نقل قول:نقل قول:
ممنونم دوستای عزیز...
ولی تو همه سایت ها بهترین ها پلاسما های GT50 و VT50 و ST50 انتخاب شدن.....
یه چیری هم که خیلی برام جالبه بیشتر جاها ST50 رتبه بالاتری نسبت به GT50 و VT50 داره
تکنولوژی THX 3D پاناسونیک خیلی تاثیر داره؟
فکر کنم با این حساب برم سراغ ال ای دی
در مورد سامسونگ هم خودم ES7000 و ES8000 رو ترجیح میدم و متاسفاته پولم فقط به ES7000 40 اینچ میرسه.....اگر داشتم حتما رو فیلیپس و ES7000 فکر میکردم...
تازه فروشگاه خود سونی یه آفر خوب داشت که HX9 نو رو میداد 1.100 + 2 تا عینک و webcam Skype رایگان که تقریبا 80 پونده....و پایه مخصوص سونی هم 50 پوند حساب میکرد....ولی کو پول :n03:
این سونی 46 رفرش شذش 870 پونده و نوش تقریبا 1.150 پوند..... بدون عینک....عینک پلاستیکی سونی (نرمال) یه جفتش 30 پونده......عینک تیتانیومیش هم دونه ای 70 پوند.....
پاناسونیک GT50 سایز 42 هم 799 و سایز 50 اینج هم 999 پوند...البته با تخفیف هاشون....و با یه جفت عینک 30 پوندی مجانی(به صورت محدود)
در مورد رفرش هم زیاد سوال کردم از خود سونی و رفرفشی که موجود دارن برگشت مشتری بوده....یعنی خرابی نبوده.....البته خب بحث مالی هم هست دیگه......
کلا سونی UK یه سایت داره به اسم outlet.sony.co.uk که جنس های رفرش رو اونجا میفروشه........
خیلی دوست داشتم میتونسم تلویزیون Vizio بگیرم ولی متاسفانه فقط و فقط تو آمریکا موجو هست..قیمت هاش مفته..تو همه بررسی های LED ام اوله :n03: