جای ما حسابی بزن تو گوش شاتل....یادش بخیر شبی 20گیگ میگرفتم باهاش:n02::n08:نقل قول:
ببینم مگه گزینه بهتری هم برام سراغ داری؟:n02:
الان های وب در بدترین شرایط حداقل 2گیگ رو بهم میده...فعلا مجبوری تو های وب میمونم تا وضعیت پارس اوکی بشه.
Printable View
جای ما حسابی بزن تو گوش شاتل....یادش بخیر شبی 20گیگ میگرفتم باهاش:n02::n08:نقل قول:
ببینم مگه گزینه بهتری هم برام سراغ داری؟:n02:
الان های وب در بدترین شرایط حداقل 2گیگ رو بهم میده...فعلا مجبوری تو های وب میمونم تا وضعیت پارس اوکی بشه.
نقل قول:
پسته قبلیمو ادیت کردم یبار دیگه بخونش :n16:
لعنت خدا برهای وب 10روزی هست میخاد خطمو تخلیه کنه ولی متاسفانه تا حالا موفق نشدیم هر روز هم تماس میگیرم بازم یاد اوری میکنیم برای تخلیه میگن درخواستت ثبت نشده من امروز کلی فحش بد بهشون دادم دلم خنک شد
به من ثابت شده این شرکت خر تو خره و پوکیده
پینگ بالا-حجم دزدی-پشتبیانی داغون
وغیره...........
صبانت هم بزور خودشو نگه داشته...2مگ رو بزور داره میده.پیشگامان پورت خالی نداره:n02:نقل قول:
راستی قم فن اوا نداره یا صبانت یا پیشگامان ؟ خبری از اونا نداشتی؟
راستی پینگ تو هم خراب شده؟؟ با این که سرویس گیمم فعال شده ولی حسابی پینگ خرابه
خلاصه هر isp ای گه فکرشو بکنی من قبلا ازشون خبر دار شدم:n06:
اره.پینگ شاتل الان کشیده بالا.
دوستان این های وب ازلحاظ دانلود شبانه چطوریه مثل شاتل اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی یا نه؟
جالب اینجاست مه من دقیقا تو صبانت همین مشکلات رو دارم و میخوام پناه بیارم به های وب.نقل قول:
عجب بزمیست :n08:
نه محدود نمیشی.اصلا محدودیت ندارهنقل قول:
وی 1هفته ای میشه که سرعت شبانه رایگان رو آورده پایین
من 1 مگ محدود با 250 دان میکنم شبی 2.5گیگ
ولی قبلا شبی 5 گیگ میگرفتم
سلام دوستان
کسی تست کرده ببینه سرعت دانلود از سایت های ایرانی و خارجی در تایم رایگان فرقی با هم داره یا نه؟
مرسی.
دوستان عزیز میشه لطفا بگید نظرتون در مورد این مقایسه: (یعنی کدوم بهتره)
1- های وب 512 (ماهی 3گیگ 16000تومن): طرح 6 ماهه مجموعا 24 گیگ، کلا 121000 تومن (ساعات رایگان 5 تا 8 صبح- بسته شده روی سرعت 4 مگ) (بدلیل اینکه مقایسه یجور باشه، طرح6ماهه نوشتم که یجور باشه)
2- های وب 1مگ (ماهی 3گیگ 19000 تومن): طرح 6ماهه مجموعا 24 گیگ، کلا 137000 تومن (ساعات رایگان 4تا 7 صبح- بسته شده روی 4 مگ یا حداکثر 5 مگ)
3- پارس آنلاین 1مگ (ماهی 4گیگ 20000 تومن): طرح 6 ماهه مجموعا 24 گیگ، کلا 125000 تومن (ساعات رایگان 2 تا 7 صبح- بسته شده روی 5 مگ)
4- پارس آنلاین 2مگ (ماهی 4گیگ 24000 تومن): طرح 6 ماهه مجموعا 24 گیگ، کلا 150000 تومن (ساعات رایگان 2 تا 7 صبح- بسته شده روی 6 مگ)