نه با همراه ايرانسل ک باز شد راحتنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
نه با همراه ايرانسل ک باز شد راحتنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام به دوستان.من یه مودم z6000دارم تو همین فروم یه فریور بود R15 نصب کردم . الان مودم ایراد پیدا کرده میخوام ببرم گارانتی.کسی میدونه چطوری به فریمور اصلی برگردونم؟
دوستان من سرویس 500 گیگ شش ماهه دارم چند روز دیگه تموم میشه ... میخوام سرویس نامحدود یک ماه بگیرم ولی سرعت قبل از محدود شدن و بعد از محدود شدن برام مهمه ... الان من سرعت دانلودم حدود 3 تا 3.5 مگابایت هستش با idm در شرایط خوب...
حذف شود.....
من چند روزیه که نا محدود 4 مگابیت گرفتم. سرعت دانلود بین 400 تا 500 کیلوبایته برای مننقل قول:
i40 دارم قسمت های مختلف خونه سرعت و پینگ خیلی فرق میکنه ولی همه جا چراغ ها کامله فکر کنم خیلی دقیق نشون نمیده
این قسمت lte status سر درنمیارم کدوم مورد باید چک کنم و db و dbm جیه ؟ مثبتش خوبه یا منفی ؟
سیستم لاگین به پنل رو تغییر دادن و قبلا با ایمیل کد فعال سازی رو میفرستاد و مشکلی نبود ولی الان بعد از اینکه کد فعال سازی رو میزنم میگه شما شماره همراه خود تایید نکرده اید یه SMS میفرسته اونم که به سیم کارت TD نمیاد!!
ویرایش :
یعنی دو تا الاغ بزارن پشتیبانی بهتر از اینا جواب میدن ... یکیشون میگه پنل کاربری چیه !! اون یکی میگه فراموشی رمز رو بزن!! یعنی کیا رو گذاشتن توی پشتیبانی!!!
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل قبل میشه لاگین کردنقل قول:
سلام
مودمGP 2101 در سرعت دانلود بالای ۴-۵ مگابایت ریست میشه یجوری انگار CPUش ۱۰۰٪ میشه ریست میشه...
کسی راهکاری برای برطرف کردن این مشکل را دارد؟
سلام مودم TD دارم بسته نامحدود میگرفتم تا الان ولی سرعت کم اذیت میکنه میخوام سیمکارت FDیا همون معمولی بندازم و بسته ۱ ساله۱۲۰ گیگ بگیرم بنظرتون مشکلی نداره