اگر ایراد از لامپ بک لایت باشه کلا نور ندارید و تصاویر رو بدون نور و خیلی تیره میبینید .. اگر فقط یک طرف باشه من فکر میکنم ال سی دی خراب شده چون اون لامپ مثل یه مهتابی زیر ال سی دی هست و نمیتونه یه طرفش سوخته باشهنقل قول:
Printable View
اگر ایراد از لامپ بک لایت باشه کلا نور ندارید و تصاویر رو بدون نور و خیلی تیره میبینید .. اگر فقط یک طرف باشه من فکر میکنم ال سی دی خراب شده چون اون لامپ مثل یه مهتابی زیر ال سی دی هست و نمیتونه یه طرفش سوخته باشهنقل قول:
سلام خسته نباشین
من یه asus k42jc دارم نمی تونم هم زمان هد ست و میکروفن وصل کنم
چی کار کنم؟
تنظیمات کارت صدا رو چک کنیدنقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
بله اون کارت شبکه هستنقل قول:
سلام
من یه asus k53s دارم که وقتی روشن میکنم لوگوی asus میاد و بعدش صفحه سیاه میشه در ضمن هیچ cd بوتی رو هم نمی شناسه که من بتونم دوباره ویندوز نصب کنم یا ریکاوری کنم
لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
در همان لحظه ای که لوگوی اسوس ظاهر میشه چندبار دکمه F2 رو بزنین تا تنظیمات بایوس ظاهر شود .
در بایوس باید دنبال گزینه ای بگردین که بوت رو از cd و یا DVD شروع میکنه و سپس CD/DVD ویندوز رو بذارین و تنظیمات رو ذخیره کنین و خارج شوید . به محض اینکه سیستم ریستارت شد از cd بوت خواهد شد.
سلام
چراوقتی من واردبعضی سایت هاكه تبلیغاتش بصورت سریع روشن وخاموش میشه -میشم بعد از دو سه دقیقه كل برنامه ها ی درحال كاروسایتهایی كه واردشون شدم موقتا ازكارمی افتندوبعدصفحه لب تابم خاموش میشه وبصورت سیاه درمی یاد ودوثانیه بعد دوباره به حالت نرمال درمیاد وبرنامه ها یا سایت هایی كه ازكارافتاده بودند شروع به كارمیكنند -علت بروزاین به خاطرتبلیغاتی كه دراون سایت خاص بصورت چشمك زدن روشن وخاموش میشند البته وقتی چند صفحه ازاین نوع سایت هاروبازمیكنم چون تعداداونا بالا میره این وضع سریعتررخ میده البته هرسایتی كه این شكل ازتبلیغات رو داره برام مشكل ایجاد نمی كنه
حالا بایدچه طوری جلوی هنگ شدن موقت لب تابم رو وقتی به بعضی ازاین سایت ها وارد میشم بگیرم
سلام دوستان
من یه لپتاپ asus eee pc 1001pxd گرفتم که روش ویندوز نصب نبود ، خودم یک ویندوز xp نصب کردم و درایورهاشو نصب کردم . اما برای وایرلسش با اینکه درایورش هم نصبه اما کار نمی کنه ، واقعا اعصابم خرد شده ، کسی می دونه باید چه کار کنم ؟ راستی اون پایین رو عکسه کامپیوترا یه ضرب در زده و نوشته the cable in unplugged و وقتی کابل بهش وصل می کنم درست میشه اما وایرلسش کار نمی کنه
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
سلام
من Dell XPS 1330 دارم که به تازگی سون نصب کردم ولی يه مشکل اساسی در تايپ حرف "ی" دارم و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درغير اینصورت موجب انفصال حروف کلمه میشه.
حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم فکر ميکنم که احتمالا گرافيک نصب نيست ولی ممکنه از چيز ديگه باشه!؟ اگه درايور بخواد چيکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماييم کنيد چون به دليل اين مشکل تو اين چند روز اصلا از لپ تاپم استفاده نکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب برید ببینید گرافیک نصب شده یا نه ..چرا احتمالا ...!!! نهایتا اگر درایورش رو ندارید دانلود میکنید ..نگرانی نداره که ..و اینکه اصلا نمیتونه از گرافیک باشه ..هیچ ربطی هم نداره ..احتمالا تنظیمات language option شما اشتباه هست یا مثلا فارسی نیست و عربی هست ..که باید چکش کنید ..از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟؟نقل قول:
این کارا که میگم میتونه به احتمال زیاد مشکلتو حل کنه ..اولا pop-up blocker رو همیشه روشن بزار .بعد اگر میخوای اون نمایش های تبلیغاتی رو نبینی برو تو tools>option>advanced تب multimedia رو پیدا کن و باتن رادیویی که برای نشون دادن انیمیشن ها هست رو غیر فعال کن ...و در اخر که محتویات temp رو پاک کن تا سرعتت بهتر بشه ..نقل قول: