيبي که مسئولان استقلال براي هدايت اين تيم در فصل آينده در نظر گرفته اند، استفاده از سرمربي خارجي و مربي ايراني است.
مهمترین عناوین روزنامه ی صبح امروز « خبر ورزشی »
اکبرپور هم قید تیم ملی را زد
محرومیت ملی پوشان معترض
قطبی : همه آنهایی که از تیم ملی رفتند را محروم کنید
مبعلی به استقلال نزدیکتر شد
خلیلی : صحبت های وینگادا آزارم می داد
قلعه نوعی : ورزش ایران مثل استقلال بچه بازی نیست
راه آهن در فینال تحقیر شد
به نام ذوب ، به کام سپاهان
نیکبخت : مگر دیوانه ام برای شکست پرسپولیس دعا کنم ؟
عضویت در هیات مدیره یا مدیر فنی پرسپولیس
چراغ سبز برای بازگشت پروین
یکی از نزدیکان قلعه نوعی :
امیر 4 ماه دیگر برمی گردد
با عقد قراردادي يك ساله،
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد
با عقد قراردادي يك ساله امير قلعه نويي رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه مباركه سپاهان انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، مرتضي رمضاني مدير پايگاه خبري باشگاه سپاهان با اعلام اين خبر افزود:هيات مديره اين باشگاه پس از بررسي ها و مطالعات و مذاكرات لازم امير قلعه نويي سرمربي سابق تيم استقلال تهران را بهترين گزينه براي هدايت طلايي پوشان اصفهان تشخيص داد و طي مذاكراتي كه با وي نهايي شده، با اجماع كامل اعضاي هيات مديره سكان هدايت سپاهان را به اين مربي سپردند. قرارداد وي يك ساله است اما در صورت توافق براي مدت 3 سال قابل تمديد است.
وي گفت: همكاران قلعه نويي در كادر فني تيم فوتبال سپاهان با نظر و تاييد وي در روزهاي آينده مشخص خواهند شد.
رمضاني ادامه داد: هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان مصمم است با حمايت همه جانبه از محمدرضا ساكت و امير قلعه نويي بار ديگر روزهاي طلايي سپاهان تكرار شود و هواداران باز هم تيم محبوبشان را بر بام فوتبال ايران و يك مدعي هميشگي قهرماني در آسيا ببينند.
رمضاني همچنين اظهار داشت: قطعا هواداران مان هم از اينكه يك مربي بزرگ با كارنامهاي درخشان سكاندار سپاهان شده خوشحالند و اميدوارند كه فولاد مباركه سپاهان بتواند با هدايت امير قلعه نويي همان تيم توفنده موسوم به طوفان زرد آسيا شود. ضمن اين كه در مدتي كه مذاكراتمان با قلعه نويي در جريان بود، تعداد كثيري از هواداران به شكل هاي مختلف خشنودي و رضايت خود را از اين انتخاب اعلام كرده بودند.
وي در مورد ليست خريد و مازاد تيم سپاهان در فصل پيش رو اظهار كرد: امير قلعه نويي در مورد ليست مازاد و خريد نظرات خود را به مدير عامل باشگاه سپاهان اعلام مي كند و همه چيز در اين مورد به نظر سرمربي بستگي دارد.
انتهاي پيام
منبع: ایسنا
چرا اینجا این قدر خلوت است قلعه نویی که رفت سپاهان
فکر کنم فصل بعد همین تماشاچیان شروع می کنند به فحاشی به قلعه نویی
اره بابا! قلعنه نوعي هم هيچي بارش نبود... هيچي ... همه ي بازيهاش هم شانسي بود و به خاطر بازكنايي بود كه داشت.اينايي هم كه الا نيستن طرفدار قلعه نوعي بودن نه استقلال!!تازه فقط خبرهايي كه به قلعه نوعي مربوط ميشه يا به نفعشه تو اين تاپيك مياد ، بعضي چيزا رو كه واعظ گفته اينجا نيست!!نقل قول:
درسته از قلعه نوعي خوشم نمياد و لي از واعظ اصلآ خوشم نمياد!!متاسفانه استقلال دچار يه ويروس شده اما اين ويروس ، به اين آسونيها پاك نميشه!
داداش قهرمانی جام حذفی شانسی بود نه؟ اره غیرت بچه ها بود که قهرمان جام حذفی شدیم - باریک الله ! پس چرا لیگ قبل غیرت نشون ندادین که قهرمان لیگ بشید ؟! من فکر کنم شما طرافدارهای حجازی هستین ولی بذار یه چیزی بگم همین آقای حجازی بود که فصل قبل را بد شروع کرد و به نوعی گند زد به تیم .... خریدهاش هم که دیدین تو یه پست چندتا بازیکن داشتیم ... دوستان ما خیلی بی معرفت و قدر نشناس هستیم خیلی .... یادمون رفته که ژنرال چه تهمت های که به خاطر استقلال خورد .... چه سختی های که دید .... شما گفته بودید مصاحبه های واعظ را چرا تو تایپک نمیزاریم ! درسته باید بگم این آقا حتی به یک حرف خود عمل نکرد ... الان 6 روزه از وعده ای که داده میگذره هنوز روی خود هم نیورده که میخواد مربی انتخاب کنه ..... به قول دوستان سالی که نکوست از بهارش پیداستنقل قول:
اره بابا! قلعنه نوعي هم هيچي بارش نبود... هيچي ... همه ي بازيهاش هم شانسي بود و به خاطر بازكنايي بود كه داشت.اينايي هم كه الا نيستن طرفدار قلعه نوعي بودن نه استقلال!!تازه فقط خبرهايي كه به قلعه نوعي مربوط ميشه يا به نفعشه تو اين تاپيك مياد ، بعضي چيزا رو كه واعظ گفته اينجا نيست!!
درسته از قلعه نوعي خوشم نمياد و لي از واعظ اصلآ خوشم نمياد!!متاسفانه استقلال دچار يه ويروس شده اما اين ويروس ، به اين آسونيها پاك نميشه!
یا حق
اقا قلعه نوعي و حجازي نداريم ! هر دو استقلالي هستن ! همين حجازي هم تيم رو برد فينال جام باشگاه ها ! ولي فصل پيش بهش فرصت ندادن !
الان به فكر مربي جديد باشيد ! كه اين يارو واعظ معلوم نيس چيكار ميكنه ! قرار بوده سه شنبه شب اعلام بشه ! ولي هنوز كه هنوزه نشده !
آروم تر ... زياد عصباني نشو!!نقل قول:
1- من اصلآ از حجازي خوشم نمياد اونم يه نامرد ديگست!!همون نارمرد با باندش استقلال رو به هم رخت و نگذاشت فيروز كريمي هم كار كنه! [حالا فكر نكنيد من طرفدار فيروز كريميم]
2-آره شانسي بود_اونموقع هم تيم اصلآ نظن نداشت از نظر روحي هم خيلي پايين بودن بازيكنا، قلعه نوعي يكي از كاري مثبتي كه كرد ، اول يه روانشناس اورد،در ضمن من از مبي گريش انتاد كردم ، كه درست هم گفت
3- شما معمولآ خبر ها رو مياريد ، كار خيلي خوبي هم مي كنيد ، دستتون هم درد نكنه ولي از اين به بعد هر غلتي كه واعظ ميكنه به ما گزارش بده!!
والا الان حد اقل یکی رو بیارن که تیمتون رو جمع جور کنه حد اقل بازیکن ها به امید اون قرارداد ببندن،بعدش یه مربی درست حسابی بیارن!
بهتره بحث را تمومش کنیم .... میترسم :5:
شما اگه لالایی بلدین چرا خودتون خوابتون نمیبره ...نقل قول:
لطف کن دیگه اینجا نیا
عليزاده از استقلال جدا مى شود
على عليزاده به احتمال زياد يكى از جدايى طلبان استقلال خواهد بود.
اين بازيكن صبح ديروز با مراجعه به باشگاه استقلال درصدد دريافت مطالباتش برآمد. وى طى صحبتى با واعظى آشتيانى خواستار پرداخت حق و حقوق باقى مانده اش شد كه البته مدير عامل استقلال به وى قول داد ظرف هفته آتى مطالباتش پرداخت شود در اين گفت و گو عليزاده تمايل خود را براى جدايى از استقلال اعلام كرد تا به احتمال زياد فصل آينده در تيمى ديگر به ميدان برود. وى از تيم مس رفسنجان پيشنهاد بازى دارد تا شايد به عضويت اين تيم دربيايد.
خبر فوق العاده خوشحال کننده ای بود .... ( ولی یه جورایی ازش خوشم میاد مظلومه ! )
فکر کنم واعظ خودشو میخواد سرمربی اعلام کنه
خدایا شکرنقل قول:
انشاالله باز هم خبر های خوش بیاری
خیلی خوشحال شدم :دی
چرا زریبافان از مواضع خود در حمایت از قلعه نویی عقبنشینی کرد؟
روز چهارشنبه گذشته خبری روی خروجی پایگاه اینترنتی خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت که حکایت از اعتقاد ویژه رییس مجمع باشگاه استقلال به تداوم همکاری این مجموعه به امیر قلعهنویی داشت. مسعود زریبافان که همراه محمود احمدینژاد در سفر استانی در شهرسمنان حضور داشت به خبرنگار سیاسی واحد مرکزی خبر یعنی خبرنگار رسمی جمهوری اسلامی این مطالب را گفته بود و ساعتی بعد هم همین مصاحبه روی سایت این خبرگزاری قرار گرفت.
پس از آن نیز امیر قلعهنویی در واکنش به این دعوت غیررسمی مجدد زریبافان مصاحبه کرد و گفت که اگر مسوولان استقلال خواستار چنین مسالهای هستند حاضر است به خاطر مردم بار دیگر در استقلال حضور یافته و فعالیتش را از سر بگیرد. روز گذشته اما خبرگزاری برنا به نقل از زریبافان این خبر را تکذیب کرد. «من هیچگاه نگفتهام قلعهنویی کاندیدای سرمربیگری تیم فوتبال استقلال است و تمام خبرها را در این زمینه تکذیب میکنم.» وی در ادامه صحبتهایش با این رسانه که به قول مسوولانش شاخهای دیگر از خبرگزاری جمهوری اسلامی است از تداوم روال قبلی باشگاه در مورد انتخاب سرمربی جدید خبر داد: «در این زمینه واعظ آشتیانی که البته مورد تایید من نیز هست به عنوان یک مسوول اختیار تام دارد.» با این وجود ما باید حرف چه کسی را بپذیریم. از یک سو رسانه رسمی جمهوری اسلامی ایران چنین خبری را منتشر میکند و آن را از قول مشاور رییس جمهور روی خروجی خود قرار میدهد که به واقع تمام اخبارش برای مردم ایران سندیت داشته و بیشک هرگز در چنین جایگاهی خبری با در نظر گرفتن احتمالات و غیره روی خط قرار داده نمیشود. بنابراین نمیتوان تصور کرد که کارکنان این مرکز با در نظر گرفتن جایگاه و موقعیت خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران برای دامن زدن به برخی مسایل به عمد چنین اشتباهی را مرتکب شده باشند که اگر چنین باشد حیثیت و اعتماد آن نزد عموم را زیر سوال بردهاند و ما نیز اینچنین تصور نمیکنیم.
اما در سوی دیگر مشاور رییس جمهور چطور خبر خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران را تکذیب میکند؟ در این میان شما حق را به کدام طرف میدهید و تکلیف خودتان و ما را چه میدانید؟ که به صحت اخبار خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران شک کنیم. (که هرگز چنین کاری را نخواهیم کرد) به صحت گفتار مشاور رییس جمهور مشکوک باشیم. حقیقت کجاست؟ آیا اگر چنین اتفاقی از سوی یک نشریه ورزشی سرمیزد همین حالا مسوولان آن نشریه در مظان اتهاماتی از جمله نقل قول دروغ از زبان مشاور ارشد رییسجمهور نبود و علیه شان شکایت صورت نمیگرفت؟ امیدواریم مسوولان ذیربط در این خصوص به شکل شفاف پاسخگوی مردم و رسانهها باشند تا مشخص شود در این میان چه فرد یا افرادی حاضر شد از اینچنین با احساسات میلیونها طرفدار استقلال که علاقهمند به بازگشت امیر قلعهنویی به تیمشان هسند بازی شود. یا از سوی دیگر چه فرد یا افرادی اینچنین امیر قلعهنویی را به بازی گرفتند تا ظرف 24 ساعت او را از مواضع (محکم) قبلیاش پایین کشیده و او را مشتاق به همکاری (حتی) با مدیران فعلی کنند؟! حقیقت کجاست؟
منبع : گل
طالبلو تمدید مى کند، نامدارى خداحافظى
ترکیب سنگربانان استقلال براى فصل آینده مشخص شده و حتى با وجود عدم تعیین سرمربى براى این تیم بسیار بعید است که نفرات فوق دستخوش تغییر شوند. یکى از مهمترین دغدغه هاى مدیران استقلال حفظ وحید طالبلو براى لیگ نهم بود. سنگربان ملى پوش که طى سا لهاى اخیر تا حد زیادى توانسته خیال آبى ها رابابت درا ختیار داشتن یک سنگربان مطمئن، راحت کند. اینطور که مسئولان باشگاه استقلال مدعى شده اند طالبلو پس از پایان دیدارهاى تیم ملى قرارداد جدیدى با استقلال منعقد مى کند تا به تمام شایعات پاسخ دهد. از طرف دیگر محمد محمدى هم با استقلالى ها به توافق رسیده و مشکلى از این بابت ندارد اما تکلیف سنگربان سوم چه مى شود؟ اینطور که شنید ه ایم، استقلالى ها روى ایمان صادقى حساب باز کرده اند و معتقدند این سنگربان که سابقه دعوت به تیم ملى جوانان را هم دارد، مى تواند در آینده اى نزدیک به مهره قابل اتکایى براى آبى ها بدل شود به همین دلیل باید او را حفظ کرد و با اشکان نامدارى خداحافظى نمود. به این ترتیب طالبلو، محمدى و صادقى تیم سنگربانى استقلال در فصل آینده را تشکیل مى دهند و نامدارى به احتمال بسیار زیاد دیگر جایى در این تیم نخواهد داشت. البته مى گویند بازى ضعیفا و مقابل الجزیره در تسریع این تصمیم نقش داشته است.
استقلال بیشتر از 250 میلیون به جبارى نمى دهد!!
استقلال براى فصل نقل و انتقالات به شدت سختگیرانه عمل کرده و نمى خواهد پول بى حساب و کتاب خرج بازیکنانى کند که به اندازه آن کارایى ندارند و بار مالى مضاعفى بر کل مجموعه تحمیل مى کنند. ظاهرا قاعده فوق در مورد نفرات کلیدى که قراردادشان به اتمام رسیده هم کاملاً صادق بوده و تفاوت چندانى در این مورد میان آنها وجود ندارد. آخرین خبرهاى رسیده حکایت از آن دارد که باشگاه استقلال مبلغ 250 میلیون تومان را به عنوان سقف رقم پرداختى به بازیکنان تعیین کرده و از آن کوتاه نمى آید.
جالب اینجاست که قانون فوق حتى در ارتباط با مجتبى جبارى هم صادق بوده و اینطور که از مسئولان باشگاه شنیدیم، آنها حاضر نیستند رقمى بیش از این صرف تمدید قرارداد جبارى کنند، بنابراین اگر هافبک استقلال رقم فوق را نپذیرد چاره اى جز جدایى نخواهد داشت.
بابا اينا هم گا**دن خودشونو ، نزديك به يك هفته ست درگير انتخاب مربي هستند ، اميدوارم اين شرايط باعث نشه كه بازيكناي خوبمون رو از دست بديم بلكه بايد به فكر جذب بازيكن هم باشند .
خيلي وقت بود منتظر اين روزم :دينقل قول:
علیزاده را حتما مجانی دادن تیم فوتبال دستی طرقبه