توی اهواز ایرانسل هست و جالب اینه که توی مرکز شهر اصلا انتن نداره ولی توی مناطق دور داره !!!
توی اهواز ایرانسل هست و جالب اینه که توی مرکز شهر اصلا انتن نداره ولی توی مناطق دور داره !!!
به نظر من اگه همه مردم شیراز مثل شما بخوان اینطوری شهر پرستی بی دلیل بکنن حقشونه این وضع باشه اونجا !!! اتفاقا می دونی همون دهات ایلام که شما داری بهشون توهین میکنی خیلی بیشتر نیاز به موبایل با این قیمت دارن و باید اونا بیشتر با تکنولوژی آشنا بشن...!!!نقل قول:
من تمام این دردسرارا زیر سر دولت خدمتگذار می دونم که تا تونست سنگ انداخت جلوی MTN...!
ببخشيد من هموني ام كه چند روز پيش بحث اس ام اس به تي وي رو پيش كشيد
چند روز بود كه سر نزده بودم
گفتيد كه شماره مركز پيام رو تغيير بديد مي خواستم بدونم كه : چطوري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من در شیراز با اپراتور تماس گرفتم و در مورد آنتن دهی گفت که آنتن های غیر فعالی که در سطح شهر می بینید باید مراحل اداری شون بگذره تا فعال بشن یا داریم نواقص آنتن دهی رو بررسی میکنیم تا بعدا فعال شوند
عزيزم يعني شهر شما سرآمد شهر هاي ايرانه ؟! :18:نقل قول:
آقا من اصلا بی خیال این سیم کارت شدم.میخوام بسوزونمش یه نو بگیرم.هزینه بسته ی بازگشت واسه ی ایرانسل اعتباری چنده؟
دوستن عزیز
اولاً تمام آمار های رسمی میگه که بعد از تهران ،اصفهان و سپس مشهد و بعدش شیراز شهر های مهم کشورند پس مثل اخوندا روضه نخونید که شیراز ما یکتا شهر دو عالمه
بعدشم تمام اشکالات ایرانسل به خاطر دولت عدالت محور و خدمتگذاره
من رفته بودم نمایندگی مرکزی گفت وزارت فرهنگ به gprs و mms ایرانسل گیر داده برای همین هرکی از اول مرداد سیمکارت خریده نمی تونه از این خدمات استفاده کنه
تازه همراه اول 15 ساله که اومده تا همین 4 .5 سال پیش همیشه می گفت مشترک گرامی در حال حاضر تماس امکان پذیر نمی باشد اونوقت خطی که 1 ملیون 7 سال پیش قیمتش بود نه 150 هزار تومان 1386
تازه این قدر مخابرات دزدی کرده که پس از 15 سال جیباش پر شده باشه
مثلاً تا پارسال موبایل تو کل خیابون عموم خط نمی داد
البته کار ایرانسل هم کم مشکل نداره اما هرچی باشه با نه ماه تجربه سگش میرزه به همراه اول 15 ساله
اپراتوری که1060 تا شهر را پوشش داره نه mmsداره نه gprs یه سری از خدمات هم برای وصل شدن مثل پیام گیر صوتی بایید خدا تومان پول بدی تا برات وصل کنند
به نظر من همراه اول در برابر ایرانسل 9 ماهه جای هیچ دفاعیی نداره
برای همین هی سنگ میندازه مثلاً mms ایرانسل به خودشا قطع می کنه یا به وزارت فرهنگ دستور میده که به gprs گیر بده
اینا همش نشونه ی اینه که دولت چقدر دوستار خصوصی سازی و مبارزه با مفاسد اجتماعیه!!!!!
نقل قول:
تاييد ميشه وحيد جان
نقل قول:
ميري به قسمت تنظيمات پيام كوتاه بعد در Service Center يا همون شماره مركزي
شماره 989320900004+ را اضافه ميكني و انتخاب ميكني
البته در هر گوشي كمي فرق ميكنه ولي كلش همينه با كمي گشتن پيدا ميشه
اگر پيدا نكردي مدل گوشيتو بگو
نقل قول:
اگر خواستي نو بگيري از اين سيم كارت هاي هديه با قيمت 10 الي 15 هزار تومان پيدا ميشه
فكر كنم راحت بشي
سلام دوستان
امروز برام از طرف یک دوست Sms ای اومده بود که توش نوشته بود کد زیر را بزن:
#16*0000*35*
منم این اس ام اس رو برا دوستام فرستادم و یکیشون این کد رو زد ولی حالا دیگه اس ام اس نمیگیره.
لطفا بگید چطوری لغو میشه جون ابروم در خطره.
با تشکر
برای کنسل کردن به ترتیب زیر عمل کنید:نقل قول:
مربع35ستاره0000ستاره16مربع
پس این کد از طرف گروه شما بود؟؟؟:27: